ولي من يجا خوندم اب مهمتره. حالا مهم نيست مي بينيم كليد سنجش جي نوشتهعارفه جووون 129درخت ..ی جزوه بود ک تو مناطق گرم خسک سایه اندازی مهمترین مسله است
من فقط 4تا منظر زدم ک خداروشکر مثل اینکه 4تاشم درسته ...

ولي من يجا خوندم اب مهمتره. حالا مهم نيست مي بينيم كليد سنجش جي نوشتهعارفه جووون 129درخت ..ی جزوه بود ک تو مناطق گرم خسک سایه اندازی مهمترین مسله است
من فقط 4تا منظر زدم ک خداروشکر مثل اینکه 4تاشم درسته ...
اره عزیزم شایدم اب درست باسه چون هوا گرم باعث خنکی بسه ...نیکی جون خبرداری سوره تهران شهریه اش،چقده؟؟؟ولي من يجا خوندم اب مهمتره. حالا مهم نيست مي بينيم كليد سنجش جي نوشته![]()
ولي من يجا خوندم اب مهمتره. حالا مهم نيست مي بينيم كليد سنجش جي نوشته![]()
قطعا آب درسته منم آب زدم ولی اینکه گفته بود جاری یه خورده آدمو گیج میکرد اونم تو گرم و خشکاره عزیزم شایدم اب درست باسه چون هوا گرم باعث خنکی بسه ...نیکی جون خبرداری سوره تهران شهریه اش،چقده؟؟؟
و آبا بیک کجاست؟؟؟؟
این شایعه ها بی اساسه........خواهشا جو رو متشنج نکنین...بچه ها مثل اینکه سوالات معماری و کامپیوتر لو رفته بوده............
http://www.kaleme.com/1392/11/27/klm-174542/
من که همه رو زدم و تو فن و تاریخ و درک راضیم(همیشه جسورانه زدم سوالارو و اغلب هم نتیجه گرفتم امیدوارم اینم اینجوری باشه........مونده زبان که بیست و هشتا زدم...........اگه خوب باشه میریم واسه زیر 100 اگه بد باشه وااااااااااااااااااای............بالای 500ن نمیاممم خودت برووووو خخخخخخخخ
لون رتبه 1بوده خب
اخه خدایی مثل کنکور 91نبود با تاریخ راحت و فن نسبتا سخت!!!
بخاطر اون گفتم با درصدای اونا مقایسه کنم
میدونید من میانکین درصدام با ضرب ب ضریبش 26درصد
تو سال 92این درصد شده حول 1600اینا
میخوام بدونم تو سال 91چی شده
من انقد ترسیدم بخدا خیلی از جوابارو ک بین 30،70مونده بودم شکم نزدم
گویا این وسط فقط من خراب کردم![]()
خدا کنه بیشتر از 2000 نشم باز مثه پارسال![]()
منم خراب کردم فقط تاریخ حدود 57زدم والاغیررر..اما براتو بیشتر از خودم ناراحتم.......گویا این وسط فقط من خراب کردم![]()
اما من مطمنم انسالاه ک تو رتبه ات خوب میشه شاید بیخودی،نگرانی ...!!؟؟
نه عزیزم ایشالا ک اون چیزی ک تو ذهنته نیس و وضعیتت خیلی بهتر شه با کلید
اما من خوب نتیجه ی زحمتامو گرفتم
حتما بیشتر از اینا حقم نیس
اگه امسال قبول نشم دگ قید درسو میزنم
لابد لیاقت دانشگاه رفتنو ندارم ...تلاش بیهوده تا کی
من که همه رو زدم و تو فن و تاریخ و درک راضیم(همیشه جسورانه زدم سوالارو و اغلب هم نتیجه گرفتم امیدوارم اینم اینجوری باشه........مونده زبان که بیست و هشتا زدم...........اگه خوب باشه میریم واسه زیر 100 اگه بد باشه وااااااااااااااااااای............بالای 500
سلام...سلام...سوال فن که گفته بود "سازه مقابل با الهام از چه چیزیست.سوال 46 کدوم گزینه میشه؟
عزیزدلم خودت ک دیدی تاریخ راحت بود امروز سمردم 17تازدم57 خرابه؟؟؟
من هیچ نگم برم خجالت بکشم
بدبختی اینه ک جز خودخوری کاری از دستم بر نمیاد
تا اعلام نتایج احتمالا سکته میکنم
کاش سکته کنم والا ...آدم خلاص میشه دگ کارم ی سره میشه تو جهنم ی خاکی ب سرم میریزم
سلام...
stansted airport نورمن فاستر
سازه از فرم طبیعی درختان الهام گرفته...
منبع گلابچیشو نمیدونم....
صفحه 285 جلد اول کتاب ایستایی و فن ساختمان
الان باز بچه ها عصبانی میشن و بم میگن دگ راجبش حرف نزن... دگ چیزی نگم بهتره
فقط اینکه الان دقیقا حال و روزم همونیه تو امضام نوشتم
منم اشتباه زدم. زدم نمي دونم جراغ مطالعه يا نمي دونمبفرمااا اینم غلط زدم پس......
گویا این وسط فقط من خراب کردم![]()
نه الهام منم خراب کردم
نه عزیزم ایشالا ک اون چیزی ک تو ذهنته نیس و وضعیتت خیلی بهتر شه با کلید
اما من خوب نتیجه ی زحمتامو گرفتم
حتما بیشتر از اینا حقم نیس
اگه امسال قبول نشم دگ قید درسو میزنم
لابد لیاقت دانشگاه رفتنو ندارم ...تلاش بیهوده تا کی
منم خراب کردم فقط تاریخ حدود 57زدم والاغیررر..اما براتو بیشتر از خودم ناراحتم.......
بیخیالن بنظر من خودتو خالی کن..چرا بچه ها باید عصبانی بشن..خدایی بچه ها نباید اینجور بکنیم پس حرفمونو ناراحتیمو ب کی و کجا بگیم ..!!!تو هرچی تو دلته بگووو تو حق داری ب گردن همه ماا..یادتونه هروقت چیزی میخاستیم الهام س سوته برامون پیدا میکرد ک وقتمون تلف نشه یا سوال میپرسیدیم مطلب میذاشت..کلن هرکسی اینجاذبیاد از ناراحتیش بگه کسی نباید عصبانی بشه ....
خب عزیزم الان 25ات شده 18یا 16 چیشده مثلن !!؟؟200نمیشی ،میشی 400..من واسه 25 ب بالا توی هر درس رفتم سر جلسه اما نزدم.... آره همه بیشتر ازمن خوندن من ته جدولم طبق معمول ... موفق باشن همه...من ک دگ بهم بگن ی سال دگ بخونی 1 میشی نمیخونم..یعنی دگ کنکور نمیدم چ برسه ک بخونم
تاریخ رو هم ک پرسیدی سر جلسه ب همه شک داشتمو زیاد نزدم
ههمون از انتظارایی ک داشتیم کمترشدیم و تو شوک هستبم ....نمیدونید ک من داستم کتابارو جمع مبکردم چدرصایی برای خودم نوشته بودم ...ته دلم ی جوری ...ناراحت ی حس خاصیمنم خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکردم گند زدم بچه ها...منم از دیشب تا حالا به این فکر میکنم که حتما لیاقتشو ندارم الهام...تو هیچ مرحله از زندگیم اینقدر احساس بدی به خودم نداشتم...اما هر چی خیره پیش میاد...شاید اینم یه خیری توش باشه عزیزم...با غصه خوردن هیچی عوض نمیشه...
منم دقیقا حس تورو دارم...خیلیییییییی درکت میکنم...اینکه آدم دیگه خودشو باور نداشته باشه خیلییییی حس بدیه...منم همینطور... بخدا هر وقت هرچیو اراده کردم بهترین شکل ممکن انجامش دادم .... این ارشد واسم شده رویا.....
آره پارسالم گفتم لابد ی خیری توش بوده ... امسالم ی خیری توشه کلا خیر من تو اینه ک پام دگ ب دانشگاه باز نشه ... موندم سال بعدو چ غلطی کنم تو خونه ک روزاش بگذره واسم
حسرت شباییو میخورم ک تا 6 بیدار بودمو باز از 8 شروع کردم بخوندن
حیف عمرم ک تلف شد
منم همینطور... بخدا هر وقت هرچیو اراده کردم بهترین شکل ممکن انجامش دادم .... این ارشد واسم شده رویا.....
آره پارسالم گفتم لابد ی خیری توش بوده ... امسالم ی خیری توشه کلا خیر من تو اینه ک پام دگ ب دانشگاه باز نشه ... موندم سال بعدو چ غلطی کنم تو خونه ک روزاش بگذره واسم
حسرت شباییو میخورم ک تا 6 بیدار بودمو باز از 8 شروع کردم بخوندن
حیف عمرم ک تلف شد
نه دگ
شده 17 + غلط هام
ببین پارسال گفتم تو بدترین شرایط میشم 500 کارنامه ک اومد انقد عدد توش بود نمیدونستم رتبم کدومه... دگ خودت حساب کن 2900 کجاااا 500 ک فکرشو میکردم کجاااااا...
اسکیس هم بدتر از تئوریه
اسکیس همش شانسه ... چیزی ک من هیچوقت نداشتم
سلام...
صفحه 285 جلد اول کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی
من انقد امیدوار بودم و ب خونده هام اعتماد داشتم ک غیر انتفاعی و پیام نور شرکت نکردم.. تهران نیستم ک !
من کنکور هنر ساختو خیلی خوب دادم از هر درس 3-4 تا نهایتا فکر کنم نزدم ک اگه ی بار دگ میشد مرور کنم و وقت کم نیاوردم ب اون امید داشتم...اشتباهم این بود ک هم تکنو زدم هم انرژی ...
مگه زدن تستهای تاریخ شهر تاثیری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قبولی انرژی و تکنو خیلی سخته ... فکر نکنم قبول شم چون هدف اصلیم معماری بود روی اونا تمرکز نکرده بودم
امسال تارخ شهر هم زدم تو کنکور معماری بلکه فرجی شد :|
نه بابا فک کنم برا مطالعاته اونمگه زدن تستهای تاریخ شهر تاثیری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...
صفحه 285 جلد اول کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |