ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
111-2
112-4
114-1
115-1ya4
116-1ya3
117-1
118-3
119-4
120-4
121-2
122-4
123-1
124-1
125-2
127-4
130-4
bache ha in nazare man dar morede sakhte age shoma nazare dige ei ro soali darin ba dalil begin bahs konim ,albate taasobi nazar nadadam chon kheiliyasho khodam ye chiz dige zadam.
اكثر سوالات به جز 130 رو من همين زدم البته اونو تحت فشار زدم كه ظاهرا مومي درست ميشه
راجع به 111 112 115 و116 قبلا صحبت شده. 126 هيدروليكم غلطه.117 رو طبق چه منبعي زديد؟

student.product

عضو جدید
اكثر سوالات به جز 130 رو من همين زدم البته اونو تحت فشار زدم كه ظاهرا مومي درست ميشه
راجع به 111 112 115 و116 قبلا صحبت شده. 126 هيدروليكم غلطه.117 رو طبق چه منبعي زديد؟
برا این سوال اعتراض میزنم گروه آلیاژ ها وظیفه ما نیست حفظ کنیم با نگاه کردن تو کتاب درش میاریم.قرار نیست که کتاب ماشین سازیو حفظ کنیم.اما نامردا این سوالو کردن تو پاچمون من می خواستم 5000 بزنم اما نزدم

lanner

عضو جدید

alan ketabam hamram nist ke daghigh adres bedem vali adres midam to ketabe tuserkani peyda mikoni,amaliyate rosub sakhti ro ke to ghesmate rosub sakhti tozih dade dar morede seri aluminiyom to fasle anasore aliyaji ghesmate aluminiyom ro bebin ye jedval abi samte safhe chap hast ke neshte al seri 2000.4000,6000.8000 rosub sakhti mishe vali seri3000,5000,7000ghabeliyate rosub sakhti nadare

student.product

عضو جدید
خداییش و خدا وکیلی من اصلا مخالف جایی نیستم.همیشه هم طرفداری کردم .بالاخره مملکت خودمونه ماله خودمونه.یه نفر از اون ور دنیا بیاد برا ما مدیریت کنه.اما خداییش انصافه که کلید رو بعد این همه روز نزارن.اگه شک و شبهه نداره پس ه دلیل داره نزارن.مگه قراره چیزه خواستی باشه.

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
خداییش و خدا وکیلی من اصلا مخالف جایی نیستم.همیشه هم طرفداری کردم .بالاخره مملکت خودمونه ماله خودمونه.یه نفر از اون ور دنیا بیاد برا ما مدیریت کنه.اما خداییش انصافه که کلید رو بعد این همه روز نزارن.اگه شک و شبهه نداره پس ه دلیل داره نزارن.مگه قراره چیزه خواستی باشه.
خب مشخصه.كليد از قبل آمادس اينا بخوان فرداي كنكور ميتونن بذارن ولي صبر ميكنن همه اين موسسه ها كليداشونو بذارن تا ملت سردرگم بشن قشنگ بعد ميان ميزنن تو كاسه كوزه همشون يه كليد پر از غلط ميدن بيرون كه ديگه اون كليداي قبلي اصن به چشم نمياد!!
alan ketabam hamram nist ke daghigh adres bedem vali adres midam to ketabe tuserkani peyda mikoni,amaliyate rosub sakhti ro ke to ghesmate rosub sakhti tozih dade dar morede seri aluminiyom to fasle anasore aliyaji ghesmate aluminiyom ro bebin ye jedval abi samte safhe chap hast ke neshte al seri 2000.4000,6000.8000 rosub sakhti mishe vali seri3000,5000,7000ghabeliyate rosub sakhti nadare
بابا خيلي نامرديه مجبور باشيم كل كتاب تويسركاني رو بايد عدد آلومينوماش حفظ باشيم!!! اينا ملاك سنجش نيست بخدا كي اين همه عدد و ارقامو ميتونه حفظ كنه اونم با اين حجم درسي سنگين

sourena23

عضو جدید
والا اینا دهن مارو سرویس کردن!!!!!!!!!!!!
آخه مرتیکه بذار جواب مردم راحت کن اه
الان 2 -3 روز اینجا رسما جنگ داریم..

lanner

عضو جدید
bare soale 130 ham to ketabe tuiserkani fek konam to ghesmate rosub sakhti bashe age eshtebah nakonam ye mesal hal karde ke raveshe tolide ye silandro baestefade az raveshe goriz az markaz tozih dade ke chegunegie bedast avordane estehkam va cheghormegi ro to 3 laye az silandr tozih dade soale 130ham az hamun tarh shode,ye nokte aslan rikhte gari to sarfasla nist ke shoma donbale ravesh haye dige migardin faghat goriz az markaz hast ke to ketabe tuiserkani tozih dade

student.product

عضو جدید
خب مشخصه.كليد از قبل آمادس اينا بخوان فرداي كنكور ميتونن بذارن ولي صبر ميكنن همه اين موسسه ها كليداشونو بذارن تا ملت سردرگم بشن قشنگ بعد ميان ميزنن تو كاسه كوزه همشون يه كليد پر از غلط ميدن بيرون كه ديگه اون كليداي قبلي اصن به چشم نمياد!!

بابا خيلي نامرديه مجبور باشيم كل كتاب تويسركاني رو بايد عدد آلومينوماش حفظ باشيم!!! اينا ملاك سنجش نيست بخدا كي اين همه عدد و ارقامو ميتونه حفظ كنه اونم با اين حجم درسي سنگين
سوال 122 رو من در گیرش بودم.کلی استباط کردم منبع سایت خارجی گذاشتم شیخ میگه 1.5 میشه باز.

lanner

عضو جدید
man bahsaro nakhundam mishe nazareto darmorede 111.112,115,116 bedunam albate age ba gozine haye man fargh mikone.

lanner

عضو جدید
سوال 130
ریخته گری مومی=0.005 +-
گریز از مرکز=0.01+-
دقت تحت فشار= 0.015 +-
ماسه ای =0.03 +-
بر اساس اینچ

manzure tarah deghate kolie farayand ke be darse rikhtegari marbut mishe nist mazuresh sakhte ghataati mese silandre ke bayad to har laye ye vijegie khasdashte bashe ke faghat ba goriz az markaz momkene

fayyazjahani

عضو جدید
مهندس تازه اگه عملیات رو خونده بودیم عمرا می تونستیم جواب بدیم چون فک کنم اکثرا رو عملیات حرارتی فولاد ها مطالعه داشتن
یعنی کسی بود که جواب این مساله رو بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد سیستم هم که cmm داده بودند که جزو مباحث فرعی سیستم های اندازه گیری هستش حیف اون همه وقت که صرف کمپراتور کوفت و زهر مار گذاشتیم

البته دوستان من بلد بودم چون تو کاردانی به کارشناسی که بودیم کتاب مدرسا شریف گفته بوده پیر سختی همون رسوب سختیه ولی خدایی سری 5000 یا 2000 رو نگفته من رو شانسی زدم 2000 ایشالا خدا واسمون بخواد

reza2495

عضو جدید
بچه ها شما مطمئنید که میخواید کارشناس ارشد بشید؟!!! 10 صفحه دارید فقط به هم فحش میدید!!! که نمیدونم من ام ای تی خوندم و شما پشت کوه !!! یا اینکه یکی به یکی دیگه میگه تو همه رو حفظ کردی و من همه رو مثل انیشتین تحلیل میکنم!!!! بابا شما که نمیتونید سر 1 سوال خودتونو کنترل کنید چطور دو روز دیگه میخواید با این همه مشکالات کنار بیاید؟!!!!! تازه یه نفرم که میاد میگه بچه ها تمونش کنید بش میگید تو این وسط چی میگی ما داریم بحث علمی میکنیم؟؟؟؟؟!!!! مثل ابتدایی که بودیما یکی به یکی دیگه میگه دلت بسوزه دلت بسوره من درصدم 0.5 درصد از تو بیشتر شد هه هه !!!!!!!!!!!!

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
بچه ها ماهان حل تشریحی رو همین الان فرستاد
پس قربون دستت مهندس بذار اينجا دوستان استفاده كنن پورتال ماهان سايش خرابه
تو قسمت پاسخ به پست اون بالا يه قسمت Insert Image داره از اونجا آپلود كن

salari_erfan

عضو جدید
فقط خواهشا یکی راهنمایی کنه چه جوری اینجا بزارم . وبه صورت عکس هستش پی دی اف نیست

sourena23

عضو جدید
دوستان ماهان رسما ....ید با این حل تشریحش مال استاتیک رو گذاشته همین اولین سوال رو غلط حل کرد انم تو ضرب و تقسیم 24 تقسیم بر 4 کرده آورده 8
72 هم جواب نداد.
93 هم غلط حل کرد چون باید ممان رو حول نقطه تماس حلقه با زمین می گرفت..چنین سبک سوال هایی قبلا امده
چون محل تمای حلقه با زمین مرکز آنی دوران ...
اما انتهای میله نقطه متحرک......

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا