ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohandes_ali

عضو جدید
بچه ها کمکککککککککککککککککککک
آزمونای سه چهار سال اخیر رو میخوام یکی بهم بگه چیکار کنم
کتابفروشی یا نداشت مکانیک رو یا تموم کرده بودن
هیچ کس نداره پاسخ تشریحیشون رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون سایتی هست داشته باشه؟:question:

برو سازمان سنجش کتاب ازمون های مکانیک رو بگیر سبز رنگه و قیمتش 19 تومان هست....اگه نداشتن من میتونم بهت قرض بدم....

mohandes_ali

عضو جدید
بلا تکلیف

بلا تکلیف

من خیلی خوب خوندم اما ی ثبت نام واسه کار پیش اومد که دلسرد شدم از ارشد انقد که شایئ اصن نرم سر جلسه...از بلاتکلیفی متنفرم...اگه کار بهم ندن و ارشد هم که اینجوری دلسرد شدم دیگه من بیچاره میشم

r.mob

عضو جدید
من خیلی خوب خوندم اما ی ثبت نام واسه کار پیش اومد که دلسرد شدم از ارشد انقد که شایئ اصن نرم سر جلسه...از بلاتکلیفی متنفرم...اگه کار بهم ندن و ارشد هم که اینجوری دلسرد شدم دیگه من بیچاره میشم

کتیا و انسیس و 1-2 تا نرم افزار بلد باش. زبان انگلیسیتم خوب باشه برای مهندس مکانیک کار هست. ارشد رو ول نکن به خاطر کار . توی کار هم هیچوقت نمیپرسن معدل چند شده ؟ کجا خوندی ؟ انتگرال این معادله چیه و .... ( حداقل از من که چند جا مصاحبه دادم نپرسیدن اینا رو)
فقط دنبال کسی هستن که کار بلد باشه و به دردشون بخوره.حالا اگه دانشگاه خوب با معدل خوب داشته باشی که دیگه چه بهتر.

chego

کاربر فعال
بچه ها کمکککککککککککککککککککک
آزمونای سه چهار سال اخیر رو میخوام یکی بهم بگه چیکار کنم
کتابفروشی یا نداشت مکانیک رو یا تموم کرده بودن
هیچ کس نداره پاسخ تشریحیشون رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون سایتی هست داشته باشه؟:question:

سلام دوست عزیز رتبه 9 اولا امیدت به خدا و تلاشت باشه و بعدش یه سری به این دوتا سایت بزن یه سری از جوابا هست
http://www.pasokh.org/
http://www.****************/forums/thread75989.html

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز رتبه 9 اولا امیدت به خدا و تلاشت باشه و بعدش یه سری به این دوتا سایت بزن یه سری از جوابا هست
http://www.pasokh.org/
http://www.****************/forums/thread75989.html
سلام
لینک اولی رو قبلا هم رفتم
ولی لینک دومی خرابه میشه چکش کنین
اصلا هیچ دیدی به نتیجه ازمون ندارم اما میخوام تا آخرین لحظه برم جلو;)

chego

کاربر فعال

دوست عزیز با سلام
اولا امیدوار باش و موفق میشی این دلخوشی نیست که میگم چون که خدا هیچ قانونی رو نقض نمیکنه و قانون میگه هر تلاشی نتیجه خوبی هم داره و بعدش در تائید حرف دوستمون که فرمودن نرم افزار یادبگیر اگه میتونی pdms و اگه تونستی یه دوره پایپینگ هم برو چون من تو کارای پروژه و پالایشگاهی تو عسلویه بودم اینا خیلی به درد میخوره همه جا

chego

کاربر فعال
سلام
لینک اولی رو قبلا هم رفتم
ولی لینک دومی خرابه میشه چکش کنین
اصلا هیچ دیدی به نتیجه ازمون ندارم اما میخوام تا آخرین لحظه برم جلو;)
سلام ببخشید
نمیدونم چرا هرچی لینکشو میزارم ارور میده شما میتونین یه سر به سایت نواندیشان قسمت دپارتمان تحصیلات تکمیلی مکانیک بزنین
بازم ببخشید

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام ببخشید
نمیدونم چرا هرچی لینکشو میزارم ارور میده شما میتونین یه سر به سایت نواندیشان قسمت دپارتمان تحصیلات تکمیلی مکانیک بزنین
بازم ببخشید

خواهش میکنم
خیلی ممنونم

arsalan_totti

عضو جدید
آقا این سازمان سنجش چقدر گنگه اطلاعیه هاش! معلوم نشد بالاخره باید معدلو ویرایش کنیم یا نه! کسی خبر نداره ما که 31/6/93 تموم میکنیم باید معدلو تا 31/6/92 بزنیم یا 30/11/92 ؟!
پشت سر هم هی اطلاعیه میده فقط !

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
آقا این سازمان سنجش چقدر گنگه اطلاعیه هاش! معلوم نشد بالاخره باید معدلو ویرایش کنیم یا نه! کسی خبر نداره ما که 31/6/93 تموم میکنیم باید معدلو تا 31/6/92 بزنیم یا 30/11/92 ؟!
پشت سر هم هی اطلاعیه میده فقط !

زمان ما که اگر اشتباه نکنم همون معدل 6 ترم مهم بود یعنی واسه شما میشه 31/6/92 ولی الان رو نمیدونم. دوستانی که کنکور دارن باید جواب بدن.

mohandes_ali

عضو جدید
دوست عزیز با سلام
اولا امیدوار باش و موفق میشی این دلخوشی نیست که میگم چون که خدا هیچ قانونی رو نقض نمیکنه و قانون میگه هر تلاشی نتیجه خوبی هم داره و بعدش در تائید حرف دوستمون که فرمودن نرم افزار یادبگیر اگه میتونی pdms و اگه تونستی یه دوره پایپینگ هم برو چون من تو کارای پروژه و پالایشگاهی تو عسلویه بودم اینا خیلی به درد میخوره همه جا

اتفاقا کاری که بهم پیشنهاد شده مربوط به پتروشیمی و طرفای عسلویه هستش واسه همینم از ارشد سرد شدم چون حتی اگه قبولم بشم نمیتونم برم...نمیخوام این کار رو از دست بدم کنکور همیشه هست امسال نشد سال دیگه...من همه منابع ایمان معصومی رو خوندم اما بیست روزی میشه نخوندم دیگه کارمم قطعی نشده

mohandes_ali

عضو جدید
کتیا و انسیس و 1-2 تا نرم افزار بلد باش. زبان انگلیسیتم خوب باشه برای مهندس مکانیک کار هست. ارشد رو ول نکن به خاطر کار . توی کار هم هیچوقت نمیپرسن معدل چند شده ؟ کجا خوندی ؟ انتگرال این معادله چیه و .... ( حداقل از من که چند جا مصاحبه دادم نپرسیدن اینا رو)
فقط دنبال کسی هستن که کار بلد باشه و به دردشون بخوره.حالا اگه دانشگاه خوب با معدل خوب داشته باشی که دیگه چه بهتر.

کتیا و سالید بلدم انسیس نه....اخه همیشه که کار نیس اما ارشد همیشه هست

chego

کاربر فعال
کتیا و سالید بلدم انسیس نه....اخه همیشه که کار نیس اما ارشد همیشه هست

دوست عزیز سلام وشبت خوش
اگه کارت رسمیه و تو خود پتروشیمی ویا نفت و گازه بچسب و امیدوارم مثل من کار پیمانی نباشه که بعد از یه مدت تعدیل نیرو کنن و بندازن بیرون الان اکثر کارای به درد بخور استان بوشهر فقط مختص بومیاست اصلا انگار نه انگار که این پروژه ها با بودجه ملی ساخته میشن نه بودجه استانی در هر حال هم تلاشت واسه ارشد بکن هم واسه کار چون جفتش مفیده
در هر حال موفق باشی اگه کمکی از من برمیاد در خدمتتون هستم اخه من یه مدت اونجا بودم

arsalan_totti

عضو جدید
زمان ما که اگر اشتباه نکنم همون معدل 6 ترم مهم بود یعنی واسه شما میشه 31/6/92 ولی الان رو نمیدونم. دوستانی که کنکور دارن باید جواب بدن.

بله موقع ثبت نام هم معدل 6 ترم رو دادیم اما چند روزه پیش این اطلاعیه رو داده سازمان سنجش:

تبصره 3- دانشجويان سال آخر كه حداكثر تا تاريخ 31/6/93 فارغ‌التحصيل خواهند شد، لازم است ميانگين واحدهاي گذرانده شده تا تاريخ 30/11/92 را در قسمت ويرايش اطلاعات كارت شركت در آزمون درج نموده و فرم مخصوص معدل (مندرج در اين اطلاعيه) را به تأييد موسسه محل تحصيل خود رسانده و آنرا نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولي به موسسه محل قبولي ارائه نمايند.
امروزم که رفتم کارت رو بگیرم یه پی دی اف جدید گذاشته بود که این با این تبصره جور در نمیومد منم کارت رو نگرفتم،نمیدونستم باید ویرایش بکنم معدلو یا نه :confused:

reza2495

عضو جدید
به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور روز دوشنبه در یک نشست خبری با اشاره به توزیع کارت این آزمون، افزود: توزیع کارت داوطلبان به صورت اینترنتی از طریق سایت سازمان سنجش توزیع می‌شود.
وی با اشاره به تغییرات آزمون‌های ارشد و دکتری امسال، اظهار کرد: یکی از تغییراتی که در نحوه برگزاری آزمون ارشد و دکتری امسال ایجاد شده است انتشار پاسخنامه این آزمون‌هاست.
وی ادامه داد:‌ امسال علاوه بر اینکه طبق روال هر ساله کلید اولیه آزمون‌ها روی سایت سنجش قرار می‌گیرد، پاسخنامه این آزمون‌ها نیز نیمه دوم اردیبهشت ماه و بعد از اعلام نتایج اولیه منتشر خواهد شد.

r.mob

عضو جدید
به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور روز دوشنبه در یک نشست خبری با اشاره به توزیع کارت این آزمون، افزود: توزیع کارت داوطلبان به صورت اینترنتی از طریق سایت سازمان سنجش توزیع می‌شود.
وی با اشاره به تغییرات آزمون‌های ارشد و دکتری امسال، اظهار کرد: یکی از تغییراتی که در نحوه برگزاری آزمون ارشد و دکتری امسال ایجاد شده است انتشار پاسخنامه این آزمون‌هاست.
وی ادامه داد:‌ امسال علاوه بر اینکه طبق روال هر ساله کلید اولیه آزمون‌ها روی سایت سنجش قرار می‌گیرد، پاسخنامه این آزمون‌ها نیز نیمه دوم اردیبهشت ماه و بعد از اعلام نتایج اولیه منتشر خواهد شد.

جداقل خوبیه این خبر تو اینه که یه ذره امیدوار میشیم که امسال سوالات توشون غلط نداره.

amir-mehrizi

عضو جدید
دوروز ديگه بيشتر نمونده.اميدوارم همه خوب بشن و كسايي كه درس خوندن حقشونو بگيرن.اميدوارم كسايي كه مثل من دوسال خوندنو و عمرشونو پاي اين كنكور گذاشتن هم موفق بشن.واقعا روزاي سختي بود.به اميد قبولي همه تو ازمون.

fayyazjahani

عضو جدید
دوستان این انتگرال رو بی زحمت یکی حل کنه . با خودکار حل کنید عکس بگیریدم کارمون راه میوفته .
خودم حلش کردم و از راه غلط به جواب رسیدم . ولی راه درستشو میخوام . fffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.jpg

chego

کاربر فعال
دوستان عزیز چرا این شبا اینقدر تاپیک خلوته نکنه دارین بازم درس میخونین بابا بسه حالا تک رقمیم نشدین عیب نداره چند روز اخرو فقط باید شوخی کرد و شاد بود تا استرس بهتون وارد نشه

mojzar

عضو جدید
دوستان عزیز چرا این شبا اینقدر تاپیک خلوته نکنه دارین بازم درس میخونین بابا بسه حالا تک رقمیم نشدین عیب نداره چند روز اخرو فقط باید شوخی کرد و شاد بود تا استرس بهتون وارد نشه

نه داداش من که از استرس دیگه نمی تونم هیچ کاری بکنم چه برسه به درس فقط دارم گِل اینترنت می تابم !

saeedvalentino

عضو جدید
سلام

به نظرتون امکان لغو آزمون به دلیل بارش شدید برف در اقصی نقاط کشور وجود داره؟ مخصوصا گیلان و مازندران که همه چیز قطع شده.
؟

r.mob

عضو جدید
صرفا جهت امید دادن به مهندسای تاپیک

درصد و رتبه های سال 92 که خودم اینا رو از این سایت و اون سایت پیدا کردم و بهتر از الان فکر نکنم زمان دیگه برای گفتن اینا باشه
متاسفانه اون لیستی که پارسه هر سال منتشر میکرد از قبولی های مکانیک برای سال 92 رو پیدا نکردم.

زبان - ریاضی- جامدات- سیالات -ارتعاشات- رتبه طراحی -رتبه تبدیل
6.6- 30 -18.33 -18.33 20- 1423 -1426
5.5- 55 -56 65- -40- 6 - 5
24- -61 -41 -38 -13 -60 -62
10- -30 -30 -38- 25 -270 -241
3- 25 - 43- -25- 15- 562-
22 - 12- 36- 18 - 8 - 1170 - 1480
0 - 21 - 45- 35- 38- 139- 178
0 - 20 - 45 - 40- 21 - 297- 342
50- 6- 43- 21- 3- 622- 920
0 - 42 -28 -28- 13- 547
0- 36- 45 - 36 - 18 - 193 -223