ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

irmec

عضو جدید
رتبه منم تخمين بزنيد
زبان 10
رياضي -2
سيالات 35
جامدات40
ديناميك ارتعاشات 15

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
نه هیدرولیک نزدم.ریخته گری نزدی؟
من تحت فشار زدم چون چند ماه پيش يه مقاله خوندم كه نوشته بود قطعاتي كه با ريخته گري تحت فشار ساخت هميشه كيفيت و دقت بالايي داره ولي ظاهرا مومي ميشه. كليد مدرسان تحت فشار داده
پارسال نتیجه اعتراضتون چی شد؟ رو چه سوال هایی اعمال شد؟
من پارسال تقريبا رو 20 تا تست ساخت اعتراض زدم چون واقعا هر كدومش يه مشكلي علمي يا چاپي و يا خارج از منبع بودنو... داشت

NASTOH

عضو جدید
درصد رفیقم:

ریاضی 8
زبان :0
جامد:60
سیال :25
دینامیک:5

1180 شب طراحی کاربردی نصیر

student.product

عضو جدید
من تحت فشار زدم چون چند ماه پيش يه مقاله خوندم كه نوشته بود قطعاتي كه با ريخته گري تحت فشار ساخت هميشه كيفيت و دقت بالايي داره ولي ظاهرا مومي ميشه. كليد مدرسان تحت فشار داده
من مبحثی که تو فرایند کنفراس دادم همین مبحث بود.کیفیت سطح ملاک نیست.دقت مومی خیلی خیلی بیشتره.

NASTOH

عضو جدید
به کلید مدرسان اعتماد نداری!! یا به استاد دانشگاه خواجه نصیر حلشم که کاری نداره. تو کتاب دکتر حامدی هم هست تازه
چون ی تست زدم از ارتعاشات و همین بود که گزینه 4 زدم.اگه 4 نشه درصدم منفی میشه.شما هم زدین؟

mahdieyeh

کاربر بیش فعال
پارسال نتیجه اعتراضتون چی شد؟ رو چه سوال هایی اعمال شد؟
شما مطمئن باش ی چیزایی کم و زیاد شد با اینکه کامل مشکل برطرف نشده بود.چون من 5تا زده بودم پارسال که طبق کلید 4تا غ بود ولی درصد تو کارنامه شد7.

salari_erfan

عضو جدید
چون ی تست زدم از ارتعاشات و همین بود که گزینه 4 زدم.اگه 4 نشه درصدم منفی میشه.شما هم زدین؟
اره 4 زدم . یکی از دوستام پارسال رتبه 34 مکانیک شد تنها راهنمایی که به من کرد این بود فقط سوالایی که 100 درصد اطمینان داری رو بزن متاسفانه اکثر بچه ها بدون دلیل و با شک زدن واین دلخوری ها به وجود اومده.

NASTOH

عضو جدید
اره 4 زدم . یکی از دوستام پارسال رتبه 34 مکانیک شد تنها راهنمایی که به من کرد این بود فقط سوالایی که 100 درصد اطمینان داری رو بزن متاسفانه اکثر بچه ها بدون دلیل و با شک زدن واین دلخوری ها به وجود اومده.

50 درصدارو باید زد.من تو پارسه همیشه ضرر میکردم تو 50 درصدا ولی تو کنکور فقط ی 50 درصدم اشتباه شده تا الان.فکر کنم خیلی خوش شانس بودم تو کنکور:D

NASTOH

عضو جدید
مطمئنی ؟ اخه پارسال اخرین نفر واسه شب نصیر 850 بود!!!!!

شما کلن ی کم آمارات مشکوکه .برا همینم تو تست کنترل رو پاسخ شما شک دارم.مثل همون تست که گفتی 2تا استادای دانگاه تهران گفتن 2 میشه یا همون تخمین رتبه که برا اون رفیقمون کردی گفتی 2400 میشه

salari_erfan

عضو جدید
شما کلن ی کم آمارات مشکوکه .برا همینم تو تست کنترل رو پاسخ شما شک دارم.مثل همون تست که گفتی 2تا استادای دانگاه تهران گفتن 2 میشه یا همون تخمین رتبه که برا اون رفیقمون کردی گفتی 2400 میشه
ببین پسر خوب من نه عقده ی ارشد دارم نه اینکه کسیو تو این پیج دیدمو می شناسم فقط هم می خام در حد توانم کمک کنم. در ضمن می تونی یه سری به دانشگاه خواجه نصیر بزنی اسمم که میدونی وگرنه نه بیکارم برم واسه شما از این و اون سوال بپرسم یا کسیو الکی دلخوش کنم

NASTOH

عضو جدید
ببین پسر خوب من نه عقده ی ارشد دارم نه اینکه کسیو تو این پیج دیدمو می شناسم فقط هم می خام در حد توانم کمک کنم. در ضمن می تونی یه سری به دانشگاه خواجه نصیر بزنی اسمم که میدونی وگرنه نه بیکارم برم واسه شما از این و اون سوال بپرسم یا کسیو الکی دلخوش کنم

مگه خلم؟
رفیقم داره هر روز میره سر کلاس با همون درصدا

student.product

عضو جدید
شما مطمئن باش ی چیزایی کم و زیاد شد با اینکه کامل مشکل برطرف نشده بود.چون من 5تا زده بودم پارسال که طبق کلید 4تا غ بود ولی درصد تو کارنامه شد7.
من کنکورم خراب شد انقد استرس داشتم سر کنکور سوزش معده گرفتم ریاضی اصلا نزدم با اینکه ماله پارسالو ازمایشی 33 درصد زده بودم.یه سال 33 بزنی یه سال 0 به این میگن ازمون استاندارد؟

student.product

عضو جدید
mage soale112 parsal ke sin70 ro bayad bedast miyavordi hazf shod ke in hazf beshe?
خوب حذف نشه .برا کسایی که غلط زدن حذف بشه برا کسایی که زدن حساب بشه.عدالت همینه دیگه.پارسال که سواله کوپی بود.این سوال ربطی به پاییه نداره سره کنکور پیش میاد دیگه.الان یه دکترا هم با خودش ماشین حساب داره.اصل اونه ازش کار بکشی .وگرنه 1000 تا هم رادیکال بدونی ملاک سواد نیست.

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
من کنکورم خراب شد انقد استرس داشتم سر کنکور سوزش معده گرفتم ریاضی اصلا نزدم با اینکه ماله پارسالو ازمایشی 33 درصد زده بودم.یه سال 33 بزنی یه سال 0 به این میگن ازمون استاندارد؟
رياضي امسالو ميشد يا ترفند و كلك و جايگذاري چندتاشو زد. من خودم كلا امسال 10 تا رياضي زدم كه 5 تاش با ترفند و جايگذاري بود والبته يه دونش هم غلط.البته با ديدن تست هاي اول يكم كپ كردم !!:surprised:

lanner

عضو جدید
111-2
112-4
114-1
115-1ya4
116-1ya3
117-1
118-3
119-4
120-4
121-2
122-4
123-1
124-1
125-2
127-4
130-4
bache ha in nazare man dar morede sakhte age shoma nazare dige ei ro soali darin ba dalil begin bahs konim ,albate taasobi nazar nadadam chon kheiliyasho khodam ye chiz dige zadam.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا