ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
بچه ها کسی ازمونای 88 89 87 با پاسخ تشریحی نداشت؟:(
سلام.شما باید کتاب هایی که کنکور های چند سال اخیر رو دارن تهیه کنید.تو سایت نمیشه این کنکورهارو با پاسخ تشریحی پیدا کرد . تو این فرصت باقیمونده کتاب سنجش یا مدرسان شریف رو تهیه کنید حتما
موفق باشید

Hooladi

عضو جدید
سلام رفقا
یکی از دوستام یه سوالی ازم پرسید که به نظرم خیلی جالب اومد ، پاسخ شما به این پرسش خالی از لطف نیست
تصور کنید کنکور ارشد OPEN BOOK بود و هر منبعی که میخواستی رو با خودت میتونستی ببری سر جلسه حتی اینترنت .:w11::w10:
اون وقت درصداتون به نظرخودتون چند میشد؟:twisted:
هم دوستانی که امسال کنکور دارن هم عزیزهای سال های قبل قبول شدن جواب بدن حتما:w27:

ممنون بابت جواباتون:(

mojzar

عضو جدید
akhe bazia migan hich tasiri nadare

خب به نظرت اگه با چند تا استاد هماهنگ کنی سوالات رو براشون بفرستی برات حل کنن بازم تاثیر نداره ؟ ( از اونجایی که اینترنت هم هست ! ) درصد ها مسلما میره بالا ولی رتبه ها معلوم نیست

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بچه ها از نظر شمام باکس دینامیک و مقاومت سال 91آسون بوده سوالاش؟
یه سوال علمی:
امیدوارم منظورم رو متوجه بشید خیلی واسم مهمه
ببینید من میخوام یه بردار رو روی دوتا محور تصویر کنم اینجا مشکل دارم که گاهی این زاویه در این بردار ضرب میشه گاهی هم بردار تقسیم بر این زاویه میشه
شاید سوال پیش پ افتاده ای باشه اما من در این مورد مشکل دارم
کسی هست کمکم کنه؟

mojzar

عضو جدید
یه سوال علمی:
ببینید من میخوام یه بردار رو روی دوتا محور تصویر کنم اینجا مشکل دارم که گاهی این زاویه در این بردار ضرب میشه گاهی هم بردار تقسیم بر این زاویه میشه
کسی هست کمکم کنه؟

منظورتون رو که از سوال نفهمیدم ولی باکس دینامیک سال 91 گلابی بوده واقعا !

mech.shima

کاربر ممتاز
منظورتون رو که از سوال نفهمیدم ولی باکس دینامیک سال 91 گلابی بوده واقعا !
ببینید فک کنید میخواید یه بردار مثلا سرعت رو که با محور عمود زاویه 30 درجه داره تصویر کنید
اینجا برچه اساسی این بردار تصویر شده رو به دست میارید؟

mech.shima

کاربر ممتاز
خب ضرب در کسینوس 30 درجه می کنمش !

درسته اما میخوام قانونش دقیقش رو بدونم
شمام حتما به این مورد برخورد کردین که دقیقا برای تصویر کردن به جای ضرب زاویه رو تقسیم میکنن !!!درسته؟

mojzar

عضو جدید
درسته اما میخوام قانونش دقیقش رو بدونم
شمام حتما به این مورد برخورد کردین که دقیقا برای تصویر کردن به جای ضرب زاویه رو تقسیم میکنن !!!درسته؟

اول مال وقتیه که تصویر روی محور عمودی رو دارین می خواین اندازه بردار سرعت رو بدست بیارین تقسیم می کنین به کسینوس 30 درجه

mech.shima

کاربر ممتاز
اول مال وقتیه که تصویر روی محور عمودی رو دارین می خواین اندازه بردار سرعت رو بدست بیارین تقسیم می کنین به کسینوس 30 درجه

یعنی شما میفرمایید که تنها درصورتی ضرب در کسینوس زاویه میشه که بردار عمودی رو بخوایم ؟
اومدیمو دوتا بردار برهم عمود بودن اما هرکدومشون با افق یه زاویه خاصی داشتن متوجه منظورم میشید؟
اونوقت کدوم وتر میشه کدوم قاعده؟

mojzar

عضو جدید
یعنی شما میفرمایید که تنها درصورتی ضرب در کسینوس زاویه میشه که بردار عمودی رو بخوایم ؟
اومدیمو دوتا بردار برهم عمود بودن اما هرکدومشون با افق یه زاویه خاصی داشتن متوجه منظورم میشید؟
اونوقت کدوم وتر میشه کدوم قاعده؟

متاسفانه متوجه منظورتون نمیشم

r.mob

عضو جدید
یه سوال علمی:
کسی هست کمکم کنه؟

سلام
در مورد تصویر یه بردار روی یه بردار دیگه یه نکته ای یادم هست شاید کمکتون کنه>
برای تصویر یه بردار روی یه بردار دیگه بردار اصلی رو در برداریکه برداری که میخوایم روش تصویر کنیم ضرب داخلی میکنی.
بردار یکه هم که میشه خود بردار تقسیم بر اندازه بردار.
ضرب داخلی دو بردار هم که میشه اندازه بردار اولی در اندازه بردار دومی در کسینوس زاویه بینشون.

bage_aseman

عضو جدید
توکل یعنی...

توکل یعنی...

نمونه ای از توکل در پیامبران و نکته مهم اینکه هیچ کدام از آنها نمی دانستند که قرار است چه اتفاقی رخ بدهد وفقط توکل و تلاش کردند!

- جبرئیل هنگام سقوط ابراهیم در آتش، به امر خداوند بر اونازل شد وآمادگى خودرا براى هرگونه کمکى که ابراهیم بطلبد، اعلام داشت؛ اما ابراهیم سر باز زد و گفت: از غیر خداوند درخواستى نخواهد کرد ابراهیم به درون آتش پرتاب شد؛﴿ولى خدا او را از آتش نجات بخشید. (عنکبوت/24)
-﴿هنگامى كه دو گروه يكديگر را ديدند، ياران موسى گفتند: «ما در چنگال فرعونيان گرفتار شديم!» (61)(موسى) گفت: «چنين نيست! يقينا پروردگارم با من است، بزودى مرا هدايت خواهد كرد!» (62)و بدنبال آن به موسى وحى كرديم: «عصايت را به دريا بزن!» (عصايش را به دريا زد،) و دريا از هم شكافته شد، و هر بخشى همچون كوه عظيمى بود! (الشعراء/62.61 و63)
-﴿(به خاطر بياوريد) زمانى را (كه از شدت ناراحتى در ميدان بدر،) از پروردگارتان كمك مى‏خواستيد؛ و او خواسته شما را پذيرفت (و گفت): من شما را با يك هزار از فرشتگان، كه پشت سر هم فرود مى‏آيند، يارى مى‏كنم. (9)ولى خداوند، اين را تنها براى شادى و اطمينان قلب شما قرار داد؛ وگرنه، پيروزى جز از طرف خدا نيست؛ خداوند توانا و حكيم است! (10)(الأنفال /9 و10)

arsalan_totti

عضو جدید
سلام دوستان کارت چرا نیومده مگه قرار نبود که امروز بیاد؟!با این برفی که اینجا میاد من باید 5 صبح راه بیفتم تا به موقع برسم :cry:

mech.shima

کاربر ممتاز
بچه ها کمکککککککککککککککککککک
آزمونای سه چهار سال اخیر رو میخوام یکی بهم بگه چیکار کنم
کتابفروشی یا نداشت مکانیک رو یا تموم کرده بودن
هیچ کس نداره پاسخ تشریحیشون رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون سایتی هست داشته باشه؟:question:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا