رابین عزیز ، می دونم که تاخیر دارم ولی باید منو ببخشید و به خاطر آزمون ارشد ، قول می دم بعد از آزمون ارشد ، هم خبرهای خوشی بدم و هم اموزشها رو کاملتر ادامه بدم . در ضمن تاپیک رو با عکسهای جدید از سر شروع می کنم تا به امید خدا ، نتیجه بهتری بگیریم .
کافیه در تاپیک اشتراک شین ... برای این منظور از بالای تاپیک مورد نظر ! قسمت ابزارهاي تاپیک را زده و در موضوع مشترک می شوید ...سلام.من تازه عضو شدم و خیلی تصادفی این صفحه رو دیدم.برا اینکه پیگیر این آموزش اسکیس باشم هر سری که میام تو سایت چه جوری این مطالبو پیدا کنم؟بعد تو آموزش ترسیم دایره بعد از اتمام مطالبتون نوشتین ترسیم دایره به این شکل:
یعنی نحوه کشیدنو جایی نشون دادین ؟ آخه من رو هر چی کلیک کردم دایره ای ندیدم.ببخشید شاید سوالام یکم ابتدایی باشه ولی چون تازه واردم یکم سایت برام گیج کننده است
سلام اقا مدیر!من میخوام کارامو رنگ کنم به نظر شما از چه ماژیکایی استفاده کنم بهتره؟مرسی
سلام استاد
اگر لطف کنید مشکل عکسهای پستهای قبلی رو برطرف کنید ممنون میشم من تمرینها رو انجام دادم اما میخوام نمونه هایی که گذاشتین هم ببینم.
سلاممهم : قابل توجه دوستانی که قصد آماده شدن برای آزمون سال 88 رو دارن:
با توجه به اینکه بعضی از دوستان در این جمع امکان داره که قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رو داشته باشن ، و بعضا به دلیل نبود امکانات یا کلاس تخصصی در شهرشون به همین موارد اکتفا می کنن ، لازم دونستم تا به همه عزیزان تذکر بدم که روندی که در حال حاضر در این تاپیک در حال جلو رفتنه ، مربوط به این عزیزان نمی شه و برای آماده شدن برای آزمون امسال می بایست تمرینات تخصصی و حرفه ای تری رو دوستان انجام بدن . این پست رو برای اطلاع این دوستان نوشتم و از این دوستان در خواست می کنم در صورتی که منبع کامل و متخصصی در اختیار ندارن و نمی تونن به موسسه یا فردی مراجعه کنن ، با پیام شخصی به من اطلاع بدن تا در صورت نیاز من بتونم بهشون کمک کنم تا آماده آزمون امسال بشن.
عزیزم یونیپن یک روان نویسه که معمولا باید از فروشگاههای تهیه کنی که معمولا وسایل نقشه کشی و معماری رو می فروشن . این یونیپین می تونه جای راپیت برات کار کنه با ضخامتهای مختلفش .
این تاپیک خیلی قدیمی شده عزیزم عکسا هم رفتهبه من ترم اولی کمک کنیدمیخوام اسکیس ذو یاد بگیرم...
...چرا عکسا رو نمیبینم
کمک کمک کمک کمک
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=41385&cid=1&stc=1 من خودم میدووووووووووووونمممممممممممممممممم اینم تکراریه ولی ازین بدتر هم مگه میشه به سر یه دانشجو ترم اولی بیااااااددددددددددددددداین تاپیک خیلی قدیمی شده عزیزم عکسا هم رفته