بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
هاهاها....بریم سر اسکیس...وااای اسکیس...واااای اسکیس...تا الان کنکور خر بود...الان اسکیس خر شده...

عارفه منظر رو می خواستی؟ این جوابای منه. قطعا اشتباه زیاد دارم. کد D

112-3
113-1
114-4
115-4
117-1
118-3
120-2
122-3
124-4
125-4
126-1
127-4
128-4
129-2

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی رتبه ها ی کنکور 91میدونه کجاست؟؟؟؟برا کنکور امسال مثل کنکور 91بود تقریبا پس درصدامون باید با اون سال مقایسه کنیم ن سال پیش

به نظر من هنوز حساب نکن بزار تا شنبه جواب سنجش بیاد
به جواب بچه ها و موسسات نمی شه اصلا اعتماد کرد من پارسال عینا دیدم به خصوص سوالات درک
جواب سنجشم تازه نمیشه اعتماد کرد چون هرسال بعد از کلید اولیه دانشجوها و اساتید زیادی اعتراض میکنند و جوبا عوض میشه

اگه میخوای حساب کنی میانگین درصدات را با ضریب حساب کن بعد با میانگین درصدای پارسال حساب کن البته فکر کنم امسال یه 2-3 درصدی باید بیشتر بگیری
دستت میاد

ولی بازم توصیه میکنم یه هفته دیگه صبر کن

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی رتبه ها ی کنکور 91میدونه کجاست؟؟؟؟برا کنکور امسال مثل کنکور 91بود تقریبا پس درصدامون باید با اون سال مقایسه کنیم ن سال پیش
من فقط مال رتبه یکو می دونم
زبان 68
فن 64
تاریخ 84
درک 86
منظرشم نمی دونم، :D

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه منظر رو می خواستی؟ این جوابای منه. قطعا اشتباه زیاد دارم. کد D

112-3
113-1
114-4
115-4
117-1
118-3
120-2
122-3
124-4
125-4
126-1 اینو من 3 زدم....من منظر نخوندم اینو تقریبا شانسی زدم...تو خوندی در این مورد؟؟میدونی کدوم بخشه عزیزم؟؟؟درسته جواب این سئوالت؟
127-4
128-4
129-2
اونهایی ک قرمز کردم دقیقا جواب منه...فقط 120 رو اگه بهم بگی ممنونت میشم...
129 هم بچه ها میگن درخت...اما به نظرم آب بیشتر میخورد...حالا اینو جایی خوندی؟؟؟مبنی بر اینکه درست باشه///آسوده خاطر شم...خخخخ
الان نانی دوباره میاد یه چی بهم میگه...خخخخ تا دو روز دیگه ادامه بدم...میره به مدیر اخطار برا من رد میکنه...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ولی افرین بهت...نیکی جووون زیر 100 راحت میشیاااا...خوش حالم دوستام همه درس خونو رتبه دو رقمی میشن...جونمی جوووون

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
به نظر من هنوز حساب نکن بزار تا شنبه جواب سنجش بیاد
به جواب بچه ها و موسسات نمی شه اصلا اعتماد کرد من پارسال عینا دیدم به خصوص سوالات درک
جواب سنجشم تازه نمیشه اعتماد کرد چون هرسال بعد از کلید اولیه دانشجوها و اساتید زیادی اعتراض میکنند و جوبا عوض میشه

اگه میخوای حساب کنی میانگین درصدات را با ضریب حساب کن بعد با میانگین درصدای پارسال حساب کن البته فکر کنم امسال یه 2-3 درصدی باید بیشتر بگیری
دستت میاد

ولی بازم توصیه میکنم یه هفته دیگه صبر کن
کیمیا جوون...منظورت از بیشتر اینه ک مثلا اگه 40 شد 38 در نظر بگیریم؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جااان...کلا من برم تووو باقالیااا...نانی میای با من؟؟؟:razz:
عارفه!!!!! خب این رتبه یکه!!!!!!! تازه تو همه گرایشا! کلن خیلی استثناییه درصداش! تو درکشو ببین آخه؟!!!! باقالی کجا بود! به خدا اگه دم دستم بودی یه کتک حسابی بهت می زدم! انقدم نشین غصه گرامر بخور، من توصیه کردم گرامر اگه تسلط ندارین نزنین، گول زننده س. من خودم دو تاشو با شک زدم ولی خدا روشکر درست بودن.. بقیه زبانمم هنو چک نکردم.....یه کم ریلکس باش دختر...یه ذره به خودت و مغزت استراحت بده!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جااان...کلا من برم تووو باقالیااا...نانی میای با من؟؟؟:razz:

ن نمیاممم خودت برووووو خخخخخخخخ
لون رتبه 1بوده خب
اخه خدایی مثل کنکور 91نبود با تاریخ راحت و فن نسبتا سخت!!!
بخاطر اون گفتم با درصدای اونا مقایسه کنم
میدونید من میانکین درصدام با ضرب ب ضریبش 26درصد
تو سال 92این درصد شده حول 1600اینا
میخوام بدونم تو سال 91چی شده
من انقد ترسیدم بخدا خیلی از جوابارو ک بین 30،70مونده بودم شکم نزدم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه!!!!! خب این رتبه یکه!!!!!!! تازه تو همه گرایشا! کلن خیلی استثناییه درصداش! تو درکشو ببین آخه؟!!!! باقالی کجا بود! به خدا اگه دم دستم بودی یه کتک حسابی بهت می زدم! انقدم نشین غصه گرامر بخور، من توصیه کردم گرامر اگه تسلط ندارین نزنین، گول زننده س. من خودم دو تاشو با شک زدم ولی خدا روشکر درست بودن.. بقیه زبانمم هنو چک نکردم.....یه کم ریلکس باش دختر...یه ذره به خودت و مغزت استراحت بده!

سمانه خبر از غیرانتفاعی ها داری
من دیگه نمیخام سال بعدذبمونم میبینید ک طراح سوالاهم البته ب نظرررر من یکم عوض شده چون ب کل ریتم امسال فرق داشت پس سال بعد معلوم نیست جی میشه و اصلن چی خوند'''''

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیمیا جوون...منظورت از بیشتر اینه ک مثلا اگه 40 شد 38 در نظر بگیریم؟؟؟

نظر من این که 38 پارسال میشه 40 امسال
چون درک و منظر و تاریخش فوقالعاده از پارسال آسونتر بود -- فنشم متوسط بود نه بهآسونی پارسال نه به سختی 91 و زابنم مثل هرسال بود

البته بذار کلید سنجش بیاد بعد اصلا به کلیدی که موسسات میدن و بچه ها توجه نکن

بین ایوانخانه و مرکز هیچ وقت مثل مدرسان و آکادمی کلید نمیده چون میدونه وقتی کلید بده حداقل 10 % جواباش با کلید سنجش متفاوت از اب درمیاد به خاطر همین آبروی خودشا به خطر نمیندازن

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون درک و منظر و تاریخش فوقالعاده از پارسال آسونتر بود -- فنشم متوسط بود نه بهآسونی پارسال نه به سختی 91 و زابنم مثل هرسال بود

بین ایوانخانه و مرکز هیچ وقت مثل مدرسان و آکادمی کلید نمیده چون میدونه وقتی کلید بده حداقل 10 % جواباش با کلید سنجش متفاوت از اب درمیاد به خاطر همین آبروی خودشا به خطر نمیندازن
منظر واقعا راحت بووود؟؟؟؟من سال پیش درک معماری هبچییی نخونده بودم و شاید بیخیال بودم 30زدم ب نظرم سال قبل خیلی راحت بود
یعنی 26من میشه 28امسال!!؟؟؟این خوبه یا بد حالا

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

کیمیا جون میدونی چ شهراهایی غیرلنتفاعی دارن ؟؟؟!!!

