آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    172

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم دوست دارم از این مملکت برم . مهم نیست کجا فقط جایی که دین حکومت نکنه . مردمو بخاطر اعتقاداتشون نکشن. دادگاه تفتیش عقاید نداشته باشه. هیشکی تو مملکت چهره کاریزما نداشته باشه. ترجیحا کانادا

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز

استغفر الله ... مگه کسیم هست اینو خواننده بدونه که حالا جو ورش داشته .....

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این اوضاع شیر تو شیر که معلوم نیست دوست کیه و دشمن و با وجود این همه کثافت کاری سیاست مداران برای به دست آوردن پول و قدرت در این مملکت اسلامی ترجیح میدم به یک کشور غیر اسلامی آفریقایی سفر کنم تا اینکه در ایران بمانم و شاهد این همه حق خوری و ناعدالتی باشم و نتوانم کاری کنم ......

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
دوس دااارم هر کودوم که حملش راحت تره رو با خودم ببرم.اینجوری امنیتشم بیشتره.سبک باشه خوب میتونم بدوام!!خخ:D

:Dبعد تو چی میخوری ؟تو ظرف شیشیه ای یا چینی؟
چینیش گل داره یا طرح دار
رنگش چه رنگیه:D

Moonlight3311

عضو جدید
فقط کره جنوبی و دبی
کره چون طبیعتش و فرهنگ مردمش خیلی خوبه .
دبی چون من آب و هوای گرمو ترجیح میدم و ساحلو

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آیا در شرایط فعلی دوست دارید برای زندگی به یک کشور خارجی مهاجرت کنید ؟؟؟
فرض را بر این بگذارید که امکانات مهاجرت برای شما فراهم است .
در صورت تمایل نام کشور را هم ببرید >

مهاجرت نه ولی چندسالی چرا دوست دارم آمریکا

ile

عضو جدید
من خیلی دوست دارم برم ژاپن ، در مورد فرهنگشون مطالعه کردم، مردمان بسیار نازنینی هستند. من آرزوم اینه که یک ژاپنی با من ازدواج میکرد و به من اقامت ژاپن رو میدادند.

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی دوست دارم برم ژاپن ، در مورد فرهنگشون مطالعه کردم، مردمان بسیار نازنینی هستند. من آرزوم اینه که یک ژاپنی با من ازدواج میکرد و به من اقامت ژاپن رو میدادند.

دخترای ژاپنی خیلی مودب و مظلومند ...ما دو تا عروس ژاپنی داریم ...یکیشون بعد از چند سال زندگی از فامیلمون جدا شد (حق داشت ...خیلی مرد بسازی نبود )
و اون یکی هم زن خیلی مهربونی است ... و بچه هاش رو با فرهنگ ژاپنی و ایرانی بزرگ کرده و ندیدم هیچ وقت اخم روی صورتش باشه ...
مردای ژاپنی هم گمونم خیلی مهربون و خوش اخلاقند ...تونستی پیدا کنی یکی رو هم بفرس این ور :biggrin:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تاپیک چرا اومده زنگ تفریح ؟!!!!
تو تاپیک اطلاعات عمومی گفتم مدیریت باید از خودش خجالت بکشه که موضوعات بی ربطو با هم ادغام کرده!
اما در این مورد دیگه واقعا نمی دونم چی باید گفت! خجالت جواب نمی ده!

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو تاپیک اطلاعات عمومی گفتم مدیریت باید از خودش خجالت بکشه که موضوعات بی ربطو با هم ادغام کرده!
اما در این مورد دیگه واقعا نمی دونم چی باید گفت! خجالت جواب نمی ده!

طوری نیست!!
میخواستن ما که اهل اطلاعات عمومی نیستم هم جواب بدیم....

من اگه با خونواده (پدر و مادر و ...) باشه فق حاضرم برم که خب به احتمال زیاد اونها اصلا حاضر نیستن بیان اگه هم بیان با خونواده میان ....

خلاصه که دیگه نمیشه اومد!! رو من حساب نکنین:D

بالا