salari_erfan
عضو جدید
اینا به احتمال زیاد حل دکتر کبیریان باشه. فعلا همینارو فرستاد که منم فرستادم. با عرض معذرت البته
سوالایی که خودمون میدونیم تکلیفش مشخصه.به نظر من .... لق سنجش.ما خودمون کلیدو تا 95 % در آوردیمدوستان ماهان رسما ....ید با این حل تشریحش مال استاتیک رو گذاشته همین اولین سوال رو غلط حل کرد انم تو ضرب و تقسیم 24 تقسیم بر 4 کرده آورده 8
سوال 80 بلاخره جوابش درومد که تو گزینه ها نیست
یعنی تکلیفش چی میشه؟
من گزینه 3 زدم.یعنی برا من غلط میگیرن؟
اگه حذف کنن دیگه واسه چی غلط بگیرن دیگهیعنی تکلیفش چی میشه؟
من گزینه 3 زدم.یعنی برا من غلط میگیرن؟
سوالایی که خودمون میدونیم تکلیفش مشخصه.به نظر من .... لق سنجش.ما خودمون کلیدو تا 95 % در آوردیم
اقا خوب تو تقسیمش اشتباه کرده چی میشه مگه. راحش رو که درست رفتهماهانام رو آدما حساب نیستهر کی برا خودش سوالا رو هر جور خواسته حل کرده از اون 8P ملومه
اقا خوب تو تقسیمش اشتباه کرده چی میشه مگه. راحش رو که درست رفته
اقا خوب تو تقسیمش اشتباه کرده چی میشه مگه. راحش رو که درست رفته
اون که سوال تکراری جواب هم 1.5 میشه,شما استاتیک نایی رو نداری؟سوال 80 بلاخره جوابش درومد که تو گزینه ها نیست
من تا اینجای پاسخ نامه ماهان فهمیدم مجاز هم نمیشم ولی قبل از این فک میکردم مکاترونیک تبریز قبول میشم,من رفتم تا هر وقت سنجش کلید گذاشت بیام.
اون سوال 76 که دیگه فشاریه!!!اقا خوب تو تقسیمش اشتباه کرده چی میشه مگه. راحش رو که درست رفته
اون که سوال تکراری جواب هم 1.5 میشه,شما استاتیک نایی رو نداری؟
واقعا متاسفم واسه این اموزشگاه ها که فقط بلدن پول بگیرن . بار علمی شون صفره. اون از پارسه که خودشو زده به اون راه کلا اینم از مدرسان و ماهاناین سوالو بچه شیر خواره ام می دونه حساب کتابش چطوره
کی با شما بود بهت بر میخوره,نکنه جواب تشریحی ماهانو شما حل کردی!!!جون ما بمون
کی با شما بود بهت بر میخوره,نکنه جواب تشریحی ماهانو شما حل کردی!!!
بله این سوال هم راه این حل کننده غلطه,چن وسط رو مرکز گرفته که غلطه فنر پایینی ستخیش بیشترهخانوم مهندس سوال 80 اصطکاک نیست
021 88100113-4 جون هرکی دوست داری زنگ بزن هر چی از دهنت درومد بگو. پارسه هر روز جاشو عوض میکنهشماره جدید پارسه رو ندارین؟ رفتن فاطمی
این شماره ماهان بود پارسه رو ندارم021 88100113-4 جون هرکی دوست داری زنگ بزن هر چی از دهنت درومد بگو. پارسه هر روز جاشو عوض میکنه