اگه شما هم شرکت کردید موضوع اسکیس چی بود؟سلام
اگه کسی عکسی از اسکیسش گرفته لطفا بذاره
اگه شما هم شرکت کردید موضوع اسکیس چی بود؟
یعنی همه خوب دادن اسکیسو ؟؟؟![]()
وقت آزمون چند چقدر بود؟نه همه که خوب ندادند ولی من توی کلاسمون که کارارو دیدم 4-5 تا کار به نظرم خوب اومد ،به هر حال باید درصدت بالاتر از درصدهای پارسال باشه تا رتبه ی مشابه رو بیاری.
موضوع امتحان خیلی خوب و تقریبا آسون بود.مدارک هم کم خواسته بودن(پرسپکتیو ناظر-مقطع1/50-پلان1/100-سایت پلان1/200) البته فکر کنم حالا رقابت خیلی سخت و نزدیک به هم باشه. یه نکته ی جالب :تو حوزه ی ما صندلی بامیز ترسیم a3بود .به همه هم منگنه می دادند
بیچاره اونایی که تخته رسم خریده بودن خیلی ضرر کردن
هاااااااااااااا همین که رو زمین نشستی پیش من جایزه داری، 2 سال تور قطب شمال :دیمیز داشتین!؟ حوزه ما دانشگاه علامه بود که کولرشم خراب بود. دسته صندلیاشم از A4 کوچیک تر بود. مجبور شدم رو زمین بشینم...........(@ red code!)
هاااااااااااااا همین که رو زمین نشستی پیش من جایزه داری، 2 سال تور قطب شمال :دی
ایشالا قبولی، شیرینی من یادت نره ها
شهریور از تک تکنون شیرینی میخوام بگیرم، از الان گفته بااااااااااااااااااشم
همین آسونیش منو ناامید کرده که عمرا امسال قبول بشم
در هر صورت برای تک تک دوستان آرزوی سلامتی و موفقیت تو تمام مراحل زندگیشونو دارم
قطب شمال! آره واقعا تو این گرمای تهران الان تور قطب شمال میچسبه ها!
همه میگن آسون بود ولی من فکر میکنم دارین اشتباه میکنین! به نظر من سهل ممتنع بود. حتما تو سوالش یه نکته خاصی مد نظر طراح بوده و فقط یه عده کمی بهش رسیدن. من که نکته شو کشف نکردم... حدس میزنم درصد بالای 50 خیلی کم باشه امسال.
قطب شمال! آره واقعا تو این گرمای تهران الان تور قطب شمال میچسبه ها!
همه میگن آسون بود ولی من فکر میکنم دارین اشتباه میکنین! به نظر من سهل ممتنع بود. حتما تو سوالش یه نکته خاصی مد نظر طراح بوده و فقط یه عده کمی بهش رسیدن. من که نکته شو کشف نکردم... حدس میزنم درصد بالای 50 خیلی کم باشه امسال.
بسم الله ............ چرخش دیگه چیه؟؟؟؟؟ خب این چرخشه تو سایت پلان که تاثیری تو طراحی نداشت !!!! داشت؟؟؟؟؟؟؟
راستی من چکنویس پرسپکتیوی که سر کنکور کشیدمو گذاشتم لطفا نظرتونو راجع بش بگین(البته میدونم فرم میار سنجش کار نیست )
ممنون
مشاهده پیوست 105983
ایده های کارم : 1. فرم بادبان قایق بود و این که فرم در سمت رو به دریا کشیده شده بود و سعی کرده بودم اون قسمت هایی که سمت دریا هستش رو شفاف کار کنم و توی طراحی داخلی هم پنجره هام یه جورایی دریا رو قاب میکنه (مثلا همون تاکید و احترام به دریا)و یه سری ایده های اقلیمی و سازه ای هم داشتم مثل این که :به دلیل رطوبت ساختمان از زمین فاصله گرفته بود و این که در جهت های رو به دریا برای ورود نسیم دریا به ساحل باز شو هامو گذاشتم . و این که المان ورودیم که خودش به عنوان سازه ی اصلی کارم هم هستش با سازه های کابلی به قسمت های طره شده ساختمان وصله که این یه جورایی کنسول های دو طرف کارمو توجیه میکنه.فرم سایت که بسیار در طراحی اثر میزاره..اما دلیل نمیشه که چون چرخش سایتو مد نظر قرار ندادین پس کارتون ضعیفه....
میشه در مورد ایده تون و اینکه از چی به این حجم رسیدین توضیح بدین...؟؟؟