بابا بیان کار بذارین اینجا!!! نقد کنین!!! نرم افزارم یاد بگیرین اوکی اما تو تاپیک خودش!!! من کار گذاشم فقط 2 نقر نقد کردن!!!...![]()
ای بابا مازیار!!! جون عزیزت دیگه این ارشد و اسکیس و کوفت و زهر و مارو بیخیال شو بابا جوونیمون رفت بر فنا حقیقتش ما در خواب خرگوشی به سر میبریم یا مسخ شده ایم بابا ملت حتی اونایی که 5 سال از من کوچیکترن رفتن سر کار الان زن گرفتن بچه دارن برا خودشون زندگییییی تشیکل دادن ولی ما چی تا کی اخه !! حالا ارشد رو بگیریم چی گلی به سر خودمون جر توقع بیجا میزنیم تا کی موس موس کنان دنبال پول جیبی از خونواده باشیم بابا آبرمون رفت بخدا از بس ازمون پرسیدن چیکار میکنی گفتیم پیگیر درسیم دیگه همه فهمیدم هر کی از سر نا چاری و بیکاری دنبال راه در رو میگرده میگه دانشجوم یه لحظه فکر کن فارغ التحصیل ارشدی میخوای بری دنبال کار!!!!!حالا کو کار!!!بخدا دچار عذاب وجدان و حس نا امیدی وحشنتناکی شدم واقعا کار پیدا کردن سخت شده احساس میکنم خیلی دیر شده باید یه کار کنیم بچه ها الانم هر جا میری واسه کار میگن نرم افزار چی بلدی رزومه چی داری باید این وقتهای تابستون رو به بطالت نگذرونیم باید یه همت کنیم با هم یه نرم افزار رو یاد بگیریم بخدا وقتمون داره بیخودی بی جهت بفکرای الکی مثه نتایج ارشد که حالا هیچیش معلوم نیست تباع میشه من که از فردا شروع میکنم!!! ارشد همه چی رو ازمون گرفت حالا معلومم نیست نتیجه ای برامون داشته باشه یا نه!!!! یه تا نرم افزار بلد بودیم اونم از بس درگیر ارشد و اسکیس مسخره شدیم که حالا باید کابوسشم برامون خوفناک باشه از سرمون پرید
دیگه دوست ندارم بهش فکر کنم بیاید به فکر کار باشیم ما الان در یک تنبلی نا محسوس به سر میبریم که خودمونم نمیدونیم چه بلایی داره به سرمون میاد باید از امروز مردونه به فکر کار و اینده مون باشیم که فردا دیره حداقل این دوماه رو یه چیزی برا بازار کار یاد بگیریم
دیگه برام مهم نیست قارپوز اباد قبول شم یا دانشگاه تهران میخوام برم دنبال کار حالا هر کجا باشه !!!!!و هر جا ارشد قبول شم اول میرم یه جا واسه کار ثبت نام میکنم بعد میرم دانشگاه برای ثبت نام
خدایی دیگه خسته شدم میدونم با این وضعیت رقابت بین دانشجوها برای سر کار رفتنم مثل ارشد بدبختی داریم فقط میدونم الان اگر به اندازه رنزو پیانو هم معماری بلد باشیم ولی باید قبول کنیم که فعلا مارو به عنوان یه اوپراتور نرم افزار در دفتر معماریه میپذیرن پس فرا گرفتن نرم افزار اولین پله برای اغاز بالا رفتن از نردبان معماریست و کاریش نمیشه کرد بقول یکی از بچه ها تو تاپیک بازار کار رشته معماری فعلا باید بریم جاروب کشی دفاتر که منظور همون اوپراوریه نرم افزار هستش یعنی ما رو به عنوان طراح نمیبرن سر کار چون حقم دارن باید اول بما اعتماد کنن پس اول با کمال شرمندگی مارو به عنوان یه ترسیم کننده میبرن سر کار یعنی اینکه شما چه رشته معماری باشی یا شیمی فرق نمیکنه تو این مرحله فقط باید نرم افزار بلد باشی که کم نیستن کسانی که با اینکه رشته شون معماری نیست با یاد گیری نرم افزاری مثه مکس دارن ماهی 5 تومن کاسبی میکنن چی بگم والا دلم خونه و کاریم از دستم بر نمیاد جز اینکه سر بر استانه در این دفاتر معماری بنهم و غرورم رو لگد مال کنم چون معماری رو دوست دارم
پس بسم الله