اون سه لایه نبود که!متقاطع هم نبود.سوال راحتر از اون هم نبود.
واسه منی که هیچ کدوم از تصویرارو تو جزوه ندیدم .با تحلیل خودم زدم .خیلی ارزش داره واسم.هر چند سو سو راحت.
اون سه لایه نبود که!متقاطع هم نبود.سوال راحتر از اون هم نبود.
سلام عارف عزیزبچه ها درک عمومی رو بیاین چک کنیم.
اینا جوابای منن.
91-2 گفته اقتصادش چوبه یعنی اینکه باید رو اقتصادش سرایه گذاری بشه و گزینه ای که گردشگری داره ، مسخره است.همون گزینه 2 که بسته بندی و انبارداری درست ترینه.
92-نزدمش.
93-نزدمش.
94-2کارخانه!نمونش هم کارخانه رنو اثر نورمن فاستر.
95-3ریتم و نظم
96-1 این نظر شخصیه منه. باید طولی باشه و از عرض وارد ساختمان بشیم.
97-3من میدان و حیاط رو هم راستا - جلوخانه و مسجد رو هم خانه گرفتم.
98-1 هتل و بیمارستان.گزینه هایی که حذف شدند شامل باشگاه و رستوران وفرهنگسرا بودند.
99-2 بافت و رنگ
100-3 تنوع فضایی
101-4 من این گزینه رو زدم و ممکنه درست نباشه ولی منطقی ترین بود.مکان و دسترسی مناسب از مسیرهای پیاده.اینو تو شهرمون با چشم خودم دیدم و مطمئنم به آتش نشانی و نماد شهری ربط نداره.مسافت ورودی هم ربط نداره ، چون میره زیر زمین و مسافت نسبتا زیادی پیموده می شه.
102-3 روزدم و بچه ها شما چی زدین؟درخواست کارفرما-بررسی وضع موجود-مطالعات فیزیکی-کانسپت
103-4 عینک فروشی.نوشته توجه به بازتاب و خیرگی. تو مطب چشم پزشکی هم که رفته باشین می بینین توش تاریکه و پرده ها رو کشیدن.تو عینک فروشی ، تو بخش تعیین شماره هم همین وضع موجوده.
104-4نوشته آشپزخانه و توجه به تابش نور خورشید.یعنی نور جنوب.کسسایی که مخالفند لطفا روی سوال رو بخونن . گفته توجه به تابش. نگفته نور شمال.پس نور جنوب و شرق بهترینن.نور غرب رو تو هر کتاب بدترین نور معرفی کردن.
105-4 بحث نمی کنم منتظر کلیدش باشین.
106-2ضربدر صفحه زیر میز رو بکشین ، متوجه می شین که میز جلوتر از وسط اتاقه و پس در بخش جلوییه.حالا میز رو باید ببینینم مربعست یا مستطیل.میز مستطیل تو این پرسپکتیو از عمقش کم می شه و کشیده تر و میز مربع هم مستطیلی می شه. پس من مربع زدم.
107-1 زدم.
108-2 دو بیضی کامل دیده نمی شه.
109-1 مصالح زدم و نمی دونم درسته.بعضی ها هم پلان گسترده می گن.
110-4 بنظرم پنجره تو گرم خشک واسه دیده و واسه تنظیم شرایط نیست. تو سرد خشک هم واسه نورگیریه و واسه تنظیم دما هم بکار گرفته نمی شه.خیلی بندرت.
پس همون معتدل مرطوب واسه تنظیم رطوبت گزینه ای مناسبه . ولی اینم بعضی ها متفاوت زدن و منتظر کلیدا باشیم بهتره.
بچه ها درک عمومی رو بیاین چک کنیم.
اینا جوابای منن.
91-2 گفته اقتصادش چوبه یعنی اینکه باید رو اقتصادش سرایه گذاری بشه و گزینه ای که گردشگری داره ، مسخره است.همون گزینه 2 که بسته بندی و انبارداری درست ترینه.
92-نزدمش.
93-نزدمش.
95-3ریتم و نظم
98-1 هتل و بیمارستان.گزینه هایی که حذف شدند شامل باشگاه و رستوران وفرهنگسرا بودند.
99-2 بافت و رنگ
100-3 تنوع فضایی
101-4 من این گزینه رو زدم و ممکنه درست نباشه ولی منطقی ترین بود.مکان و دسترسی مناسب از مسیرهای پیاده.اینو تو شهرمون با چشم خودم دیدم و مطمئنم به آتش نشانی و نماد شهری ربط نداره.مسافت ورودی هم ربط نداره ، چون میره زیر زمین و مسافت نسبتا زیادی پیموده می شه.
102-3 روزدم و بچه ها شما چی زدین؟درخواست کارفرما-بررسی وضع موجود-مطالعات فیزیکی-کانسپت
103-4 عینک فروشی.نوشته توجه به بازتاب و خیرگی. تو مطب چشم پزشکی هم که رفته باشین می بینین توش تاریکه و پرده ها رو کشیدن.تو عینک فروشی ، تو بخش تعیین شماره هم همین وضع موجوده.
104-4نوشته آشپزخانه و توجه به تابش نور خورشید.یعنی نور جنوب.کسسایی که مخالفند لطفا روی سوال رو بخونن . گفته توجه به تابش. نگفته نور شمال.پس نور جنوب و شرق بهترینن.نور غرب رو تو هر کتاب بدترین نور معرفی کردن.
106-2ضربدر صفحه زیر میز رو بکشین ، متوجه می شین که میز جلوتر از وسط اتاقه و پس در بخش جلوییه.حالا میز رو باید ببینینم مربعست یا مستطیل.میز مستطیل تو این پرسپکتیو از عمقش کم می شه و کشیده تر و میز مربع هم مستطیلی می شه. پس من مربع زدم.
107-1 زدم.
110-4 بنظرم پنجره تو گرم خشک واسه دیده و واسه تنظیم شرایط نیست. تو سرد خشک هم واسه نورگیریه و واسه تنظیم دما هم بکار گرفته نمی شه.خیلی بندرت.
پس همون معتدل مرطوب واسه تنظیم رطوبت گزینه ای مناسبه . ولی اینم بعضی ها متفاوت زدن و منتظر کلیدا باشیم بهتره.
کسی میدونه جواب سوال 47 و 54 چی میشه؟
91-آخه گفته اقتصاد چوبه.چوب تجدید پذیره و طوری نیست که بدون سازمان حفاظت از محیط زیست نابود بشه. تو انگلستان این طور چوب های پر مصرف رو از یه طرف می کارن و وقتی به ته می رسن ، از بالا قطع می کنن و جاش درخت می کارن.تو روستایی که اقتصادش چوبه ، طرف می دونه که این چوبا تموم بشه کارش تمومه و واسه همین وقتی قطع کرد ، می کاره.استنباط من اینه.سلام عارف عزیز
91-تنها گردشگری نیست محیطه زیستم هست پس تا چوبی نباشه اقتصادی نیست!این فقط نظره شخصیه منه!
97-باتوجه به میدان نقش جهان. میدان و جلوخان(ورودیه مسجدامام)در یک راستا و حیاط و گنبد خانه در یک راستا
102-درست زدی
104- سوال گفته قرار گیری آشپزخانه درکدام جبهه مناسب تر است.ماهمیشه واسه نشیمن جنوب رو در نظر میگیریم به نظره من حتی اگه تابشه آفتابم مده نظرش باشه (که نکته انحرافیه سواله )باید گزینه شرق و شمال درست باشه .
درمورده بقیه سوالا با نظرت موافقم.
تایید می شه. دولایه ویرندل بود نه سه لایه.
اونیکی هم قاب سوله نبود (فک کنم عارفه اینو زده بود)و دیوار پرده ای بود و شیشه رو اون.
47-1 سه تایی و 6 تایی و 5 تایی.یکی جواب بدهههههههههههه لطفا
بچه ها درک عمومی رو بیاین چک کنیم.
اینا جوابای منن.
92-نزدمش.
93-نزدمش.
95-3ریتم و نظم
99-2 بافت و رنگ
100-3 تنوع فضایی
107-1 زدم.
به نظر من این سوالان سازه ای رو باید با حس معماریتون بزنید نه اینکه ختما توی جزوه خونده باشید.من ک هنرو با حس معماریم زدم و هیچ کدوم رو هم تو جزوه ها ندیده بودم و هنرم درست زدم.
جزوه رو الان دیدم و تو اون نوشته دو لایه.اخه عارف اونی ک دولایه نوشته بود در ادامه اش نوشته بود خرپای متاقطع ویندریل....اون ک متقاطع نبود!!!!!!!!!
گفته نور مهمه ،نگفته که فاجعه دار باشد!نور جنوب برا اشپزخونه خوب نیس!!!!!! آشپزخونه گرمه + نور جنوب میشه فهجعه
گفته نور مهمه ،نگفته که فاجعه دار باشد!
جزوه رو الان دیدم و تو اون نوشته دو لایه.
اصلا 3 لایه رو دیدی باید حذفش می کردی.سه لایه تو کتاب یه مثال آورده.
مطمئنم دولایست.
شاید فک کردین عمودی ها هم یه لایست و واسه همین 3 لایه زدین. ولی من الان دو تا جزوه چک کردم و توشون دو لایست.متقاطع هستند دیگه!اگه ننوشته بود هم مشکلی نبود.
91-آخه گفته اقتصاد چوبه.چوب تجدید پذیره و طوری نیست که بدون سازمان حفاظت از محیط زیست نابود بشه. تو انگلستان این طور چوب های پر مصرف رو از یه طرف می کارن و وقتی به ته می رسن ، از بالا قطع می کنن و جاش درخت می کارن.تو روستایی که اقتصادش چوبه ، طرف می دونه که این چوبا تموم بشه کارش تمومه و واسه همین وقتی قطع کرد ، می کاره.استنباط من اینه.
104-گفته توجه به نور خورشید ، نه از نشیمن حرف زده و نه از چیز دیگه .ولی اگه حرف تو درست باشه دوباره جنوب و شرق. چون آشپزخونه لازم نیست که بسته باشه و می تونه open باشه و نو از نشیمن وارد شده و به آشپز خونه بیاد.
گفته نور مهمه ،نگفته که فاجعه دار باشد!
اگه دقت کنی نوشه اقلیم معتدل؟یعنی شمال ایران پس باید از ور و گرما استفاده کرد و اولویت جنوب یا شرق اس
اگه دقت کنی نوشه اقلیم معتدل؟یعنی شمال ایران پس باید از ور و گرما استفاده کرد و اولویت جنوب یا شرق اس
اللهم صل علی محمد وآل محمد.هر روز متوجه میشم بیشتر گند زدم...هر روز بدتر از دیروز...مجاز بشم صلوااااااات![]()
ببین اگه میگفت آشپزخونه چه نورگیری می خواد آرهش شمال درسته ولی اینجا گفته نور مهم باشه، واسه چی اونو گفته؟ حتما دلیلی داره دیگه خخخخخخخخخخخخالان من از شما می پرسم این آشپرخونه اصلا چه نقشی داره تو سوال ایفا میکنه؟اگه گفته بود نشیمن یا خواب هم که طبق استدلال شما میشد میشد جنوب و شرق
اقلیم نداده که!آشپزخونه باید نوره یکنواخت بگیره نه تابشه شدید نه گرم!تو سایتی که ویلاییه و از همه طرف امکان نورگیری داریم .اگه نشیمن روجنوب .اتاقا رو شرق یا غرب قراربدیم قسمته شمال رو برای آشپزخونه درنظر میگیریم. یادمه اینو از استادم تو طرح 2 که ویلابود شنیدم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |