افشاگری essi4300 درباره برخی تقلب ها در انتخاب محبوب ترین عضو باشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان نتیجه کاراتونو اعلام کنید بلاخره بنده به عنوان مسوول انتخابات چیکار باید بکنم
آیا دوستان بر این هستند که انتخابات ملغی شود؟؟؟؟
با توجه به این مدارک آیا ما حکم بر این بدیم که درب انتخابات رو گچ بگیرن؟؟؟

اگر مدارک پست های 65 و 69 را مطالعه فرمایید شما خودت باید استعفا و کمیته ای بی طرف با حضور نمایندگان کاندیداهای واجد صلاحیت انتخالات مجدد برگزار نمایند:surprised::cool::cool::cool::cool:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
آقا جان مشکلتونو خودتون حل کنید انتخابات ملغی نخواهد شد این هم اطلاعیه ی جدید
اسی جان بنده به شما یه پیام خصوصی داده بودم وبعد شما در جواب از نحوه ی برگزاری چیزهایی گفتید خاطرتون هست ؟ نهایتا با پیشنهاد شما پیش خواهیم رفت برادر ارجمند
دوستان رایتون رو بدید بعد تمام کسانی که به نفر برگزیده رای دادن رو بنده در یک تاپیک جدید جمع خواهم کرد و دلایل رایشان را خواهم خواست با حضور چند منتقد هر کسی هم میخواد اون اشخاص رو سوال و جواب کنه به من بگه

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا جان مشکلتونو خودتون حل کنید انتخابات ملغی نخواهد شد این هم اطلاعیه ی جدید
اسی جان بنده به شما یه پیام خصوصی داده بودم وبعد شما در جواب از نحوه ی برگزاری چیزهایی گفتید خاطرتون هست ؟ نهایتا با پیشنهاد شما پیش خواهیم رفت برادر ارجمند
دوستان رایتون رو بدید بعد تمام کسانی که به نفر برگزیده رای دادن رو بنده در یک تاپیک جدید جمع خواهم کرد و دلایل رایشان را خواهم خواست با حضور چند منتقد هر کسی هم میخواد اون اشخاص رو سوال و جواب کنه به من بگه

این هم مدرک دیگری از تبانی

کاندیداهای محترم خودتون باید حرکت کنید

فردا اگه بیدار شدین و دیدین که اسی رای آورده 50000 بدونید که به کمک تنها بوده

از ما گفتن بود

فذکر ان الذکرا تنفع المومنین ( خواه پندگیرید خواه سیب زمینی)

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سایت رسمی اسی جون بیانیه بالا را تکذیب و آن را کار دیکتاتورهای کودتاچی اعلام کرد.
حواستون باشه
با آقا اسی ائتلاف کردیم رفت، تموم شد، دیر رسیدید.:smile:
در سایت "جمله" و "پاراگراف" مال خودمه سایت آقا اسی که نمیتونه تکذیب کنه!
من خودم از معترضین به این مهندسی آرا هستم، همه سختی ها و فحش ها و اینهاش رو من دارم میخورم، شما که عافیت طلبی پیشه کردید و حتی یک بار سخن از خیزش ما نمیزنید، چرا اظهار نظر می کنید؟ شمایی که نامه هات به روسای باشگاه جهت عذرخواهی و ابراز ندامت در اومد، دیگه چرا؟
:gol:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اصل انتخابات را زیر سوال میبرید ؟؟
حالا اگه اختلاف یک یا دو رای بود میشد گفت تقلب شده ولی آخه 11 تا رای را چطوری میشه تقلب کرد ؟؟؟ 

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با آقا اسی ائتلاف کردیم رفت، تموم شد، دیر رسیدید.:smile:
در سایت "جمله" و "پاراگراف" مال خودمه سایت آقا اسی که نمیتونه تکذیب کنه!
من خودم از معترضین به این مهندسی آرا هستم، همه سختی ها و فحش ها و اینهاش رو من دارم میخورم، شما که عافیت طلبی پیشه کردید و حتی یک بار سخن از خیزش ما نمیزنید، چرا اظهار نظر می کنید؟ شمایی که نامه هات به روسای باشگاه جهت عذرخواهی و ابراز ندامت در اومد، دیگه چرا؟
:gol:
من؟ بگم بگم؟:cry:
باشه میگم.
خوب میگم .:w16:
هولم نکنین میگم.
بابا میگم صبر کنین.:w00:
اقا جان میگم دیگه.
میییییییییییییییییییگم.:w39:
اقا جان بعدا میگم ولش کن!!
:w45:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
این هم مدرک دیگری از تبانی

کاندیداهای محترم خودتون باید حرکت کنید

فردا اگه بیدار شدین و دیدین که اسی رای آورده 50000 بدونید که به کمک تنها بوده

از ما گفتن بود

فذکر ان الذکرا تنفع المومنین ( خواه پندگیرید خواه سیب زمینی)

آخه بچه تو میدونی من چه پیامی بهش داده بودم که میگی تبانی کردین
اخطاربه خاطر این تهمتت به کارمند دولت حتما بازداشت خواهی شد
:mad::mad::mad:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا اگه اختلاف یک یا دو رای بود میشد گفت تقلب شده ولی آخه 11 تا رای را چطوری میشه تقلب کرد ؟؟؟ 

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب منم دو ساعته دارم همین. میگم دیگه
آخه تقلب یکی دوتا دیگه 11 تا که نمیشه ولی اینا نوفهمن .
حالا هی بیانیه بدین

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب منم دو ساعته دارم همین. میگم دیگه
آخه تقلب یکی دوتا دیگه 11 تا که نمیشه ولی اینا نوفهمن .
حالا هی بیانیه بدین
آقا جان اگه یکی دوتا بود همه میفهمیدن تقلبه ولی 11 تاااااااااااااااااااا را ی...کسی نمیتونه همچین چیزی رو باور کنه...از قدیم گفتن دروغ هرچی بزرگتر باور کردنش راحتتر

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
مریم رجوی از سرکردگان گروهک ستیزه جوی مجاهدین

خلق که در ادبیات مردم ایران منافقین نامیده می شوند اخیرا" نامه ای به مقصد باشگاه مهندسان جوان نوشته است.

به گزارش خبرنگار باشگاه گیرنده نامه این به اصطلاح رهبر جنبش! برای آزادی خلق باشگاه یکی از دو نامزد معترض به نتایج انتخاباتمحبوبترین شخص باشگاه امسال است.

رجوی که نام گروه مطرودش در لیست سازمانهای حامی ترور در اغلب کشورهای اروپا و آمریکا ثبت شده در نامه خود به صراحت از امادگی خود و افرادش برای همکاری در هرگونه تحرک علیه باشگاه مهندسان خبر داده و گفته است: به شرط آنکه در تصمیم گیری برای ادامه اغتشاشات مصمم باشند حاضر است از افراد و امکانات این گروهک به نفع جریان به انحراف رفته موسوم به (مصطفی و اسی) استفاده کند.

هنوز درباره اینکه این نامزد معترض چه واکنشی به نامه مریم رجوی زنی که این روزها زیاد یه رنگ خاص می پوشد خبری به دست نیامده اما اخبار اعلام شده از سوی وزارت اطلاعات باشگاه و دیگر نهادهای امنیتی از دستگیری چندین نفر از اعضای این گروهک در تجمعات و کشف دست کم یک خانه تیمی حکایت دارد. و این به معنای ان است که رجوی و اعضای گروه از هم پاشیده اش حتی منتظر پاسخ نامه نمانده و می خواهند به روش خودشان ! مردم باشگاه را نجات دهند.
یک مقام امنیتی نیزدرگفتگو باخبرنگار مهندسان انفجار امروزدر تاپیک بقلی را بی مناسبت با این گروهک منفور نداست وتاکیدنمودباپیگیریهای دقیق امنیتی واطلاعاتی بزودی این تروریستهارابه دست قانون خواهندسپرد.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خلق که در ادبیات مردم ایران منافقین نامیده می شوند اخیرا" نامه ای به مقصد باشگاه مهندسان جوان نوشته است.

به گزارش خبرنگار باشگاه گیرنده نامه این به اصطلاح رهبر جنبش! برای آزادی خلق باشگاه یکی از دو نامزد معترض به نتایج انتخاباتمحبوبترین شخص باشگاه امسال است.

رجوی که نام گروه مطرودش در لیست سازمانهای حامی ترور در اغلب کشورهای اروپا و آمریکا ثبت شده در نامه خود به صراحت از امادگی خود و افرادش برای همکاری در هرگونه تحرک علیه باشگاه مهندسان خبر داده و گفته است: به شرط آنکه در تصمیم گیری برای ادامه اغتشاشات مصمم باشند حاضر است از افراد و امکانات این گروهک به نفع جریان به انحراف رفته موسوم به (مصطفی و اسی) استفاده کند.

هنوز درباره اینکه این نامزد معترض چه واکنشی به نامه مریم رجوی زنی که این روزها زیاد یه رنگ خاص می پوشد خبری به دست نیامده اما اخبار اعلام شده از سوی وزارت اطلاعات باشگاه و دیگر نهادهای امنیتی از دستگیری چندین نفر از اعضای این گروهک در تجمعات و کشف دست کم یک خانه تیمی حکایت دارد. و این به معنای ان است که رجوی و اعضای گروه از هم پاشیده اش حتی منتظر پاسخ نامه نمانده و می خواهند به روش خودشان ! مردم باشگاه را نجات دهند.
یک مقام امنیتی نیزدرگفتگو باخبرنگار مهندسان انفجار امروزدر تاپیک بقلی را بی مناسبت با این گروهک منفور نداست وتاکیدنمودباپیگیریهای دقیق امنیتی واطلاعاتی بزودی این تروریستهارابه دست قانون خواهندسپرد.

اینها برای سیاه نمایی علیه من و آقا اسی دست به تدارک گسترده زده اند، حالا ما گفتیم همه ازمون حمایت کنن طوری نیست، ولی دیگه علناً حمایت نکنن آبرومون بره:w09:

شدیداً تکذیب میکنم و در رد آن بیانیه ای خواهم نوشت;)

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا من نمیتونم این مدارک رو ببینم
جون مدارکی نیست که همش تخیلاته.
اگه میتونن یکیشو اثبات کنن.

آقا جان اگه یکی دوتا بود همه میفهمیدن تقلبه ولی 11 تاااااااااااااااااااا را ی...کسی نمیتونه همچین چیزی رو باور کنه...از قدیم گفتن دروغ هرچی بزرگتر باور کردنش راحتتر
خیر از قدیم گفتن سنگ بزرگ نشانه نزدنه :surprised:

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

:w17:

وای.. پسرخاله باحال نوشتی..:d

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اینجوریه دیگه

یه مدرک هم اونطرف ( تاپیک محبوب ترین) گذاشتم در اثبات صحت انتخابات

19 بار تا الان

بقول مصطفی خیــــــــــلی باحال بود..;)

الان اونم میبینم..:d

چه رنگی بپوشیم بیایم باشگاه؟؟؟؟؟

فک کنم پرتقالی خوبه دیگه..
تا نظر بقیه چی باشه..

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خبری که هم اکنون به دست ما رسید توجه فرمایید.
باراک اوبما در یک پیام تصویری که از شبکه بی بی سی پخش شد اغتشاشگران باشگاه مهندسان جوان را به مقاومت دعوت نمود و حمایت همه جانبه خود را از این قشر آشوبگر اعلام نمود.و در آخر وعده داد که ما داریم مییم مقاومت کنین و همه باشگاه را به اتش بکشید که کار ما راحت تر شود و شما زودتر ب حق خود برسید و در اخر یک پوزخند شیطانی نیز زد.
مردک داره به ریش ما میخنده.:wallbash:

golrokh

اخراجی موقت
به ما که نه سیب زمینی دادن نه راستشو گفتن اسی جووون!:D:D
حالا دختر شاه پریون خودش اعتراف کنه و یه گونی سیب از اون سیب سبز خوشمزه هام واسه ما بیاره تا رای بدم بهش!:biggrin:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میعادگاه ما:
3 مرداد، تاپیک افشاگری آقا اسی ساعت 15.
در صورت حضور ماموران امنیتی دختر شاه پریون:
4 مرداد رو چیکارش می کنید؟
5 مرداد رو چی؟
6 مرداد رو چی؟

تازه 7 مرداد هم تولدمه!

(پیشنهاد میشود علائم و دستبندهای رنگی خود را در جیب خود گذاشته و در زمان سخنرانی دختر شاه پریون از جیب در آورده و تاپیک را با شعارهای خود فتح کنید، همون اسب تراوا خودمون)

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.