ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ariax77

کاربر فعال
جزوه هاي كپي رو بايد با كيفيت آشغال و اونم سياه و سفيد با قيمت 10 برابر پول كپيشون تهيه كنيم! درحالي كه اين پول تو جيب اون استاد نميره و يه سري از دوستان سوء استفاده ميكنن!
هيچ كدوم از جزوات مطرح كنكور به صورت رنگي تو نت پيدا نميشه. همه رو بايد به صورت كپي از اين دوستان خريداري كرد

اگه كسي هست اينجا كه خودش به شخصه تو كلاس هاي اين اساتيد مطرح شركت كرده و جزوه رو داره بذاره... جزوه با كيفيت... اين جزوه هايي كه فروخته ميشه تو نت فك كنم بي ارزش ترين منابع مطالعاتي باشن!

آخرین ویرایش:

hamin913

عضو جدید
با سلام کسانی که جزوه طراحی اجزا دکتر شریعت پناهی و جزوه سیالات دکتر صادقی رو می خوان پیام خصوصی بدن

k1keyvan27

عضو جدید
جزوه هاي كپي رو بايد با كيفيت آشغال و اونم سياه و سفيد با قيمت 10 برابر پول كپيشون تهيه كنيم! درحالي كه اين پول تو جيب اون استاد نميره و يه سري از دوستان سوء استفاده ميكنن!
هيچ كدوم از جزوات مطرح كنكور به صورت رنگي تو نت پيدا نميشه. همه رو بايد به صورت كپي از اين دوستان خريداري كرد

اگه كسي هست اينجا كه خودش به شخصه تو كلاس هاي اين اساتيد مطرح شركت كرده و جزوه رو داره بذاره... جزوه با كيفيت... اين جزوه هايي كه فروخته ميشه تو نت فك كنم بي ارزش ترين منابع مطالعاتي باشن!
کاملا درسته.مشکل ما هم همینه فعلا با کتابا و بدون جزوه سر میکنیم.من چند تا جزوه دارم تو نت پیدا کردم شب وقت بشه میزارم

Sa2011

عضو جدید
بله رشته من مكانيك ماشين آلات كشاورزي هست خيلي از درسهايي كه شما خوندين ما هم خونديم و فكر مي كنم اگه با لطف خدا و بعد تلاش خودم پيش برم حتما مي تونم موفق بشم از بين دروس ما فقط كنترل رو نخونديم بقيشونو خونديم فكر مي كنيد ايشالله بتونم قبول بشم؟

Sa2011

عضو جدید
من با شما هستم من از همين امروز با استاتيك مريام شروع كردم بياييد شروع كنيم تا دير نشده عزيزان.

daneshju.m

عضو جدید
بله رشته من مكانيك ماشين آلات كشاورزي هست خيلي از درسهايي كه شما خوندين ما هم خونديم و فكر مي كنم اگه با لطف خدا و بعد تلاش خودم پيش برم حتما مي تونم موفق بشم از بين دروس ما فقط كنترل رو نخونديم بقيشونو خونديم فكر مي كنيد ايشالله بتونم قبول بشم؟

خواستن ، توانستن است . با تلاش و پشتکار زیاد انشالله موفق خواهید شد .

hamin913

عضو جدید
کسانی که جزوه طراحی اجزا دکتر شریعت پناهی و سیالات دکتر صادقی رو می خواهد پیام خصوصی بدن
این جزوات دست نویس می با شد و با خط بسیار خوانا می با شد

karim-mech

کاربر بیش فعال
چقدر اینجا خلوته؟؟؟؟؟؟
بروبچ قدیمی نیستن! صفایی نداره!

reza.mehr

عضو جدید
سلام به همه بچه های این تاپیک..من خودم امسال تو کنکور ارشد قبول شدم..حالا میخوام یه راهنما براتون بذارم که فوق العاده به دردتون خواهد خورد ..این راهنما توسط یکی از رتبه های زیر 5 پارسال (که از دوستان عزیز بنده هستش)تهیه شده و فکر نمیکنم تا حالا جایی منتشر شده باشه..اگر مطالبشو مفید ارزیابی کردین به دیگران هم پیشنهادش بدین و اگر صلاح دونستین توی تاپیکای دیگه هم منتشرش کنید(البته با ذکر منبع!) و هم برای نویسنده این راهنما و هم برای من یه صلوات بفرستین..ممنون
(ضمنا دکمه تشکرم ار امکانات جالبه سایته!)

پیوست ها

• راهنمای ارشد مک&#1.pdf
    357.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Farshad311

عضو جدید
سلام بچه ها من رو هم به جمع خودتون بپذیرید.سال آخرم.بعد امتحانام میخوام شروع کنم.به یه برنامه ریزی توپ احتیاج دارم.منو از راهنماییاتون دریغ نکنید.

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
رياضي مهندسي كريمي(نصير)

رياضي مهندسي كريمي(نصير)

دوستان فكر كنم كتاب آقاي كريمي رياضي مهندسي كتاب مناسبي باسه من خودم جزوه دكتر معتقدي و دكتر نيكوكار رو ديدم . كتاب دكتر نيكوكار از نظر متن درسي خيلي خلاصس و تست زياد داره . از بين كتاب هاي دكتر نيكوكار و آقاي كريمي موسسه نصير چند صفحشو كه نگاه كردم فكر كنم كتاب كريمي را دست تره و راحت تر و شيوا تر توضيح داده و واسه بيان هر مطلبي مثال هاي ساده آورده تا مطلب قشنگ جا بيوفته چند صفحشو از سايت نصير گرفتم ببينيد چطوره نظر بديد
موفق باشيم;)
http://nasir.ir/attachment/160619.pdf

godman2010

عضو جدید
سلام... کتابای آقاسی باید هر دو جلدشو بگیریم؟؟؟؟ من مدرسان دارم...برم اقاسی بگیرم؟؟؟

k1keyvan27

عضو جدید
دوستان فكر كنم كتاب آقاي كريمي رياضي مهندسي كتاب مناسبي باسه من خودم جزوه دكتر معتقدي و دكتر نيكوكار رو ديدم . كتاب دكتر نيكوكار از نظر متن درسي خيلي خلاصس و تست زياد داره . از بين كتاب هاي دكتر نيكوكار و آقاي كريمي موسسه نصير چند صفحشو كه نگاه كردم فكر كنم كتاب كريمي را دست تره و راحت تر و شيوا تر توضيح داده و واسه بيان هر مطلبي مثال هاي ساده آورده تا مطلب قشنگ جا بيوفته چند صفحشو از سايت نصير گرفتم ببينيد چطوره نظر بديد
موفق باشيم;)
http://nasir.ir/attachment/160619.pdf
من امروز توی کتابفروشی بودم کتاب جالبیه(در نگاه اول)صفحات رنگی داره با کاغذ عالی.شیوه درس دادنشم جالب بود به نظرم ساده بیان کرده بود(وقت نشد کامدقیق بشو روش)قیمتش بالا بود16000تومن.فقط من توش حل تست ندیدم.سوال داشت اما فقط پاسخنامه داده بود.فردا کامل نگاه میکنم میگم

k1keyvan27

عضو جدید
مشورت در مورد کتاب نایی

مشورت در مورد کتاب نایی

کتاب مقاومت نایی رو بنا به سفارش مهندسای عزیز گرفتم.سوالی کا دارم اینه؟
1تستهای تکمیلیشو بزنیم یا فقط طبقه بندیاشو؟تو طبقه بندی عمرانم بزنیم؟(کلا میدونم همش باید زده شه فقط میخوام زمانبندی درستی داشته باشم)
2-در مورد طراحی اجزا(راهیان ارشد)بعضی فرمولا زیادی بد قلقن آیا باید حفظشون کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنین

k1keyvan27

عضو جدید
ریاضی مهندسی رو از mahdi0063 گرفتم(ذکر منبع;))یا از ایشون بگیرید یا پیام خصوصی بدید میل کنم.
البته بگم که جزوه ای هست که با امتحانات پارسه میدن یعنی خلاصه هستش و تست نداره

MechanicJJ

عضو جدید
کتاب مقاومت نایی رو بنا به سفارش مهندسای عزیز گرفتم.سوالی کا دارم اینه؟
1تستهای تکمیلیشو بزنیم یا فقط طبقه بندیاشو؟تو طبقه بندی عمرانم بزنیم؟(کلا میدونم همش باید زده شه فقط میخوام زمانبندی درستی داشته باشم)
2-در مورد طراحی اجزا(راهیان ارشد)بعضی فرمولا زیادی بد قلقن آیا باید حفظشون کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنین

1- مقاومت فقط تست های مکانیک رو بزنید با یه سری تست گزینشی به انتخاب خودتون از عمران واسه تسلط.تست تکمیلی اصلا نزنید.نیازی نیست.فقط استرس پیدا میکنین.
2-اجزا اون فرمول هایی که تا حالا توی کنکور اومده رو حفظ کنین فقط.

k1keyvan27

عضو جدید
1- مقاومت فقط تست های مکانیک رو بزنید با یه سری تست گزینشی به انتخاب خودتون از عمران واسه تسلط.تست تکمیلی اصلا نزنید.نیازی نیست.فقط استرس پیدا میکنین.
2-اجزا اون فرمول هایی که تا حالا توی کنکور اومده رو حفظ کنین فقط.
مرسی از راهنماییتون.بقیه افراد میشه نظر بدن تا جمع بندی دقیقتری بشه؟

MechanicJJ

عضو جدید
بچه ها راستی درباره مقاومت نایی مثال هاش رو فراموش نکنین.
مهم ترین بخش کتاب مثال هاشه.
حتما حتما باید یاد بگیرید روش حل مثال هارو تا سر جلسه هم سوالای مقاومت رو یکی پس از دیگری حل کنید.
دفعه اول که کتاب رو میخونین احتمالا سخت باشه یکم ولی دور های بعدی راه میفتین.پس ناامید نشید هیچ وقت.
مثال هاش رو هم دفعه اول بخونین با راه حل،بعد خودتون سعی کنید حل کنید.

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
مرسی از راهنماییتون.بقیه افراد میشه نظر بدن تا جمع بندی دقیقتری بشه؟

واسه درسي مثل طراحي اجزا كه درس بسيار گسترده و مفهوميه و دست طراح سوال واسه طرح سوال تو اين درس خيلي خيلي بازه علاوه بر كتاب كمك درسي مثل راهيان يا جزوه شريعت پناهي حتما كتاب شيگلي كنار دستتون باشه چون خيلي از مسائل رو از روي شيگلي راحتر متوجه ميشيد مخصوصا روابط سنگين برخي فصول مثل فصل فنر ها كه پارسال ازش سوال نيومد احتمال زياد امسال ازش سوال مياد كتاب شيگلي ترجمه ديبايي نيا هم بهتره

NASTOH

عضو جدید
آقا مثلا ما می خوایم واسه کنکور ارشد بخونیم ، در بدترین حالت هم ، اگه بوده باشیم ، حداقلش درسا رو پاس کردیم که مدرک گرفتیم ، خیلی فرق هست بین ما و کسی که هنوز این درسا رو نگرفته، خیر سرمون اسممون رو مهندس گذاشتن ، دیگه سرعت رو که باید بدونیم چیه ، بعدشم برای همه دروس یه پیش زمینه ذهنی همگی دارن ...

دوستمون گفت دینامیک هیچ ربطی به دینامیک ماشین نداره و مجزا هستن و فقط اسمشون شبیه.این توضیحات برا ایشون بود که ی لحظه من شک کردم ایشون رشتشون فنی مهندسی باشه

NASTOH

عضو جدید
شما همه پست هارو با همین دقت میخونی؟
من کجا گفتم با بیست درصد دینامیک رتبه زیر 300 میشه؟ بین 300تا جابجایی توی رتبه با زیر 300 شدن خیلی تفاوت هست.

با 20 درصد بین 500 هم نمیشی دوست من

NASTOH

عضو جدید
آقا مثلا ما می خوایم واسه کنکور ارشد بخونیم ، در بدترین حالت هم ، اگه بوده باشیم ، حداقلش درسا رو پاس کردیم که مدرک گرفتیم ، خیلی فرق هست بین ما و کسی که هنوز این درسا رو نگرفته، خیر سرمون اسممون رو مهندس گذاشتن ، دیگه سرعت رو که باید بدونیم چیه ، بعدشم برای همه دروس یه پیش زمینه ذهنی همگی دارن ...

اگه این سوال منو جواب بدی میفهم مفهوم سرعت فهمیدی.
وقتی سرعت صفره شتاب چقدره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا