من تحت فشار زدم چون چند ماه پيش يه مقاله خوندم كه نوشته بود قطعاتي كه با ريخته گري تحت فشار ساخت هميشه كيفيت و دقت بالايي داره ولي ظاهرا مومي ميشه. كليد مدرسان تحت فشار دادهنه هیدرولیک نزدم.ریخته گری نزدی؟
من پارسال تقريبا رو 20 تا تست ساخت اعتراض زدم چون واقعا هر كدومش يه مشكلي علمي يا چاپي و يا خارج از منبع بودنو... داشتپارسال نتیجه اعتراضتون چی شد؟ رو چه سوال هایی اعمال شد؟
بچه ها با این درصدا میشه امید داشت؟
زبان 15
ریاضی صفر
سیال: 32
جامد:22
دینامیک:5
نمی دونم,من هم مطئن از جواب خودم نیستم.منم 3 زدم. چند درصد احتمال داره مدرسان اشتباه كرده باشه؟
به کلید مدرسان اعتماد نداری!! یا به استاد دانشگاه خواجه نصیر حلشم که کاری نداره. تو کتاب دکتر حامدی هم هست تازهشما مطمنی؟
چون 2 تا خروج داشت ویک ورود
پارسال يكي از دوستام ميانگين درصداي شمارو داشت 2400 شد.
من مبحثی که تو فرایند کنفراس دادم همین مبحث بود.کیفیت سطح ملاک نیست.دقت مومی خیلی خیلی بیشتره.من تحت فشار زدم چون چند ماه پيش يه مقاله خوندم كه نوشته بود قطعاتي كه با ريخته گري تحت فشار ساخت هميشه كيفيت و دقت بالايي داره ولي ظاهرا مومي ميشه. كليد مدرسان تحت فشار داده
چون ی تست زدم از ارتعاشات و همین بود که گزینه 4 زدم.اگه 4 نشه درصدم منفی میشه.شما هم زدین؟به کلید مدرسان اعتماد نداری!! یا به استاد دانشگاه خواجه نصیر حلشم که کاری نداره. تو کتاب دکتر حامدی هم هست تازه
تابع تبدیل رو بین یک ورودی و یک خروجی از شما خواسته!!!!!!!!!!!!!!به کلید مدرسان اعتماد نداری!! یا به استاد دانشگاه خواجه نصیر حلشم که کاری نداره. تو کتاب دکتر حامدی هم هست تازه
نمی دونم,من هم مطئن از جواب خودم نیستم.
سوال 77 چی زدی شما؟
شما مطمئن باش ی چیزایی کم و زیاد شد با اینکه کامل مشکل برطرف نشده بود.چون من 5تا زده بودم پارسال که طبق کلید 4تا غ بود ولی درصد تو کارنامه شد7.پارسال نتیجه اعتراضتون چی شد؟ رو چه سوال هایی اعمال شد؟
انتخاب رشته کرد؟
چی شد؟
اره 4 زدم . یکی از دوستام پارسال رتبه 34 مکانیک شد تنها راهنمایی که به من کرد این بود فقط سوالایی که 100 درصد اطمینان داری رو بزن متاسفانه اکثر بچه ها بدون دلیل و با شک زدن واین دلخوری ها به وجود اومده.چون ی تست زدم از ارتعاشات و همین بود که گزینه 4 زدم.اگه 4 نشه درصدم منفی میشه.شما هم زدین؟
مطمئنی ؟ اخه پارسال اخرین نفر واسه شب نصیر 850 بود!!!!!درصد رفیقم:
ریاضی 8
زبان :0
جامد:60
سیال :25
دینامیک:5
1180 شب طراحی کاربردی نصیر
اره 4 زدم . یکی از دوستام پارسال رتبه 34 مکانیک شد تنها راهنمایی که به من کرد این بود فقط سوالایی که 100 درصد اطمینان داری رو بزن متاسفانه اکثر بچه ها بدون دلیل و با شک زدن واین دلخوری ها به وجود اومده.
1000 تا 1200رتبه منم تخمين بزنيد
زبان 10
رياضي -2
سيالات 35
جامدات40
ديناميك ارتعاشات 15
مطمئنی ؟ اخه پارسال اخرین نفر واسه شب نصیر 850 بود!!!!!
ریاضی رو اگه منفی نمی زدی زیر 1000 میشدی1000 تا 1200
شما مطمئن باش ی چیزایی کم و زیاد شد با اینکه کامل مشکل برطرف نشده بود.چون من 5تا زده بودم پارسال که طبق کلید 4تا غ بود ولی درصد تو کارنامه شد7.
منم با نطر آقای student موافقم.
باتوجه به اینکه گزینه 1و2 اعدادش به هم نزدیکه.
ببین پسر خوب من نه عقده ی ارشد دارم نه اینکه کسیو تو این پیج دیدمو می شناسم فقط هم می خام در حد توانم کمک کنم. در ضمن می تونی یه سری به دانشگاه خواجه نصیر بزنی اسمم که میدونی وگرنه نه بیکارم برم واسه شما از این و اون سوال بپرسم یا کسیو الکی دلخوش کنمشما کلن ی کم آمارات مشکوکه .برا همینم تو تست کنترل رو پاسخ شما شک دارم.مثل همون تست که گفتی 2تا استادای دانگاه تهران گفتن 2 میشه یا همون تخمین رتبه که برا اون رفیقمون کردی گفتی 2400 میشه
1000 تا 1200
پارسال يكي از دوستام ميانگين درصداي شمارو داشت 2400 شد.
بابا سیالاتشو بالا زده میارهبه نظر من ایشون زیر 1500 نیستن
ببین پسر خوب من نه عقده ی ارشد دارم نه اینکه کسیو تو این پیج دیدمو می شناسم فقط هم می خام در حد توانم کمک کنم. در ضمن می تونی یه سری به دانشگاه خواجه نصیر بزنی اسمم که میدونی وگرنه نه بیکارم برم واسه شما از این و اون سوال بپرسم یا کسیو الکی دلخوش کنم
من کنکورم خراب شد انقد استرس داشتم سر کنکور سوزش معده گرفتم ریاضی اصلا نزدم با اینکه ماله پارسالو ازمایشی 33 درصد زده بودم.یه سال 33 بزنی یه سال 0 به این میگن ازمون استاندارد؟شما مطمئن باش ی چیزایی کم و زیاد شد با اینکه کامل مشکل برطرف نشده بود.چون من 5تا زده بودم پارسال که طبق کلید 4تا غ بود ولی درصد تو کارنامه شد7.
خوب حذف نشه .برا کسایی که غلط زدن حذف بشه برا کسایی که زدن حساب بشه.عدالت همینه دیگه.پارسال که سواله کوپی بود.این سوال ربطی به پاییه نداره سره کنکور پیش میاد دیگه.الان یه دکترا هم با خودش ماشین حساب داره.اصل اونه ازش کار بکشی .وگرنه 1000 تا هم رادیکال بدونی ملاک سواد نیست.mage soale112 parsal ke sin70 ro bayad bedast miyavordi hazf shod ke in hazf beshe?
رياضي امسالو ميشد يا ترفند و كلك و جايگذاري چندتاشو زد. من خودم كلا امسال 10 تا رياضي زدم كه 5 تاش با ترفند و جايگذاري بود والبته يه دونش هم غلط.البته با ديدن تست هاي اول يكم كپ كردم !!من کنکورم خراب شد انقد استرس داشتم سر کنکور سوزش معده گرفتم ریاضی اصلا نزدم با اینکه ماله پارسالو ازمایشی 33 درصد زده بودم.یه سال 33 بزنی یه سال 0 به این میگن ازمون استاندارد؟