بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

beni belazi

کاربر بیش فعال
تا حالا با مدارکی که وجود داره دو رشته معماری و کامپیوتر سوالات لو رفته است ....
(خدا کنه اینجوری نباشه )
اگه سازمان اطلاعات جواب مثبت بده من دیونه میشم ...
ایا میشه اطمینان کرد به جواب سازمان اطلاعات...

سوالات آزمون كارشناسي ارشد لو رفت. اين خبر دست به دست در فضاي مجازي چرخيد. منبع خبر دانشجويان يكي از دانشگاه‌هاي دولتي كشور بودند كه شب قبل مانده به كنكور عنوان «نمونه سوالات كارشناسي ارشد» را در گوگل سرچ مي‌كنند.

نتايج سرچ اينترنتي آنها را به سايت‌ و وبلاگي هدايت مي‌كند كه نمونه سوالات كنكور كارشناسي ارشد 93 را به قيمت 1850 تومان به فروش مي‌رساند. يعني سوالات آزموني كه قرار است با يك هفته تاخير به دليل بارش برف و سرما صبح روز بعد برگزار شود. سايت ارسال‌كننده سوالات بعد از ارسال وجه فايل پي دي اف سوالات را براي ثبت نام‌كنندگان ارسال مي‌كند و دانشجويان صبح روز بعد از آزمون متوجه مي‌شوند سوالات ارسال شده مشابه سوالات كنكور است.

ابراهيم خدايي، رييس سازمان سنجش در نخستين ساعات انتشار اين خبر در گفت‌وگو با «اعتماد» مي‌گويد: ما با اين اقدامات بيگانه نيستيم. اين وبلاگ‌ها و سايت‌ها كلاهبردار هستند كه سال‌ها پيش هم سعي كردند به نحوي اختلال ايجاد و كلاهبرداري كنند. خدايي تاكيد دارد انتشار سوالات بعد از پايان برگزاري كنكور صورت گرفته و اين موضوع عادي است چون عده‌يي فقط به قصد خروج دفترچه آزمون سر جلسه كنكور حاضر مي‌شوند. با اين وجود داوطلبان در تماس با «اعتماد» تاكيد دارند فايل‌هاي پي دي اف شده سوالات قبل از روز 25 بهمن ماه يعني آخرين روز برگزاري كنكور براي آنها ارسال شده است.

در حال حاضر اطلاعات و اسنادي از لو رفتن سوالات 2 رشته كامپيوتر، معماري موجود است؛ متن ايميلي كه تاريخ ارسال فايل‌هاي پي‌دي‌اف سوالات و زمان دقيق آن را نشان مي‌دهد و همچنين تصوير فيش واريز وجه كه موفقيت‌آميز بودن عمليات انتقال وجه را نشان مي‌دهد. عنوان درگاه صادر‌كننده فيش تاييد واريز «پورتال سوالات كارداني تا دكترا» كه مربوط به يك وبلاگ است در حال حاضر با انتشار پيغامي نشان مي‌دهد اين وبلاگ به يكي از سه دليل تخطي از قوانين و توافقنامه، دستور مراجع قضايي و انتشار محتواي غير اخلاقي مسدود شده است.

تاريخ تاييد فيش واريز اين وجه از سوي درگاه صادر‌كننده نشان مي‌دهد اين فيش در تاريخ 24 بهمن ماه صادر و فايل پي دي اف در همين تاريخ ارسال شده است. اسناد ديگر مربوط به متن ايميلي به همراه فايل‌هاي پي دي اف سوالات دو رشته كامپيوتر و معماري است كه اين ايميل نيز در تاريخ 13 فوريه 2014 ميلادي يعني پنجشنبه 24 بهمن ماه ساعت 21: 11 دقيقه صادر شده است. شماره تلفن ثبت شده در اين سايت نيز بعد از يك بار تماس تلفني از سوي خبرنگار «اعتماد» و توضيح در مورد فروش سوالات خاموش شد.

اما علاوه بر اين سايت‌هاي ديگري هم در سرچ‌هاي اينترنتي هستند كه با عناوين مشابه لينك دانلود سوالات آزمون كارشناسي ارشد از سال 93- 86 را بارگذاري كرده‌اند. مسوولان سازمان سنجش اين موضوع را غيرممكن مي‌دانند و تاكيد دارند آزمون كارشناسي ارشد در امنيت كامل برگزار شده است. سازمان سنجش بعد از انتشار اين خبر در فضاي مجازي اطلاعيه‌يي روي سايت خود قرار داد كه در آن نوشته بود: «با توجه به سودجويي و كلاهبرداري برخي از سايت‌ها و وبلاگ‌ها در فروش كليد و دفترچه سوالات، پس از برگزاري آزمون و بدون تاييد و مجوز اين سازمان، سوالات تمامي رشته‌هاي امتحاني آزمون مذكور بعدازظهر روز شنبه مورخ 92/11/26 و كليد اوليه سوالات حداكثر تا روز پنجشنبه مورخ 92/12/1 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www. sanjesh. org قابل دريافت خواهد بود.»

بعد از ظهر روز گذشته نيز سازمان سنجش لينك دانلود كليه سوالات كنكور كارشناسي ارشد 93 را روي سايت خود قرار داد. نمونه سوالات كامپيوتر و معماري بارگذاري شده در سايت سازمان سنجش مشابه نمونه سوالاتي است كه داوطلبان مدعي هستند شب قبل از آزمون دانلود كردند. يكي از اين دانشجويان رشته معماري در گفت‌وگو با «اعتماد» مي‌گويد: «آزمون ما قرار بود صبح روز جمعه 25 بهمن ماه برگزار شود. شب قبل براي آشنايي با نمونه سوالات گرايش‌هاي مشابه عنوان نمونه سوالات كارشناسي ارشد معماري را سرچ كردم و موفق شدم از يك سايت فايل پي دي اف سوالات را به قيمت 1850 تومان خريداري كنم.»

دانشجوي ديگري كه داوطلب كارشناسي ارشد كامپيوتر است نيز مي‌گويد: موقع خريداري سوالات سايت ارسال‌كننده پيغام داد كه 24 ساعت بعد سوالات را مي‌فرستد اما شب قبل از كنكور سوالات به ايميلم ارسال شده بود كه دقيقا مشابه سوالات آزمون بود. يكي ديگر از دانشجوياني كه شب قبل از كنكور سوالات را تهيه كرده است، مي‌گويد: شب قبل از كنكور اگر در گوگل درباره «دانلود سوالات ارشد 93» جست‌وجو مي‌كرديد، كلي سايت باز مي‌شد كه همه به لينك مقصدي مي‌رسيد كه سوالات را مي‌توانستيد با قيمت 1850 تومان خريداري كنيد.

او ادامه مي‌دهد: در حال حاضر لينك سايت‌هاي مربوطه فيلتر شده است اما شب قبل از كنكور بعد از انتخاب لينك، به قسمت درگاه بانكي وصل مي‌شديم كه بعد از پرداخت پيام سايت مبدا به ايميل ارسال مي‌شد. دانشجوي رشته MBA نيز مي‌گويد: دريكي از شعبه‌ها آزمون با تاخير بيش از يك ساعت شروع شد و زودتر هم سوالات جمع شد. اين دانشجو مي‌گويد مسوولان علت اين تاخير را «گم شدن سوالات» عنوان كردند.

دانشجوي ديگري مي‌گويد: سه متن داده شده براي رشته MBA دقيقا مشابه نمونه سوالات سال‌هاي قبل بود كه از اينترنت خوانده بودم و گزينه‌ها را از حفظ مي‎زدم. آزمون كارشناسي ارشد امسال قرار بود بر اساس برنامه‌ريزي قبلي صبح و بعدازظهر روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه 16، 17 و 18 بهمن ماه در 62 شهرستان كشور برگزار شود. اما اين آزمون با توجه به شرايط بد جوي در شمال كشور يك هفته به تعويق افتاد و به روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، 23، 24 و 25 بهمن ماه منتقل شد و سازمان سنجش مجبور شد دوباره براي داوطلبان كارت ورود به جلسه صادر كند. خبر تعويق آزمون كارشناسي ارشد بعدازظهر 15 بهمن ماه يعني روز قبل از آزمون از سوي مسوولان وزارت علوم و سازمان سنجش اطلاع‌رساني شد يعني زماني كه سوالات كنكور به حوزه‌هاي امتحاني ارسال شده بود.

يكي از مسوولان وزارت علوم در پاسخ به اين سوال «اعتماد» كه آيا تاخير يك هفته‌يي برگزاري آزمون در شرايطي كه سوالات به حوزه‌ها ارسال شده بود، زمينه لو رفتن سوالات را به وجود نياورده است، مي‌گويد: تمام دست اندركاران آزمون در اين مدت در قرنطينه به سر مي‌بردند و حتي خود ما هم كه از طرف وزارت علوم رفته بوديم، اجازه ورود پيدا نكرديم و جو امنيتي در حوزه‌هاي امتحاني براي امنيت هر چه بيشتر برگزاري كنكور حاكم بود.

در حال حاضر رييس سازمان سنجش مي‌گويد پرونده براي پيگيري به وزارت اطلاعات فرستاده شده و از دست ما خارج است. صحت و سقم ادعاي تعدادي از داوطلبان مبني بر لو رفتن سوالات همچنان از سوي اين سازمان در حال بررسي است. «اعتماد» نيز تنها براي روشن شدن اصل قضيه و دفاع از حقوق داوطلبان در حال پيگيري اين موضوع است. در اين زمينه دو پيش‌فرض مطرح است. يكي اينكه سوالات كنكور كارشناسي ارشد با تاخير يك هفته‌يي برگزاري آزمون لو رفته و توسط افراد كلاهبردار و سودجو منتشر شده باشد. فرضيه‌يي كه رييس سازمان سنجش آن را رد مي‌كند و مي‌گويد منطقي نيست كه كسي به سوالات كنكور دسترسي داشته باشد و آن را با هزينه اندك در اينترنت به فروش برساند.

فرضيه دوم فرضيه‌يي است كه انتشار اين اخبار را برنامه‌ريزي شده و دستاويزي براي انتقاد و ضربه زدن به وزارت علوم و مسوولان سازمان سنجش مي‌داند. روز گذشته حسين توكلي در گفت‌وگو با آنا، تاكيد كرد كنكور كارشناسي ارشد با كيفيت مطلوب و در نهايت نظم و آرامش برگزار و قرنطينه دفتر فناوري اطلاعات سازمان سنجش براي قرائت پاسخنامه‌هاي امتحاني قبل از زمان شروع فرآيند آزمون يعني صبح چهارشنبه 23 بهمن ماه آغاز شد. توكلي شايعات منتشر شده در برخي شبكه‌هاي اجتماعي در خصوص سوءاستفاده‌هاي احتمالي و لو رفتن سوالات را رد كرد و گفت: داوطلباني كه شكايتي دارند، مي‌توانند براي پيگيري به سازمان سنجش مراجعه كنند.

منبع :http://fararu.com/fa/news/180247/سوالات-ارشد-لو-رفته-بود

اگه از طریق فیش بود و ایمیل میتونن راحت بفهمن کیا سوالا رو خریدن و اونا رو حذف کنن. اگه 2یا 3 نفر خریده باشن مشکل بزرگی نیت ولی واسه رشته مثل معماری و کلا ارشد اگه بیشتر از 50 نفر سوالا رو داشتن باید کنکور دوباره برگزار شه که بعد میدونم... طرف رسما میتونسته فن و تاریخ رو 100 بزنه. من که امیدوارم اینجوری نباشه واقعا چون با این حسابام و به نسبت پار سال مجاز میشم....

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه لووو رفتهذباشه دوباره کنکور میدیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من دیگه امتحان نمیدم
میرم آزاد خدا برکت آزاد بده از سالی که دانشگاه ازاد تاسیس شده حتی یه کلمه درباره لو رفتن سوالات ازاد نفهمیدم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

الان آخر چی شد؟؟لو رفته یا لو نرفته؟؟؟دوباره امتحان برگزار میشه؟؟؟وااااااااای من همه چیو از ذهنم اک کردم اگه دوباره آزمون بگیرن باید حداقل 3 ماه فرصت بدن؟؟؟
ای بابا چرا امسال اینجوری شد؟؟؟عقلشون نمیرسید ک باید سئوالات رو دوباره طرح کنند...تووو ایارن معلومه همه چی سر یه هفته نشده لو میره....:(

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا؟؟؟!!!آخه حسرت غلطهام حرصم میده...تنها درسیه ک اینقدر غلط زدم 7 تا غلط ...

:Dمنم 1 زدم...
آآآآآآآآآآآآآخ جووووون
عارفه چقد مینالی؟؟؟؟دیگه چی میخای از خدا درصدا ب این خوبی؟؟؟؟
سوال لو رفته باسه بازم کنکور میدیدم

• Like
واکنش ها: imah

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا خوسحالی؟؟؟؟یعنی درست باسه دوباره کنکور میدیدم؟؟؟؟

آزمون تخصص پزشکی 4 سال پیش تو بهمن برگزار شد فهمیدن سوالا لو رفته بوده بعد تو اردیبهشت دوباره برگزار کردند

البته بعید می دونم سازمان سنجش این خبر را تائید کنه چون از جمعه تا حالا 300 بار اعلام کرده آزمون در امنیت کامل برگزار شده

arefeh

کاربر ممتاز
اگه از طریق فیش بود و ایمیل میتونن راحت بفهمن کیا سوالا رو خریدن و اونا رو حذف کنن. اگه 2یا 3 نفر خریده باشن مشکل بزرگی نیت ولی واسه رشته مثل معماری و کلا ارشد اگه بیشتر از 50 نفر سوالا رو داشتن باید کنکور دوباره برگزار شه که بعد میدونم... طرف رسما میتونسته فن و تاریخ رو 100 بزنه. من که امیدوارم اینجوری نباشه واقعا چون با این حسابام و به نسبت پار سال مجاز میشم....

منم گفتم زیر 400-500 میشم با پارسالی ک شدم 3400...خوووو الان من دق میکنم...اگه از لجشون سئوالات رو سخت کنند چی؟؟؟سئوالات مفهومی بود اما از نظر سختی داغون نبود..میشد با دقت ج داد....من الان چیکار کنم؟؟؟؟:cry:این همه تلاش بی فایده؟؟؟!!!!

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
آزمون تخصص پزشکی 4 سال پیش تو بهمن برگزار شد فهمیدن سوالا لو رفته بوده بعد تو اردیبهشت دوباره برگزار کردند

البته بعید می دونم سازمان سنجش این خبر را تائید کنه چون از جمعه تا حالا 300 بار اعلام کرده آزمون در امنیت کامل برگزار شده

این سخن که آزمون در امنیت کامل برگزار شده مربوط به برگزاری روز آزمون هست هر سال هم سیصد بار گفته میشه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه امتحان نمیدم
میرم آزاد خدا برکت آزاد بده از سالی که دانشگاه ازاد تاسیس شده حتی یه کلمه درباره لو رفتن سوالات ازاد نفهمیدم
ی بار تو ی امتحانی اینجوری شد دوباره امتحان دادن ی هفته بعدش؟؟؟
اما خب ماها ک گفتیم از همون روز ک عقب افتاد امکانس هست

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره منم یادمه خاهرم امتحان داست

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه چقد مینالی؟؟؟؟دیگه چی میخای از خدا درصدا ب این خوبی؟؟؟؟
سوال لو رفته باسه بازم کنکور میدیدم

نانی جووون کجا مینالم...دلم میسوزه خوووو...الانم ک لو رفته ک بد بختم...
ولی اون سایت چقدر احمق بوده ک واسه خاطر1850 تومن این کارو کرده...والا...میگفت من بهش 100000 میدادم...عقده ای بدبخت....خاک بر سر...گدا...:mad:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نانی جووون کجا مینالم...دلم میسوزه خوووو...الانم ک لو رفته ک بد بختم...
ولی اون سایت چقدر احمق بوده ک واسه خاطر1850 تومن این کارو کرده...والا...میگفت من بهش 100000 میدادم...عقده ای بدبخت....خاک بر سر...گدا...:mad:
نترس عزیرم امکان نداره دوباره کنکور بگیرن

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی بار تو ی امتحانی اینجوری شد دوباره امتحان دادن ی هفته بعدش؟؟؟
اما خب ماها ک گفتیم از همون روز ک عقب افتاد امکانس هست

بابا این قدر نگران نباشید. هر سال از این شاییات میدن بیرون. کسی که می خواد سوال بفروشه این قدر احمق نیست که 2 هزار تومان اونم به چند نفر بفروشه. فوقشم فروخته از رو فیش بانکی می فهمن کی بوده. به نظرم که این چیریه که هر سال میگن اون یه نفرم که اومده مصاحبه کرده حتما کنکورشو بد داده می خواد دویاره برگزار بشه.

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرایی انتشار سئوالات آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۳ در روز بعد از اتمام آزمون

شاید این کار که هیچ سالی اینجور اتفاقی نمیفتاد که روز بعد ازمون سازمان سنجش بیاد سوالات را تو سایت بذاره

علت این کار چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پوشاندن ...

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا این قدر نگران نباشید. هر سال از این شاییات میدن بیرون. کسی که می خواد سوال بفروشه این قدر احمق نیست که 2 هزار تومان اونم به چند نفر بفروشه. فوقشم فروخته از رو فیش بانکی می فهمن کی بوده. به نظرم که این چیریه که هر سال میگن اون یه نفرم که اومده مصاحبه کرده حتما کنکورشو بد داده می خواد دویاره برگزار بشه.
منم موافقم و اصلنم نگران نیستم وامکانم نداره ک دوباره برگذار بشه چون همه چی بهم میخوره ..شهر هرت نیست ک بخاطر حرف دوتا بچه تو روزنامه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

Me tooo

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر سال سوالات لو میره ولی به تعداد کم چه سوالات تستی چه سوالات اسکیس
ولی هیچ وقت رسیدگی نمیشه

من خیلی خوشحال میشم دوباره برگزار بشه چون شدیدا افتضاح دادم با این که دوبرابر پارسال خونده بودم و آماده تر بودم فکر کنم رتبم دو برابر پارسال بشه نه نصفش

ولی مطمئنم دوباره برگزار نمیشه

arefeh

کاربر ممتاز

آره....ولی این سایت رو من دیدم...ک 1850 میده...البته ئیشب قبل اینکه جواب زبان رو بزاری این سایت رو پیدا کردم ک گفته بود پاسخم داره...اما کارتم خالی بود نخریدم...خاک بر سرش...خوووب شد خامش نشدماااا...

arefeh

کاربر ممتاز
بابا آخه یه کم منطقی باشین.... کسی که سوالا رو داره میاد ۲ تومن بفروشه؟؟؟؟؟؟؟
منم باهات موافقم...من حاضر بودم 100 بدم لووو نره سئوال چون اونوقت منی ک زیاد نخوندم بدبخت میشدم...:D

هر سال سوالات لو میره ولی به تعداد کم چه سوالات تستی چه سوالات اسکیس
ولی هیچ وقت رسیدگی نمیشه

من خیلی خوشحال میشم دوباره برگزار بشه چون شدیدا افتضاح دادم با این که دوبرابر پارسال خونده بودم و آماده تر بودم فکر کنم رتبم دو برابر پارسال بشه نه نصفش

ولی مطمئنم دوباره برگزار نمیشه

کیمیا جوووون...چرا خراب؟؟؟ایشالله اشتباه میکنی و رتبت یک سوم پارسال میشه...

orkide69

عضو جدید
بابا آخه یه کم منطقی باشین.... کسی که سوالا رو داره میاد ۲ تومن بفروشه؟؟؟؟؟؟؟

خوب من الان عقلم درست کار نمی کنه اینا رو که میشنوم ناخوداگاه عصبی میشم استرس نتیجه و جوابا کمه اینا هم بهش اضافه میکنن. خوب یه بار بیان دقمون بدن خیالشون راحت بشه

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هر جي بيشتر راجع به اين موضوع صحبت كنيد بيشتر اين شاييه مسخره رو كش ميدين. بيخيال. بريد سراغ اسكيس. كسي كه شب قبل دنبال سوالا ميكرده كه بخره و ميخره حتما اين قدر احمق هم هست كه حتي با سوال هم نمي تونه روز بعد جواب بده. بعدشم كسي كه سوالو خريده ٢ روز بعد نمياد مصاحبه كنت كه ارهههه من خريدم ه ه ه
ما زحمت كشيديم. يك خدايي هم هست. تلاشمون بي فايده نيست. بيخيال

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره بچه ها ...اخه کسی ک سوال گرفته میاد میگه سوالارو من میدونستم
خب تابلو خنگ
و اگه هم ک سوال داشته بازم خراب داده واقعا بعیده ک مغز داسته باشه
درسته من کنکورمو خوب ندادم اما اینا ی مشت چرت پرت
ک میخان مشغولیت پیدا کنن
هرکسی امتحانشو خوب داده باشه نترسه چون همین ی کنکور بوده ک گذشته
کیمیا جان شما سال پیش 300اینا اوردی بودی نهایتش،میشی 500ک بازم اسکیس حلش میکنه
نگران نباش

arefeh

کاربر ممتاز
2تومن ،ن ..چرا 150تومن تک تومنی روش میذاری میگی 1850تومن...حالا 50تک تومنی میکردند رند100تومن ححححححححح

هاهاها....بریم سر اسکیس...وااای اسکیس...واااای اسکیس...تا الان کنکور خر بود...الان اسکیس خر شده...

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی رتبه ها ی کنکور 91میدونه کجاست؟؟؟؟برا کنکور امسال مثل کنکور 91بود تقریبا پس درصدامون باید با اون سال مقایسه کنیم ن سال پیش

coleopatra

عضو جدید
بچه ها شما بخواید کلاس اسکیس برید چه مدلیه کلاساش؟ چند جلسه اس؟ جلسه هاش چند ساعتی ان؟ من اصفهانم، اصفهان معمار کلاس گذاشته می خوام برم، کسی اصفهانی نیست خبر داشته باشه چه جوریه؟ داشتم فکر می کردم اگر تهران برم شاید بهتر باشه ولی مدرس همون امیر شقاقیه. کممممممممککککککککککک

وضعیت
موضوع بسته شده است.