واییییییییی فیااااااااضضضضضضضضضض خیلی باحال بود....واقعا هنر مندی...ایول....خدایی تنکس ندارم الحق که شومصدتا تنکس باید بت داد
عوضش من ازت تشکر کردم ، پس شد شومصد و یکی
آقا بهرام کارتون عالی بود، من هم طبق قولی که دادم یه بیانیه از خودم در کردم که کاش نمی کردم...مراسم تحلیف دختر شاه پریون و بازهم اتفاقات ناگوار
نمیشه ماهانه 100 تا بدم؟....اینجوری بم فشار میاد
![]()
آقا بهرام کارتون عالی بود، من هم طبق قولی که دادم یه بیانیه از خودم در کردم که کاش نمی کردم...
به نظر من دیگه داره لوس و بی مزه میشه، من توی تایپیکی که دختر شاه پریون زد بابت انصرافش، کلا اعلام کردم که کشیدم کنار و اینکه ایشون رو به عنوان محبوبترین کاربر میدونم، ادامه این روند جز توهین چیز دیگه ای نیست، تجربه به هممون ثابت کرده، شوخی که از حد بگذره هم لوس میشه هم زننده و توهین آمیز...
ولی فوتوشاپتون عالیه، آواتار من رو خوب به کار گرفته بودید![]()
مراسم تحلیف دختر شاه پریون و بازهم اتفاقات ناگوار
امروز که ساعت 10 صبح مراسم تحلیف دختر شاه پریون در مجلس باشگاه مهندسان برگزار شد
دختر شاه پریون در حضور ADMIN سوگند یاد کرد
![]()
دختر شاه پریون حضور "این همه درصدی" اعضای باشگاه در انتخابات محبوبترین فرد باشگاه را تاریخی جدید در دفتر باشگاه مهندسان ایران دانست و از همه ی اعضا دبرای پیشرفت باشگاه دعوت کرد
![]()
اما در کنار این مراسم اتفاقات تلخی در سطح باشگاه رخ داد
طرفداران mostafanokhodian و essi3400 که بعد از شکست خود شروع به جر زنی کرده بودند اینبار با هجوم به تاپیک های عمومی و کاربران ویژه سایت خسارات زیادی را به باشگاه وارد آوردند
![]()
mostafanokhodian که پیش از این با در کردن چندین بیانیه خود را از این اتهامات مبرا دانسته بود اما در این عکس ها به وضوح پیداست که در میان اغتشاشگران افرادی با دستبند و گردن آویز طرفداران او حضور دارند
![]()
بله آقای نخودیان "دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم " ، دیگه نمی تونی در بری
و بر همین اساس از سوی تالار رشته ی حقوق باشگاه حکم دستگیری mostafanokhodian و essi4300 صادر شده و با سایت های دیگر هم هماهنگی به عما آمده تا از فرار این افراد به آن سایت ها جلوگیری شود
![]()
![]()
در این شلوغی ها ، یکی از بازیگران باشگاه هم که برای شرکت در جشنواره فیلم به سایت نواندیشان رفته بود با گردن انداختن گردن آویز طرفداران mostafanokhodian لباس هایی خز و بی مد را به تن کرده که فکر کنم به خاطر این موضوع آقای نخودیان 12 سال به حبسشون اضافه بشه
![]()
واییییییییی فیااااااااضضضضضضضضضض خیلی باحال بود....واقعا هنر مندی...ایول....خدایی تنکس ندارم الحق که شومصدتا تنکس باید بت داد
نازی فیاض جون.....تنهاترین اسب داش کله مونو میکند....بیخیال نمیخوام از دس بری:ی
یعنی یک مشت خلو چلو دیوانه جمع شدن اینجا، اسمشم گذاشتن باشگاه مهندسین![]()
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو![]()
ظاهرا زورت زیاده بقیه رو داری همرهنگ خودت میکنی . چقدم بدرنگی تو![]()
همرنگ خودم نه ، همرنگ جماعت ، یعنی کثرت ، یعنی درصد بیشتر ، یعنی جهت حرکت رودخانه
ینی شما نمدونین تنهاترین اسب اسم زننده ی تاپیک مبوب ترینه؟!
یعنی یک مشت خلو چلو دیوانه جمع شدن اینجا، اسمشم گذاشتن باشگاه مهندسین![]()
خدا ببخشه من چه کاره امبا منی بابی؟....من که چیز خاصی نمیگم که.....نمیدونم با منی یا نه....بازم بیشخید
ادیت شد آقای بد اخلاق
من به عنوان رهبر اپوزسیون این رای گیری،شکست در این انتخابات را میپذیرم و به دختر شاه پریون به عنوان محبوب قانونی باشگاه احترام میذارم.
پس بلا خره این جام زهر رو نوشیدید
تا بوده در این باشگاه همین بوده عزیزم , اشکالی نداره
فقط مواظب باش سرطان و یا بیماری سعب العلاج دیگه ای تا چند وقت دیگه نگیری با این افشا گری هایی که شما کردی تو این باشگاه![]()
این هم متن اعترافات یکی از سران فتنهمن به عنوان رهبر اپوزسیون این رای گیری،شکست در این انتخابات را میپذیرم و به دختر شاه پریون به عنوان محبوب قانونی باشگاه احترام میذارم.
آقا اسی دمت گرم
ما همینطوری فقط آواتارت رو میبینیم یه شکم میخندیم
چه برسه به این تایپیک با حالت
این هم متن اعترافات یکی از سران فتنه
یکی از بچه ها تو تاپیک قبلی به من گفته بود دلقک،من که بخشیدمش، اما:
به زمین خوردن دلقک یا درآوردن شکلک،واسه اینه که تو بخندی مثل رسم شاه و تلخک.
یکی از بچه ها تو تاپیک قبلی به من گفته بود دلقک،من که بخشیدمش، اما:
به زمین خوردن دلقک یا درآوردن شکلک،واسه اینه که تو بخندی مثل رسم شاه و تلخک.
پس اسی بیا با همت مضاعف فتنه بپا کنیمبیخیال فتنه بشید.
الان ساله همت مضاعف و کار مضاعفه،سعی کنید با حمایت از شاه پریون،باشگاهی نو بسازید.
آقا ما همچین جسارتی نکردیم
بازم اگه باعث رنجش خاطرتون شدم عذر خواهی میکنم
oooooooo lllllllllllllaaa lllaaa
مواظب باشین ،النگوهاتون نشکنه یه وقت.
اون وقت ماماناتون تو کوچه و خیابون دنبالتون می کنند![]()