سلام بجهها
من تازهههههههههههههه قراره یاد بگیرم
چی کار کنم ؟
حس میکنم هیچچچچچچچچچچی بلد نیستو و یاد نمیگیرم


کم کم راه می افتی نگران نباش
فقط باید تمرین کنی رو نقطه ضعفات
دستتو قوی کن
اولش همیشه این جوره
سلام بجهها
من تازهههههههههههههه قراره یاد بگیرم
چی کار کنم ؟
حس میکنم هیچچچچچچچچچچی بلد نیستو و یاد نمیگیرم
مرسی بچه ها
یعنی یاد میگیرم ؟
من میترسمممممممممممم
ما منتظریمراستی بچه ها کتابای IVO DORPIC رو دارید؟ فکر نکنم گیر بیاد من شخصا کل خ.انقلابو زیرو رو کردم زبان اصلیش گیرم نیومداما کتابه خوبیه اگه مایل باشین میتونم راندوهاشو به عنوان نمونه بذارم تو سایت
![]()
ممنون از نظرت وروجك خانومفرم زیبایی شده
fayaz bahram
خسته نباشی
سلام كارتون خيلي قشنگه بخصوص اينكه خيلي شاده و ادم ذوق زده ميشه خيلي دوست دارم هم در مورد اين برنامه توضيح بديد هم ماكتتونسلام بر معماران گرامی
من دانشجوی کاردانی معماریم این ماکت مربوط به درس ساخت و ارایه مقدماتی است
اون تصاویری که اطراف ماکت هستند رو من با sketchup کشیدم(البته استاد چنین چیزی نخواسته بود ولی خیلی حال کرد.)
خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم!!(بخونم)
http://www.mypicx.com/02162010/maket/![]()
http://www.mypicx.com/02162010/maquette/![]()
البته تو این عکس هنوز سایت ماکت کاملا تکمیل نشده بود.
نمونه های درخت رو میتونی ببینی؟![]()
این تمرینم انجام دادم ولی چون نمونه ای رو که گذاشتین رو نتونستم ببینم واسه همین نمیدونم منظورتون اینجوری بود؟
یه مشکلی دارم که نمیدونم چجوری بگم..........
من از کشیدن درخت میترسموقتی میخوام شرو کنم به کشیدن درخت یا حتی فکر هم میکنم که میخوام درخت بکشم ترس همه وجودمو میگیره حتی از موش به این اندازه نمیترسم که از درخت
میشه بگین از کجا شرو کنم به کشیدنش؟چون واقعا میخوام یاد بگیرم![]()
سلام كارتون خيلي قشنگه بخصوص اينكه خيلي شاده و ادم ذوق زده ميشه خيلي دوست دارم هم در مورد اين برنامه توضيح بديد هم ماكتتون
این طرح 5 منه که 5 روز پیش تحویل دادم...
1:
یکی از مواردی که در شیتهای سایت انالیز ، ایده و شیتهایی که جمع بندی مطالعاتی کار و معرفی اون رو به عهده داره ، این هست که عناصر هم ارزش به هیچ عنوان در اون امتیازی ندارن . معمولا ایده هر معمار برای طراحی یک ایده اصلی هست و مبنای رسیدن ایده به طرح ، یک روند خاص رو دنبال می کنه که عقاید طراحی طرح رو و نحوه رسیدنش به جواب که همانا طرح نهایی باشه رو بیان می کنه .
طرح شما اگر چه بسیار پر کاره ولی هیچ وزنی نداره ، نحوه برقراری اتصال بین قسمتهای مختلف به شدت ضعیفه . خط مشکلی عمودی شیت رو به دو قسمت کاملا مجزا تقسیم کرد . خطوط افقی آبی عملا هیچ نوع کاربردی در این شیت ندارن و صرف زیبایی ترسیم شدن .و از قاعده و یا قانونی پیروی نمی کنن .
میشه گفت هر چقدر یک معمار برای یک طرح زحمت بکشه و در نهایت طرح خوبی رو هم خلق کنه ، اگر در ارائه ضعیف عمل کنه ف متاسفانه طرح زیباش هم از ارزش میفته و نمره یا امتیازش رو تحت الشعاع قرار میده .
برای حل این مشکل توصیه هایی دارم :
اول اینکه از رنگهای مشخص و بهتری برای راندوی شیاا استفاده کن . معمولا هر طرحی پذیرای یک نوع رنگ خاص هست که بسته به نوع کار و فرم انتخابی ، میشه با نوع رنگ هم جلوه خاصی به کل طرح داد . هر چند از نظر من رنگ هیچ وقت نمی تونه جای معماری رو پر کنه و جلا دادن به طرح با رنگ یک نوع خود فریبی محسوب میشه .
دوم اینکه سایه های با کنتراست بالا در کارهای انالیزی می تونه خیلی مفید باشه . دقت در نوع برخورد با اقلیم و توجه اون به هنگام راندوی شیت ، از مهمترین مواردی هست که باید خیلی بهش توجه بشه .
سوم ، یک شیت ، عملا یک کادر تجسمی هست . وزن داره ، عناصر داخل اون باید با کمپوزیسیون خاصی چیده شده باشن و وزن قسمتهای مختلف با تاکید همراه باشه . عناصر با توجه به جهتشون در شیت قرار بگیرن و ارتباط بین اونها چه در شیت و چه با عناصر دیگه به شکل منطقی ایجاد بشه و گرنه طرح رو از بین خواهد برد .
چهارم ، چیدمان شیت در یک برگه قبل از ترسیم اصل کار شاید خیلی معمتر از چیدن خود شیت اصلی باشه . وقتی قراره یک شیت با اینهمه زحمت چیده بشه ، از ابتدا باید برنامه کلی عناصر در اون معلوم باشه و معمار باید کادرش رو با توجه به تمام قانونهایی که در ذهن داره از عناصر پر کنه ، فضاهای مشخص ، ارتباطهای منطقی و. این کار ممکنه برای هر شیت ، ساعتها طول بکشه . اول روی چندین کاغذ آ3 طرح کلی شیت رو امتحان کنید ، در صورتی که نتیجه گرفتید به کارتون ادامه بدید و روی شیت اصلی زمان بگذارید .
پنجم ، اونچه در معماری هر طرح اهمیت داره، به وضوح در سر فصل اون اومده . مثلا بعضی از طرحهها ، اول باید فقط به پلانش توجه بشه و حجم بر اساس پلان بوجود میاد . بعضی از طرحهها به حجم تاکید زیادی داره . طرحههای ترم اخر این فرایند توام انجام میشه و در نهایت می بایست قدرت یک طراح طوری باشه که در هنگام طراحی هر قسمتی ، سایر قسمتها رو هم فرض کنه . توجه به این فراینده ها می تونه بسیار زیاد به نحوه ارائه کمک کنه .
توصیه اکید می کنم برای بهتر شدن وضعیت شیت بندی ، نمونه های شیت بندی دانشگاههای معتبر رو ببینید . اونهایی که از چیدمان مناسبی برقران . حتی برای خودتون علامت گذاری کنید مکان تمام عناصر رو در یک صفحه و به عنوان یک آرشیو برای تمرین خودتون نگه دارید .
:
![]()
3:
![]()
4:
![]()
5:
![]()
6:
![]()
7:
![]()
8:
![]()
9:
![]()
10:
![]()
11:
![]()
12:
![]()
13:
![]()
همینها بود دیگه . . .
ظاهر و باطن...
بازم کمترین نمره ر من شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شدم : 10.5
اصلا نمیدونم چرا هر کاریم بکنمم بازم کمترین!!!!!!!!!!!!!!!!
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام سارا جان ازت تشکر میکنم خیلی عالی بود بازم از این کارا بکن گیلدا راد