beni belazi
کاربر بیش فعال
بچه ها کسی رتبه ها ی کنکور 91میدونه کجاست؟؟؟؟برا کنکور امسال مثل کنکور 91بود تقریبا پس درصدامون باید با اون سال مقایسه کنیم ن سال پیش
چرا شبیه 91 بود؟؟
بچه ها کسی رتبه ها ی کنکور 91میدونه کجاست؟؟؟؟برا کنکور امسال مثل کنکور 91بود تقریبا پس درصدامون باید با اون سال مقایسه کنیم ن سال پیش
هاهاها....بریم سر اسکیس...وااای اسکیس...واااای اسکیس...تا الان کنکور خر بود...الان اسکیس خر شده...
من فقط مال رتبه یکو می دونمبچه ها کسی رتبه ها ی کنکور 91میدونه کجاست؟؟؟؟برا کنکور امسال مثل کنکور 91بود تقریبا پس درصدامون باید با اون سال مقایسه کنیم ن سال پیش
اونهایی ک قرمز کردم دقیقا جواب منه...فقط 120 رو اگه بهم بگی ممنونت میشم...عارفه منظر رو می خواستی؟ این جوابای منه. قطعا اشتباه زیاد دارم. کد D
112-3
113-1
114-4
115-4
117-1
118-3
120-2
122-3
124-4
125-4
126-1 اینو من 3 زدم....من منظر نخوندم اینو تقریبا شانسی زدم...تو خوندی در این مورد؟؟میدونی کدوم بخشه عزیزم؟؟؟درسته جواب این سئوالت؟
127-4
128-4
129-2
من فقط مال رتبه یکو می دونم
زبان 68
فن 64
تاریخ 84
درک 86
منظرشم نمی دونم،![]()
کیمیا جوون...منظورت از بیشتر اینه ک مثلا اگه 40 شد 38 در نظر بگیریم؟؟؟به نظر من هنوز حساب نکن بزار تا شنبه جواب سنجش بیاد
به جواب بچه ها و موسسات نمی شه اصلا اعتماد کرد من پارسال عینا دیدم به خصوص سوالات درک
جواب سنجشم تازه نمیشه اعتماد کرد چون هرسال بعد از کلید اولیه دانشجوها و اساتید زیادی اعتراض میکنند و جوبا عوض میشه
اگه میخوای حساب کنی میانگین درصدات را با ضریب حساب کن بعد با میانگین درصدای پارسال حساب کن البته فکر کنم امسال یه 2-3 درصدی باید بیشتر بگیری
دستت میاد
ولی بازم توصیه میکنم یه هفته دیگه صبر کن
عارفه!!!!! خب این رتبه یکه!!!!!!! تازه تو همه گرایشا! کلن خیلی استثناییه درصداش! تو درکشو ببین آخه؟!!!! باقالی کجا بود! به خدا اگه دم دستم بودی یه کتک حسابی بهت می زدم! انقدم نشین غصه گرامر بخور، من توصیه کردم گرامر اگه تسلط ندارین نزنین، گول زننده س. من خودم دو تاشو با شک زدم ولی خدا روشکر درست بودن.. بقیه زبانمم هنو چک نکردم.....یه کم ریلکس باش دختر...یه ذره به خودت و مغزت استراحت بده!سمانه جااان...کلا من برم تووو باقالیااا...نانی میای با من؟؟؟![]()
سمانه جااان...کلا من برم تووو باقالیااا...نانی میای با من؟؟؟![]()
عارفه!!!!! خب این رتبه یکه!!!!!!! تازه تو همه گرایشا! کلن خیلی استثناییه درصداش! تو درکشو ببین آخه؟!!!! باقالی کجا بود! به خدا اگه دم دستم بودی یه کتک حسابی بهت می زدم! انقدم نشین غصه گرامر بخور، من توصیه کردم گرامر اگه تسلط ندارین نزنین، گول زننده س. من خودم دو تاشو با شک زدم ولی خدا روشکر درست بودن.. بقیه زبانمم هنو چک نکردم.....یه کم ریلکس باش دختر...یه ذره به خودت و مغزت استراحت بده!
فک کنم 20درصد چون تا 3400مجاز میشیبا میانگین چند درصد این کنکور میشه مجاز شد؟
کیمیا جوون...منظورت از بیشتر اینه ک مثلا اگه 40 شد 38 در نظر بگیریم؟؟؟
کیمیا جوون...منظورت از بیشتر اینه ک مثلا اگه 40 شد 38 در نظر بگیریم؟؟؟
منظر واقعا راحت بووود؟؟؟؟من سال پیش درک معماری هبچییی نخونده بودم و شاید بیخیال بودم 30زدم ب نظرم سال قبل خیلی راحت بودنظر من این که 38 پارسال میشه 40 امسال
چون درک و منظر و تاریخش فوقالعاده از پارسال آسونتر بود -- فنشم متوسط بود نه بهآسونی پارسال نه به سختی 91 و زابنم مثل هرسال بود
البته بذار کلید سنجش بیاد بعد اصلا به کلیدی که موسسات میدن و بچه ها توجه نکن
بین ایوانخانه و مرکز هیچ وقت مثل مدرسان و آکادمی کلید نمیده چون میدونه وقتی کلید بده حداقل 10 % جواباش با کلید سنجش متفاوت از اب درمیاد به خاطر همین آبروی خودشا به خطر نمیندازن
نظر من این که 38 پارسال میشه 40 امسال
چون درک و منظر و تاریخش فوقالعاده از پارسال آسونتر بود -- فنشم متوسط بود نه بهآسونی پارسال نه به سختی 91 و زابنم مثل هرسال بود
البته بذار کلید سنجش بیاد بعد اصلا به کلیدی که موسسات میدن و بچه ها توجه نکن
بین ایوانخانه و مرکز هیچ وقت مثل مدرسان و آکادمی کلید نمیده چون میدونه وقتی کلید بده حداقل 10 % جواباش با کلید سنجش متفاوت از اب درمیاد به خاطر همین آبروی خودشا به خطر نمیندازن
منظر واقعا راحت بووود؟؟؟؟
یعنی 26من میشه 28امسال!!؟؟؟این خوبه یا بد حالا
کیمیا جون میدونی چ شهراهایی غیرلنتفاعی دارن ؟؟؟!!!
اونهایی ک قرمز کردم دقیقا جواب منه...فقط 120 رو اگه بهم بگی ممنونت میشم...
129 هم بچه ها میگن درخت...اما به نظرم آب بیشتر میخورد...حالا اینو جایی خوندی؟؟؟مبنی بر اینکه درست باشه///آسوده خاطر شم...خخخخ
الان نانی دوباره میاد یه چی بهم میگه...خخخخ تا دو روز دیگه ادامه بدم...میره به مدیر اخطار برا من رد میکنه...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ولی افرین بهت...نیکی جووون زیر 100 راحت میشیاااا...خوش حالم دوستام همه درس خونو رتبه دو رقمی میشن...جونمی جوووون
از کجااا دانلود کنم ؟؟؟؟دفتر چه پارسال دانلود کن نوشته
تهران قزوین اصفهان شهر های شمالی یزد و..........
از کجااا دانلود کنم ؟؟؟؟
من نگاه کردم
آبا ابیک -استرآباد گرگان - اقبال لاهوری مشهد- پردیسان فریدونکنار - جهاد دانشگاهی یزد - دانشپزوهان اصفهان - دیلمان لاهیجان - روزبه زنجان - روزبهان ساری - ساریان ساری - سوره تهران - سمنانی گرمسار - دهخدا قزوین -کمال الملک نوشهر - مازیار نور
اکثرا شهر های شمالی هستند
http://92.242.195.142/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=334از کجااا دانلود کنم ؟؟؟؟
http://92.242.195.142/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=334
دوستان این کلید سوالا رو از کجا میشه گیر آورد ؟![]()
126 رو نمي دونم من ايو زدم ولي. ببين ١٢٩ رو من دقيقا تو يك جزوه اي اب خوندم. من واسه منظر زياد خوندم. به نظرم اب درسته.اونهایی ک قرمز کردم دقیقا جواب منه...فقط 120 رو اگه بهم بگی ممنونت میشم...
129 هم بچه ها میگن درخت...اما به نظرم آب بیشتر میخورد...حالا اینو جایی خوندی؟؟؟مبنی بر اینکه درست باشه///آسوده خاطر شم...خخخخ
الان نانی دوباره میاد یه چی بهم میگه...خخخخ تا دو روز دیگه ادامه بدم...میره به مدیر اخطار برا من رد میکنه...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ولی افرین بهت...نیکی جووون زیر 100 راحت میشیاااا...خوش حالم دوستام همه درس خونو رتبه دو رقمی میشن...جونمی جوووون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |