بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفیسه جان با اینکه خودت فن70زدی واقعا تعجب کردم
من موافق جمع هستم و موافقت
امااینکه فقط ی ماه برااسکیس میمونه ذو چیکارکنیم
معماری کلن ریسک
!!!!
اره امتحان رزیدنتی دوباره برکذارشد خاهرمنم امتحان داد...اما فک کن بازم عید درس خوندن
اما بازم اگه اکثریت راضی باشن منم راضیم شاید وصعیت بعتر بشه اما یعنی ممکنه اینکار؟؟؟؟؟

فاصله تا دانشگاهی دوست داری میتونه فقط یه تست باشه اگر من 70 زدم حساب کن تقریبا 50-100 نفر سوالات داشتن پس 70 زدن من تاثیر نداره خب اونا هم 70 یا بیشتر زدن بقیه درسام بالا زده باشن دیگه واسه من چه فایده ای داره فن 70 ؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا چی فایده نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////مگه ما مسخره ایم یا عمرمونو از سر راه اوردیییییییییییییییم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا ایشا.. سوسکشون کنه....:w43:
جدا فایده داره؟؟؟اگه واقعا شایغه نیس چرا بذاریم حقنون ضایع بشه فقط ادم میترسه اینبار چون وقت هست ختی اونایی هم ک نخوندن بشینن بخونن با ذهن اماده تر انوقت ماها با ذهن خسته بازم و نتیجه معکوس بشه !!!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاصله تا دانشگاهی دوست داری میتونه فقط یه تست باشه اگر من 70 زدم حساب کن تقریبا 50-100 نفر سوالات داشتن پس 70 زدن من تاثیر نداره خب اونا هم 70 یا بیشتر زدن بقیه درسام بالا زده باشن دیگه واسه من چه فایده ای داره فن 70 ؟؟؟
درسته حرفت منطقی

aytakin69

عضو جدید
آقا من خودم شب سوالا رو خریدم ، جاتون خالی چسبید!با سس اضافه خریدم و با دلستر!

تک خوریییییییییییییییییییییییییییی......یه ندا میدادی خبببببببببببببببببببب.......خخخخخخخخخخخخخخخخخخ........اینارو از کجا میاری؟ خیلی باحالههههههههههههههههه.....^_^

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه واقعا تو تضمین امنیت آزمون مطمئن هستن چرا پا وزارت اطلاعات را وست کشیدن واسه پیگیری موضوع ....

به نظر من اگه هم لو رفته باشه( در صورتی که ضایع نباشه و بتونن ) این موضوع را خاک میکنن روش و میگن شایعه بوده ..

آخه بحث لو رفتن آزمون نیست که بحث زیر سوال بردن سازمان سنجش زیر سوال بردن وزارت اطلاعات و و و ..... کلا زیر سوال بردن جمهوری اسلامی ایران هست...
بیخودی بزرگش نکنید
چ ربطی داره ...ممکنه برای هر امتحانی تو هر کجای دنیا این اتفاق بیفته
حتی ب سنجشم نمیشه گفت زیر سوالررفته ...اون از خوبی اونا ک بخاطر وضعیت شمال ی هفته کشیدن عقب..پس بیخودی بزذگش نکنید اقا فرزاد...

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تک خوریییییییییییییییییییییییییییی......یه ندا میدادی خبببببببببببببببببببب.......خخخخخخخخخخخخخخخخخخ........اینارو از کجا میاری؟ خیلی باحالههههههههههههههههه.....^_^

نجورسن ن ن ؟؟؟امتحان چطور بود ؟؟عزیزم تبریز غیرانتفاعی داره ؟؟!!

orkide69

عضو جدید
یعنی الان بریم دوباره کتابامونو دربیاریم شروع کنیم به خوندن؟

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدا فایده داره؟؟؟اگه واقعا شایغه نیس چرا بذاریم حقنون ضایع بشه فقط ادم میترسه اینبار چون وقت هست ختی اونایی هم ک نخوندن بشینن بخونن با ذهن اماده تر انوقت ماها با ذهن خسته بازم و نتیجه معکوس بشه !!!

هر کاری با پی گیری نتیجه میده..دقیقا حرف نفیس جون درسته..تو از یه تست حرف بزن....می دونی چقد تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟بچه ها خدایی چقد زحمت کشیدیم؟چقد اذیت شدیم؟؟؟؟؟/خب این اصلا حق نیست دیگههههههههههه..

aytakin69

عضو جدید
نجورسن ن ن ؟؟؟امتحان چطور بود ؟؟عزیزم تبریز غیرانتفاعی داره ؟؟!!

ساغ اولاسان قیزیم....

اونجوری که فک میکردم نشد...اسون بود ولی گند زدم مخصوصا زبان.....

والا خبر ندارم .....:( حتی غیر انتفاعی های تبریزو اصلا نمیدونم کجاست...:(

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه هاا این یک کارنامه ارشد برای سال 91 معماری .داشتم وسایلمو جمع،مبکردم تو ی کاغذ نوشته بودم

زبان -1.4 منفی

فنی 37 درصد

تاریخ 77درصد ک تاریخ 91راحت بوده اگه خاطرتون باسه

درک عمومی46درصدد
متظر 36

رتبه 131

ی کارنامه دیگه
زبان 0
فنی60
تاریخ50
درک 25
منظر 15
رتبه306
ی کارنامه دیگه:
زبان 40
فن28
تاریخ44
درک50
رتبه130
گفتم شاید بدرد شماهم بخوره چون امسالم تقریبا مثل 91بود
اولی یکم مشکوکه....تازه فن و و درک رو بالا همم نزده...زبانم منفی زده...فقط تاریخ رو بالا زده ک اونم به قول خودت راحت بود...بعد با نفر دوم مقایسه کرده گفتم بیچاره نفر دوم...

:cry:
نه عزیزم ایشالا ک اون چیزی ک تو ذهنته نیس و وضعیتت خیلی بهتر شه با کلید
اما من خوب نتیجه ی زحمتامو گرفتم
حتما بیشتر از اینا حقم نیس
اگه امسال قبول نشم دگ قید درسو میزنم
لابد لیاقت دانشگاه رفتنو ندارم ...تلاش بیهوده تا کی

57 خرابه؟؟؟
من هیچ نگم برم خجالت بکشم
بدبختی اینه ک جز خودخوری کاری از دستم بر نمیاد
تا اعلام نتایج احتمالا سکته میکنم
کاش سکته کنم والا ...آدم خلاص میشه دگ کارم ی سره میشه تو جهنم ی خاکی ب سرم میریزم

منم خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکردم گند زدم بچه ها...منم از دیشب تا حالا به این فکر میکنم که حتما لیاقتشو ندارم الهام...تو هیچ مرحله از زندگیم اینقدر احساس بدی به خودم نداشتم...اما هر چی خیره پیش میاد...شاید اینم یه خیری توش باشه عزیزم...با غصه خوردن هیچی عوض نمیشه...

من زبانم را خیلی بدم زدم کاش اصلا نمی زدم به خاطر زبان فکر کنم غیر مجاز بشم :w29:

منم همینطور... بخدا هر وقت هرچیو اراده کردم بهترین شکل ممکن انجامش دادم .... این ارشد واسم شده رویا.....
آره پارسالم گفتم لابد ی خیری توش بوده ... امسالم ی خیری توشه کلا خیر من تو اینه ک پام دگ ب دانشگاه باز نشه ... موندم سال بعدو چ غلطی کنم تو خونه ک روزاش بگذره واسم
حسرت شباییو میخورم ک تا 6 بیدار بودمو باز از 8 شروع کردم بخوندن
حیف عمرم ک تلف شد

واااای من کاملا درکتون میکنم...ولی همیشه تا اومدنه نتایج دعا میکنم دعا میکنم ک شماها خل شده باشید و اشتباه فکر کرده باشید و وقتی رتبه ها اومد...خودتون هم به خودتون شک کنیذ.....خدایا از تصدق سری بچه ها ما رو هم به رویامون برسون....
الهییییی آمین
عارفههههههههههههه می خریدی ...می رفتی کافی نت با کارت یارو می خریدیییییییییییییی:biggrin::biggrin::biggrin:

اسکیس که از اول خـــــــــــــــــــــــــــــــــــر بوووووووووووووووووووووووود......
:Dندیگه گفتم بخرم ما هم میشیم شریک جرم....
واقعا خررررر اسکیس

هر کاری با پی گیری نتیجه میده..دقیقا حرف نفیس جون درسته..تو از یه تست حرف بزن....می دونی چقد تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟بچه ها خدایی چقد زحمت کشیدیم؟چقد اذیت شدیم؟؟؟؟؟/خب این اصلا حق نیست دیگههههههههههه..
من به اعتراض اعتقاد ندارم...همین امسال امتحان نظام مهندسی 3 تا سئوال کاملا غلط بود اما حذف نکردن تازه هی گفتن اعتراض کنید...خوب بمیرید با اون آزمون گرفتنتون....

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه واقعا تو تضمین امنیت آزمون مطمئن هستن چرا پا وزارت اطلاعات را وست کشیدن واسه پیگیری موضوع ....به نظر من اگه هم لو رفته باشه( در صورتی که ضایع نباشه و بتونن ) این موضوع را خاک میکنن روش و میگن شایعه بوده ..آخه بحث لو رفتن آزمون نیست که بحث زیر سوال بردن سازمان سنجش زیر سوال بردن وزارت اطلاعات و و و ..... کلا زیر سوال بردن جمهوری اسلامی ایران هست...

تا نباشد چیزکی سازمان سنجش نگوید چیزهاااا ............دقیقاااااا میدونین چرااااا نوشتن اگر اعتراض دارین بگین؟؟؟ چرا قاطعانه شایع بودن رد نکردن ؟؟ اگر صدای 50 نفر در بیاد دوباره امتحان میگیرن مث پزشکیای اون سال

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساغ اولاسان قیزیم....

اونجوری که فک میکردم نشد...اسون بود ولی گند زدم مخصوصا زبان.....

والا خبر ندارم .....:( حتی غیر انتفاعی های تبریزو اصلا نمیدونم کجاست...:(
تبریز یه غیر انتفاعی داره تو باغمیشه است ولی ارشد معماری نداره تبریز فقط هنر اسلامیش هست حتی خود دانشگاه تبریزم ارشد معماری نداره

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبریز یه غیر انتفاعی داره تو باغمیشه است ولی ارشد معماری نداره تبریز فقط هنر اسلامیش هست حتی خود دانشگاه تبریزم ارشد معماری نداره
کوروش کاره تو بودا!الان همه تو این سایت فک می کنن تقلب شده!
بابا یه ذره روشن بین و روشن دل و روشن فکر باشین!همش منفی می نگرید!منبعتون چیه؟نمونه دارین؟
این کنکور تمامی زندگیمون شده و شما بچه ها هم این قدر مشکوک نباشین.
در ضمن اعتراض بدیم که چی؟ به کی و با شواهدی که از کجا درآوردیم؟!!!!!

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا نباشد چیزکی سازمان سنجش نگوید چیزهاااا ............دقیقاااااا میدونین چرااااا نوشتن اگر اعتراض دارین بگین؟؟؟ چرا قاطعانه شایع بودن رد نکردن ؟؟ اگر صدای 50 نفر در بیاد دوباره امتحان میگیرن مث پزشکیای اون سال
من گفتم لو رفته ولی با قاطعیت نگفتم شب اول تا دوستان اذیت نشند ایشالا که چیزی نیست;)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا یه ذره روشن بین و روشن دل و روشن فکر باشین!همش منفی می نگرید!منبعتون چیه؟نمونه دارین؟
عارف تو خیلی خوب زدیااا
اما نفیسه ی چیزی گفت راسته اگه خیلیا مثل تو خوب زده باشن آنوقت توویی ک واقعا زحمت کشیده بودیو اون درصدو زدی بی ارزش میسه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

هیچی نگو بگو خب من اگر مطمئن نبودم این خبر بوق نمیکردم

3ehn4z!

عضو جدید
یعنی واقعا لو رفته؟یعنی دوباره باید اون کتابارو بخونییییم ؟؟؟ ای خداااا نه :( ؛ خب برن شماره کارتایی رو که خرید کردن استعلام کنن.اون وقت همه چیز مشخص میشه دیگه :( کاش دوباره امتحان نباش . دوباره حوصله ی کتابارو ندارم :(((((

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف تو خیلی خوب زدیااا
اما نفیسه ی چیزی گفت راسته اگه خیلیا مثل تو خوب زده باشن آنوقت توویی ک واقعا زحمت کشیده بودیو اون درصدو زدی بی ارزش میسه
خوب دادن امتحان بدرس خوندنه.من ساله قبل با 28 روز 320 رو آوردم و امسال 3 ماه خوندم و می گم بین 100 تا 200 می شم.
بفرما شیرینی!

mon-@-rchitect

عضو جدید
تقلب تو ایران که طبیعیه تو سیاست,الان تو آموزش خدا میدونه بعدا تو چیو...............
ولی به نظر من این اعتراضا فک نکنم به جایی برسه ولی انسان با امید زنده س
من کتابامو یعنی جمع نکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrnaz.architec

عضو جدید
به حدی که خصوصیتو چک کن گلم

اورایاد...
سلام دوستان،همگی خسته نباشید،امیدوارم و از ته قلبم آرزو میکنم ک نتیجه زحماتتون رو بگیرید و بهترینها براتون رقم بخوره، در مورد این قضیه لو رفتن هم که امیدوارم شایعه ای بیش نباشه، اگه واقعا اطلاعات دقیقی دارید لطفا بگید من خودم امسال نخوندم ولی دوستام دقیقا مث شماها خیلیییییییییییییییییییییییی زخمت کشیدند اگه جدیه به اونا اطلاع بدم،مرسی:gol::gol:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی فقط تو این سایت هست این خبررر؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقلب تو ایران که طبیعیه تو سیاست,الان تو آموزش خدا میدونه بعدا تو چیو...............
ولی به نظر من این اعتراضا فک نکنم به جایی برسه ولی انسان با امید زنده س
من کتابامو یعنی جمع نکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عاشق اون آواتارتم...اون بچه چقد نازه خداا ...فعلن جمع کن من امروز جمع کردم خخخ

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ک هرچقد سنجشو گشتم ندیدم اگه اعتراضی دارید فلان اینطور چیزااا

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

بگیم بچه هااا میگن خخخخخخخخخخخخخخ

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من دیگه صحبتی نمیکنم اصلا ولی به امسال کاری ندارم چندین ساله این کار صورت میگیره من چند ماه پیش یه چیزی در مورد کنکور 92 گفتم دوستان به قدری من رو کوبیدن که حتی من رو تهدید کردن به دلیل اتهام نمیدونم فلانت میکنیم بیسارت میکنیم اون زمان بود یکی از دوستان گفت بزار خودشون کنکور رو بدند اسکیس و بدند بعدش میفهمند. پس من دیگه حرفی نمیزنم امیدوارم هرچی شده باشه شماها قبول بشید فقط

وضعیت
موضوع بسته شده است.