shematik
عضو جدید
ببین اگه میگفت آشپزخونه چه نورگیری می خواد آرهش شمال درسته ولی اینجا گفته نور مهم باشه، واسه چی اونو گفته؟ حتما دلیلی داره دیگه خخخخخخخخخخخخ
بابا خوش به حال خودم که اینو زده بودم ولی شک کردم..پاکش کردم

ببین اگه میگفت آشپزخونه چه نورگیری می خواد آرهش شمال درسته ولی اینجا گفته نور مهم باشه، واسه چی اونو گفته؟ حتما دلیلی داره دیگه خخخخخخخخخخخخ
دقیقا.....الان چون گفته خونه ویلایی شما فک میکنین اقلیم معتدله؟![]()
که میشه شمالاقلیم نداده که!
گفته نور مهم باشه. تمام!
نگفته که تو آشپزخونه چه نوری مطلوبه . گفته تو آشپزخونه ای که نور، توش مهمه ، از کجا نور بگیره!
که نمی شه شمال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!که میشه شمال![]()
چرادیگهکه نمی شه شمال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقلیم نداده که!
گفته نور مهم باشه. تمام!
نگفته که تو آشپزخونه چه نوری مطلوبه . گفته تو آشپزخونه ای که نور، توش مهمه ، از کجا نور بگیره!
وقتی گفته نور مهمه حتما منظورش جایی که سرده مثله کوهستانی ، من الان پرسپکتیو های علی عسگری رو دیدم و آشپزخونه و رستوران تو بخشه جنوبه کار هستند.چرادیگه![]()
تابش آفتاب یعنی چی؟یعنی تو یه جای سرد و کوهستانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!آقا اصن کجای سوال گفته نور واسش مهمه چرا جوسازی می کنی گفته با توجه به تابش آفتاب کدوم جهت مناسبه
جز اونایی که سوالا رو خریدن...خخخخخخخخخخخبچه ها بیان بیخیال این سوال شین
امروز با مشاورم میحرفیدم میگفت همه امسال کنکورو بد دادن نگران نباش![]()
اگه واقعا منظورشم واقعا اقلیم سرد باشه آشپزخونه نباید جای گرم باشه تنها نوری که میگیره براش کافیه! اینو منی که خانومم وبقیه خانوما میگن البته باعرضه معذرت از شما وهمه آقایونوقتی گفته نور مهمه حتما منظورش جایی که سرده مثله کوهستانی ، من الان پرسپکتیو های علی عسگری رو دیدم و آشپزخونه و رستوران تو بخشه جنوبه کار هستند.
این که گفته نور مهمه یعنی انرژی نور رو بگیره نه این که فقط روشن بودن مهم باشه.نور شمال هم نمی شه!!!!!!!!!!!!!خخخخخخخخ
میگم کاش شبش ما هم تو گوگل سرچ می کردیم و سوالارو بقیمت 3 تا رنگارنگ خریداری می کردیم!خخخخخخخخخخخخخخ الهام خخخخخخخخخخجز اونایی که سوالا رو خریدن...خخخخخخخخخخخ![]()
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میشه شمال و شرق چون من زدم.دلیل بالاتر از این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاغا اگه جواب این سوال شمال و شرق نشه من اسممو میذارم هانی بنا....![]()
اگه واقعا منظورشم واقعا اقلیم سرد باشه آشپزخونه نباید جای گرم باشه تنها نوری که میگیره براش کافیه! اینو منی که خانومم وبقیه خانوما میگن البته باعرضه معذرت از شما وهمه آقایون![]()
خونه کوهستانی دیدین؟تو پلانش آشپزخونه کجاست؟بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میشه شمال و شرق چون من زدم.دلیل بالاتر از این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ولی واقعانی میشه شمال و شرق ..گزینه هایی که غرب داره که کلا حذفه..از طرف دیگه نرو جنوب به این خوبی رو کی میده به اشپز خونه؟؟؟؟؟؟
عینه این تو یکی از ازمونا بود جواب همین بود شمال و شرق!!!!!!!گفته نور مهمه ،نگفته که فاجعه دار باشد!
میگم کاش شبش ما هم تو گوگل سرچ می کردیم و سوالارو بقیمت 3 تا رنگارنگ خریداری می کردیم!خخخخخخخخخخخخخخ الهام خخخخخ
نه ندیدم ولی ببخشیدها نظرت برام محترمه . شما بااستدلاله خودت میخوای ربطش بدی به اقلیمه سرد!خونه کوهستانی دیدین؟تو پلانش آشپزخونه کجاست؟
خونه کوهستانی دیدین؟تو پلانش آشپزخونه کجاست؟
میشه شرق و شمال .....یه صلوات بفرستین....![]()
فک کنم تا شب باید صلوات بفرستیممیشه شرق و شمال .....یه صلوات بفرستین....![]()
مشاهده پیوست 195843
سوال سال پیش درک عمومی...تقریبا همون ورودی مترو.....شک نکنید هر سال در مورد آتش نشانی یه سوالی هست...
عارف جان ما خونمون ویلاییه ولی تو اقلیم سرد و کوهستانی !!!!! ویلایی بودن چه ربطی به اقلیم داره اخه ؟؟؟؟؟دقیقا.....
یه صلوات بفرستین بریم سراغ یه سوال دیگه .... اصن امروز هوا چه خوبهمیشه شرق و شمال .....یه صلوات بفرستین....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |