بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ترنج

عضو جدید
احتمال چیه عزیزم من 100% مطمئنم
باران اگه مطمئنین پس چرا کسی کاری نمی کنه؟؟؟
یعنی واقعا مدرک مستندی وجود داره؟اگه وجود داشته باشه به 20.30 بگین سرش درد می کنه واسه این کارا!ولی اینجوری که از قول توکلی دیروز نوشتن ینی که بیخیال شیییین!تقلبو اصن چ جور می نویسن!!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یعنی واقعا مدرک مستندی وجود داره؟اگه وجود داشته باشه به 20.30 بگین سرش درد می کنه واسه این کارا!ولی اینجوری که از قول توکلی دیروز نوشتن ینی که بیخیال شیییین!تقلبو اصن چ جور می نویسن!!!

:w05::w04:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیزم یکی از بچه های باشگاه خودش گفت سوالها رو خریده بعدشم اگه ببینی اکثرا سایتها و توی فیسبوکم هم نوشته که معماری و کامپیوتر و مکانیک سوالها لو رفته حتی با مدرک هم گفتن که سوالها رو خریدن قراره پیگیری بشه ولی هنوز شماره 20/30 پیدا نکردیم باید یه جوری صحت این گفته ها ثابت بشه اینجور درست نیست که یه عده سوالها راهت به دستشون بیاد و بقیه هم که توی این مدت اینهمه زحمت کشیدن زحماتشون الکی به هدر بره

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن توکلی که نمیاد بگه آره سوالها لو رفته هرکی باشه انکار میکنه اینجوری خودشون و سازمان سنجش رو زیر سوال میبرن

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم یکی از بچه های باشگاه خودش گفت سوالها رو خریده بعدشم اگه ببینی اکثرا سایتها و توی فیسبوکم هم نوشته که معماری و کامپیوتر و مکانیک سوالها لو رفته حتی با مدرک هم گفتن که سوالها رو خریدن قراره پیگیری بشه ولی هنوز شماره 20/30 پیدا نکردیم باید یه جوری صحت این گفته ها ثابت بشه اینجور درست نیست که یه عده سوالها راهت به دستشون بیاد و بقیه هم که توی این مدت اینهمه زحمت کشیدن زحماتشون الکی به هدر بره
باران بی شوخی کی خریده؟
می گم قبلا می گفتن معماری و کامپیوتر لورفته ، الان تو مکانیک رو هم اضافه کردی!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا منم یه چیزی فقط شنیدم شما از کجا میدونین کسایی که بد دادن بخوان جو رو متشنج کنن.من تا مطمئن نشم هیچ اقدامی نمیکنم اونایی هم که میگن مطمئنیم بیان مدرک رو کنن شنیدم و فلانی اینو گفت و بهمانی اونو گفت نون و آب نمیشه.حتی اگه 400 نفر سوالارو داشتن و بر فرض هم همه رو زده باشن من 500 میشم و با اسکیس میفرستمشون دیار باقی...........بعد هم ذهن خودتون درگیر نکنین دیدین که مدیر سایت هم اومد گفت همیشه از این بحث ها هاس.پس بچسبین اسکیسو................................سجی رتبه 1 اسکیسه بهتره شما برین برای دومی:D...................
والا تو این باشگاه به عارفه هم نمیشه اطمینان کرد دیگه:Dعارفه عزیزم راستشو بگو سوالو چقد گرفتی؟؟؟؟بیا اعتنراف کن عزیزم پیش پدر مقدس:biggrin:

baris25akarsu

عضو جدید
یکییی هم به من بیچاره جواب بدههه دیگهه چی میشه :D
بچه ها حواب 70-71-72 چی میشه
درضمن من دانشجوی ترم 7 کارشناسیم و زیاد وقت نکردم اونجوریی که می خواستم برای کنکور آماده شم و الان هم زبان 12 % و بقیه هم بین 22-35 % به نظرتون مجاز میشممم یا برم برای آزاد آماده شم D:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا منم یه چیزی فقط شنیدم شما از کجا میدونین کسایی که بد دادن بخوان جو رو متشنج کنن.من تا مطمئن نشم هیچ اقدامی نمیکنم اونایی هم که میگن مطمئنیم بیان مدرک رو کنن شنیدم و فلانی اینو گفت و بهمانی اونو گفت نون و آب نمیشه.حتی اگه 400 نفر سوالارو داشتن و بر فرض هم همه رو زده باشن من 500 میشم و با اسکیس میفرستمشون دیار باقی...........بعد هم ذهن خودتون درگیر نکنین دیدین که مدیر سایت هم اومد گفت همیشه از این بحث ها هاس.پس بچسبین اسکیسو................................سجی رتبه 1 اسکیسه بهتره شما برین برای دومی:D...................
والا تو این باشگاه به عارفه هم نمیشه اطمینان کرد دیگه:Dعارفه عزیزم راستشو بگو سوالو چقد گرفتی؟؟؟؟بیا اعتنراف کن عزیزم پیش پدر مقدس:biggrin:
این اعتماد به نفست منو کشته کربلایی!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا خواهشا بحث رو تمومش کنین بالاخره یه خبر قطعی میرسه دیگه اگه مطمئن شدیم اصن همه دسته جمعی میریم جلو سنجش تحصن میکنیم یا تعصب غذا چه میدونم..بحث الکی فقط ذهن رو درگیر میکنه.کسی که مدرک داره بیاد رو کنه که یه فکر اساسی کنیم اگه هم شما هم شنیدین از دوست دخترخالتون یا بقالی سرکوچتون بیخیال دیگه همش کشکه.والا من فقط از اینجا شنیدم............اگه هم شده از اینجا شروع شد تا روزی که کوروش اومد اینجا گفت من هیچ جای دیگه ای نشنیده بودم والا............

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

به نظر من با بچه ها همدردی کن .منم حرفای شما رو میزدم ولی بعضیا ناراحت میشدن و بهم میگفتن شماواظهار نظر نکن. البته تعجبم چطوری از شما ناراحت نمیشن و تشکرم ازتون میکنن. شاید از اسمم خوششون نمیاد

orkide69

عضو جدید
بالاخره که ما میفهمیم بوووووووووووق که نیستیم مثلا اگه یکی همه درصداش 50 بود بعد یهو رتبش اومد شد 1000.ما میفهمیم قضیه چیه دیگه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این اعتماد به نفست منو کشته کربلایی!
ببین جدی میگم به فرض من میانگینم بشه 45 .دیگه باید زیر دویست باشم.اگه یه زمان تومیانگینت 50 شد و رتبتم 500 شد اون موقع دیگه نیازی به تایید و تفسیر نیست دیگه مطمئنیم که خبریه.و اون موقع من حقمو میگیرم حتماوووووووووووووووو.یا جونمو میدم..
یا رسوای عالم و آدم میشن............... و من میرم یه کشور بیگانه ادامه تحصیل:mad:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من با بچه ها همدردی کن .منم حرفای شما رو میزدم ولی بعضیا ناراحت میشدن و بهم میگفتن شماواظهار نظر نکن. البته تعجبم چطوری از شما ناراحت نمیشن و تشکرم ازتون میکنن. شاید از اسمم خوششون نمیاد
نه عزیزم آخه میدونن من وقتی میگم رتبه یک کنکور میشم نهایتا 600 میشم و رو حرف من زیاد حساب باز نمیکنن فدات:D هیشکی منو دوس نداره

ترنج

عضو جدید
منم با حرفت کاملا موافقم.وقتی کسایی مثه تو و الهام و سجی و عارف این قد زحمت کشیدن.تویی که شبا از خوابت میزدی واسه درس خوندن خیلی نامردیه ی عده سوالارو به راحتی گیر بیارن و به جای اینکه مثه ما درگیر جوابا باشن دارن ریلکس واسه خودشون اسکیس تمرین می کنن!
ولی حرفم اینه اگه مثلا من اعتراض کنم میگن مدرکت کو!باید کسایی که مدرک دارن اعتراض کنن اون وقت مام پشتتونیم!البته این جور که خبرنگار روزنامه اعتماد گفته عملا مدارکو از بین بردن!شماره 20.30 فک کنم بشه از روابط عمومی صداوسیما گرفت.بذار ی سرچ کنم ببینم تو سایتشون چیزی ننوشتن!

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین جدی میگم به فرض من میانگینم بشه 45 .دیگه باید زیر دویست باشم.اگه یه زمان تومیانگینت 50 شد و رتبتم 500 شد اون موقع دیگه نیازی به تایید و تفسیر نیست دیگه مطمئنیم که خبریه.و اون موقع من حقمو میگیرم حتماوووووووووووووووو.یا جونمو میدم..
یا رسوای عالم و آدم میشن............... و من میرم یه کشور بیگانه ادامه تحصیل:mad:
والا من هم بااعتماد بالا رفتم ولی 22 گرفتم!من اگه مطمئن بودم 50 می شم که نگران نبودم سجی جون!از اینکه می دونم تو اسکیس حق به حق دار نمی رسه ناراحتم.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
32) حداکثر کشش زدم..اکثر بچه ها هم همینو زدن
33)18-9
34)گشتاور در سمت راست
35) من اشتباه زدم نمیدونم ج چی میشه
36)بار باد
37) در خرپا هر چه ارتفاع بیشتر رانش کمتر اقتصادی تره
39)قاب خمشی مهار شده -قاب مقاوم خمشی
40)ترک های ناشی از برش
41)دیوار شیشه ای(من شک کردم نزدم:cry:)
43)ناحیه بروز تغییر شکل های خمیری
44)پوسته ای مخروطی صدفی
45)نزدم
47)سه تایی 5 و 6
48)خرپای کلاهی و کمربندی و هسته مهاربندی شده
51)اتصالات صلب
52)-
54)-
57)-
60)-
61)تاکید بر سادگی و اصالت مصالح در بنا
62)چایتای بودایی هند
63)روم
64)زیگورات خشت خام
65)دروازه شیران حتیها
67)سانتا صوفیا کلیسای بیزانسی بچه ها این درست بود؟؟؟
70)نسا
73)-
74)داشتن گنبد
76)-
80)تزئینات
82)وارطان هوانسیان
83)فیلیپ جانسون متاثز از میس وندروهه
84)آرت نوو
85)سالیوان شیکاگو
86)-
87)-
88)-
89)-
90)-
91)اختلاف نظر زیاده...من خودم انباداری و بسته بندی زدم
94)کارخانه
95)ریتم و نظم
96)اینم بین مستطیل ورودی از راست با مستطیل ورودی از پایین اختلاف نظر
97)-
100)-
101)-
102)درخواست کارفرما -بررسی وصع موجود-مطالعات فیزیکی-تعیین کانسپت دوستان این درسته؟
103)فروشاه عینک
104)شمال یا شرق من زدم...بعضی دوستان میگن نه
105)من 5*3 5*5 5*7 زدم اینم اختلاف داریم
106)-
107)سایه به سمت شمال شرق
108)-
109)انتخاب مصالخ
110)در همه اقلیم ها برا تنظیم جرارت...بقیه میگنن غلط زدم
111)-
115)باغ فین
120)-
121)-
122)باغ مصلی باغ قدمگاه نیشابور
124)تنوع
125)هر سه مورد
126)فرهنگی عملکردی زیباشناسی
129)من آب جاری زدم ...دوستان میگن درخت
130)میگن ویلای مدیچی
:)

شما سوالایی رو ک نزدی رو واسه چی نوشتی زدی. اوت سوال پوسته مخروطی صدفی رو ک خودت گفتی بی دقتی کردی . لشتباه زدی ولی الان اینجل درستشو نوشتی
بعدش چرا باید برای روستایی ک اقتصادی چوب داره اختلاف نظر باشه ..همه میدونن ک چوب رو با کامیون جابجا میکنن و هیچکش چوب رو بسته بندی نمیکنه پس میشه حمل . نقل

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم با حرفت کاملا موافقم.وقتی کسایی مثه تو و الهام و سجی و عارف این قد زحمت کشیدن.تویی که شبا از خوابت میزدی واسه درس خوندن خیلی نامردیه ی عده سوالارو به راحتی گیر بیارن و به جای اینکه مثه ما درگیر جوابا باشن دارن ریلکس واسه خودشون اسکیس تمرین می کنن!
ولی حرفم اینه اگه مثلا من اعتراض کنم میگن مدرکت کو!باید سایی که مدرک دارن اعتراض کنن اون وقت مام پشتتونیم!البته این جور که خبرنگار روزنامه اعتماد گفته عملا مدارکو از بین بردن!شماره 20.30 فک کنک بشه از روابط عمومی صداوسیما گرفت.بذار ی سرچ کنم ببینم تو سایتشون چیزی ننوشتن!
دقیقا منم همینو میگم همه میان میگن ما مطمئنیم تقلب شده.ولی هیشکی تنمیگه از کجا مطمئنه من که تا جواب قانع کننده ای نشنوم باور نمیکنم..............بچه ها بهتره به اسکیس فک کنین بابا ببینین چه جوری به هدفشون رسیدن دارین از اسکیس دور میشین ها.همش دارین راجع به این بحث میکنین این فقط جو رو متشنج میکنه..پس اگه کسی مدرک داره رو کنه بسم الاه ما هم پشتشیم تا حق به حق دار برسه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما سوالایی رو ک نزدی رو واسه چی نوشتی زدی. اوت سوال پوسته مخروطی صدفی رو ک خودت گفتی بی دقتی کردی . لشتباه زدی ولی الان اینجل درستشو نوشتی
بعدش چرا باید برای روستایی ک اقتصادی چوب داره اختلاف نظر باشه ..همه میدونن ک چوب رو با کامیون جابجا میکنن و هیچکش چوب رو بسته بندی نمیکنه پس میشه حمل . نقل
چوب رو بسته بندی نمی کنن؟!!!!!!!!!!!:surprised::eek:
بسته بندی چوب یعنی الوار الوار رو هم بزارن و با سیم و طناب ببندند!شما فک کردین چوبا رو تو قوطی شیرینی یا کادو پیچ می کنن؟!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا من هم بااعتماد بالا رفتم ولی 22 گرفتم!من اگه مطمئن بودم 50 می شم که نگران نبودم سجی جون!از اینکه می دونم تو اسکیس حق به حق دار نمی رسه ناراحتم.
نگران نباش عارف جان ما از اولش با هم بودیم تا آخرشم با همیم..........مطمئنم با تلاش بیشتر اما و اگر ها رو هم از بین میبریم...................خدارو چه دیدی شاید امسال دیگه منصفانه نمره دادن............مث تاریخ و درک پارسال که سخت بود ولی امسال نرمالتر شد

mon67

عضو جدید
همش مفهومی بود.شورشو در اوردن.واقعا به این میشه گفت ازمون؟واقعا از این ازمون میخوان بسنجن که کی سواد داره؟کی معماریو درک کرده؟متاسفم واقعا که این همه زحمت ادما رو زیر سوال میبرن

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

دقیقا جای بحث داره! حمل و نقل مهمه ولی از طرفی همه ی روستاها نیاز دارن هر کدوم به دلیلی، پس لازم نبود بگه صنایع چوب ... وقتی اسم چوب میاد یعنی درخت پس اون گزینه ی محیط زیستم می تونه درست باشه ولی همراهش نوشته گردشگری پس نصف جواب یه جورایی بی ربطه شاید به درد نخوره شایدم گردشگری رو بشه به محیط سبز (به دلیل وجود درختا) نسبت داد و گفت با ایجا سازمان محیط زیست صنایع چوب به صنایع گردشگری تغییر شکل بدن تا از قطع درختا جلوگیری شه و اقتصاد روستا هم حفظ شه!!!! ، من خودم بسته بندی و انبار زدم چون سرجلسه فک کردم چوب آسیب پذیره و نگهداری درستش خیلی مهمه ... ولی در کل به نظرم هر سه گزینه احتمال داره درست باشه! برا همینه که باید منتظر کلیدا موند...

تو MEMRISE منتظر حریفام هستم!
هر کی فک می کنه حرفی واسه گفتن داره بیاد.تا شب 200 هزار پوینت می زنم.
http://www.memrise.com/user/DARK.LORD.VIRULENT/

من فالو کردم بعد دیدم همه ش صفره امتیازت گفتم شاید دیگه تعطیل کردی!! منم میام 200 هزار که فک نکنم بتونم فوقش تا 50-60 هزار بتونم :biggrin:

aytakin69

عضو جدید
نگران نباش عارف جان ما از اولش با هم بودیم تا آخرشم با همیم..........مطمئنم با تلاش بیشتر اما و اگر ها رو هم از بین میبریم...................خدارو چه دیدی شاید امسال دیگه منصفانه نمره دادن............مث تاریخ و درک پارسال که سخت بود ولی امسال نرمالتر شد

تو که خودت اینجام گفتی رتبت خوب میشه پس چرا اون روز از من ناراحت شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا جای بحث داره! حمل و نقل مهمه ولی از طرفی همه ی روستاها نیاز دارن هر کدوم به دلیلی، پس لازم نبود بگه صنایع چوب ... وقتی اسم چوب میاد یعنی درخت پس اون گزینه ی محیط زیستم می تونه درست باشه ولی همراهش نوشته گردشگری پس نصف جواب یه جورایی بی ربطه شاید به درد نخوره شایدم گردشگری رو بشه به محیط سبز (به دلیل وجود درختا) نسبت داد و گفت با ایجا سازمان محیط زیست صنایع چوب به صنایع گردشگری تغییر شکل بدن تا از قطع درختا جلوگیری شه و اقتصاد روستا هم حفظ شه!!!! ، من خودم بسته بندی و انبار زدم چون سرجلسه فک کردم چوب آسیب پذیره و نگهداری درستش خیلی مهمه ... ولی در کل به نظرم هر سه گزینه احتمال داره درست باشه! برا همینه که باید منتظر کلیدا موند...
کاملا موافقم

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من فالو کردم بعد دیدم همه ش صفره امتیازت گفتم شاید دیگه تعطیل کردی!! منم میام 200 هزار که فک نکنم بتونم فوقش تا 50-60 هزار بتونم :biggrin:

خوب اگه گردشگری هم باشه حمل و نقلش باید درست باشه .هم برای حمل چوب ک راهای ارتباطی اسفالت باشه هم برای توریستهایی ک میان از جاده خاکی و خراب و بدون امکانات نباشه ک یه برف بیاد جاده بسته شه و روستا از صادرات چوب و گردش گراش بمونه ولی اگه اقتصاد به دام داری و باغ داری بود حمل و نقل ارجعیت کمتری داشت چون بیشتر اتفاقا درون روستا بود تا خارج از اون

shima 70

عضو جدید
32) حداکثر کشش زدم..اکثر بچه ها هم همینو زدن
33)18-9
34)گشتاور در سمت راست
35) من اشتباه زدم نمیدونم ج چی میشه
36)بار باد
37) در خرپا هر چه ارتفاع بیشتر رانش کمتر اقتصادی تره
39)قاب خمشی مهار شده -قاب مقاوم خمشی
40)ترک های ناشی از برش
41)دیوار شیشه ای(من شک کردم نزدم:cry:)
43)ناحیه بروز تغییر شکل های خمیری
44)پوسته ای مخروطی صدفی
45)نزدم
47)سه تایی 5 و 6
48)خرپای کلاهی و کمربندی و هسته مهاربندی شده
51)اتصالات صلب
52)-
54)-
57)-
60)-
61)تاکید بر سادگی و اصالت مصالح در بنا
62)چایتای بودایی هند
63)روم
64)زیگورات خشت خام
65)دروازه شیران حتیها
67)سانتا صوفیا کلیسای بیزانسی بچه ها این درست بود؟؟؟
70)نسا
73)-
74)داشتن گنبد
76)-
80)تزئینات
82)وارطان هوانسیان
83)فیلیپ جانسون متاثز از میس وندروهه
84)آرت نوو
85)سالیوان شیکاگو
86)-
87)-
88)-
89)-
90)-
91)اختلاف نظر زیاده...من خودم انباداری و بسته بندی زدم
94)کارخانه
95)ریتم و نظم
96)اینم بین مستطیل ورودی از راست با مستطیل ورودی از پایین اختلاف نظر
97)-
100)-
101)-
102)درخواست کارفرما -بررسی وصع موجود-مطالعات فیزیکی-تعیین کانسپت دوستان این درسته؟
103)فروشاه عینک
104)شمال یا شرق من زدم...بعضی دوستان میگن نه
105)من 5*3 5*5 5*7 زدم اینم اختلاف داریم
106)-
107)سایه به سمت شمال شرق
108)-
109)انتخاب مصالخ
110)در همه اقلیم ها برا تنظیم جرارت...بقیه میگنن غلط زدم
111)-
115)باغ فین
120)-
121)-
122)باغ مصلی باغ قدمگاه نیشابور
124)تنوع
125)هر سه مورد
126)فرهنگی عملکردی زیباشناسی
129)من آب جاری زدم ...دوستان میگن درخت
130)میگن ویلای مدیچی
:)
فداااااااااات بشم من عارفه جون خیلی خیلی مرررررررررسی ایشالله به هر چی میخوای برسی مهندس..:w27:
:w40::w38:

وضعیت
موضوع بسته شده است.