مازندرانه وچه شک نکن قبول بونه![]()
بچه ها کمکککککککککککککککککککک
آزمونای سه چهار سال اخیر رو میخوام یکی بهم بگه چیکار کنم
کتابفروشی یا نداشت مکانیک رو یا تموم کرده بودن
هیچ کس نداره پاسخ تشریحیشون رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون سایتی هست داشته باشه؟![]()
من خیلی خوب خوندم اما ی ثبت نام واسه کار پیش اومد که دلسرد شدم از ارشد انقد که شایئ اصن نرم سر جلسه...از بلاتکلیفی متنفرم...اگه کار بهم ندن و ارشد هم که اینجوری دلسرد شدم دیگه من بیچاره میشم
بچه ها کمکککککککککککککککککککک
آزمونای سه چهار سال اخیر رو میخوام یکی بهم بگه چیکار کنم
کتابفروشی یا نداشت مکانیک رو یا تموم کرده بودن
هیچ کس نداره پاسخ تشریحیشون رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون سایتی هست داشته باشه؟![]()
سلامسلام دوست عزیز رتبه 9 اولا امیدت به خدا و تلاشت باشه و بعدش یه سری به این دوتا سایت بزن یه سری از جوابا هست
http://www.pasokh.org/
http://www.****************/forums/thread75989.html
برو سازمان سنجش کتاب ازمون های مکانیک رو بگیر سبز رنگه و قیمتش 19 تومان هست....اگه نداشتن من میتونم بهت قرض بدم....
من خیلی خوب خوندم اما ی ثبت نام واسه کار پیش اومد که دلسرد شدم از ارشد انقد که شایئ اصن نرم سر جلسه...از بلاتکلیفی متنفرم...اگه کار بهم ندن و ارشد هم که اینجوری دلسرد شدم دیگه من بیچاره میشم
سلام ببخشیدسلام
لینک اولی رو قبلا هم رفتم
ولی لینک دومی خرابه میشه چکش کنین
اصلا هیچ دیدی به نتیجه ازمون ندارم اما میخوام تا آخرین لحظه برم جلو![]()
سلام ببخشید
نمیدونم چرا هرچی لینکشو میزارم ارور میده شما میتونین یه سر به سایت نواندیشان قسمت دپارتمان تحصیلات تکمیلی مکانیک بزنین
بازم ببخشید
آقا این سازمان سنجش چقدر گنگه اطلاعیه هاش! معلوم نشد بالاخره باید معدلو ویرایش کنیم یا نه! کسی خبر نداره ما که 31/6/93 تموم میکنیم باید معدلو تا 31/6/92 بزنیم یا 30/11/92 ؟!
پشت سر هم هی اطلاعیه میده فقط !
برم کجا؟![]()
دوست عزیز با سلام
اولا امیدوار باش و موفق میشی این دلخوشی نیست که میگم چون که خدا هیچ قانونی رو نقض نمیکنه و قانون میگه هر تلاشی نتیجه خوبی هم داره و بعدش در تائید حرف دوستمون که فرمودن نرم افزار یادبگیر اگه میتونی pdms و اگه تونستی یه دوره پایپینگ هم برو چون من تو کارای پروژه و پالایشگاهی تو عسلویه بودم اینا خیلی به درد میخوره همه جا
کتیا و انسیس و 1-2 تا نرم افزار بلد باش. زبان انگلیسیتم خوب باشه برای مهندس مکانیک کار هست. ارشد رو ول نکن به خاطر کار . توی کار هم هیچوقت نمیپرسن معدل چند شده ؟ کجا خوندی ؟ انتگرال این معادله چیه و .... ( حداقل از من که چند جا مصاحبه دادم نپرسیدن اینا رو)
فقط دنبال کسی هستن که کار بلد باشه و به دردشون بخوره.حالا اگه دانشگاه خوب با معدل خوب داشته باشی که دیگه چه بهتر.
کتیا و سالید بلدم انسیس نه....اخه همیشه که کار نیس اما ارشد همیشه هست
زمان ما که اگر اشتباه نکنم همون معدل 6 ترم مهم بود یعنی واسه شما میشه 31/6/92 ولی الان رو نمیدونم. دوستانی که کنکور دارن باید جواب بدن.
به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور روز دوشنبه در یک نشست خبری با اشاره به توزیع کارت این آزمون، افزود: توزیع کارت داوطلبان به صورت اینترنتی از طریق سایت سازمان سنجش توزیع میشود.
وی با اشاره به تغییرات آزمونهای ارشد و دکتری امسال، اظهار کرد: یکی از تغییراتی که در نحوه برگزاری آزمون ارشد و دکتری امسال ایجاد شده است انتشار پاسخنامه این آزمونهاست.
وی ادامه داد: امسال علاوه بر اینکه طبق روال هر ساله کلید اولیه آزمونها روی سایت سنجش قرار میگیرد، پاسخنامه این آزمونها نیز نیمه دوم اردیبهشت ماه و بعد از اعلام نتایج اولیه منتشر خواهد شد.
دوستان این انتگرال رو بی زحمت یکی حل کنه . با خودکار حل کنید عکس بگیریدم کارمون راه میوفته .
خودم حلش کردم و از راه غلط به جواب رسیدم . ولی راه درستشو میخوام . مشاهده پیوست 192679
دوستان عزیز چرا این شبا اینقدر تاپیک خلوته نکنه دارین بازم درس میخونین بابا بسه حالا تک رقمیم نشدین عیب نداره چند روز اخرو فقط باید شوخی کرد و شاد بود تا استرس بهتون وارد نشه