بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shematik

عضو جدید
ببین اگه میگفت آشپزخونه چه نورگیری می خواد آرهش شمال درسته ولی اینجا گفته نور مهم باشه، واسه چی اونو گفته؟ حتما دلیلی داره دیگه خخخخخخخخخخخخ

بابا خوش به حال خودم که اینو زده بودم ولی شک کردم..پاکش کردم :D

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقلیم نداده که!
گفته نور مهم باشه. تمام!
نگفته که تو آشپزخونه چه نوری مطلوبه . گفته تو آشپزخونه ای که نور، توش مهمه ، از کجا نور بگیره!

عاغا اگه جواب این سوال شمال و شرق نشه من اسممو میذارم هانی بنا....:w02:

orkide69

عضو جدید
ببین اگه میگفت آشپزخونه چه نورگیری می خواد آرهش شمال درسته ولی اینجا گفته نور مهم باشه، واسه چی اونو گفته؟ حتما دلیلی داره دیگه خخخخخخخخخخخخ

آقا اصن کجای سوال گفته نور واسش مهمه چرا جوسازی می کنی گفته با توجه به تابش آفتاب کدوم جهت مناسبه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی گفته نور مهمه حتما منظورش جایی که سرده مثله کوهستانی ، من الان پرسپکتیو های علی عسگری رو دیدم و آشپزخونه و رستوران تو بخشه جنوبه کار هستند.
این که گفته نور مهمه یعنی انرژی نور رو بگیره نه این که فقط روشن بودن مهم باشه.نور شمال هم نمی شه!!!!!!!!!!!!!خخخخخخخخ

architect@

عضو جدید
بچه ها بیان بیخیال این سوال شین

امروز با مشاورم میحرفیدم میگفت همه امسال کنکورو بد دادن نگران نباش :cry:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی گفته نور مهمه حتما منظورش جایی که سرده مثله کوهستانی ، من الان پرسپکتیو های علی عسگری رو دیدم و آشپزخونه و رستوران تو بخشه جنوبه کار هستند.
این که گفته نور مهمه یعنی انرژی نور رو بگیره نه این که فقط روشن بودن مهم باشه.نور شمال هم نمی شه!!!!!!!!!!!!!خخخخخخخخ
اگه واقعا منظورشم واقعا اقلیم سرد باشه آشپزخونه نباید جای گرم باشه تنها نوری که میگیره براش کافیه! اینو منی که خانومم وبقیه خانوما میگن البته باعرضه معذرت از شما وهمه آقایون:D

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو سوال نگفته ک نور برای اشپزخانه مهم باشه. گفته با توجه به نور اشپزخانه کجا باشه. به دلیل وجود وسایل گرما زا مثل ابگرم کن و اجاق همیشه بهتره ک اشپزخانه در شمال باشه حالا این سوال کمی پیچیده تر اومده ک میشد شمال شرق چون نور شرق ضعیف تر از نور غربه

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز

عاغا اگه جواب این سوال شمال و شرق نشه من اسممو میذارم هانی بنا....:w02:
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میشه شمال و شرق چون من زدم.دلیل بالاتر از این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::biggrin:
نه ولی واقعانی میشه شمال و شرق ..گزینه هایی که غرب داره که کلا حذفه..از طرف دیگه نرو جنوب به این خوبی رو کی میده به اشپز خونه؟؟؟؟؟؟

architect@

عضو جدید
میخواید بیخیال این سوال شید ؟؟ :)

امروز با مشاورم حرف میزدم میگفت امسال همه کنکورو بد دادن نگران نباش:cry::que:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میشه شمال و شرق چون من زدم.دلیل بالاتر از این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::biggrin:
نه ولی واقعانی میشه شمال و شرق ..گزینه هایی که غرب داره که کلا حذفه..از طرف دیگه نرو جنوب به این خوبی رو کی میده به اشپز خونه؟؟؟؟؟؟
خونه کوهستانی دیدین؟تو پلانش آشپزخونه کجاست؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم کاش شبش ما هم تو گوگل سرچ می کردیم و سوالارو بقیمت 3 تا رنگارنگ خریداری می کردیم!خخخخخخخخخخخخخخ الهام خخخخخ

آره...عاغا من دائم تو نت میچرخم اما این به ذهنم نرسید حتی یه درصد...اصن یه وضی....خخخخخخخخخخخخخخ الهام خخخخخ

beni belazi

کاربر بیش فعال
مشاهده پیوست 195843
سوال سال پیش درک عمومی...تقریبا همون ورودی مترو.....شک نکنید هر سال در مورد آتش نشانی یه سوالی هست...

اگه منظورتون اینه که میشه مسافت مناسب تا ایستگاه آتش نشانی من فکر نمیکنم درست باشه چون این طراحی ورودی نه جانمایی ایستگاه مترو. به نظر من تو تمام گزینه ها مکان و دسترسی مناسب از مسیر پیاده اطراف مهمتر. گزینه 2 به نظرم کلن رده. چون بالاخره آدما باید اون فاصله رو تا پای قطار برن حالا چه در مترو نزدیک باشه چه نه. نشانه و نماد شهری هم که اولویت نیست. مسافت تا ایستگاه آتش نشانی باید تو جانمایی کلی ایستگاه در نظر گرفته میشد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.