بررسی آزمون اسکیس 93 | نگارخانه نور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا بیان کار بذارین اینجا!!! نقد کنین!!! نرم افزارم یاد بگیرین اوکی اما تو تاپیک خودش!!! من کار گذاشم فقط 2 نقر نقد کردن!!!...:razz:

ای بابا مازیار!!! جون عزیزت دیگه این ارشد و اسکیس و کوفت و زهر و مارو بیخیال شو بابا جوونیمون رفت بر فنا حقیقتش ما در خواب خرگوشی به سر میبریم یا مسخ شده ایم بابا ملت حتی اونایی که 5 سال از من کوچیکترن رفتن سر کار الان زن گرفتن بچه دارن برا خودشون زندگییییی تشیکل دادن ولی ما چی تا کی اخه !! حالا ارشد رو بگیریم چی گلی به سر خودمون جر توقع بیجا میزنیم تا کی موس موس کنان دنبال پول جیبی از خونواده باشیم بابا آبرمون رفت بخدا از بس ازمون پرسیدن چیکار میکنی گفتیم پیگیر درسیم دیگه همه فهمیدم هر کی از سر نا چاری و بیکاری دنبال راه در رو میگرده میگه دانشجوم یه لحظه فکر کن فارغ التحصیل ارشدی میخوای بری دنبال کار!!!!!حالا کو کار!!!بخدا دچار عذاب وجدان و حس نا امیدی وحشنتناکی شدم واقعا کار پیدا کردن سخت شده احساس میکنم خیلی دیر شده باید یه کار کنیم بچه ها الانم هر جا میری واسه کار میگن نرم افزار چی بلدی رزومه چی داری باید این وقتهای تابستون رو به بطالت نگذرونیم باید یه همت کنیم با هم یه نرم افزار رو یاد بگیریم بخدا وقتمون داره بیخودی بی جهت بفکرای الکی مثه نتایج ارشد که حالا هیچیش معلوم نیست تباع میشه من که از فردا شروع میکنم!!! ارشد همه چی رو ازمون گرفت حالا معلومم نیست نتیجه ای برامون داشته باشه یا نه!!!! یه تا نرم افزار بلد بودیم اونم از بس درگیر ارشد و اسکیس مسخره شدیم که حالا باید کابوسشم برامون خوفناک باشه از سرمون پرید

دیگه دوست ندارم بهش فکر کنم بیاید به فکر کار باشیم ما الان در یک تنبلی نا محسوس به سر میبریم که خودمونم نمیدونیم چه بلایی داره به سرمون میاد باید از امروز مردونه به فکر کار و اینده مون باشیم که فردا دیره حداقل این دوماه رو یه چیزی برا بازار کار یاد بگیریم

دیگه برام مهم نیست قارپوز اباد قبول شم یا دانشگاه تهران میخوام برم دنبال کار حالا هر کجا باشه !!!!!و هر جا ارشد قبول شم اول میرم یه جا واسه کار ثبت نام میکنم بعد میرم دانشگاه برای ثبت نام

خدایی دیگه خسته شدم میدونم با این وضعیت رقابت بین دانشجوها برای سر کار رفتنم مثل ارشد بدبختی داریم فقط میدونم الان اگر به اندازه رنزو پیانو هم معماری بلد باشیم ولی باید قبول کنیم که فعلا مارو به عنوان یه اوپراتور نرم افزار در دفتر معماریه میپذیرن پس فرا گرفتن نرم افزار اولین پله برای اغاز بالا رفتن از نردبان معماریست و کاریش نمیشه کرد بقول یکی از بچه ها تو تاپیک بازار کار رشته معماری فعلا باید بریم جاروب کشی دفاتر که منظور همون اوپراوریه نرم افزار هستش یعنی ما رو به عنوان طراح نمیبرن سر کار چون حقم دارن باید اول بما اعتماد کنن پس اول با کمال شرمندگی مارو به عنوان یه ترسیم کننده میبرن سر کار یعنی اینکه شما چه رشته معماری باشی یا شیمی فرق نمیکنه تو این مرحله فقط باید نرم افزار بلد باشی که کم نیستن کسانی که با اینکه رشته شون معماری نیست با یاد گیری نرم افزاری مثه مکس دارن ماهی 5 تومن کاسبی میکنن چی بگم والا دلم خونه و کاریم از دستم بر نمیاد جز اینکه سر بر استانه در این دفاتر معماری بنهم و غرورم رو لگد مال کنم چون معماری رو دوست دارم

پس بسم الله

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم موافقم رویتو بلدم تقریبا...مقدماتی شو که فولم....پیشرفته که مربوط به فاز 2 میشه رو 70 درصدشو یاد گرفتم....نمونه کارم بخش گالری آثار گذاشتم...بری ببینی خوشحال میشم.
من الان تاپیک فوتوشاپ و نظام مهندسی و گالری آثارم:D
ولی با وری مکس کاملا موافقم;)

اره دیدم کارات خوبه مهندس منم تقریبا کارای ریوتم در حد کارای شماست البته الان رو نمیدونم چون از بس درگیر این ارشد بودیم نمیدونم چیزی یادم مونده یا نه

ولی با رویتم میشه رندرهای در حد قابل قبولی گرفت هر چند خیلی فاصله داره تا وی ری و اصلا نمیشه مقایشون کرد چون در یک سطح و کلاس کاری نیستند ولی چون رویت نرم افزار کامیله قابل تامل تر است یعنی بنظرم مدلینگ رو با رویت انجام بدی ببری تو محیط مکس و با وی ری رندر بگیری دیگه کم و کسری نداری تو نرافزار

من میخوام رو وی ری تا اعلام نتایج سرمایه گذاری کنم یه چیزای ابتدایی بلدم ولی تلاش میکنم تا راه بیفتم;)

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا مازیار!!! جون عزیزت دیگه این ارشد و اسکیس و کوفت و زهر و مارو بیخیال شو بابا جوونیمون رفت بر فنا حقیقتش ما در خواب خرگوشی به سر میبریم یا مسخ شده ایم بابا ملت حتی اونایی که 5 سال از من کوچیکترن رفتن سر کار الان زن گرفتن بچه دارن برا خودشون زندگییییی تشیکل دادن ولی ما چی تا کی اخه !! حالا ارشد رو بگیریم چی گلی به سر خودمون جر توقع بیجا میزنیم تا کی موس موس کنان دنبال پول جیبی از خونواده باشیم بابا آبرمون رفت بخدا از بس ازمون پرسیدن چیکار میکنی گفتیم پیگیر درسیم دیگه همه فهمیدم هر کی از سر نا چاری و بیکاری دنبال راه در رو میگرده میگه دانشجوم یه لحظه فکر کن فارغ التحصیل ارشدی میخوای بری دنبال کار!!!!!حالا کو کار!!!بخدا دچار عذاب وجدان و حس نا امیدی وحشنتناکی شدم واقعا کار پیدا کردن سخت شده احساس میکنم خیلی دیر شده باید یه کار کنیم بچه ها الانم هر جا میری واسه کار میگن نرم افزار چی بلدی رزومه چی داری باید این وقتهای تابستون رو به بطالت نگذرونیم باید یه همت کنیم با هم یه نرم افزار رو یاد بگیریم بخدا وقتمون داره بیخودی بی جهت بفکرای الکی مثه نتایج ارشد که حالا هیچیش معلوم نیست تباع میشه من که از فردا شروع میکنم!!! ارشد همه چی رو ازمون گرفت حالا معلومم نیست نتیجه ای برامون داشته باشه یا نه!!!! یه تا نرم افزار بلد بودیم اونم از بس درگیر ارشد و اسکیس مسخره شدیم که حالا باید کابوسشم برامون خوفناک باشه از سرمون پرید

دیگه دوست ندارم بهش فکر کنم بیاید به فکر کار باشیم ما الان در یک تنبلی نا محسوس به سر میبریم که خودمونم نمیدونیم چه بلایی داره به سرمون میاد باید از امروز مردونه به فکر کار و اینده مون باشیم که فردا دیره حداقل این دوماه رو یه چیزی برا بازار کار یاد بگیریم

دیگه برام مهم نیست قارپوز اباد قبول شم یا دانشگاه تهران میخوام برم دنبال کار حالا هر کجا باشه !!!!!و هر جا ارشد قبول شم اول میرم یه جا واسه کار ثبت نام میکنم بعد میرم دانشگاه برای ثبت نام

خدایی دیگه خسته شدم میدونم با این وضعیت رقابت بین دانشجوها برای سر کار رفتنم مثل ارشد بدبختی داریم فقط میدونم الان اگر به اندازه رنزو پیانو هم معماری بلد باشیم ولی باید قبول کنیم که فعلا مارو به عنوان یه اوپراتور نرم افزار در دفتر معماریه میپذیرن پس فرا گرفتن نرم افزار اولین پله برای اغاز بالا رفتن از نردبان معماریست و کاریش نمیشه کرد بقول یکی از بچه ها تو تاپیک بازار کار رشته معماری فعلا باید بریم جاروب کشی دفاتر که منظور همون اوپراوریه نرم افزار هستش یعنی ما رو به عنوان طراح نمیبرن سر کار چون حقم دارن باید اول بما اعتماد کنن پس اول با کمال شرمندگی مارو به عنوان یه ترسیم کننده میبرن سر کار یعنی اینکه شما چه رشته معماری باشی یا شیمی فرق نمیکنه تو این مرحله فقط باید نرم افزار بلد باشی که کم نیستن کسانی که با اینکه رشته شون معماری نیست با یاد گیری نرم افزاری مثه مکس دارن ماهی 5 تومن کاسبی میکنن چی بگم والا دلم خونه و کاریم از دستم بر نمیاد جز اینکه سر بر استانه در این دفاتر معماری بنهم و غرورم رو لگد مال کنم چون معماری رو دوست دارم

پس بسم الله
به طور کامل حق داری داداش!!! کار یه چی دیگس!!! قبول دارم حرفتو!!!... اما اینجا تاپیکیه که مربوط به بررسی اسکیسه!!! نمیشه ادعا کرد که میشه امتحانی که دادیمو فراموش کنیم!!! فک کنم برا همه مهم باشه که چی کار کردن!!! من نمیگم که نرم افزار بده!!! واقعا موضوع مهمیه!!! اما به نظرم اینجا جاش نیس!!! جاش تو تاپیک نرم افزاره!!! شاید 2 نفر باشن که دوس دارن درمورد نگار خونه حرف بزنن و دوس دارن کارشون نقد بشه!!! و وقتی دوستان تو تاپیک نگارخونه درمورد نرم افزار حرف می زنن جایی واس نقد آثار نمی مونه!!! من به شخصه دیگه کنکور نمی دم!!! چون به قول تو عمرمون داره میره!!! واس همین برام مهمه الان در راستای تاپیک صحبت شه!!! ببخش بابت جسارتم داداشم!!!

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
به طور کامل حق داری داداش!!! کار یه چی دیگس!!! قبول دارم حرفتو!!!... اما اینجا تاپیکیه که مربوط به بررسی اسکیسه!!! نمیشه ادعا کرد که میشه امتحانی که دادیمو فراموش کنیم!!! فک کنم برا همه مهم باشه که چی کار کردن!!! من نمیگم که نرم افزار بده!!! واقعا موضوع مهمیه!!! اما به نظرم اینجا جاش نیس!!! جاش تو تاپیک نرم افزاره!!! شاید 2 نفر باشن که دوس دارن درمورد نگار خونه حرف بزنن و دوس دارن کارشون نقد بشه!!! و وقتی دوستان تو تاپیک نگارخونه درمورد نرم افزار حرف می زنن جایی واس نقد آثار نمی مونه!!! من به شخصه دیگه کنکور نمی دم!!! چون به قول تو عمرمون داره میره!!! واس همین برام مهمه الان در راستای تاپیک صحبت شه!!! ببخش بابت جسارتم داداشم!!!

داداش گلم خیلی دلم گرفته بخدا !اصلا دلم گرفته از این وضع و هرکی دلش میگیره میاد اینجا پیش هم تیمیهای خودش منم میدونم نگران کنکوری شمام حق داری و من میدونم بی شک شما جزء کنکوریهای موفق هستی حتی اگه خدای نکرده از کنکور نتیجه نگیری ولی همه میدونن به کنکور نیست چه بسا کسانی هستند معماری در ذاتشون نهادینه شده ولی در کنکور موفق نیستن

من خودم ایده ام تو اسکیس معماری بد نبود ولی باور کن بخاطر همین مسائلی که در 2 پست قبلی بهشون اشاره کردم اصلا تمایل به بازگو کردنش نداشتم حرفم اینه ما تلاشمون رو کردیم بقیه اش دست خدا

الان باید بفکر چیزایی دیگه باشیم چون همه بچه ها معمولا اینجا بیشتر سر میزنن و باید با هم همفکری داشته باشیم مثه گذشته دوست دارم با هم یه برنامه رو شروع کنم شمام یه جا گفتی تو نرم افزار ضعیف هستی حالا بیا باهم همه شروع کنیم مثه کنکور ارشد و پیشنهاد من نرم افزار وی ری هستش چون بالاتر از وی ری برای رندر نداریم و حرف اخر رو تو بازار کار میزنه حتی اگه ما مکس رو فول بلد باشیم ولی وی ری)(v-ray) رو بلد نباشیم فایده نداره چون خروجی اصلی همون رندر خوب هستش که ماشالله رقابت سر این مقوله خیلی زیاد شده یه دوستی دارم دنبال کار میگشت یه چند تا رزومه هم جمع کرده بود از کاراش میگفت هر شرکتی میرفتم واسه کار کارمو نشون میدادم براشون چنگی به دل نمیزد چون قبل من افرادی کارایی از رندرهاشون رو نشونشون داده بودن که با واقعیت مو نمیزد پس این نرم افزار یه نیاز واجب شده برای کار پس هر ایده ای دارید که میتونه کمکمون کنه بگید تا شروع کنیم;)

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های هم که سر کارن چون تجربه بازار کارو دارن زودتر بیان راهنمایی کنن که چه چیزهای واجتره تا رو اون بخش بیتشر انرژی بزاریم فکر کنم مهندس عارف و سمانه اینا شاغل باشن پس منتظریم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

پس بسم الله
آفرین
حرف دل مارو زدی داداش

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با گفته مازیار هم موافقم اینجا جاش نیست .....اگه قراره یه همچین کاری بکنید یه تایچک بزنیم بریم اونجا

aytakin69

عضو جدید

پس بسم الله

اگه تو وری کاملا صفری من یه چیزایی بلدم میتونم یکم کمک کنم اینم یه نمونه رندرم..:)

dakheli1.jpg

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه تو وری کاملا صفری من یه چیزایی بلدم میتونم یکم کمک کنم اینم یه نمونه رندرم..:)

مشاهده پیوست 214483

سلام مهندس واسه شروع خوبه کارت واگه روش خاص یا میانبری بلدی واسه سریع یاد گرفتن بعد از زدن تاپیک اونجا به همه اموزش بده!

مدلینگتو با چی انجام دادی؟

aytakin69

عضو جدید
سلام مهندس واسه شروع خوبه کارت واگه روش خاص یا میانبری بلدی واسه سریع یاد گرفتن بعد از زدن تاپیک اونجا به همه اموزش بده!

مدلینگتو با چی انجام دادی؟

من با مکس مدل میکنم کارامو...اوکی من دیروزم پیشنهادشو دادم ولی همه گفتن مکس بلد نیستن....به نظر من مدلینگ مبحثش خیلی گسترده هست و نمیشه به صورت مجازی و بدون فیلم مفاهیم رو انتقال داد سخت میشه ولی مبحث نور میشه کاریش کرد مخصوصا ویری که فقط تنظیمات و بعضی چیزام تجربی به دست میاد.....و همینطور فتوشاپ که قدرتش فوق العاده هست.............
http://www.vraytuts.ir/ این سایت سر بزنین فیلماش و آموزشاش عالیه

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلااام
خدا قوت:)
اومدم دوتا چیز بگم
اول اینکه من پایه نرم افزار هستم تازه نرم افزارارو خریدم ک انشا... نصب کنمو شرو
اما حرف دوم ک بدجوری تو دلمه اینکه اول همین تاپیک نوشته اسپم آزاد
حالا اینم ننوشته بود چندتا پست درباره نرم اقزار ک بی ربط ب معماری نیس تو اون همه اسپم و پستای جورواجور واقعا لازمه این برخوردا؟؟؟
البته اینو من دلم از ی جا دیگه ک دقیقا همین اتفاق واسه خودم افتاد پر بود!!! گفتم بیام اینجا بگم:))))

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااام
اومدم دوتا چیز بگم
حالا اینم ننوشته بود چندتا پست درباره نرم اقزار ک بی ربط ب معماری نیس تو اون همه اسپم و پستای جورواجور واقعا لازمه این برخوردا؟؟؟
البته اینو من دلم از ی جا دیگه ک دقیقا همین اتفاق واسه خودم افتاد پر بود!!! گفتم بیام اینجا بگم:))))
کدوم برخوردا؟؟؟ همین شما که الان دلت پره سال دیگه داری از اسکیس منو امسال من استفاده می کنی!!! داری مقایسه می کنی که مازیار با این اسکیسش زده X% من باید این کارو بکنم که درصدم بشه Y %!!! لطفا اگه تو شرایط من نیستی واس من نسخه نپیج که لازمه این برخوردا یا نه!!!

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم برخوردا؟؟؟ همین شما که الان دلت پره سال دیگه داری از اسکیس منو امسال من استفاده می کنی!!! داری مقایسه می کنی که مازیار با این اسکیسش زده X% من باید این کارو بکنم که درصدم بشه Y %!!! لطفا اگه تو شرایط من نیستی واس من نسخه نپیج که لازمه این برخوردا یا نه!!!

مازیار اصاب نداری هااااا...چکار داری بچمو...دلش پر بود یه چی گفت خووووو:cry:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مهندس من همین الانم از همه پستاتون استفاده میکنم
وگرنه نمیام این تاپیک ک اسپم بخونم ک
ی نگاه ب تاپیک بنداز
از همه چی توش بحث شده
اونجاها ک خودت پایه بحث بودی اسپم نبود
حالا شد اسپم؟؟؟
حرفت درسته ک نباید روند تاپیک عوض شه بهرحال اینجا واسه بررسی اسکیس ارشد امساله
اما لازم ب این همه بحث واسه دو سه صفحه حرف زدن درباره ی موضوع دیگه نیس
من این حرفارو اونجا هم گفتم
درکل من حقو ب شما میدم:gol:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندی من همین الانم از همه پستاتون استفاده میکنم
وگرنه نمیام این تاپیک ک اسپم بخونم ک
ی نگاه ب تاپیک بنداز
از همه چی توش بحث شده
اونجاها ک خودت پایه بحث بودی اسپم نبود
حالا شد اسپم؟؟؟
حرفت درسته ک نباید روند تاپیک عوض شه بهرحال اینجا واسه بررسی اسکیس ارشد امساله
اما لازم ب این همه بحث واسه دو سه صفحه حرف زدن درباره ی موضوع دیگه نیس
من این حرفارو اونجا هم گفتم
درکل من حقو ب شما میدم:gol:
من اصا تو حرفام گفتم اسپم نکنید؟؟؟ من گفتم رو کارم نقد کنید و کاراتون و بذارید و تاپیک و به تاپبک نرم افزار تبدیل نکنید!!! بعد با این جمله تو تاپیک بررسی نگارخانه ی نور مواجه می شم که " جون عزیزت درباره ی اسکیس حرف نزن" من از تاپبک بچه های پارسال خیلی استفاده کردم و دوس داشتم این تاپیکم در کنار تمام اسپم هاش یه چیز به درد بخوری هم برای ما و هم برای آیندگان (مث خود تو) داشته باشه!!! اما...
شما حرفت (دل پرت) الان موضوعیت نداش!!! درسته من اسپم میذارم ولی دوس ندارم کلا ریتم تاپیک نگارخونه بشه نرم افزار!!! من اگه تو تاپیکای قبلی 50 تا اسپم داشتم چندین کار و نقد به درد بخور واس دیگران داشتم!!! استفاده کننده ی مطلق نبودم!!! پس میگی پایه اسپم اینم کنارش بگو بنده خدا چقد کار گذاش!!! و الانم به احترام اون 1 ساعت وقتی که واس بازکشی کارم گذاشتم اگه نقد نمی کنی و کار نمی زاری لااقل کارمم زیر سوال نبر!!! خصوصا شما که می دونم سال بعد ازش استفاده می کنی!!!

ترنج

عضو جدید
بچه ها سلام خوبید این روزا چیکارا میکنید؟

راستی تو کدوم تاپیکیا سرک میکشید خبری ازتون نیست بگید ما هم بیایم؟

میگم بیاید با هم یه تاپیک بزنیم با هم یه کاریو شروع کنیم و پیش ببریم مثلا یه نرم افزار رو خوب یاد بگیریم یا حرفه ای تر بشیم من ریویتم بدک نیست ولی میخام (وی ری) کار کنم ایا وکیلم شما رو به عقد موقت داشتن همچین تاپیکی دراورم :D

منم موافقم به شدت!!!:D
فقط داش ابرام اگه میشه زودتر تاپیکو را بنداز که جم شیم اونجاااا:smile:
بچه ها اگه موافقین ی تاپیکم را بندازیم گپ و گفت برو بچ معمااا رواسه درد دلامون من که پایشم:D

سلااام
اومدم دوتا چیز بگم

مارال ینی عااااشقتم که پااایه همه چی هستی و خدااایییشم همه رو انجام می دی;)خدا قوت هم خوابگاهی آینده:biggrin:
به عنوان بانی این تاپیک کاملا حرفتو قبول دارم بخوای حساب کنی هر کدوممون تو ی مقطع زمانی بحثایی کردیم که به اسکیس ربط نداشته ولی بی ربطم به معماری نبوده!!!
پس زیاد سخت نگیرین:D

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
من اصا تو حرفام گفتم اسپم نکنید؟؟؟ من گفتم رو کارم نقد کنید و کاراتون و بذارید و تاپیک و به تاپبک نرم افزار تبدیل نکنید!!! بعد با این جمله تو تاپیک بررسی نگارخانه ی نور مواجه می شم که " جون عزیزت درباره ی اسکیس حرف نزن" من از تاپبک بچه های پارسال خیلی استفاده کردم و دوس داشتم این تاپیکم در کنار تمام اسپم هاش یه چیز به درد بخوری هم برای ما و هم برای آیندگان (مث خود تو) داشته باشه!!! اما...
شما حرفت (دل پرت) الان موضوعیت نداش!!! درسته من اسپم میذارم ولی دوس ندارم کلا ریتم تاپیک نگارخونه بشه نرم افزار!!! من اگه تو تاپیکای قبلی 50 تا اسپم داشتم چندین کار و نقد به درد بخور واس دیگران داشتم!!! استفاده کننده ی مطلق نبودم!!! پس میگی پایه اسپم اینم کنارش بگو بنده خدا چقد کار گذاش!!! و الانم به احترام اون 1 ساعت وقتی که واس بازکشی کارم گذاشتم اگه نقد نمی کنی و کار نمی زاری لااقل کارمم زیر سوال نبر!!! خصوصا شما که می دونم سال بعد ازش استفاده می کنی!!!

مهندس.......!!!!!!!!!
من ک گفتم اینکه گفتی نباید تاپیک ب ی مسیر دیگه بره حق داشتی
من ک گفتم از پستاتون استفاده کردمو میکنم
من ک قبل اینکه کارتو بذاری ازت تشکر کردم
اگه حرفی رو کارت نزدم خب من درسطح نقد کارای شما نیستم،همین...
در این ک شما خیلی ب بچه ها کمک کردی چه با نقدت چه با گذاشتن کارات هیچ شکی نیس
همه بچه ها میشناسنت
فقط گفتم اوقاتمونو بخاطر این چیزا تلخ نکنیم
خیلی هم موضوعیت داشت:|

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
منم موافقم به شدت!!!:D
فقط داش ابرام اگه میشه زودتر تاپیکو را بنداز که جم شیم اونجاااا:smile:
بچه ها اگه موافقین ی تاپیکم را بندازیم گپ و گفت برو بچ معمااا رواسه درد دلامون من که پایشم:D

مارال ینی عااااشقتم که پااایه همه چی هستی و خدااایییشم همه رو انجام می دی;)خدا قوت هم خوابگاهی آینده:biggrin:
به عنوان بانی این تاپیک کاملا حرفتو قبول دارم بخوای حساب کنی هر کدوممون تو ی مقطع زمانی بحثایی کردیم که به اسکیس ربط نداشته ولی بی ربطم به معماری نبوده!!!
پس زیاد سخت نگیرین:D

گل گفتی ترنج جون
آقا تاپیکو میزنید یا بزنمش خودم؟؟؟ :دی
پس چی ک پایه ام
توام ب جمعمون پیوستی؟؟؟خوبه دیگه جمعمون جمعه!!!:ی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

arefeh

کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 214483

منم رویت بلدم که میشه ازش برد تو مکس دیزاین و رندر وی ری گرفت اینم یه نمونه پرینت اسکرین از رویت طرح 5 مشاهده پیوست 214509مشاهده پیوست 214511

روی سایت بیشتر کار کنی فکر کنم کارات عالی تر بشه مهندس

arefeh

کاربر ممتاز

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نبودم چقدر اتفاق افتاده این روزا خخخخخخخخخخخ
من هم پایه ام برا هر تمرینی و هر نرم افزاری و هرر چی راستش بخواید من الان به زور کد یادم هستش پس بجنبیم بریم یک کاری کنیم خخخخخخخخ
خب حالا بچه ها بریم یک تایپک بزنیم توش عارفه اموزش رویت بده و بقیه بیان هر چی از بازار کار بلدن و کار کردن را بگن و ما یاد بگیرم لطفا بگید که چه تجربه از کار دارن و دراینده چه مشکلاتی برامون پیش که لااقل این تابستون با کمک هم یک کاری کنیم بعدش هم بریم دنبال کار اگه موافقید تایپک را بزنیم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
کار !!!

کار !!!

بچه های هم که سر کارن چون تجربه بازار کارو دارن زودتر بیان راهنمایی کنن که چه چیزهای واجتره تا رو اون بخش بیتشر انرژی بزاریم فکر کنم مهندس عارف و سمانه اینا شاغل باشن پس منتظریم
سلام داداش ابرام! حال و احوال؟؟
ببین من پس از تجربه ۳-۴ سال کار پیشنهادم اینه، اول راجع به نرم افزار، مسلمن هرچی نرم افزارای بیشتری بلد باشین بهتره...این مخصوصن واسه کسایی که می خوان از ایران برن خیلی مفیده، چون اونجا نرم افزارا رو باید خرید، در نتیجه اینجوری مث ماها فرت و فرت همه نرم افزاری بلد نیستن و یه امتیاز خیلی بزرگه! خیلی از دوستای من با این امتیاز به راحتی کار خوب گیر آوردن خارج از کشور. حالا اینجا، مساله اینه که زیادی هم اگه رو نرم افزار بلد بودنتون موقع کار مانور بدین، تبدیل می شین به اوپراتور نرم افزار و چشم باز می کنین می بینین ۵ سال گذشته و فقط شدین یه رندر گیر معمولی و نه هیچ چیز دیگه! پس هوشمندانه رو کنین که چه نرم افزارایی بلدین، اصولن آدم نباید همه ی کارتاشو یه جا رو کنه.
بعدش، من نمی دونم تجربه کار توی دانشجویی داشتین یا نه و چه جور کاری. این مسیری که من پیشنهاد می دم واسه کسیه که خیلی تفریحی کار کرده قبلن و الان می خواد جدی کار کنه. اگه شهرتون مشاور خوب و بزرگ داره اول برین اونجا کار کنین. لازمم نیس از اول واسه استخدام برین درخواست بدینو اینا، با دید کار یاد گرفتن برین جلو و سخت نگیرین، اینجوری اون حرف اولمم می تونین بهش عمل کنین که خیلی همه ی نرم افزارایی که بلدینو رو نکنین. کار کردن توی مشاور چند وجه داره، خوبیاش اینه که اولن، شما توی مشاور با سیستم و روتین کار از ب بسم الله تا فاز دو و آخر کار آشنا می شین، سیستم جلسات با ارگانای دولتی، یونیفرم تحویل کار به این ارگانا، اینکه اونا چه دیدی دارن، و کلن کار توی آتلیه ی بزرگ خیلی خوبه واسه اول کار، دیگه اینکه مشاورا پروژه های بزرگ خوب دارن، با کاربری های مختلف و هیجان انگیز، چیزی که توی دفترای کوچیک کم پیش میاد، و اینجا اگه شما دسیناتور طرح شف آتلیه بشین هم کلی چیز یاد می گیرین، تا اینکه توی یه دفتر کوچیک نمای مسکونی یا تجاری بزنین خودتون از بیس و باد بره تو غبغبتون که آره من دارم طراحی می کنم!!! در عین حال توی مشاور شما اگه خوب کار کنین، سریع می تونین کار طراحی بخواین ازشون، بخشایی از پروژه های بزرگ و .... پروژه های مشاور زیاده و بزرگ و از این نظر برای گرفتن کار طراحی خیلی خوبه، و کلن هم اگه خوشتون بیاد از محیط و کار خوب بتونین بگیرین هی، موندگار شدن توی مشاور یکی از گزینه های کاری خوب به حساب میاد. اینجاس که می گم اگه رو توانایی نرم افزاریتون مانور بدین، زود شکارتون می کنن واسه رندر گیری!!! بقیه طراحی می کنن و شما رندر می گیرین و این خیلی بده! حالا بدی های مشاور :‌ پول کم می دن، دیر می دن، فحش زیاد و زود! با این باید کنار بیاین.. زیرآب زنی توی مشاور خیلی زیاده! خصوصن اگه خودتونو نشون بدین و سریع پیشرفت کنین. اسمتون خیلی فرعی ذکر می شه توی کارا، حالا هرچقدرم نقشتون تو پروژه پررنگ بوده باشه.
در کل خوبیاش به بدیاش می چربه و میزان چیزی توی مشاور یاد می گیرین اصلن با دفترای کوچیک قابل مقایسه نیست.
حالا راجع به دفترای کوچیک، اگه تجربه مشاور دارین، یا اون مراحل بالا رو گذروندین مثلن و یه سالی چیز یاد گرفتین، تیز می کنین واسه دفترای کوچیکی که خوب کار می کنن، رزومه کاریتون توی اون مشاور و پورتفولیو و رزومه تونو می زنین زیر بغلتون و می رین درخواست کار می دین بهشون. بهترین امتیازتون اینجا اون دوران کار توی مشاوره، نه نرم افزارایی که بلدین، ولی ولی ولی، چون دفترای کوچیک نیروهاشون کمه، می تونین یه کم بیشتر روی نرم افزار مانور بدین، چون به هرحال کار طراحی هم بهتون خواهد رسید. اینجا فقط کافیه چشم رئیسو بگیرین، خیلی به سرعت پیشرفت می کنین و حجم کار طراحیتون زیاد می شه، ولی پروژه ها اکثرن مسکونی خواهند بود، اکثرن، نه همه شون، و اینم واسه دفتراییه که کار خوب می کنن نه از این مسکونی دوزاریا که مث قارچ همه جا سبز شدن!
سعی کنین فاز دو یاد بگیرین، اون خیلی خیلی مهم تر از نرم افزاره! فاز دو کارارو رو هوا می زنن! رسمن! خیلی هم ساده س با یه پروژه که از اول فاز دوشو خودتون کار کنین، فوت آب می شین، هرچند کار خسته کننده ایه ولی از نظر بازار کاری خوبه خیلی.

یه توصیه ی دوستانه، چون ویژگی ایه که می بینم اکثرن تو بچه ها....اعتماد به نفس خیلی خوبه، عامل پیشرفته، ولی موقع کار، تا وقتی حداقل ۴-۵ سال تجربه پیدا نکردین، اعتماد به نفستونو واسه خودتون نگه دارین... خودتونو بشکنین و بذارین تو کار از نو ساخته بشین... هر بحث، هر توهین یا مواخذه ای بهتون داره درس می ده، اینو مطمئن باشین، من خودتونو بندازین دور و برین دنبال کار، وگرنه چیزی یاد نمی گیرین...
یه استادی ما داشتیم، هنرهای زیبا شاگرد سیحون بوده و بعدم بوزار درسشو ادامه داده و توی دفتر لوکوربوزیه کار کرده و می خواستن به شرط گرفتن ملیت فرانسوی بهش لژیون دونور بدن که قبول نمی کنه...روز اول که می ره سر کار، شف آتلیه بهش می گه چیکاره ای؟ می گه معمارم، یه کار خیلی سخت بهش می ده و می گه خب معمار بشیین بکش، وقتی سوال براش پیش میاد می ره از شف بپرسه، می گه تو که معماری باید خودت بدونی.... استادمون می گه غلط کردم، معمار نیستم! می گه آفرین! تو فعلن دسیناتوری....برو بشین دسن کن....و ۶ ماه فقط دسن می کنه، تا کم کم طراحی های کوچیک بهش می دن....

پس با این دید برین سراغ کار که هیچی بلد نیستین....اونوقته که خیلی چیز یاد خواهید گرفت....و اینو طبق تجربه م می گم، اونقدری که من توی کار یاد گرفتم، یک دهمشو توی دانشگاه یاد نگرفتم! کار اصن یه دنیای کاملن متفاوته!!!

پ.ن : راجع به کارای متره برآوردی و اجرا هم اطلاعی ندارم، چون خوشم نمی اومده سراغشون نرفته م، خصوصن متره!! این مسیرو من طی کردم و الان خودم با دو نفر دیگه دفتر داریم، و هنوزم دیدگاهمون اینه که خیلی چیزا هست که بلد نیستیم.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا