godman2010
عضو جدید
پارسه کتاب ترمو داره ؟
اره...........ترمو کوثری
پارسه کتاب ترمو داره ؟
بقیه نظرشون در مورد ازمون چیه؟؟؟آزمون های مدرسان ،اونطور که من فهمیدم واسه ساخت و تولید بهتر از پارسه هست
بقیه نظرشون در مورد ازمون چیه؟؟؟
سـلام
وقت همگی خوش!
فقط نصیر!
بقیه فقط در حد تبلیغاتن.
مقاومت واستاتیک نایی....سرکلاس ..چندتا تست داد که 3تاشون خود!خودشون بود!
بقیه هم کپ جزوه...که تونستم ارشد91 جامدات49
سیالات 51
و دینامیک27
سیالات فقط راهیان..بهزاد خدا کرمی
ترمو راهیان..بهزاد خدا کرمی
هرسوالی داشتید بپرسید ...درخدمتم...سعی میکنم هرچه در توان دارم و تجربه ی ناچیز ..بذارم که شاهد موفقیت شما باشیم.![]()
سلام ریاضی چند زدید ؟
رتبتون چند شد ؟
منابع ریاضیتون چیا بوده ؟
دوست عزیز ظرفیت کلاسای نصیر بالاس، این باعث نمیشه راندمان کلاس پایین بیاد؟اگر همون استادا موسسات دیگه کلاس داشتن و ظرفیت کلاسها هم پایین بود مثلا در حد 20 نفر بهتر نیس بریم اونجا؟
کدوم کلاسای نصیر رو رفتید ؟
والا ظلمه!ما تهران نیستیم گناهمون چیه؟سـلام
وقت همگی خوش!
فقط نصیر!
بقیه فقط در حد تبلیغاتن.
سیالات 51
و دینامیک27
هرسوالی داشتید بپرسید ...درخدمتم...سعی میکنم هرچه در توان دارم و تجربه ی ناچیز ..بذارم که شاهد موفقیت شما باشیم.![]()
شریعت پناه ...طراحی اجزا
مقاومت دکترنایی
ارتعاشات دکترجباری....(اما این رو توصیه نمیکنم) چون جباری با نایی قابل مقایسه نیستند.
والا ظلمه!ما تهران نیستیم گناهمون چیه؟
نایی کتابش با کلاساش فرق میکنه ؟
کتابش کلاسش رو پوشش میده یا نه ؟
ولی حیف شد ریاضی نزدیدراستش کتابهاش کلی هستند...
کلاسش اگربرید ...شرایطش فرق میکنه...خیلی هم بهتره.
چیزی که باهاتون کار میکنه...سوالات کنکور همون سالی هست که میخواید شرکت کنید.
شاید باورتون نشه...میگفت این شاید امسال بیاد.......اومد!!!!
اینم ممکنه بیاد.......اومد!!!!!!!
3تا عین سوالی که خودش مطرح کرده.
بقیه هم شبیه جزوه اش.
ولی حیف شد ریاضی نزدید
حرارت هم سمیع پور خوندید ؟
سلام!
نه بهتر نیست ...من این توصیه رو به یکی از دوستام کردم!!
اما گوش نکرد و نتیجه نگرفت...دانشگاهی که کلا به عنوان استاد دانشگاه تدریس میکنند...نصیر هست..
کلا شرایط نصیر متفاوته با بقیه جاها...تدریسشون بسته به جا متفاوته...من که نصیر بودم ...اما دوستم 1آموزشگاه دیگه بود که نایی اونجا هم بود.
اما نتیجه نگرفت...حکمتش با خداست!
آخه چرا؟اگه استاد یکیه چرا باید جاهای مختلف مطالب متفاوت بگن؟یا اینکه بعضی جاها کاملتر بگن!!
من هفته پیش طراحی اجزا شریعت پناهی مدرسان شریف ثبت نام کردم چون ظرفیت کلاسش 15 الی 20 نفره گفتم راندمان کلاس بالاتر از نصیر میشه، یعنی حالا چی میشه؟یعنی به ما مطالب کمتری رو میگه؟ آخه دور از جوانمردیه!!! حالا من چیکار کنم؟ یعنی از مدرسان انصراف بدم؟ اونوقت یه مقدار از شهریه رو که کم میکنه که!!!
اون دوستتون که جای دیگه رفته بود جزوش با ما شما فرق میکرد؟؟شاید خب اون خودش خوب نخوند...
اصلا با خودتون فکرکردید چرا کلاسهای نصیر این همه زود پر میشند؟
تدریس 1استاد به شرایط زیادی که هست میتونه متفاوت باشه...من هم به گفته خیلی از دوستان نصیر شرکت کردم و با ظرفیت بالا اونجا نتیجه خوب گرفتم و راضیم.
خب اون دیگر دانشجو ها تجربه اش رو داشتند که گفتن...!!!
منم برحسب وظیفه به دوستام گفتم که 3تا بودن ..که هر3خوب نزدن!! بگیم 1کی خوب نخوند......2تا...نه دیگه 3تا!!
شما بازهم تحقیق کنید...
اما راجبه جزوه!! بنده جزوه شون رو ندیدم...اما حتما به اونها هم کامل گفته بوده ...اماحتما 1سری شرایط هست که نمیزاره نتیجه خوبی بگیرند!!!!
مثلا چه شرایطی؟میشه توضیح بدبن؟ من یکم نگران شدم
مرسی
با اجازه daneshju.m
مشاهده پیوست 102434
آره برای تمرین تست های مختلف خیلی خوبه.
نارنجی درس نداره ها، درس رو باید از حنانه یاد بگیرین.
البته دینامیک ماشین یه سری حقه هایی هم داره که با حل تست های زیاد خودتون پیداش میکنین.
اینم جزوه دستنویس دینامیک ماشین مهندس حنانه :
http://www.4shared.com/office/NFpZrTp-/____.html
راستش اینو از یه سایتی خریدم ، در مورد خوب و کامل بودنش هم اطلاعاتی ندارم ، هنوز هم نخوندمش ، انشالله براتون مفید باشه
موفق باشید .
خیلی خوب میشه اگه دوستانی که تهران هستن جزوه هر جلسشون رو بذارن،ولی آیا کسی پیدا میشه؟!!!والا ظلمه!ما تهران نیستیم گناهمون چیه؟
مسلما فقط این نیست،چون هر کی رفته سر کلاسش جزوه نوشتهفقط همین یک جزوه وجود داره از حنانه؟(منظورم اینه که این کاملترینه؟)
میدونی تست های چه کتابی حل کرده؟
و اینکه جزوهش در موسسه ای پیدا میشه؟
من فقط آزمونش رو می خوام برم،جامعه آماریش پایین نیست،چون من نشنیدم کسی آزمون نصیرو توصیه کنه!!!سـلام
وقت همگی خوش!
فقط نصیر!
بقیه فقط در حد تبلیغاتن.
سیالات 51
و دینامیک27
مسلما فقط این نیست،چون هر کی رفته سر کلاسش جزوه نوشته
من جزوه رو نخوندم نمی دونم تست چی حل کرده!
این همون جزوه ای هست کهdaneshju.m عزیز برامون گذاشتن،چون یکی از دوستامون با 4sharedمشکل داشت من اینجا آپلود کردم.![]()
والا ظلمه!ما تهران نیستیم گناهمون چیه؟