بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها این همه بحث کردین یه بار دیگه هم روش گیر جواب ایناما ...لطفا:cry:
اکثر سوالات در مورد درک و منظره که بقیه هر جوابی بدن بیشتر قلبت درد می گیره چون هر کی یه چیزی می گه، بهتره بمونی تا کلیدا بیاد من خودم این دو تا درس و حتی یه چن تا از سوالای تاریخو ترجیح دادم بهش فک نکنم شاید کلیدا به نفع من بود ;)

arefeh

کاربر ممتاز
اقا منم یه چیزی فقط شنیدم شما از کجا میدونین کسایی که بد دادن بخوان جو رو متشنج کنن.من تا مطمئن نشم هیچ اقدامی نمیکنم اونایی هم که میگن مطمئنیم بیان مدرک رو کنن شنیدم و فلانی اینو گفت و بهمانی اونو گفت نون و آب نمیشه.حتی اگه 400 نفر سوالارو داشتن و بر فرض هم همه رو زده باشن من 500 میشم و با اسکیس میفرستمشون دیار باقی...........بعد هم ذهن خودتون درگیر نکنین دیدین که مدیر سایت هم اومد گفت همیشه از این بحث ها هاس.پس بچسبین اسکیسو................................سجی رتبه 1 اسکیسه بهتره شما برین برای دومی:D...................
والا تو این باشگاه به عارفه هم نمیشه اطمینان کرد دیگه:Dعارفه عزیزم راستشو بگو سوالو چقد گرفتی؟؟؟؟بیا اعتنراف کن عزیزم پیش پدر مقدس:biggrin:
سجی خداییی اگه سئوالها رو خریده بودم...الان مثل یه قهرمان میومدم میگفتم خریدم دلتون بسووووووووووزه...بعدم کی میخواد منو پیدا کنه؟؟؟؟ما میرفتیم صفا سیتی...حیف ک افتخار این لوو رفتن نصیب ما نشد.....

به نظر من با بچه ها همدردی کن .منم حرفای شما رو میزدم ولی بعضیا ناراحت میشدن و بهم میگفتن شماواظهار نظر نکن. البته تعجبم چطوری از شما ناراحت نمیشن و تشکرم ازتون میکنن. شاید از اسمم خوششون نمیاد
نه واسه اینکه سجااااد از بچه های قدیمیه از پارسال بوده و البته دوست داشتنی....خخخخخخخخخخخخخخخخ

شما سوالایی رو ک نزدی رو واسه چی نوشتی زدی. اوت سوال پوسته مخروطی صدفی رو ک خودت گفتی بی دقتی کردی . لشتباه زدی ولی الان اینجل درستشو نوشتی
بعدش چرا باید برای روستایی ک اقتصادی چوب داره اختلاف نظر باشه ..همه میدونن ک چوب رو با کامیون جابجا میکنن و هیچکش چوب رو بسته بندی نمیکنه پس میشه حمل . نقل
ببخشیداااااااااا مهیار خان...شیما جون گفت جواب درست ها رو بگو...منم اون چیزهایی ک درست بودنو گفتم نه اون جوابهای خودم....هر چند 98% سئوالها جواب خودم بوده...یه بار دیگه با دقت پیام منو بخونی متوجه میشی ک سر یه سری سئوالها چی گفتم.....:razz:

چوب رو بسته بندی نمی کنن؟!!!!!!!!!!!:surprised::eek:
بسته بندی چوب یعنی الوار الوار رو هم بزارن و با سیم و طناب ببندند!شما فک کردین چوبا رو تو قوطی شیرینی یا کادو پیچ می کنن؟!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:thumbsup2::w11:
فداااااااااات بشم من عارفه جون خیلی خیلی مرررررررررسی ایشالله به هر چی میخوای برسی مهندس..:w27:
:w40::w38:
:gol::heart:

هرچند که خودمم نزدم و هی موقع خوندن میگفتم به این ایاصوفیه بیشتر دقت کنم مهمه ولیی باز بی دقتی کردم
جواب ایاصوفیه هست صفحه 347 معماری جهان ماله ابراهیم زارعی
عزیزم ایاصوفیه سانتا صوفیه حکمت مقدس هر 3 اسم یه بناست...ایاصوفیه درسته اما در ادامه اش گفته معبد یونانی...ایاصوفیه معبد یونانی نبوده کلیسای دوره بیزانس بوده ک دوره عثمانی چند تا مناره اضافه شد و تبدیل شد به مسجد الانم اگه اشتباه نکنم موزه شده....

arefeh

کاربر ممتاز
ورامین درسته شک نکنید

پویان برا اسکیس چ میکنی؟؟؟من نمیدونم چ برنامه ای داشته باشم...اینقدر توووو دلمونو خالی کردن ک یه نقطه نور امیدی هم ک داشتیم ک شاید امسال رتبمون خوب بشه ک دیگه اونم کووور شد...

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان .... این قضیه لوو رفتن سوالا و اینا چیه ؟؟؟؟ واقعیت داره؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو که خودت اینجام گفتی رتبت خوب میشه پس چرا اون روز از من ناراحت شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
سجی هیچ وقت از کسی ناراحت نمیشه .اگه کوتاهی کردم ببخشید
آقا من با این قضیه لو رفتن سوالا اینجور کنار اومدم که کسایی که واقعا میخونن و خوندن شب اخر دیگه دنبال تست جدید نمیرن...............و البته خیلی کمم پیش میاد اصلا با عقل جور نمیاد این چیزی که اینا میگن............من که میگم همش شایعس............حالا رتبه ها که بیاد به حرفم پی میبرید.حالا احتمال میدیم که سوالارو هم گیر آوردن..........مثلا تو یه شب کی میتونه اینارو ج بده.یا مثلا درک زدنیه؟؟؟؟؟؟یا زبان و منظر.........من که امید دارم به خدا که همه چی کشکه.قرار نیست هر چی که تو روزنامه نوشتن درست باشه......با خیال راحت برین به درستون برسین که تو این اوضاع سیاسی میخوان اذعان عمومی رو مشوش کنن................و بگن دولت اونقد ضعیفه که توانایی برگزاری آزمونو نداره..........بعدشم آخه کسی میاد اینو هزار و خورده ای بفروشه اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا خنده داره.............میگم من کنکورمو دادم کاریم به کاری کسی ندارم تا رتبم بیاد.........با میانگینم انتظار یه رتبه خوب رو دارم................البته شما هم هم پیام بفرستین به 20:30 / منم فرستادم و دیگه از این فکر در بیاین...........................اسکیس رو بچسبین من از فردا میخوام شروع کنم.نزدیک دو سه هفته پرسپکتیو و راندو بعدش برم دنبال ایده پردازی و موضوعی زدن

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویان برا اسکیس چ میکنی؟؟؟من نمیدونم چ برنامه ای داشته باشم...اینقدر توووو دلمونو خالی کردن ک یه نقطه نور امیدی هم ک داشتیم ک شاید امسال رتبمون خوب بشه ک دیگه اونم کووور شد...

دو راه بیشتر نداری...........یا اینکه همش فک کنی سوالات لورفته و منتظر بشی شاید این جمعه بیاید...................دومیشم اینه که بشینی مثل یه شهروند محترم اسکیس کار کنی بلکه جایی قبول شدی و بعدشم یکی بیاد تورو بگیره:D

arefeh

کاربر ممتاز
دو راه بیشتر نداری...........یا اینکه همش فک کنی سوالات لورفته و منتظر بشی شاید این جمعه بیاید...................دومیشم اینه که بشینی مثل یه شهروند محترم اسکیس کار کنی بلکه جایی قبول شدی و بعدشم یکی بیاد تورو بگیره:D

پس ترجیح میدم مثل یه شهروند محترم اسکیس کار کنم...ولی مهم نی قبول شم یا نشم مهم اینه یکی بیاد منو بگیره...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:biggrin:
دوستان کی میخواد منو بگیره؟؟؟داوطلب نبووووووووود؟:D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم الان زبان چک کردم نزدیکای 26-27 میزنم:cry: گند زدم اساسی هاا..........ولی خب امیدم به فن و درکه

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من با این قضیه لو رفتن سوالا اینجور کنار اومدم که کسایی که واقعا میخونن و خوندن شب اخر دیگه دنبال تست جدید نمیرن...............و البته خیلی کمم پیش میاد اصلا با عقل جور نمیاد این چیزی که اینا میگن............من که میگم همش شایعس............حالا رتبه ها که بیاد به حرفم پی میبرید.حالا احتمال میدیم که سوالارو هم گیر آوردن..........مثلا تو یه شب کی میتونه اینارو ج بده.یا مثلا درک زدنیه؟؟؟؟؟؟یا زبان و منظر.........من که امید دارم به خدا که همه چی کشکه.قرار نیست هر چی که تو روزنامه نوشتن درست باشه......با خیال راحت برین به درستون برسین که تو این اوضاع سیاسی میخوان اذعان عمومی رو مشوش کنن................و بگن دولت اونقد ضعیفه که توانایی برگزاری آزمونو نداره..........بعدشم آخه کسی میاد اینو هزار و خورده ای بفروشه اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا خنده داره.............میگم من کنکورمو دادم کاریم به کاری کسی ندارم تا رتبم بیاد.........با میانگینم انتظار یه رتبه خوب رو دارم................البته شما هم هم پیام بفرستین به 20:30 / منم فرستادم و دیگه از این فکر در بیاین...........................اسکیس رو بچسبین من از فردا میخوام شروع کنم.نزدیک دو سه هفته پرسپکتیو و راندو بعدش برم دنبال ایده پردازی و موضوعی زدن
به نظر منم امکان همچین چیزی خیلی کم باشه ... منم که با ی تخمین رتبه مشخص شد ک قبول میشم .. بریم سراغ اسکیس ک داره دیر میشه ...:)...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زبان هنرهای ساخت لطفا...اگه میشه c باشه خواهشان...گارسون

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
لو رفتن یا نرفتن مسئله این است:D دوست دارم اینجا فحش بزارم برا اونایی که خرید و فروش کردن حداقل میدونم میخونن دلم خنک میشه ولی دور از ادبه............
این یابوان حتی اگه همه رو ج داده باشن تو اسکیس اوتشون میکنیم در نبرد حق علیه باطل همیشه حق پیروزه.پس تلاش کنین اگه 50 نفریم اینجا رتبه 1 تا 50 اسکیس مال خودمون باشه............خدا یا اگه عدالتی هس خودت نزار زحمات بچه های اینجا.........الهام.نانی.پویان.سیمین.زهرا و خیلیای دیگه پایمال بشه.اگه هم عدالت نداره این اسلام که ما من بعد بریم کنیسه یا معبد شاید خدای اونا عادلتر بود
خخخخخخخ الهی بگردم خخخخخخخ حرص نخور حالا تو داداش گلم خخخخخخخخخ:biggrin:
تو اسکیس پووووووووووز همه رو ب خاک میمالیم
خدارو شکر دستمون ضعیف نیس و بلدیم چ کنیم ... امیدوارم حق خوری های اون آزمون بیشتر نباشه و گرنه من با ی حرکت انتحاری میرم ساختمون شیشه ای سنجش رو ب خاکستر تبدیل میکنم خخخخ من ک دگ کنکور نمیدم اگه قبول نشدم حداقل راهو واسه شما هموار کنم خخخخخ:redface:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دس رو دلم نزار عارفه که دلم خونه...من تا الان همش فکر میکردم که رتبم خوب میشه منم برم قاطی باقالیا
بیا بابا
تو باقالیا هم اونقدا بد نیس اولش سخته خخخخخخخخ بعدش مثه من عادت میکنی خخخخخخخخخ

sheelan

عضو جدید
بچه ها درک عمومی رو بیاین چک کنیم.
اینا جوابای منن.
91-2 گفته اقتصادش چوبه یعنی اینکه باید رو اقتصادش سرایه گذاری بشه و گزینه ای که گردشگری داره ، مسخره است.همون گزینه 2 که بسته بندی و انبارداری درست ترینه.
92-نزدمش.
93-نزدمش.
94-2کارخانه!نمونش هم کارخانه رنو اثر نورمن فاستر.
95-3ریتم و نظم
96-1 این نظر شخصیه منه. باید طولی باشه و از عرض وارد ساختمان بشیم.
97-3من میدان و حیاط رو هم راستا - جلوخانه و مسجد رو هم خانه گرفتم.
98-1 هتل و بیمارستان.گزینه هایی که حذف شدند شامل باشگاه و رستوران وفرهنگسرا بودند.
99-2 بافت و رنگ
100-3 تنوع فضایی
101-4 من این گزینه رو زدم و ممکنه درست نباشه ولی منطقی ترین بود.مکان و دسترسی مناسب از مسیرهای پیاده.اینو تو شهرمون با چشم خودم دیدم و مطمئنم به آتش نشانی و نماد شهری ربط نداره.مسافت ورودی هم ربط نداره ، چون میره زیر زمین و مسافت نسبتا زیادی پیموده می شه.
102-3 روزدم و بچه ها شما چی زدین؟درخواست کارفرما-بررسی وضع موجود-مطالعات فیزیکی-کانسپت
103-4 عینک فروشی.نوشته توجه به بازتاب و خیرگی. تو مطب چشم پزشکی هم که رفته باشین می بینین توش تاریکه و پرده ها رو کشیدن.تو عینک فروشی ، تو بخش تعیین شماره هم همین وضع موجوده.
104-4نوشته آشپزخانه و توجه به تابش نور خورشید.یعنی نور جنوب.کسسایی که مخالفند لطفا روی سوال رو بخونن . گفته توجه به تابش. نگفته نور شمال.پس نور جنوب و شرق بهترینن.نور غرب رو تو هر کتاب بدترین نور معرفی کردن.
105-4 بحث نمی کنم منتظر کلیدش باشین.
106-2ضربدر صفحه زیر میز رو بکشین ، متوجه می شین که میز جلوتر از وسط اتاقه و پس در بخش جلوییه.حالا میز رو باید ببینینم مربعست یا مستطیل.میز مستطیل تو این پرسپکتیو از عمقش کم می شه و کشیده تر و میز مربع هم مستطیلی می شه. پس من مربع زدم.
107-1 زدم.
108-2 دو بیضی کامل دیده نمی شه.
109-1 مصالح زدم و نمی دونم درسته.بعضی ها هم پلان گسترده می گن.
110-4 بنظرم پنجره تو گرم خشک واسه دیده و واسه تنظیم شرایط نیست. تو سرد خشک هم واسه نورگیریه و واسه تنظیم دما هم بکار گرفته نمی شه.خیلی بندرت.
پس همون معتدل مرطوب واسه تنظیم رطوبت گزینه ای مناسبه . ولی اینم بعضی ها متفاوت زدن و منتظر کلیدا باشیم بهتره.

بلا خره یکی پیدا شد درکشو مث من زده باشه :)
من 103 & 108 نزدم.اشپز خونه رو شمال-شرق زدم.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من درصدهام حدودا اینه
زبان 35
فن 55
درک 50
تاربخ 50
منظر50
خوش بحالت حتما زیر صدی شما.............من همش زبان میترسیدم.تا یه جایی همه رو درست زدم بعد یه لندهور افتاده بود کنار دستم همش تمرکزمو بهم میزد همه رو اشتب زدم.........

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی خوب یا بد تموم شد رفت دیگه کاریش نمیشه کرد.ولی اسکیسو میشه کاریش کرد پس باید تلاشمو بیشتر کنم....................برو بچز فعلا من برم معتاد شم تا یه چن وقت که پکرم کرد این زبان

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها درک عمومی رو بیاین چک کنیم.
اینا جوابای منن.
91-2 گفته اقتصادش چوبه یعنی اینکه باید رو اقتصادش سرایه گذاری بشه و گزینه ای که گردشگری داره ، مسخره است.همون گزینه 2 که بسته بندی و انبارداری درست ترینه.
92-نزدمش.
93-نزدمش.
94-2کارخانه!نمونش هم کارخانه رنو اثر نورمن فاستر.
95-3ریتم و نظم
96-1 این نظر شخصیه منه. باید طولی باشه و از عرض وارد ساختمان بشیم.
97-3من میدان و حیاط رو هم راستا - جلوخانه و مسجد رو هم خانه گرفتم.
98-1 هتل و بیمارستان.گزینه هایی که حذف شدند شامل باشگاه و رستوران وفرهنگسرا بودند.
99-2 بافت و رنگ
100-3 تنوع فضایی
101-4 من این گزینه رو زدم و ممکنه درست نباشه ولی منطقی ترین بود.مکان و دسترسی مناسب از مسیرهای پیاده.اینو تو شهرمون با چشم خودم دیدم و مطمئنم به آتش نشانی و نماد شهری ربط نداره.مسافت ورودی هم ربط نداره ، چون میره زیر زمین و مسافت نسبتا زیادی پیموده می شه.
102-3 روزدم و بچه ها شما چی زدین؟درخواست کارفرما-بررسی وضع موجود-مطالعات فیزیکی-کانسپت
103-4 عینک فروشی.نوشته توجه به بازتاب و خیرگی. تو مطب چشم پزشکی هم که رفته باشین می بینین توش تاریکه و پرده ها رو کشیدن.تو عینک فروشی ، تو بخش تعیین شماره هم همین وضع موجوده.
104-4نوشته آشپزخانه و توجه به تابش نور خورشید.یعنی نور جنوب.کسسایی که مخالفند لطفا روی سوال رو بخونن . گفته توجه به تابش. نگفته نور شمال.پس نور جنوب و شرق بهترینن.نور غرب رو تو هر کتاب بدترین نور معرفی کردن.
105-4 بحث نمی کنم منتظر کلیدش باشین.
106-2ضربدر صفحه زیر میز رو بکشین ، متوجه می شین که میز جلوتر از وسط اتاقه و پس در بخش جلوییه.حالا میز رو باید ببینینم مربعست یا مستطیل.میز مستطیل تو این پرسپکتیو از عمقش کم می شه و کشیده تر و میز مربع هم مستطیلی می شه. پس من مربع زدم.
107-1 زدم.
108-2 دو بیضی کامل دیده نمی شه.
109-1 مصالح زدم و نمی دونم درسته.بعضی ها هم پلان گسترده می گن.
110-4 بنظرم پنجره تو گرم خشک واسه دیده و واسه تنظیم شرایط نیست. تو سرد خشک هم واسه نورگیریه و واسه تنظیم دما هم بکار گرفته نمی شه.خیلی بندرت.
پس همون معتدل مرطوب واسه تنظیم رطوبت گزینه ای مناسبه . ولی اینم بعضی ها متفاوت زدن و منتظر کلیدا باشیم بهتره.
هییییی چی مشد تووو درک فقط 3 تا غلط میداشتم...اونوقت درصدم میشد 50:(

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جای خوابم بهمون میدن؟؟؟؟؟تو باقالیا منظورمه ها.اخه خیلی خوایم میاد
همون دگ... بخاطر این میگم خوبه چون غذای مفت هم میدن خخخخخخخخخ
علاوه بر اون ی هارد ی ترا فیلم هم میدن خخخخخخخخخخخ
تشریف بیار خودم سفارشتو میکنم خخخخخخ
من صاب مجلسم اونجا

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی خوب یا بد تموم شد رفت دیگه کاریش نمیشه کرد.ولی اسکیسو میشه کاریش کرد پس باید تلاشمو بیشتر کنم....................برو بچز فعلا من برم معتاد شم تا یه چن وقت که پکرم کرد این زبان
تجربه ثابت کرد پکر شدن هیییییییچ ارزشی نداره ...آب رفته ب جوی برنمیگرده
فکر کن تو جلسه کنکور
بغل دستی من حالش بد شد هی اوووق میزد گلاب ب روتون... پشت سریم مرض داشت هی میزد ب پام.... اون وریه هی سرفه میکرد

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سجاد یه جا اضافه من دارم قسمت آقایون دارم بیا مال تو...
عارفه من جایگاه ویژم خخخخ وی آی پی... خخخخخخ سفارشتو کنم ؟

عاقا خدارو چ دیدی بلکه فرجی شد همین باقالی ک دارین مسخرم میکنید از 2000 ب 500 هم رسیدم خخخخخخخخ ( شتر در خواب بیند پنبه دانه )

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا به نظرتون من لیسانس باشم زن ارشد یهم میدن:redface:

shima 70

عضو جدید
بچه ها از کجا اینقدر کامل درصداتونو اوردین و تخمین رتبه زدین ؟؟؟هان؟؟؟؟:que::surprised:

وضعیت
موضوع بسته شده است.