اگر بهت بگن تا فردا زنده هستی اولین کاری که میکنی چیه؟

.anita.

عضو جدید
به افراد مهم تو زندگیم یادآوری میکنم که چقدر دوسشون دارم ...

turquoise

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم
فکر کنم مثل الان که برام اخر دنیاس بشینم گریه کنم
فقط همین

juliet

کاربر بیش فعال
اول به اون دوستم كه قهر كرده :w04:زنگ ميزدم ميگفتم دارم ميميرم... براي باره هزارم ازش عذرخواهي ميكردمو :w05:...ازش حلاليت ميطلبيدم:w09:...كه اگه آشتي كرد با آرامش بميرم:w04::w24:بعد به همه ي كساني كه دوسشون دارم زنگ ميزدم حلاليت مي طلبيدمو خداحافظي ميكردم:w04:بعدش...
سعي ميكردم عطسه كنم!!!:surprised:چون عطسه مرگو 3 روز به عقب ميندازه:biggrin:بعد توي اون 3 روز تا مي تونستم نماز قضا ميخوندم(مخصوصا" قضاي نماز صبحها!:biggrin:)...خلاصه مفاتيحو باز ميكردمو دعاهايي مي خوندم كه اگه گناهي كردم آمرزيده بشم...لاي كفنم هم يه عالمه دعا ميزاشتم...
وصيت ميكردم هرچي تو حسابم پول دارم واسه ساخته مسجد يا مدرسه مصرف بشه...و همه ي وسايلمو به نيازمندا بدن...
بعد يه دعاي سريع العجابه ميخوندم از خدا مي خواستم يه فرصت ديگه بهم بده تا يه جور ديگه اي زندگيمو شروع كنم...:w16::w16::w16:

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولش می رم حموم و بهترین لباسمو می پوشم آخه می خوام با افتخار به استقبال مرگ برم
بعد تنهای پا میشم میرم شمال
میرم کنار دریا یه آتیش کوچلو باز می کنم و به غروب آفتاب آخرین عمر نگاه می کنم و به آفتاب می گم که فردا آسمان از آن من است هر کجا هستی به آن بنگر.
می خوام از آخرین زیبایی عمرم لذت ببرم
شبو با آتیش سر می کنم چون با خاموش شدنش منم خاموش می شم
صبح دم وقتی که مه از دریا بلند می شه و درختان تازگیشونو به رخ آفتاب می کشن من پر کشیدم.:gol::gol::gol:
دریای شمال غروب داره ؟ :child:

eksir

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول به اون دوستم كه قهر كرده :w04:زنگ ميزدم ميگفتم دارم ميميرم... براي باره هزارم ازش عذرخواهي ميكردمو :w05:...ازش حلاليت ميطلبيدم:w09:...كه اگه آشتي كرد با آرامش بميرم:w04::w24:بعد به همه ي كساني كه دوسشون دارم زنگ ميزدم حلاليت مي طلبيدمو خداحافظي ميكردم:w04:بعدش...
سعي ميكردم عطسه كنم!!!:surprised:چون عطسه مرگو 3 روز به عقب ميندازه:biggrin:بعد توي اون 3 روز تا مي تونستم نماز قضا ميخوندم(مخصوصا" قضاي نماز صبحها!:biggrin:)...خلاصه مفاتيحو باز ميكردمو دعاهايي مي خوندم كه اگه گناهي كردم آمرزيده بشم...لاي كفنم هم يه عالمه دعا ميزاشتم...
وصيت ميكردم هرچي تو حسابم پول دارم واسه ساخته مسجد يا مدرسه مصرف بشه...و همه ي وسايلمو به نيازمندا بدن...
بعد يه دعاي سريع العجابه ميخوندم از خدا مي خواستم يه فرصت ديگه بهم بده تا يه جور

ديگه اي زندگيمو شروع كنم...:w16::w16::w16:

فكر كن يه فرصتي ديگه است سعي كن همه اينها را الان انجام بدهي اگر با كسي قهري اشتي كن اگر دل كسي را شكستي حلاليت طلب كن پولت را صرف امور خيريه كن نمازهاي قضا را بجا بياور و..................................................

juliet

کاربر بیش فعال
فكر كن يه فرصتي ديگه است سعي كن همه اينها را الان انجام بدهي اگر با كسي قهري اشتي كن اگر دل كسي را شكستي حلاليت طلب كن پولت را صرف امور خيريه كن نمازهاي قضا را بجا بياور و..................................................
كاملا" موافقم:w16::w16:موقعي كه داشتم متنشو مي نوشتم يه حس خاصي بهم دست داد...:w05: ولي حيف اوني كه قهر كرده آشتي نميكنه:w04::w04:7ماهه...:w05:تو رو خدا دعا كنين ماه رمضون يه كم از غرورش كم بشه....:w04::w04:

ma9

عضو جدید
اگه این خبرو بهم بدن مطمئنم کارم به فردا نمیرسه . همون لحظه سکته می کنم .:biggrin:

Hakhamansh

عضو جدید
یه قرار میزاشتم و همه کسایی رو که میشناسم دعوت میکردم و میگفتیم و میخندیدیم و یه کارایی مثله سقوط ازاد ، رانندگی با ماشین با نهایت سرعت و....

computer_soft

اخراجی موقت
واسه یک بار تو زنگیم لبخند میزدم از تمام وجودم به زندگی عشق میورزیدم.

htaheri

عضو جدید
میزنم تو سرم میگم
هی داد!!دنیا که میگن دو روزه اینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELANAZ

عضو جدید
ياد اشتباهام ميفتم غصه ميخورم
توبه ام كه قبول نيست لا اقل توبه كنيم

sokoot.assa

عضو جدید
فکر نکنم اون موقع دیگه کسی حوصله کاری رو داشته باشه آدم اون موقع افسردس

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعی میکنم تافرداهرچی پول دارم خرج کنم لب تابموداغون می کنم ولباسامومی سوزونم گوشیمومیشکونم طلاهاموتوچاه می ندازم کتابای دانشگاموبازمیسوزونم وهرچی دارمونابودمیکنم تابعدازمن کسی نتونه ازاونااستفاده کنه چه معنی داره من بمیرم دیگرون خوش وخرم ازوسایل من استفاده کنن

gds0430a

عضو جدید
من اول حلالیت می گرفتم و بعد با پدر و مادرم از حرفایی که همیشه گفتنشون تو دلم موند و آرزو شد حرف می زدم.

reza.izadi

عضو جدید
من به کارهای برنامه ریزی شده یخودم می رسیدم.
همیشه بر ای رفتن اماده هستم و هیچوقت فکر رفتن رو نمی کنم.

sajedeh h

عضو جدید
اول ميزنم تو سر كسي كه اين خبر رو بهم داد ميگم چرا گفتي،نگفتي من سكته كنم بميرم
بعدشم مي گم فردا بهش فكر مي كنم،الان كار دارم

unknown2036

عضو جدید
میرم کت و شلوار میپوشم میشینم رو صندلی راحتی و تا رسیدن اون لحظه سیگار میکشم.

A M I N_BND

عضو جدید
کاربر ممتاز
khoshal misham bedonam kai mimiram.age farda bashe ye vasiat name minevisam.halaliat mitalabam az hame va shayad 2-3 saati namaz mikhonam va badesham sher haei dosdaram mikhonam va akharesham montazere didan ezraeiil minshinam.akhe fek namikonam az marg betarsam.

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتاقم رو مرتب میکنم.
یه دوش میگیرم.
میرم آرایشگاه
بعد هم به همه اس ام اس میدم و حالشونو میپرسم که نگن بی معرفت سراغ ما رو نمیگرفت!!!!

ghazal.abed

عضو جدید
نصف روز رو پیش خونوادم میموندم بعد یه بیلیط میگرفتم میرفتم پیش اونی که دوسش دارم...