عجب مصیبتی شده این کارو معماری !!!
حالا میفهمم بنده خدا این زاها حدید چرا تا حالا مجرد مونده!! و تو سن 50 و اندی سال کمر خم کرده و جای مادربزرگ من که 80 سال داره رو داره![]()
ینی آینده خودمو تو این پست دیدم
راستى كار چوب هم مى تونه خيلى جذاب باشه، مخصوصن اگه به سمت طراحى صنعتى هدايتش كنى، معمارى و طراحى صنعتى خيلى خوب مى تونن با هم كار كنن.
اگه اين معمارنماهاى كم پول بگير و گرافيستا بذارن بدك نيس خداروشكر!
يه چى براتون بگم حرصتون دربياد، يكى از آشنايان! كه گرافيسته يه بار داشت مى گفت قبلن فك مى كردم طراحى داخلى ١٠٠٪ كار گرافيستاس، تو يه پروژه مجبور! شدم با يه معمار همكار بشم، ديدم كه نه، معمارم اگه كارش خوب باشه مى تونه ٢٠-٣٠ درصدى نقش داشته باشه تو طراحى داخلى!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اينه وضعيت بازار داداش من! كه طراحى داخلى هم شده ارائه يه كاتالوگ سه بعدى از كاغذ ديوارى و كناف!!!

عزيزم نميشه كه هيچ دفتر بزرگى نباشه تو شهرتون، حتمن هست، يه كم تحقيق كن، ببين پروژه هاى خوبى كه هست توى شهر كار كيه، به هرحال كسايى هستن كه اسمشونو شنيدى، برو سراغ اونا..
من نگفتم که دانش معماریتو در زمینه تئوری بالا ببر ....واسه تئوری همین اندازه که واسه ارشد خوندیم بسه .....ولی ما یه چیز رو نبابد فراموش کنیم که هر چه ما دانشمون در معماری کاملتر باشه درسته بهتر میشه کارمون رو پیش ببریم ولی تا زمانی که در محیط کار قرار نگیری و به صورت عملی کار نکنی که این قاعدتا مستلزم یه سری ازمون و خطاهاست و همانند یک راننده که شاید بتونه به بهترین نحو ممکن گواهینامشو اخذ کنه ولی هیچوقت بهترین راننده نمیتونه باشه تا زمانی که در کوچه و خیابان و جاده بصورت عملی تجربه کسب نکنه!!!! پس اینکه هر کسی در محیط کاریش دچار اشتباه بشه دور از ذهن نیست و کاریش نمیشه کرد هر چند شما گواهینامه یا مدرکتو به بهترین وجه ممکن اخذ کرده باشی
می دونی سمانه!!! حرفت منطقیه اما بحث سر عزت نفسه!!! منیت خیلی بده!!! اما هویج بودنم به همون نسبت بده!!! نمیشه ب دیگران اجازه داد چون بلد نیستی تحقیرت کنن!!! البته گاهی بعضی وقتا یه شخص واس پیش بردن کار ممکنه خیلی چیزا بت بگه!!! این عب نداره!!! اما اگه طرف بخاطر خالی کردن عقده هاش بات بد رفتاری کنه باز به گفته ی امام راحل (ره) "تو دهنشم میزنیم"
بعضی ها توی سر مال میزنن...کار براشون انجام میدی میگن کاری نکردی حالا یه تخفیف بده دیگه///کار رو اولش 300-400 قیمت بدی میرسونن به 100 تازه اونم چک آخر عمر میدن....ییعنی کاری میکنن که راضی به جا پول دادن صلوات بفرستن تا خیرات کنی برای اون دنیات.....
اینجوری این رشته مزخرف ...حالا کاشکی قدر بدونن....
پویان تو گفتی کار پیمانکاری خوبه؟؟؟به شرطی که توی مناقصه قیمتت برنده بشه....میدونی ما طی یک سال 6-7 تا مناقصه شرکت کردیم که هیچ کدومشونو نبردیم....همه میان مینوس میزنن...و مایی که براساس برآورد و قیمت بیمه کارگران و .....مجبوریم قیمت منطقی بزنیم میشیم نفر 8 از 10 نفر شرکت کننده....بس که شرکتهای چیپ و تازه کار برای اینکه کار رو بگیرن حاضرن ضرر کنند....
کلا اینورهای که اوضاع بد خرابه....من قبلا طراحی داخلی هم انجام میدادم....طراحی سقف کاذب و طراحی آشپزخونه و پذیرایی و ....ولی پولی نمیدن نامردها....فقط ای کاش بعد اجرا میرفتم عکس میگرفتم که حداقل به عنوان رزومه داشته باشم....
دو تا طراحی نما و landscape برای ویلاهایی با دو تیپ مختلف هم برای یه شهرک توی قزاقستان انجام دادم اونم پول چندانی نداشت ...جز جمع کردن رزومه....
توصیه من به شما جوانان کرفتن پروژه دانشجویی دانشجویان دانشگاه آزاد هست نه این که بهتون فحش نمیدن منت هم میکشند ...اما در مورد پیمانکاری عارفه شرط اول داشتن پارتی هست ...اونم جایی که ما کار میکردیم نزدیک 15 تا فقط سرپرست کارگاه داشت و کلی پروژه از مسکن مهر گرفته تا آتش نشانی و.... همه دولتی بودند ....
رئیس ما آزاد عمران خونده بود میگفت همکلاسی دارشته که الان قسط مسکن مهر میده ...رئیس ما هم دبی خونه داشت .....وضعش توپه توپ بود ...من میخام برم بهش بگم این کارو یادم بده ...
من واسه این ارشد کذایی بیخیال کارم شدم ...ترم 6 کار میکردم ...الان واسه خودم پیمانکاری بودم
اره خب هستن یکبار یک جایی رفتم صاحبش داشت می پیچوند ولی من که پشیمون نمیشم تصمیم دارم بعد تابستون برم دنبالش لازم باشه چند تا دفتر کار میکنم تا یک چیز یاد بگیرم یکی هم معلم دبیرستان داداشم بود کارش خوب بود با وجودی که خانواده ام می شناخت حاضر نشد کار یادم بده گفت من دختر با خودم سر ساختمون نمی برم هر کی باشه اصلا ،یکی از استادی داداشم هم مخ یپ پسر که تو دفترش کار میکنه را زدم ولی باید خودش گیر بیارم خیلی کم میره دفترش من واقعا انشاله بعد سعی می کنم راضیش کنم من به شاگردی قبول کنه چون یقین دارم ادم توانایی هستش
چون که تنها استادی بود که مجبور کرده بود داداشم و رفیق های زیر کار درروشو مجبور که کار کردن و درس خوندن کرده بود اینها کلا هر چی یاد گرفتن سال دوم دبیرستان از این استاد بودش کارش هم توی شهر دیدم بد نیست اسمش معروفه برا خودش ،ولی من کلا از طراحی نماهای شهرمون که کار میکنن خوشم نمیاد ،یک چیزی سمانه جون من یک چیزایی از فتوشاپ بلدم به نظرت برا این که بزاره برم براشون کار کنم و کار یادم بده این رو کنم ااخه پارسال رفتم دفترش نمونه کار که گذاشته بود فتوشاپ نداشت و حرفه ای نبود

اونم اینکه نصف جمعیت ایران معماری میخونن همه شون عاشق رشتشون هستن همشون معمارن ...همه هنری اند ....(مونده بود تو دلم گفتم بگم )به نظرم اگه میخواین واقعا کاری شروع کنین بهتره با یه آدم خفن مشورت کنین یکی که واقعا حالیشه تجربه زیاد داره.....اینجا فقط سردرگمی میاره و شاید استرس....از ما گفتن....در ضمن تازه اینجا معنی غرورم فهمیدم........
ما کلا جمع کنیم بریم از این تاپیک...اگه واسه نرم افزار خواستین حرکتی بکنین من پایم...
مناقصه شرکت کردن ربطی به پارتی نداره پویان....مگر مناقصه محدود یه دعوت نامه ای باشه....وگرنه تحت هیچ شرایطی نمیشه پارتی بازی دراورد....
ما الان با تربیت بدنی شاید 10 تا پروژه انجام دادیم که همون باعث شده بعضی کارها رو رووو حساب شناخت بهمون بدون مناقصه بدن....ولی پروژه ها شدیدا کوچیکه در حد 80 میلیونه.. که نمی ارزه....تازه الان پروژه رو تحویل قطعی کردیم تموم شد رفت اونم 2 ماه پیش تموم شد...گفتن 40 تومنی که مونده از مبلغ رو بعد مهر شاید بدن....خوب دوستان قضاوت کنن...ما یه چیزی هم از جیب گذاشتیم حالا اونها نصف پولو که اگه سود ماهیانشو حساب کنی میدونی چقدر ضرر کردیم؟؟؟؟
اینجوریهاست که نتیجه میگیریم که پول توی دلالیه....طرف با خریدن 1 پراید صفر توی دی ماه پارسال و خرید و فروش ماشین باعث شد که یه ماه پیش زیر پاش سوزوکی 2009 بود...هیچی هم پول نداشت...جالب اینجاست همون روزی که این سوزوکی رو رفت گرفت قبل از اینکه سند بزنه غروبش یه نفر با 3تومن بالاتر از قیمتی که اون خریده بود بهش پیشنهاد داد....
اینجور مردم کار میکنند...طرف مهندس عمران هم هست....کار ساختمون سازی هم داره و دائما هم آپارتمانها نوساز میخره میفروشه....
چرا؟؟؟چون ریسک رو میپذیرند...نمیدونم والا...
والا اینی که من دیدم همش پارتی بازی بود ....خودت هم جواب خودتو دادی وقتی یه شرکت مورد اعتماد باشه بیتر قبولش دارن
این شرکت ما خیلی حرفه ای بود هر ماه که پول واریز نمیشد کارو تعطیل میکردن ....اونا هم مجبور میشدن پولو بدن
واقعنی حرفه ای بودن اینجوریه؟؟؟
والا اینی که من دیدم همش پارتی بازی بود ....خودت هم جواب خودتو دادی وقتی یه شرکت مورد اعتماد باشه بیتر قبولش دارن
این شرکت ما خیلی حرفه ای بود هر ماه که پول واریز نمیشد کارو تعطیل میکردن ....اونا هم مجبور میشدن پولو بدن
واقعنی حرفه ای بودن اینجوریه؟؟؟
منم مخالفم...چون خودمم اینو به مهندس گفتم که کارو تعطیل کن...گفت از اعتبار خودم کم میشه...کمااینکه در جواب این کار من کارفرما میگه چجوری پیمانکاری هستی که 100 تومن تووو حسابت نداری...اونوقت وجهه کاریم بد میشه....باید از نظر اخلاقی آدم درست برخورد کنه
یه نکته دیگه هم بگم الان مناقصات به این شکله که اکثرا دیگه ابتدا فراخوان میدن و ازت میخوان که بهشون کارکرد شرکت رو طی 5 سال اخیر براشون بزاری و هر جا هم خواسته بالای 2 میلیارد کارکرد خواسته....عملا شرکتهای تازه کار بیخیال میشن....
درود بر دوستان ..........
چند سالی هستش ......که با شرکت های مختلف پیمانکار .........سر و کله زدیم ........... اما رضایت ناظر و کارفرما ..........در ....ادامه کار پروژه .....و دعوت به شرکت در مناقصات بعدی ......همیشه برای شرکتهایی بوده که برای پاس نشدن صورت وضعیتشون ........کارشون رو تعطیل نکردن ........ و کار رو سر موقع ....... تحویل دادن ..............الان شرکت سراغ دارم از دولت عزیز ......... بیش از دو میلیارد .....طلبکار هستش ...........اما ....همچنان .....در حد توان ........ به پروژه هاش میرسه ...........و متقابلند..... کارفرما هیچ موقع همچنین پیمانکار قدری...........رو از دست نمیده ........... و در تمام مناقصات شرکتش میده ...... و زمانی که اعتبار جذب سازمان شد ........... سریع کار شو راه میندازه .............بنده همیشه معتقدم ........ پیمانکار قوی ..... از لحاظ مالی ، علمی ، و تجهیزات ............ ابتدا ناظر رو سر افراز میکنه بعد کارفرما رو ............
کار کردن با شرکتهایی که با پاس نشدن یک وضعیتشون ......... کار رو به تعطیلی ...... میکشونند........و خلل در کار ایجاد میکن..........بخاطر اینکه حقوق یکماه کارگر شو نداره بده ............ لزومی نداره بار دوم این شرکت در مناقصه دعوت بشه ...
من نمیدونم وضعیت الان چجوریه ...اما 2 سال پیش شده بود 1 سال به شرکت ما پول پرداخت نمیکردن ....وقتی یه پیمانکار انقد کار داشته باشه به راحتی میتونه کارشو تعطیل کنه اونم برای 1 ماه نه به مدت 1 سال .......
اون ماله دو سال پیش بوده پویان جان....دوسال پیش همه شاهانه کار میکردند....
الان در جریان بازار نیستی...جالا بری سرکار متوجه داستان میشی....یه نمونشو گفتم اولین مشاور توی استان ما الان بیکاره داره مگس میکشه خودشو شریکش....تمام کارمندانشونم بیرون کردند

ولی سمانه جان من خودم سه ساله دارم کار میکنم بهترین جایی که تو شهرمم هست دارم کار میکنم ... خیییلی چیزام یاد گرفتم الان دیگه همه کارو انجام میدم طراحی تکمیل و طراحی داخلی و ... ولی هرگز و هرگز اجازه ندادم کسی بهم توهین کنه فحش بده!!!اصلا دلیلی برای اینکار وجود نداره !!!!اشتباه کردم قبول پاشم وایسادم تو اجرای یه پله چنان اشتباه کردمم که هیچ وقققت یادم نخواهد رفت ولی خو گفتم کار منه پاشم مردونه نه زنووونه وایسادم کسی هم تا الان به خودش اجازه نداده به من بگه بالا چشت ابروهه...عزت نفس خیلی خوبه به ادم کمک میکنه خیییلییی ...مسلمن هزار راه هست براى رسيدن به شغل خوب! و منم نمى گم برين يه جايى كه تحقيرتون كنن، منظورم از اينكه ابايى از فحش خوردن نداشته باشين، اينه كه واسه ياد گرفتن "بايد" بتونين اون " من" عزيز خودتونو بشكنين. واسه ياد گرفتن راه همينه فقط... قبول اينكه خيلى چيزا بلد نيستين! ( ضمير شما رو به كار مى برم منظورم خودمم هستا!) دانش معمارى مطمئنن فقط اون چيزايى نيس كه تو دانشگاه ياد گرفتيم، و سر كار خيلى خيلى قطره چكونى تر از دانشگاه بقيه دانششونو منتقل مى كنن، و اگه ببينن طرفشون خيلى سر خودش معطله، كلن هيچى بهش ياد نمى دن!
بدون تجربه كار، و فقط با كاراى دانشگاه هيشكى نمى تونه بگه از هرلحاظ كاملم و به من احترام بذارين!!!( كه حتى با اونم كلى معمار بى سواد مى بينيم دور و برمون كه اتفاقن احترام هم دارن از يه عده اى!)
پس منظورم از آمادگى واسه فحش خوردن، اينه كه منِ خودتونو كنار بذارين! به قول حضرت امام!! اين من شيطان است!![]()
( تازه اگه كسى حس مى كنه از هر لحاظ كامله كه اصن بايد بره بيزنس خودشو راه بندازه از همين اول كار و واسه كسى كار نكنه!)
پ.ن: همانا كه پول حقيقى در اجراست! ولى حرص خوردن نيز همانجاست!![]()
پیج ایرانیه؟؟؟
بچه ها یه چیزایی لابه لای بعضی پستها بطور نامحسوسی احساس میشه خواستم بگم نکنید از این کارا خوبیت نداره بخدا..............در کل نه شرقی!!نه غربی !!فقط جمهوری اسلامی![]()
بوی خون و خون ریزی میاد:دیبچه ها یه چیزایی لابه لای بعضی پستها بطور نامحسوسی احساس میشه خواستم بگم نکنید از این کارا خوبیت نداره بخدا..............در کل نه شرقی!!نه غربی !!فقط جمهوری اسلامی![]()
بوی خون و خون ریزی میاد:دی

دوستانی که میرن سر کار
پارتی داشتین و اسه کار پیدا کردن؟؟؟
چرا به من هیچ جا کار نمیدن
پارتی هم دارم اما با شلغم فرقی نداره
![]()

دوستانی که میرن سر کار
پارتی داشتین و اسه کار پیدا کردن؟؟؟
چرا به من هیچ جا کار نمیدن
پارتی هم دارم اما با شلغم فرقی نداره
![]()