آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    172
ما توی این مملکت درس میخونیم با بودجه ی بیت المال
با وجود این همه مشکلات از کارگر و قشر محروم می زنند میزارن برای دانشگاهها تا دانشجوها درس بخونن و مملکت رو جلو ببرن
اونوقت یه عده با قدر نشناسی و خود محوری میخوان که برن و بشن سرمایه کشور های دیگه ! تا با رفاه بیش تری زندگی کنند .
.
این هم حق الناسه هم پشت کردن به مملکت
.
اینکه کسی بره اونور تا پیش رفت کنه ولی بعد برگرده و خدمت کنه حسابش جداست

old friend

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با وجود این همه مشکلات از کارگر و قشر محروم می زنند میزارن برای دانشگاهها تا دانشجوها درس بخونن و مملکت رو جلو ببرن
اونوقت یه عده با قدر نشناسی و خود محوری میخوان که برن و بشن سرمایه کشور های دیگه ! تا با رفاه بیش تری زندگی کنند .
.
.

بدبخت اینهمه درس خونده نمیتونه تو مملکت خودش یه کار تو رشته خودش پیدا کنه، حقش نیست بره؟
دولت وقتی راه درس خوندن رو میذاره ادامه کارشم ذاره دیگه
وگرنه ادم از بچگی کارگری کنه والا الان وضعش خیلی بهتره

ahmadpashaei

عضو جدید
من امسال خودم با وجود داشتن پذیرش نرفتم ولی حتما سال دیگه میرم.دلایل: 1- علاقه شدید به ادامه تحصیل تا دکترای برق در بهترین دانشگاهی که برام مقدور باشه و دانشمند شدن به مفهوم واقعی کلمه
2- برای من با این سن که فاصله زیادی افتاده بین درسم اصلا تحصیلات تکمیلی بی کیفیت ایران توجیه علمی و اقتصادی نداره.با بورسیه اونور من میتونم ازدواج کنم و همزمان هم زندگیمو داشته باشم هم درس در بهترین کیفیت و هم یک پس انداز کوچک(اگر با دختری ازدواج کنم که اونم می خواد برای درس بره).
3- انجام دادن کاری بزرگ برای کشور عزیزم(اگر بتونم و لیاقت داشته باشم)
حالا برگشتن واقعا قابل پیش بینی نیست،اگر شرایطش نباشه از نر سیاسی و کاری/شغلی(جایگاه و امکانات) نباید برگشت.
خطاب به تندرو های سایت: یادتون باشه علم اونجاست و دانشمندان اونها همه چیز رو برای رفاه بشر می سازند و ما استفاده می کنیم مثل همین کامپیوتر زیر دستتون. ما براشون موشک نمیسازیم ولی اختراعات و اکتشافاتی می کنیم که درسته اسما" مال اونهاست ولی همه دنیا ازشون استفاده می کنن. سیستم سیاسی در ایران بر مبنای مصرف هست پس با این اراجیف که شما مملکت رو می سازید خودتون رو گول نزنید. از دستتون بر میومد می رفتین. هرکس می ره بی وطن و بی غیرت نیست و هرکی می مونه خالص و وطن پرست نیست. بس کنید این تفکر متحجرانه تک قطبی دیکتاتوریتون رو. کسی نظرش خلاف شما باشه باید برچسب بخوره و سرکوب بشه؟ نظر من اینه که اونها اگر برگردن خدمت می کنن مثل خیلی ها و اگرم بمونن بازم خدمت به بشریت می کنند.این عیبی داره؟ ره آورد تعلیمات عالمان پراداعای دینی در مذاهب اسلامی چیزی جز سر بریدن و ترور و بمب گذاری هست؟ البته جانم فدای اسلام و شیعه و ائمه اطهار ولی می خوام بگم اینها دستاویزی شده برای رسیدن یکسری به اهداف خودسرانه خودشون و این وسط فقط مردم امی قربانی میشوند.

EECi

مدیر بازنشسته
همین که فردی در ایران تحصیل بکنه و بره به کشوری دیگه و وسیله یا روشی رو ابداع کنه که به زندگی انسان ها کمک کنه ، یعنی هدر نرفتن سرمایه بیت المال .
فرض کنید یک دانشجوی ایرانی در ساخت یک ربات جراح در امریکا همکاری داشته باشه . همین ربات فردای روزگار در ایران برای درمان بیماران مورد استفاده قرار خواهد گرفت
در حال حاضر کدام سازمان در ایران برای ساخت همچنین پروژه ای هزینه می کنه ؟

بهتره وسیعتر فکر کنیم

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.

به احتمال زیاد شما الان در ایران زندگی نمی کنید!!!!

+

فقط تعداد معدودی هستند که از بیت المال برای درس خواندن استفاده می کنند !!!!
{و این افراد چه درین خاک بمانند چه نه حق ناس بر گردنشان هست}

+
هر کشوری وظیفه دارد بستر های تحصیل و ترقی علمی را فراهم سازد ، غیر این باشد باید شرایط تحصیل سهل را در سایر نقاط گیتی که محیایی پیشرفت علمی اند را ایجاد کند ،

+
خدمت کردن به علم در هر رنگی ارزشمندست

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
.
.

آقا نذاشتن بریم وگرنه زودتر از اینا میرفتیم راضی به زحمتم نبودیم این همه خرجمون کنن به خدا :D
والا من از زمانی یادمه همیشه برا تحصیلمون ازمون شهریه و پول گرفتن همچینم مجانی نبود خیلی تومن پول می گرفتن :surprised:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امسال خودم با وجود داشتن پذیرش نرفتم ولی حتما سال دیگه میرم.دلایل: 1- علاقه شدید به ادامه تحصیل تا دکترای برق در بهترین دانشگاهی که برام مقدور باشه و دانشمند شدن به مفهوم واقعی کلمه
2- برای من با این سن که فاصله زیادی افتاده بین درسم اصلا تحصیلات تکمیلی بی کیفیت ایران توجیه علمی و اقتصادی نداره.با بورسیه اونور من میتونم ازدواج کنم و همزمان هم زندگیمو داشته باشم هم درس در بهترین کیفیت و هم یک پس انداز کوچک(اگر با دختری ازدواج کنم که اونم می خواد برای درس بره).
3- انجام دادن کاری بزرگ برای کشور عزیزم(اگر بتونم و لیاقت داشته باشم)
حالا برگشتن واقعا قابل پیش بینی نیست،اگر شرایطش نباشه از نر سیاسی و کاری/شغلی(جایگاه و امکانات) نباید برگشت.
خطاب به تندرو های سایت: یادتون باشه علم اونجاست و دانشمندان اونها همه چیز رو برای رفاه بشر می سازند و ما استفاده می کنیم مثل همین کامپیوتر زیر دستتون. ما براشون موشک نمیسازیم ولی اختراعات و اکتشافاتی می کنیم که درسته اسما" مال اونهاست ولی همه دنیا ازشون استفاده می کنن. سیستم سیاسی در ایران بر مبنای مصرف هست پس با این اراجیف که شما مملکت رو می سازید خودتون رو گول نزنید. از دستتون بر میومد می رفتین. هرکس می ره بی وطن و بی غیرت نیست و هرکی می مونه خالص و وطن پرست نیست. بس کنید این تفکر متحجرانه تک قطبی دیکتاتوریتون رو. کسی نظرش خلاف شما باشه باید برچسب بخوره و سرکوب بشه؟ نظر من اینه که اونها اگر برگردن خدمت می کنن مثل خیلی ها و اگرم بمونن بازم خدمت به بشریت می کنند.این عیبی داره؟ ره آورد تعلیمات عالمان پراداعای دینی در مذاهب اسلامی چیزی جز سر بریدن و ترور و بمب گذاری هست؟ البته جانم فدای اسلام و شیعه و ائمه اطهار ولی می خوام بگم اینها دستاویزی شده برای رسیدن یکسری به اهداف خودسرانه خودشون و این وسط فقط مردم امی قربانی میشوند.
مرسی
من چیزی نمی گم
همین حرفای آقای پاشایی رو تایید می کنم
به جز یه نکته اونم اینکه آدمی که خداوند با اختیار آفریده رو اگه بخوای اختیارشو ازش بگیری تحمل نمی کنه...

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
.
.

کدوم بیت المال

آها همون زمین های که دولت زمین هایمان به تصرف خود درآورد اونو تقدیم به ////// کرد

سرمایه مون که با بی گناهی رفت ... الانم با این همه درس خوندن و مشکلات دست به جیب پدر هستیم گشنه نمانیم خرج زن و بچه رو بدیم ...

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
همین که فردی در ایران تحصیل بکنه و بره به کشوری دیگه و وسیله یا روشی رو ابداع کنه که به زندگی انسان ها کمک کنه ، یعنی هدر نرفتن سرمایه بیت المال .
فرض کنید یک دانشجوی ایرانی در ساخت یک ربات جراح در امریکا همکاری داشته باشه . همین ربات فردای روزگار در ایران برای درمان بیماران مورد استفاده قرار خواهد گرفت
در حال حاضر کدام سازمان در ایران برای ساخت همچنین پروژه ای هزینه می کنه ؟

بهتره وسیعتر فکر کنیم
احسان جان نمی خوام با این منطقت منو گول بزنی ... با این همه پول نفت میشه در عرض 5 سال خیلی چیزا رو وسیع کرد
80% می خوان برن!
گلی به جمال جمهوری اسلامی
:razz:

ببخشید لطفا بگید ....

جمهوری ولایت مطلق فقیه

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
80% می خوان برن!
گلی به جمال جمهوری اسلامی
:razz:

شما تو نظرسنجی شرکت نکردید ! :razz:

آقا نذاشتن بریم وگرنه زودتر از اینا میرفتیم راضی به زحمتم نبودیم این همه خرجمون کنن به خدا :D

زودتر از اینا میرفتیم ؟! .... من کلا راضی بودم همون ور بدنیا میومدم :d که دیگه کار به مرحله تصمیم گیری هم نمیرسید!

کدوم بیت المال

آها همون زمین های که دولت زمین هایمان به تصرف خود درآورد اونو تقدیم به ////// کرد

...

واقعا .. :razz:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
زودتر از اینا میرفتیم ؟! .... من کلا راضی بودم همون ور بدنیا میومدم :d که دیگه کار به مرحله تصمیم گیری هم نمیرسید!

.. :razz:

والا این همه هم منت سرمون نمیزاشتن
الان تازه کم مونده بگن چون رایگان نفس میکشین مدیونین :)

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما تو نظرسنجی شرکت نکردید ! :razz:
من واقعا می گم یک آدم دلتنگ بشویی هستم... با اینکه اینجا دارم احساس خفگی می کنما ولی به لحاظ عاطفی جسارت رفتن ندارم..
حالا پولشو هم ندارمااا ولی اگه یکی بیاد بگه پولشو من می دم تو برو هم باز دودل می مونم که برم یا نه
در کل نرفتنم فقط از سر بچه ننه بودنمه :D
البته بماند که هیچ جا مهاجرو خودی نمی دونن... همه جا غریبه ای... متجاوزی..!
عاخه ما چرا باید تو این مقطع زمانی خاص از این جغرافیای خاص سر در میاوردیم؟؟:w04:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ جای دنیا رو با ایران عوض نمیکنم ..شاید برای گشتن برم این ور اون ور ولی هیچ جا رو با ایران عوض نمیکنم ... میسازمت ایران

setayesh02931

عضو جدید
والا من راضیم برم یه دهات سرسبزی زندگی کنم و نفس بکشم یخورده
چقدر دلم میخواد یه جای ساد ه ای برم که هیچ دوز و کلکی نباشه مثل روستا
مردمش بی شیله پیله باشن واسه هم بخوان نه و اسه هم بزنن
خارج واسه چیمه

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خارج واسه چیمه

اخی چه معصومانه ... درست مثل من

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
خارج واسه چیمه
خدا خیرت بده... معلومه اصن تا حالا نرفتی روستا نمی دونی چه خبره!

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من واقعا می گم یک آدم دلتنگ بشویی هستم... با اینکه اینجا دارم احساس خفگی می کنما ولی به لحاظ عاطفی جسارت رفتن ندارم..
حالا پولشو هم ندارمااا ولی اگه یکی بیاد بگه پولشو من می دم تو برو هم باز دودل می مونم که برم یا نه
در کل نرفتنم فقط از سر بچه ننه بودنمه :D
البته بماند که هیچ جا مهاجرو خودی نمی دونن... همه جا غریبه ای... متجاوزی..!
عاخه ما چرا باید تو این مقطع زمانی خاص از این جغرافیای خاص سر در میاوردیم؟؟:w04:

منم فقط به همین دلیل تو نظرسنجیش شرکت نکردم :d

moh72

عضو جدید
من دوست ندارم تا اخر عمرم یه جای دیگه زندگی کنم ولی دلم میخواد امکاناتشو داشته باشم که هر وقت خواستم برم هر وقت خواستمم برگردم مثلا شاید کار یا تحصیل باشه برم ولی نه برای همیشه تا هر وقت که بخوام
البته حالت ایده ال اینه که وضع یه جوری باشه ادم اصلا به این جور مسائل فکر نکنه ولی فعلا اون شرایط نیست و نمیشه امیدوار موند که ادم مهاجرت کنه بعد شروع به زندگی کردن بکنه یه موقع میبینه دیگه پیر شده!

nazila_sh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من اصلا از خارج خوشم نمیاد.اصلا و ابدا

اما بعضی وقتا هم دلم از نامردیهای اینجا میگیره.
اما در کل ترجیح فعلنم اینه که بمونم

بالا