بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه جووون 129درخت ..ی جزوه بود ک تو مناطق گرم خسک سایه اندازی مهمترین مسله است
من فقط 4تا منظر زدم ک خداروشکر مثل اینکه 4تاشم درسته ...
ولي من يجا خوندم اب مهمتره. حالا مهم نيست مي بينيم كليد سنجش جي نوشته :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره عزیزم شایدم اب درست باسه چون هوا گرم باعث خنکی بسه ...نیکی جون خبرداری سوره تهران شهریه اش،چقده؟؟؟
و آبا بیک کجاست؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اره عزیزم شایدم اب درست باسه چون هوا گرم باعث خنکی بسه ...نیکی جون خبرداری سوره تهران شهریه اش،چقده؟؟؟
و آبا بیک کجاست؟؟؟؟
قطعا آب درسته منم آب زدم ولی اینکه گفته بود جاری یه خورده آدمو گیج میکرد اونم تو گرم و خشک

بچه ها مثل اینکه سوالات معماری و کامپیوتر لو رفته بوده............
http://www.kaleme.com/1392/11/27/klm-174542/
این شایعه ها بی اساسه........خواهشا جو رو متشنج نکنین...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ن نمیاممم خودت برووووو خخخخخخخخ
لون رتبه 1بوده خب
اخه خدایی مثل کنکور 91نبود با تاریخ راحت و فن نسبتا سخت!!!
بخاطر اون گفتم با درصدای اونا مقایسه کنم
میدونید من میانکین درصدام با ضرب ب ضریبش 26درصد
تو سال 92این درصد شده حول 1600اینا
میخوام بدونم تو سال 91چی شده
من انقد ترسیدم بخدا خیلی از جوابارو ک بین 30،70مونده بودم شکم نزدم
من که همه رو زدم و تو فن و تاریخ و درک راضیم(همیشه جسورانه زدم سوالارو و اغلب هم نتیجه گرفتم امیدوارم اینم اینجوری باشه........مونده زبان که بیست و هشتا زدم...........اگه خوب باشه میریم واسه زیر 100 اگه بد باشه وااااااااااااااااااای............بالای 500

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
گویا این وسط فقط من خراب کردم

خدا کنه بیشتر از 2000 نشم باز مثه پارسال

نه الهام منم خراب کردم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry:
نه عزیزم ایشالا ک اون چیزی ک تو ذهنته نیس و وضعیتت خیلی بهتر شه با کلید
اما من خوب نتیجه ی زحمتامو گرفتم
حتما بیشتر از اینا حقم نیس
اگه امسال قبول نشم دگ قید درسو میزنم
لابد لیاقت دانشگاه رفتنو ندارم ...تلاش بیهوده تا کی
اما من مطمنم انسالاه ک تو رتبه ات خوب میشه شاید بیخودی،نگرانی ...!!؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که همه رو زدم و تو فن و تاریخ و درک راضیم(همیشه جسورانه زدم سوالارو و اغلب هم نتیجه گرفتم امیدوارم اینم اینجوری باشه........مونده زبان که بیست و هشتا زدم...........اگه خوب باشه میریم واسه زیر 100 اگه بد باشه وااااااااااااااااااای............بالای 500

انشالاه ک همینطور باشه ............،''''''

vahid_shah

عضو جدید
سلام...سوال فن که گفته بود "سازه مقابل با الهام از چه چیزیست.سوال 46 کدوم گزینه میشه؟
سلام...
stansted airport نورمن فاستر
سازه از فرم طبیعی درختان الهام گرفته...
منبع گلابچیشو نمیدونم....
صفحه 285 جلد اول کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
57 خرابه؟؟؟
من هیچ نگم برم خجالت بکشم
بدبختی اینه ک جز خودخوری کاری از دستم بر نمیاد
تا اعلام نتایج احتمالا سکته میکنم
کاش سکته کنم والا ...آدم خلاص میشه دگ کارم ی سره میشه تو جهنم ی خاکی ب سرم میریزم
عزیزدلم خودت ک دیدی تاریخ راحت بود امروز سمردم 17تازدم
تازه من فقط تاریخ اینه بقیه ن....
الهام جان فک میکنم ماها سرجلسه خراب میکنیم والا تو ک استاد تاریخ خیلی درسا بودی !!تاریخت چطور بود؟؟
من سال پیش نخونده بودم همینطوری رفتم اما امسال خوندم اما همش میترسیدم از جواب دادن
درک 7تازدم ..منظر 4تا ...
پس خودتو ناراحت نکن همه مثل همیم فقط سه تادرجه این ور اون ور...ولونایی ک هم خوب دادن بالای جدول ان ...و همه زیر اونا ..امیدوار باش ..من راضیم کدهرچی شد چون تو از من بیشتر خوندی یا مثلن عارفذبیشتر ازتوو
اما همه مون در سطح خودمون تلاش کردیم

• Like
واکنش ها: imah

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان باز بچه ها عصبانی میشن و بم میگن دگ راجبش حرف نزن... دگ چیزی نگم بهتره
فقط اینکه الان دقیقا حال و روزم همونیه تو امضام نوشتم

ن بنظر من خودتو خالی کن..چرا بچه ها باید عصبانی بشن..خدایی بچه ها نباید اینجور بکنیم پس حرفمونو ناراحتیمو ب کی و کجا بگیم ..!!!تو هرچی تو دلته بگووو تو حق داری ب گردن همه ماا..یادتونه هروقت چیزی میخاستیم الهام س سوته برامون پیدا میکرد ک وقتمون تلف نشه یا سوال میپرسیدیم مطلب میذاشت..کلن هرکسی اینجاذبیاد از ناراحتیش بگه کسی نباید عصبانی بشه ....

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
گویا این وسط فقط من خراب کردم

خدا کنه بیشتر از 2000 نشم باز مثه پارسال

نه الهام منم خراب کردم

:cry:
نه عزیزم ایشالا ک اون چیزی ک تو ذهنته نیس و وضعیتت خیلی بهتر شه با کلید
اما من خوب نتیجه ی زحمتامو گرفتم
حتما بیشتر از اینا حقم نیس
اگه امسال قبول نشم دگ قید درسو میزنم
لابد لیاقت دانشگاه رفتنو ندارم ...تلاش بیهوده تا کی

منم خراب کردم فقط تاریخ حدود 57زدم والاغیررر..اما براتو بیشتر از خودم ناراحتم.......

منم خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکردم گند زدم بچه ها...منم از دیشب تا حالا به این فکر میکنم که حتما لیاقتشو ندارم الهام...تو هیچ مرحله از زندگیم اینقدر احساس بدی به خودم نداشتم...اما هر چی خیره پیش میاد...شاید اینم یه خیری توش باشه عزیزم...با غصه خوردن هیچی عوض نمیشه...

• Like

mahmoudz

کاربر فعال
سلام دوستان. امتحان اسکیس در چ ماهی معمولا برگذار میشه؟
محل آزمون اسکیس تهرانه؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن بنظر من خودتو خالی کن..چرا بچه ها باید عصبانی بشن..خدایی بچه ها نباید اینجور بکنیم پس حرفمونو ناراحتیمو ب کی و کجا بگیم ..!!!تو هرچی تو دلته بگووو تو حق داری ب گردن همه ماا..یادتونه هروقت چیزی میخاستیم الهام س سوته برامون پیدا میکرد ک وقتمون تلف نشه یا سوال میپرسیدیم مطلب میذاشت..کلن هرکسی اینجاذبیاد از ناراحتیش بگه کسی نباید عصبانی بشه ....
بیخیال
هرکاری کردم واسه دوستام بوده

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واسه 25 ب بالا توی هر درس رفتم سر جلسه اما نزدم.... آره همه بیشتر ازمن خوندن من ته جدولم طبق معمول ... موفق باشن همه...من ک دگ بهم بگن ی سال دگ بخونی 1 میشی نمیخونم..یعنی دگ کنکور نمیدم چ برسه ک بخونم
تاریخ رو هم ک پرسیدی سر جلسه ب همه شک داشتمو زیاد نزدم
خب عزیزم الان 25ات شده 18یا 16 چیشده مثلن !!؟؟200نمیشی ،میشی 400..
اولا ثو نباید با اون فک میرفتی ..چون کنکوز آزمایشی نبود ک همش تیر پی میپرسید یا میگفتیم آزمون بعدی..
مطمن باش با اسکیس خوب میتونی ..چرا ب سال بعد فک میکنی چرا ب سه ماه دیگه فک نمیکنی ..!!؟؟؟؟؟

• Like

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکردم گند زدم بچه ها...منم از دیشب تا حالا به این فکر میکنم که حتما لیاقتشو ندارم الهام...تو هیچ مرحله از زندگیم اینقدر احساس بدی به خودم نداشتم...اما هر چی خیره پیش میاد...شاید اینم یه خیری توش باشه عزیزم...با غصه خوردن هیچی عوض نمیشه...
ههمون از انتظارایی ک داشتیم کمترشدیم و تو شوک هستبم ....نمیدونید ک من داستم کتابارو جمع مبکردم چدرصایی برای خودم نوشته بودم ...ته دلم ی جوری ...ناراحت ی حس خاصی
درکتون میکنم

• Like

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همینطور... بخدا هر وقت هرچیو اراده کردم بهترین شکل ممکن انجامش دادم .... این ارشد واسم شده رویا.....
آره پارسالم گفتم لابد ی خیری توش بوده ... امسالم ی خیری توشه کلا خیر من تو اینه ک پام دگ ب دانشگاه باز نشه ... موندم سال بعدو چ غلطی کنم تو خونه ک روزاش بگذره واسم
حسرت شباییو میخورم ک تا 6 بیدار بودمو باز از 8 شروع کردم بخوندن
حیف عمرم ک تلف شد
منم دقیقا حس تورو دارم...خیلیییییییی درکت میکنم...اینکه آدم دیگه خودشو باور نداشته باشه خیلییییی حس بدیه...

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همینطور... بخدا هر وقت هرچیو اراده کردم بهترین شکل ممکن انجامش دادم .... این ارشد واسم شده رویا.....
آره پارسالم گفتم لابد ی خیری توش بوده ... امسالم ی خیری توشه کلا خیر من تو اینه ک پام دگ ب دانشگاه باز نشه ... موندم سال بعدو چ غلطی کنم تو خونه ک روزاش بگذره واسم
حسرت شباییو میخورم ک تا 6 بیدار بودمو باز از 8 شروع کردم بخوندن
حیف عمرم ک تلف شد

هممون از بیکاری،از ترس تو خونه موندن ...بخدا منم یادم میفته ی سال بازم تو خونه......
الان یکی از دوستام میگفت کار پیدا کردم دیکه ب ارشد فک نمیکنم از بیکاری از خونه نشستن بود ..شاگرد زرنگی بودا واقعا زرنگ بود

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دگ
شده 17 + غلط هام
ببین پارسال گفتم تو بدترین شرایط میشم 500 کارنامه ک اومد انقد عدد توش بود نمیدونستم رتبم کدومه... دگ خودت حساب کن 2900 کجاااا 500 ک فکرشو میکردم کجاااااا...
اسکیس هم بدتر از تئوریه
اسکیس همش شانسه ... چیزی ک من هیچوقت نداشتم

تو ک تهرانی ،غیرانتفاعی دارید من چی بگم ....
من فقط افسوس اینو میخورم ی بار خاهرم زنگ زد گفت بیا برات ی کادو بزرگ بگیرم ...گفتم اخه درس دارم نرفتم
عمق فاجعه رو فقط ی دختر میفهمه ک از خرید چیزایی ک میخاستممممم گذشتم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من انقد امیدوار بودم و ب خونده هام اعتماد داشتم ک غیر انتفاعی و پیام نور شرکت نکردم.. تهران نیستم ک !
من کنکور هنر ساختو خیلی خوب دادم از هر درس 3-4 تا نهایتا فکر کنم نزدم ک اگه ی بار دگ میشد مرور کنم و وقت کم نیاوردم ب اون امید داشتم...اشتباهم این بود ک هم تکنو زدم هم انرژی ...

جدا!!؟؟اتفاقا میخاستم بگممم ما باید براهنرساخت میخوندیم ...خوبه ک انسالاه اونو خوب بیایی..بخدا نذری نیازی بکن ..خدا بزرگه شاید هنرساخت قبول شدی.
من فک میکردم تهرانی

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبولی انرژی و تکنو خیلی سخته ... فکر نکنم قبول شم چون هدف اصلیم معماری بود روی اونا تمرکز نکرده بودم
امسال تارخ شهر هم زدم تو کنکور معماری بلکه فرجی شد :|
مگه زدن تستهای تاریخ شهر تاثیری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mrabie

عضو جدید
سلام...
stansted airport نورمن فاستر
سازه از فرم طبیعی درختان الهام گرفته...
منبع گلابچیشو نمیدونم....
صفحه 285 جلد اول کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی

می دونید راجع به اینکه پوسته فولادیه کجا نوشته شده؟ آخه من تو کتاب جزئیات ارتقاء دهنده و کتاب فاطمی ندیدم توضیحی بده

وضعیت
موضوع بسته شده است.