بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفيسه خانوم،چي شد قضيه ي پيگيري لو رفتن سوالا؟
چرا ديگه هيچ كس حواسش نيست؟:(

بنده تحریم شدم مدیر اجازه بحث در این زمینه نمیده میگه بر اساس مدرکی که داری برو سنجش اقدام کن !!!!!! جو سایت خدایی نکرده متشنج نشه ....من به تنهایی کاری ازم برنمیاد یه دست صدا نداره فقط اینو میدونم اگر تعداد اعتراض و درخواست آزمون دوباره بالا باشه این اتفاق میفته و دوباره آزمون میگرن و این دفعه با دقت و امنیت آزمونی بیشتر

نا گفته نمونه کارنامه ها اومدش میبینین من آزمون خوب دادم ...

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ا.ک

۱۳۹۲-۱۱-۲۷ ۱۴:۱۲:۱۸

من هم خریدم!!!!
اولین سایتی که رفتم، این بود:
http://libarshad1388.blogfa.com/page/arshad1393
بعدش یه لینک گذاشته بود برای دریافت نمونه کیفیت، که از طریق اون لینک به این سایت هدایت شدم:
http://test_set.ir
از این سایت سوالات آزمون بیوتکنولوژی کشاورزی رو خریدم، به مبلغ 2هزار تومان.
البته من شب قبل از امتحان نبود، شب 24 بهمن بود.
اول شک کردم که چطور به این سرعت سوالا رو زدن، اونم با این کیفیت.
بعد از واریز پول، هرچی به شماره های پشتیبانی تماس گرفتم، کسی جواب نداد.
بعد از 2 ساعت سوالا به ایمیلم فرستاده شد.
http://bayanbox.ir/id/5071131073832743529?view
من خیلی مشکوک شدم، چون اولاً تاریخی که روی برگه نوشته شده بود، 17 بهمن بود!
دوم اینکه روی برگه امتحانی هرکسی اسم و فامیل و شماره داوطلبی و بارکدش پرینت شده.
اما سوالی که من دریافت کردم، سفید سفید بود. انگار خود سوال امتحانی رو اسکن کرده بودند.
وقتی بیشتر مشکوک شدم که فرداش سوالا رو از روی اون سایت برداشته بودند، و اون سایت بلاگفا هم حذف شده بود.
امرور هم اون سایت اصلی کلاً مسدود شده.
من همه اطلاعات مورد نیاز رو دارم.
خواهش میکنم پیگیری کنید. (1976789) (alef-13)

این الان راس میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

اینا چیه نوشتی؟؟؟ واقعیت داره؟

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خوب اگه گردشگری هم باشه حمل و نقلش باید درست باشه .هم برای حمل چوب ک راهای ارتباطی اسفالت باشه هم برای توریستهایی ک میان از جاده خاکی و خراب و بدون امکانات نباشه ک یه برف بیاد جاده بسته شه و روستا از صادرات چوب و گردش گراش بمونه ولی اگه اقتصاد به دام داری و باغ داری بود حمل و نقل ارجعیت کمتری داشت چون بیشتر اتفاقا درون روستا بود تا خارج از اون
یعنی محصولات دامی و باغات و کشاورزیو خودشون استفاده می کنن؟! اتفاقا دامداری که دیگه حمل و نقل اصل اساسیشه، شیر امروز تهیه شد یکی دو ساعته باید برسه به شهر چه وسط زمستون چه بهار چه تابستون ... همه ی روستاها مشکل حمل و نقل دارن و باید حمل و نقل خوب رو به صورت پیش فرض داشته باشن! برا همینه که گفتم لازم نبود بگه صنایع چوب!

*.N

عضو جدید
یکییی هم به من بیچاره جواب بدههه دیگهه چی میشه :D
بچه ها حواب 70-71-72 چی میشه
درضمن من دانشجوی ترم 7 کارشناسیم و زیاد وقت نکردم اونجوریی که می خواستم برای کنکور آماده شم و الان هم زبان 12 % و بقیه هم بین 22-35 % به نظرتون مجاز میشممم یا برم برای آزاد آماده شم D:
دو ست عزیز 70-نسا .71-کوه خواجه 72-نزدم هنوز نمیشه نظر قطعی داد بستگی داره به میاگینا. ایشالا مجاز میشید

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا چیه نوشتی؟؟؟ واقعیت داره؟

خوبی نفیس جون؟؟؟مدرکه دیگههه....بچه هاااااااااااااااااا چرا قبول نمی کنین خب چرا دست رو دست گذاشتیییییییییییییییییییییییین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما از یه تست بگیییییییییییییییییین.....چه برسه به این کهخ نعدادی کل سوالات رو داشتند....این فاجعست..........

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی محصولات دامی و باغات و کشاورزیو خودشون استفاده می کنن؟! اتفاقا دامداری که دیگه حمل و نقل اصل اساسیشه، شیر امروز تهیه شد یکی دو ساعته باید برسه به شهر چه وسط زمستون چه بهار چه تابستون ... همه ی روستاها مشکل حمل و نقل دارن و باید حمل و نقل خوب رو به صورت پیش فرض داشته باشن! برا همینه که گفتم لازم نبود بگه صنایع چوب!

من ک نگفتم بدون راه ارتباطی. ولی خوب من استلالم براینه ک حمل چوب های سنگین مثل تنه درخت باید راه ارتباطی خوبی باشه :( چون حمل احشام و شیر با وانت قابل انجامه حتی تو جاده خاکی ولی ضایس ک یه مشت خارجی با بهترین اتوبوس تو جاده خاکی بیان گردش

shima 70

عضو جدید
بچه ها کسی جواب سوالایی که میذارمو میدونه؟؟؟
35-45-52-54-57-60----------73-76---------91-96-97-98-100-101-105-106-108-110----------111-120-121-129-130---------------بعد یه سوال دیگه :سوال 103 دفتر اداری نمیشه؟؟؟اخه من اینو یه جا خونده بودما:surprised: و اینکه جواب سوال 67 سانتا صوفیاست یا ایا صوفیه؟؟؟؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبی نفیس جون؟؟؟مدرکه دیگههه....بچه هاااااااااااااااااا چرا قبول نمی کنین خب چرا دست رو دست گذاشتیییییییییییییییییییییییین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما از یه تست بگیییییییییییییییییین.....چه برسه به این کهخ نعدادی کل سوالات رو داشتند....این فاجعست..........

یه دست صدا نداره.............

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
35-45-52-54-57-60----------73-76---------91-96-97-98-100-101-105-106-108-110----------111-120-121-129-130---------------بعد یه سوال دیگه :سوال 103 دفتر اداری نمیشه؟؟؟اخه من اینو یه جا خونده بودما:surprised: و اینکه جواب سوال 67 سانتا صوفیاست یا ایا صوفیه؟؟؟؟؟

اینجا بچه ها 160صفحه دارن درباره این سوالات باهم بحث میکنن دیگه حال بحث ندارن :)
اون سوال اخرت درسته میشه سانتا صوفیا

15434

عضو جدید
ميتونيم همه تو يك روز و يك زمان مشخص به 20 وسي پيامك بفرستيم؟يعني همه ي اونايي كه با تقلب شدن در اين آزمون موافقن.

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من ک نگفتم بدون راه ارتباطی. ولی خوب من استلالم براینه ک حمل چوب های سنگین مثل تنه درخت باید راه ارتباطی خوبی باشه :( چون حمل احشام و شیر با وانت قابل انجامه حتی تو جاده خاکی ولی ضایس ک یه مشت خارجی با بهترین اتوبوس تو جاده خاکی بیان گردش

این بحثو همین طور می شه ادامه داد ... خدا کنه کلیدا زودتر بیاد تا مغزامون از کار نیفتاده... پس اینا دارن چی کار می کنن؟!!!!!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف من رفتم این سایته
اما سر در نیاوردم چی به چیه :D
یه اکانت بساز و برو آموزش انگلیسی یا فرانسوی و ... هر زبونی که دوست داری!
تو پروفایل من هم می تونه کورس هایی که خیل محبوب هستند وپیدا کنی.
ساده هم هست و متوسط و سخت هم هست.gre-toefl-1100-kaplan-sat comprehensive-upper intermediate

baris25akarsu

عضو جدید

هرچند که خودمم نزدم و هی موقع خوندن میگفتم به این ایاصوفیه بیشتر دقت کنم مهمه ولیی باز بی دقتی کردم
جواب ایاصوفیه هست صفحه 347 معماری جهان ماله ابراهیم زارعی

DDDIQ

مدیر ارشد
بنده تحریم شدم مدیر اجازه بحث در این زمینه نمیده میگه بر اساس مدرکی که داری برو سنجش اقدام کن !!!!!! جو سایت خدایی نکرده متشنج نشه ....من به تنهایی کاری ازم برنمیاد یه دست صدا نداره فقط اینو میدونم اگر تعداد اعتراض و درخواست آزمون دوباره بالا باشه این اتفاق میفته و دوباره آزمون میگرن و این دفعه با دقت و امنیت آزمونی بیشتر

نا گفته نمونه کارنامه ها اومدش میبینین من آزمون خوب دادم ...

سلام دوست خوبم
خانم مهندس اگر عرائض بنده باعث سوتفاهم و کدورتی برای شما شده باز هم عذرخواهی میکنم و همانطور که در خصوصی هم عرض کردم قصد ناراحت کردن شما و یا دوست دیگری رو نداشتم و ندارم و دوستان قدیمی تر که شاید شناخت بیشتری نسبت به بنده داشته باشند شاید بهتر از اخلاق بنده اطلاع داشته باشند که تا جای امکان سعی میکنم به نظرات تمامی دوستان توجه کنم و تصمیماتم به مصلحت گروه و ارامش تالار تا جایی امکان باشه
باز هم لازم میبینم توضیحاتی رو عرض کنم که پنهان نمیکنم که خودم هم ذهنم این چند روز درگیر این شایعات هست!!! ولی بنا به مصلحت گروه و اعضا و به تجربه این چند سال توجه و جو دادن بیش از حد باعث فاصله گرفتن از مسیر میشه ...

عذرخواهی میکنم خانم مهندس بیایید واقعیت های موجود رو بازنگری کنیم در حال حاضر بدون ارائه و مشاهده حتی یک مدرک مستدل و محکمه پسند به جز تنها چند کامنت چه مدرکی واقعا ارائه شده!!؟ یک خبرگزاری جناحی و کپی چند سایت اینترنتی؟ لینک چند سایت حذف شده !؟ چند تا کامنت با نویسندگانی ناشناس با ادعایی گنگ !؟ واقعا چیزی هم در اختیار نداریم برای پیگیری !! اگر از دوستان کسی اینجا حضور داره که واقعا خریداری کرده لطفا تصویری از ایمیل با حذف جزئیات و اطلاعات بذاره که استناد بشه !!
به نظرم مطمئنا این شایعات داره جو داد میشه ! و نگرانی های بچه ها هم باعث میشه پوسته ای واقعیت روی این مساله کشیده بشه !!

در آخر اینکه با عذرخواهی فراوان تا زمانی که مدرک روشن و تاییدی از سوی خبرگزاری و یا سازمان خاصی که گفته شده در حال پیگیری هستن منتشر نشه , صحبت در این رابطه , علی رغم میل خودم برای روشن شدن مساله نتیجه ای جز به هم ریختن ذهن همه و دلسردی از ادامه نخواهد داشت !!! برای همین نمیتونم اجازه بدم که ذهن بچه ها مشغول بشه و باعث ناراحتی بچه ها و اولویت و مسئولیت اصلی بنده ایجاد و حفظ بستر لازم برای استفاده دوستان هست , فکر میکنم عرائضم منطقی هست و امیدوارم بنده رو درک بفرمائیدد ...

از صمیم قلب برای شما و دیگر دوستانی که اینجا شاهد بودم زحمت کشیدن آرزوی قبولی با رتبه خوب دارم
شادکام و تندرست باشید
:gol:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون عزیزم این مدارک از کجا اومده؟ این مدرک دردست رس هست موجوده؟؟ میشه روش حساب کرد؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم
خانم مهندس اگر عرائض بنده باعث سوتفاهم و کدورتی برای شما شده باز هم عذرخواهی میکنم و همانطور که در خصوصی هم عرض کردم قصد ناراحت کردن شما و یا دوست دیگری رو نداشتم و ندارم و دوستان قدیمی تر که شاید شناخت بیشتری نسبت به بنده داشته باشند شاید بهتر از اخلاق بنده اطلاع داشته باشند که تا جای امکان سعی میکنم به نظرات تمامی دوستان توجه کنم و تصمیماتم به مصلحت گروه و ارامش تالار تا جایی امکان باشه
باز هم لازم میبینم توضیحاتی رو عرض کنم که پنهان نمیکنم که خودم هم ذهنم این چند روز درگیر این شایعات هست!!! ولی بنا به مصلحت گروه و اعضا و به تجربه این چند سال توجه و جو دادن بیش از حد باعث فاصله گرفتن از مسیر میشه ...

عذرخواهی میکنم خانم مهندس بیایید واقعیت های موجود رو بازنگری کنیم در حال حاضر بدون ارائه و مشاهده حتی یک مدرک مستدل و محکمه پسند به جز تنها چند کامنت چه مدرکی واقعا ارائه شده!!؟ یک خبرگزاری جناحی و کپی چند سایت اینترنتی؟ لینک چند سایت حذف شده !؟ چند تا کامنت با نویسندگانی ناشناس با ادعایی گنگ !؟ واقعا چیزی هم در اختیار نداریم برای پیگیری !! اگر از دوستان کسی اینجا حضور داره که واقعا خریداری کرده لطفا تصویری از ایمیل با حذف جزئیات و اطلاعات بذاره که استناد بشه !!
به نظرم مطمئنا این شایعات داره جو داد میشه ! و نگرانی های بچه ها هم باعث میشه پوسته ای واقعیت روی این مساله کشیده بشه !!

در آخر اینکه با عذرخواهی فراوان تا زمانی که مدرک روشن و تاییدی از سوی خبرگزاری و یا سازمان خاصی که گفته شده در حال پیگیری هستن منتشر نشه , صحبت در این رابطه , علی رغم میل خودم برای روشن شدن مساله نتیجه ای جز به هم ریختن ذهن همه و دلسردی از ادامه نخواهد داشت !!! برای همین نمیتونم اجازه بدم که ذهن بچه ها مشغول بشه و باعث ناراحتی بچه ها و اولویت و مسئولیت اصلی بنده ایجاد و حفظ بستر لازم برای استفاده دوستان هست , فکر میکنم عرائضم منطقی هست و امیدوارم بنده رو درک بفرمائیدد ...

از صمیم قلب برای شما و دیگر دوستانی که اینجا شاهد بودم زحمت کشیدن آرزوی قبولی با رتبه خوب دارم
شادکام و تندرست باشید
:gol:

:w16: سلام مهندس موافقم ..... ولی خب باید این مسئله روشن بشه یا نه ؟

خدا کنه شایعه باشه بچه ها دیگه ادامه ندین

به شماره پیامک خبر 20:30 پیام بدین و ادامه پیگیری به اونا واگذار کنیم دیگه بیشتر از این کاری ازمون بر نمیاد دیگه بحث ادامه ندین خواهشا الان دیگه باید به اسکیس فک کنیم

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمام حرفاتون مبنی بر اینکه مدرک میخواد و ......... درست.
ولی یه سوال اگه خدای نکرده این اتفاق افتاده بود و تا زمان کارنامه ها صبر کردید و بعد فهمیدید. اون موقع چه طوری میخواید ثابت کنید.
اصلا ثابت کردید بعد 4 ماه که همه چی بادتون رفته میخواید از اول بخونید؟ فکر میکنید اگه احتمالی باشه اون موقع راحت تره یا الان؟؟؟؟؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمام حرفاتون مبنی بر اینکه مدرک میخواد و ......... درست.
ولی یه سوال اگه خدای نکرده این اتفاق افتاده بود و تا زمان کارنامه ها صبر کردید و بعد فهمیدید. اون موقع چه طوری میخواید ثابت کنید.
اصلا ثابت کردید بعد 4 ماه که همه چی بادتون رفته میخواید از اول بخونید؟ فکر میکنید اگه احتمالی باشه اون موقع راحت تره یا الان؟؟؟؟؟؟

عزیزم بهتر ادامه ندیم ثابت کردن محاله

خب مدرک معتبر نداریم

حرف آخرم : الان منتظرین از کسانی که سوالات خریده بودن و داشتن و آزمون خوب دادن بیان و اعتراف کنن و مدرک رو کنن ؟؟ 2 حالت داره اون شخص خودشم پاش گیره و ممکنه محرم از کنکور بشه و حالت دوم اصلا دلش نمیخواد کنکور دوباره بده چون به نفعش نیست پس رته ته منتظر همچین معجره نباشین

هر مدرکی مث اون سایت هم از بین رفته

ببخشید که نا امیدتون میکنم واقعیته باید قبول کنیم

فقط باید منتظر پیگیری های 20:30 باشیم خدای ما بزرگه

والسلام ....

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اسکیس خودش معجزه ای هست هاااا بیاید ذهن هایمان را درگیر اسکیس کنیم :biggrin:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar539972_14.gif

با تمام احترامی که برات قائل هستم آقا پویان ....
خوب من نمیدونم چرا ناراحت شدی ولی من منظور بدی نداشم ....
من فقط واسه خودم ناراحتم برید فیس بوک این خانمی که تو روزنامه اعتماد این خبر رو گذاشته .....توی فیس بوکش کاملا همه اطلاعات رو گذاشته ....من به خاطر خودم .... خودت و.....وبچه هایی که زحمت کشیدن ناراحتم الان صفحه فیس بوک ایشون رو میدم برید ببینید

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیالتون راحت شماهایی که تو این تاپیک هستین جز رتبه های بالا هستین... همتون جاهای خوب قبول میشین...
فعلا فقط به فکر اسکیس باشین...همین اسکیس نمرتون رو متحول میکنه...:surprised:میگین نه؟؟بشینین و تماشا کنید

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من نمیدونم چرا ناراحت شدی ولی من منظور بدی نداشم ....
من فقط واسه خودم ناراحتم برید فیس بوک این خانمی که تو روزنامه اعتماد این خبر رو گذاشته .....توی فیس بوکش کاملا همه اطلاعات رو گذاشته ....من به خاطر خودم .... خودت و.....وبچه هایی که زحمت کشیدن ناراحتم الان صفحه فیس بوک ایشون رو میدم برید ببینید

اصلا مدرک از درو دیوار داره میریزه دی

من :

dddiq :

shima 70

عضو جدید
اینجا بچه ها 160صفحه دارن درباره این سوالات باهم بحث میکنن دیگه حال بحث ندارن :)
اون سوال اخرت درسته میشه سانتا صوفیا
اخه من به خاطر مشکلی که برای ورود به باشگاه داشتم نتونستم بیام نت نمیشه حالا در راه رضای خدا یه بار دیگه به من بگین:(

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دنبال تشویش اذهان عمومی نیستم و اصلا دوس ندارم به این کارا دامن بزنم در جواب ناراحتی دوستم نفیسه من هم مثل شما فقط یه خبر رو از پیج کارشناسی ارشد معماری در فیس بوک دیدم و اونجا دوستان مارو به پیج خانم صبا آذرپیک راهنمایی کردن من هم یه سری چیزا تو پیجش دیدم که باور کردنی نیست ولی خوب شما دوستان هم ببینید
هرچند که من به جواب سنجش و اطلاعات و.... احترام قائلم و هر چی بگن قبول میکنم
من ادامه میدم اسکیس تمرین کنم و کاری هم با این قضایا ندارم

آخرین ویرایش:

shima 70

عضو جدید
35-45-52-54-57-60----------73-76---------91-96-97-98-100-101-105-106-108-110----------111-120-121-129-130---------------بعد یه سوال دیگه :سوال 103 دفتر اداری نمیشه؟؟؟اخه من اینو یه جا خونده بودما:surprised:
بچه ها این همه بحث کردین یه بار دیگه هم روش گیر جواب ایناما ...لطفا:cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.