ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salari_erfan

عضو جدید
اینا به احتمال زیاد حل دکتر کبیریان باشه. فعلا همینارو فرستاد که منم فرستادم. با عرض معذرت البته

NASTOH

عضو جدید
دوستان ماهان رسما ....ید با این حل تشریحش مال استاتیک رو گذاشته همین اولین سوال رو غلط حل کرد انم تو ضرب و تقسیم 24 تقسیم بر 4 کرده آورده 8
سوالایی که خودمون میدونیم تکلیفش مشخصه.به نظر من .... لق سنجش.ما خودمون کلیدو تا 95 % در آوردیم

maysam_n2005

کاربر فعال
ماهانام رو آدما حساب نیست:smile:هر کی برا خودش سوالا رو هر جور خواسته حل کرده از اون 8P ملومه

mahdieyeh

کاربر بیش فعال
من تا اینجای پاسخ نامه ماهان فهمیدم مجاز هم نمیشم ولی قبل از این فک میکردم مکاترونیک تبریز قبول میشم,من رفتم تا هر وقت سنجش کلید گذاشت بیام.

salari_erfan

عضو جدید
این سوالو بچه شیر خواره ام می دونه حساب کتابش چطوره
واقعا متاسفم واسه این اموزشگاه ها که فقط بلدن پول بگیرن . بار علمی شون صفره. اون از پارسه که خودشو زده به اون راه کلا اینم از مدرسان و ماهان

sourena23

عضو جدید
93 هم غلط حل کرد چون باید ممان رو حول نقطه تماس حلقه با زمین می گرفت..چنین سبک سوال هایی قبلا امده
چون محل تمای حلقه با زمین مرکز آنی دوران ...
اما انتهای میله نقطه متحرک......
72 دقیقا تکراری سال 80
تو کتاب خود مدرسان 10 سال کنکورشون امده جواب 1.5

salari_erfan

عضو جدید
بچه ها به نظرم دیگه بیخیال این کلیدای مسخره بشیم. زنگ زدم به ماهان هر چی از دهنم درومد گفتم بهشون. واقعا حرومه پول دادن به اینا. تقصیر ماهاست که از سر اجبار میریم تو این اموزشگاه ها.

nemat allah

عضو جدید
ماهان که دیگه گند زده
92 رو هم اشتباه حل کرده راه حل هم نذاشته
فکر کنم ماهانم حفظ کرده

salari_erfan

عضو جدید
بچه ها اگه میتونید همه زنگ بزنید ماهان واسش درس عبرت بشه از این ...خوریا دیگه نکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا