سلام.شما باید کتاب هایی که کنکور های چند سال اخیر رو دارن تهیه کنید.تو سایت نمیشه این کنکورهارو با پاسخ تشریحی پیدا کرد . تو این فرصت باقیمونده کتاب سنجش یا مدرسان شریف رو تهیه کنید حتمابچه ها کسی ازمونای 88 89 87 با پاسخ تشریحی نداشت؟![]()
موفق باشید
سلام.شما باید کتاب هایی که کنکور های چند سال اخیر رو دارن تهیه کنید.تو سایت نمیشه این کنکورهارو با پاسخ تشریحی پیدا کرد . تو این فرصت باقیمونده کتاب سنجش یا مدرسان شریف رو تهیه کنید حتمابچه ها کسی ازمونای 88 89 87 با پاسخ تشریحی نداشت؟![]()
سلام رفقا
یکی از دوستام یه سوالی ازم پرسید که به نظرم خیلی جالب اومد ، پاسخ شما به این پرسش خالی از لطف نیست
تصور کنید کنکور ارشد OPEN BOOK بود و هر منبعی که میخواستی رو با خودت میتونستی ببری سر جلسه حتی اینترنت .
اون وقت درصداتون به نظرخودتون چند میشد؟
هم دوستانی که امسال کنکور دارن هم عزیزهای سال های قبل قبول شدن جواب بدن حتما![]()

منم چند وقت پیش گشتم نبود . تا بالاخره از انقلاب خریدم.بچه ها کسی ازمونای 88 89 87 با پاسخ تشریحی نداشت؟![]()
بچه ها کسی ازمونای 88 89 87 با پاسخ تشریحی نداشت؟![]()
خب آخه این چه سوالیه خدا وکیلی ؟ مسلما درصد ها به صد در صد میل می کرد !!
akhe bazia migan hich tasiri nadare
بچه ها از نظر شمام باکس دینامیک و مقاومت سال 91آسون بوده سوالاش؟
یه سوال علمی:
امیدوارم منظورم رو متوجه بشید خیلی واسم مهمه
ببینید من میخوام یه بردار رو روی دوتا محور تصویر کنم اینجا مشکل دارم که گاهی این زاویه در این بردار ضرب میشه گاهی هم بردار تقسیم بر این زاویه میشه
شاید سوال پیش پ افتاده ای باشه اما من در این مورد مشکل دارم
کسی هست کمکم کنه؟
ببینید فک کنید میخواید یه بردار مثلا سرعت رو که با محور عمود زاویه 30 درجه داره تصویر کنیدمنظورتون رو که از سوال نفهمیدم ولی باکس دینامیک سال 91 گلابی بوده واقعا !
ببینید فک کنید میخواید یه بردار مثلا سرعت رو که با محور عمود زاویه 30 درجه داره تصویر کنید
اینجا برچه اساسی این بردار تصویر شده رو به دست میارید؟
خب ضرب در کسینوس 30 درجه می کنمش !
درسته اما میخوام قانونش دقیقش رو بدونم
شمام حتما به این مورد برخورد کردین که دقیقا برای تصویر کردن به جای ضرب زاویه رو تقسیم میکنن !!!درسته؟
اول مال وقتیه که تصویر روی محور عمودی رو دارین می خواین اندازه بردار سرعت رو بدست بیارین تقسیم می کنین به کسینوس 30 درجه
یعنی شما میفرمایید که تنها درصورتی ضرب در کسینوس زاویه میشه که بردار عمودی رو بخوایم ؟
اومدیمو دوتا بردار برهم عمود بودن اما هرکدومشون با افق یه زاویه خاصی داشتن متوجه منظورم میشید؟
اونوقت کدوم وتر میشه کدوم قاعده؟
متاسفانه متوجه منظورتون نمیشم
بچه ها از نظر شمام باکس دینامیک و مقاومت سال 91آسون بوده سوالاش؟
یه سوال علمی:
امیدوارم منظورم رو متوجه بشید خیلی واسم مهمه
ببینید من میخوام یه بردار رو روی دوتا محور تصویر کنم اینجا مشکل دارم که گاهی این زاویه در این بردار ضرب میشه گاهی هم بردار تقسیم بر این زاویه میشه
شاید سوال پیش پ افتاده ای باشه اما من در این مورد مشکل دارم
کسی هست کمکم کنه؟

سلام دوستان کارت چرا نیومده مگه قرار نبود که امروز بیاد؟!با این برفی که اینجا میاد من باید 5 صبح راه بیفتم تا به موقع برسم![]()
کجایید که داره برف میباره؟
محمودآباد،2 روزه بی وقفه میباره از درسم انداخته مارو !!
اگه امتحان بیافته جمعه خیلی خوب میشه . 2 روز هم 2 روزه

آره خیلی زود باید پاشم صبح![]()

اگه جمعه بشه من شام میدم به همه بچه های تالار مکانیک![]()