اولین پست من!

ardakani72

عضو جدید
سلام به همه ی دوستان! نظرتون درباره ی این چند تا جمله چیه؟!
1-یادمان باشد کسی دلسوز این نظام است که بکوشد معاند را به مخالف، مخالف را به منتقد، منتقد را به ممتنع، ممتنع را به موافق و موافق را به مدافع بدل کند؛ نه آن که چرخ را وارونه بگرداند...(از یکی از تالارها برداشتم!)
2-ما که با پسر شجاع و میتیکمان بزرگ شدیم حالو روزمون اینه وای به حال بچه هایی با عمو پورنگ و خاله شادونه بزرگ میشن...
3-ایران جایی است که در آن، «سرعت نت چطوره؟» بخشی از احوالپرسی روزمره است ..
4-ما که با پسر شجاع و میتیکمان بزرگ شدیم حالو روزمون اینه وای به حال بچه هایی با عمو پورنگ و خاله شادونه بزرگ میشن...
5-دختری پشت یک 1000 تومانی نوشته بود:
پدر معتادم برای همین پولی که پیش توست
یک شب مرا به دست صاحب خانه مان سپرد!
خدایا چقدر میگیری؟؟؟
که بگذاری شب اول قبر، قبل از اینکه تو ازم سؤال کنی،
من ازت بپرسم ؟!
چرا.......؟
یا علی!

ardakani72

عضو جدید
متاسفانه برخی حقایق موجود در جامعه رو؛ امروز با گفتن یک کلمه حل می کنیم! اونم کلمه ی "جالبه!!!" هست!

تارا پارسا

عضو جدید
سلام... خوش اومدي به جمع ما....
كاري جز تاسف از ما ساختس؟
حقيقته.............اما.. منو تو نوعي چكاري ميتوني انجام بدي؟
من يه مدت كوتاهي منشي مركز مشاوره بودم... همه مشكلاتشونو ب من ميگفتن...از اعتياد بچشون گرفته(جاي برادي واقعا زيبا بود..)از خودكشي بچشون....يا........
ميخاستم كمك كنم اما نميشد....خودم افسردگي گرفتم..............

ardakani72

عضو جدید
سلام... خوش اومدي به جمع ما....
كاري جز تاسف از ما ساختس؟
حقيقته.............اما.. منو تو نوعي چكاري ميتوني انجام بدي؟
من يه مدت كوتاهي منشي مركز مشاوره بودم... همه مشكلاتشونو ب من ميگفتن...از اعتياد بچشون گرفته(جاي برادي واقعا زيبا بود..)از خودكشي بچشون....يا........
ميخاستم كمك كنم اما نميشد....خودم افسردگي گرفتم..............
ممنون! اما آیا با تاسف خوردن کاری درست میشه؟! خدا در قرآن میگه که: ما هیچ قومی را هلاک نمی کنیم؛ مگر به دست خودشان!" منظور اینه که کارهای خود اون قوم باعث هلاک شدن خودشون میشه! پس باید جلوی این کارا رو هم خودمون بگیریم! تنها زمانی این امکان پذیره که؛ مثلا وقتی صبح که از خونه میایم بیرون؛ بگیم امروز بخاطر خدا؛ این کار زشت رو انجام نمی دم! مثلا؛ امروز به خاطر خدا؛ نگاه به نامحرم نمی کنم؛ امروز به خاطر خدا به ناموش مردم متلک نمی اندازم؛ امروز به خاطر خدا اگه پیرمردی می خواست اول بره تو مترو؛ من بهش راه بدم؛ امروز به خاطر خدا....! و مطمئن باش آن روز؛ روز توست!

raha**

عضو جدید
خیلــــــــــــــــــی زیبا نوشتی
واسه مورد5منم دلم گرفت توی اینترنت که نمیشه بحث 30یا30 کردی دیگه آدم چی بگه خب اینم یه نوع آزادیه دیگه
...حتمن توطعه آمریکا و غربیاست نــــــــــــــــــــــــه؟

سایرس

عضو جدید
-دختری پشت یک 1000 تومانی نوشته بود:
پدر معتادم برای همین پولی که پیش توست
یک شب مرا به دست صاحب خانه مان سپرد!
خدایا چقدر میگیری؟؟؟
که بگذاری شب اول قبر، قبل از اینکه تو ازم سؤال کنی،
من ازت بپرسم ؟!
چرا.......؟
واااااااااااااااااااااااااااااااااااای خیلی تاسف اوره دلم گرفت

Mar mari

عضو جدید
یه بزرگی یروز بهم گفت سعی کن مثه همچین آدمایی نشو!
تنها راهش همینه