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظر واقعا راحت بووود؟؟؟؟
یعنی 26من میشه 28امسال!!؟؟؟این خوبه یا بد حالا

این نظر من منظر از پارسال راحت تر بود

اگه امسال میانگینت شده 28 معادل 26 پارسال هست
البته فکر میکنم تا سازمان سنجش صحیح نکنه هیچی معلوم نیست

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
129 هم بچه ها میگن درخت...اما به نظرم آب بیشتر میخورد...حالا اینو جایی خوندی؟؟؟مبنی بر اینکه درست باشه///آسوده خاطر شم...خخخخ
الان نانی دوباره میاد یه چی بهم میگه...خخخخ تا دو روز دیگه ادامه بدم...میره به مدیر اخطار برا من رد میکنه...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ولی افرین بهت...نیکی جووون زیر 100 راحت میشیاااا...خوش حالم دوستام همه درس خونو رتبه دو رقمی میشن...جونمی جوووون

عارفه جووون 129درخت ..ی جزوه بود ک تو مناطق گرم خسک سایه اندازی مهمترین مسله است
من فقط 4تا منظر زدم ک خداروشکر مثل اینکه 4تاشم درسته ...

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کجااا دانلود کنم ؟؟؟؟

من نگاه کردم
آبا ابیک -استرآباد گرگان - اقبال لاهوری مشهد- پردیسان فریدونکنار - جهاد دانشگاهی یزد - دانشپزوهان اصفهان - دیلمان لاهیجان - روزبه زنجان - روزبهان ساری - ساریان ساری - سوره تهران - سمنانی گرمسار - دهخدا قزوین -کمال الملک نوشهر - مازیار نور
اکثرا شهر های شمالی هستند

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نگاه کردم
آبا ابیک -استرآباد گرگان - اقبال لاهوری مشهد- پردیسان فریدونکنار - جهاد دانشگاهی یزد - دانشپزوهان اصفهان - دیلمان لاهیجان - روزبه زنجان - روزبهان ساری - ساریان ساری - سوره تهران - سمنانی گرمسار - دهخدا قزوین -کمال الملک نوشهر - مازیار نور
اکثرا شهر های شمالی هستند

همینا بودن !!!ی دنیا ممنون..من اردبیلم ب هیچ کدومشون نزدیک نیستم کاش تبریزم داشت ...حالا انشالاه اسکیس شاید درست کنه

mahmoudz

کاربر فعال
سلام دوستان. امتحان اسکیس در چ ماهی معمولا برگذار میشه؟
محل آزمون اسکیس تهرانه؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاا این یک کارنامه ارشد برای سال 91 معماری .داشتم وسایلمو جمع،مبکردم تو ی کاغذ نوشته بودم

زبان -1.4 منفی

فنی 37 درصد

تاریخ 77درصد ک تاریخ 91راحت بوده اگه خاطرتون باسه

درک عمومی46درصدد
متظر 36

رتبه 131

ی کارنامه دیگه
زبان 0
فنی60
تاریخ50
درک 25
منظر 15
رتبه306
ی کارنامه دیگه:
زبان 40
فن28
تاریخ44
درک50
رتبه130
گفتم شاید بدرد شماهم بخوره چون امسالم تقریبا مثل 91بود

غریب آشنا

عضو جدید
سوالات غیر استاندارد بود!
فنی و تاریخ رو خیلی خونده بودم بعید میدونم بالای 50 زده باشم!
زبان و درک عمومی خوب بود نسبتا
رو درک که نمیشه حساب کرد ولی من 18 تاشو زدم!!
نمیدونم چی بشه

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
126 رو نمي دونم من ايو زدم ولي. ببين ١٢٩ رو من دقيقا تو يك جزوه اي اب خوندم. من واسه منظر زياد خوندم. به نظرم اب درسته.
مرسييي اميدوارم همه نتيجه خوب بدست بياريم

وضعیت
موضوع بسته شده است.