آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    172

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهاجرت که از آرزوهای تقریبا مهاله هر ایرانیه :دی بخصوص من :دی

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالی اونیه که همینجا می شد شاد و خوشحال زندگی کرد:(

خو نمیشه.:(
ولی یه سوال تو حاضری تو خونه ی خودت که به فرض شبیه یه خرابه باشه زندگی کنی ینی تو خونه ای که مال خودته یا تو خونه همسایتون که خیلی مجلله؟

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=212645&stc=1

;)

پیوست ها

• 446546464.jpg
    446546464.jpg
    12.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو نمیشه.:(
ولی یه سوال تو حاضری تو خونه ی خودت که به فرض شبیه یه خرابه باشه زندگی کنی ینی تو خونه ای که مال خودته یا تو خونه همسایتون که خیلی مجلله؟
اگه همسایه خونه رو بده واسه خودم خونه همسایه :D
اگه نه خونه خودم:cry:
خو اونجا مزاحمم ده:cry:
خاک تو سر این روحیات من :(

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاش ی جایی برای زندگی غیر از زمین هم بود ...... :(

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرار مغز ها نیست ؛ فرار کله هاست ...
سری که هوای خدمت به وطن در آن نیست ،
تنی که فقط آسایش خود را می پسندد ؛
و بزرگی * در این خصوص چه زیبا گفته که :
قلبی که برای ایران نمی تپد همان بهتر که هرگز نتپد ...

البته اون جمله بالایی از بزرگی هست خدانکنه قلب شما هم باشگاهی ها نتپه
:)

*وارش*

کاربر فعال

البته اون جمله بالایی از بزرگی هست خدانکنه قلب شما هم باشگاهی ها نتپه
:)

کشوری هم که به فکر مغزهایش نیست باید رها شود. البته همیشه رفتن دلیل بر دوست نداشتن نیست:smile:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
آشنای عزیز فقر همه چیزو نابود می کنه
فقر عزت نفس آدمو له می کنه

تو ببین اصلا زمینه ای برای خدمت هست؟ به چه شکلی قراره خدمت کنه؟؟؟
اونی هم که تو ایران کمابیش شاید بتونه خدمتی کنه امثال پروفسور سمیعی و حسابی ان که رفتن علم روز دنیا رو از جای دیگه گرفتن و ایرانیها نصیبشو بردن!

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
اگه موقعیتش باشه حتما میرم..

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
کشوری هم که به فکر مغزهایش نیست باید رها شود. البته همیشه رفتن دلیل بر دوست نداشتن نیست:smile:
با جمله اولتون کاملا مخالفم.نباید رها بشه بلکه باید اصلاح بشه.

آشنای عزیز فقر همه چیزو نابود می کنه
فقر عزت نفس آدمو له می کنه

تو ببین اصلا زمینه ای برای خدمت هست؟ به چه شکلی قراره خدمت کنه؟؟؟
اونی هم که تو ایران کمابیش شاید بتونه خدمتی کنه امثال پروفسور سمیعی و حسابی ان که رفتن علم روز دنیا رو از جای دیگه گرفتن و ایرانیها نصیبشو بردن!
من منکر این قضیه نیستم که سیاست درستی تواین زمینه بکار نمیره،ولی این دلیل نمیشه،اگه خود مردم مخصوصا نخبه ها کشورو نسازن کی قراره بسازه؟
پروفسور سمیعی و حسابی از اون دسته هستن که قلبشون برای ایران میتپه...مهم نیست علمو از کی واز کجا یاد میگیرن مهم اینه که برای کی وکجا خرجش میکنن....
اگه ایرانیها نصیبشو نبرن پس کی ببره؟اون جمله ای که گفتم بزرگی گفته به گمانم از پروفسور حسابی هست...
کسب علم از کشورهای دیگه بخودی خود بد نیست ولی استفاده از اون غیراز میهن خودت بی انصافیه.

پروفسور سمیعی و حسابی از اون دسته هستن که قلبشون برای ایران میتپه...مهم نیست علمو از کی واز کجا یاد میگیرن مهم اینه که برای کی وکجا خرجش میکنن....
اگه ایرانیها نصیبشو نبرن پس کی ببره؟اون جمله ای که گفتم بزرگی گفته به گمانم از پروفسور حسابی هست...
کسب علم از کشورهای دیگه بخودی خود بد نیست ولی استفاده از اون غیراز میهن خودت بی انصافیه.

پروفسور سمیعی و حسابی و... هیچ کدام در جوانی دلشون برای این مملکت نتپید.
همشون برای زندگی کردن، برای لذت بردن از مطالعه و علم بدون تعصب، داشتن شادی و لذت از زندگی و در کل فرار از جوامع عوام زده که بیشتر روی یک جوان تاثیر میذاره تا یک پیر، از ایران رفتن.

حال که پیر شدن و دنیا هم برای پیرها جای عرفان هست، برگشتن.
کارشون بسیار قابل تقدیره ولی پیرها هرگز نمیتوانند برای جوانان اصلاحات انجام بدن.

هر وقت متخصصین علوم انسانی و مذهبی و علمی کشور شما جوان ها بودن نه پیرهای 80 تا 90 ساله، میتونین به اصلاحات امیدوار باشید.

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من منکر این قضیه نیستم که سیاست درستی تواین زمینه بکار نمیره،ولی این دلیل نمیشه،اگه خود مردم مخصوصا نخبه ها کشورو نسازن کی قراره بسازه؟

یه جا خوندم جمعیت ایران داره رو به خنگی میره!!!!
چرا؟ چون نخبه ها و افرادی که ضریب هوشی بالایی دارن یا میرن اونور یا اگه بمونن اینجا اونقدر منزوی و ناامید میشن که نمیتونن به اهدافشون برسن
دلم نمیخواد توهین کنم اما حقیقت اینه که الان خیلی از کسایی که رئیس منو شما هستن لایق جایگاهشون نیستن ! چون هم دوره ایاشون که لایق بودن از ایران رفتن و دیگه برنگشتن!
به قول یکی" که خارج رفت ولی برگشت " آدم دردش میگیره وقتی میبینه یه سری ا ح م ق دارن از جایگاهی که نباید باشن سو استفاده میکنن!
ایشون برای یه فرصت مطالعاتی رفته بودن و به محض ورودشون یه اتاق کار با همه تجهیزات، و حتی کلید انبار تجهیزات میلیاردی!!! در اختیارشون قرار گرفت که هر وقت و به هر شکلی که راحت بودن تحقیقاتشونو انجام بدن....
اما ایشون به خاطر تعلق خاطری که به کشورشون داشتن و احساس مسئولیتشون در قبال خدمت به مردم و نسل های بعدی و همین طور احساس غربتی که اونجا بهشون دست میداد برگشتن...
اینجا فکر میکنید چطور باهاشون برخورد شد؟؟؟؟
نگم بهتره!
چیزی که از ایشون و داستان های مشابهشون دستگیرم شد اینه که ما باید بریم تا بتونیم به اهدافمون برسیم و پیشرفتایی که میخوایم رو داشته باشیم
اما بعدش باید برگردیم و با دستی پر با شرایط الان بجنگیم و اوضاع رو برای نسلای بعدی بهتر کنیم....
حیفه ایرانی که بزرگترین و باهوش ترین دانشمندای جهانو داره جمعیتش رو به خنگی بره.... :|

EECi

مدیر بازنشسته

البته اون جمله بالایی از بزرگی هست خدانکنه قلب شما هم باشگاهی ها نتپه:)
این جمله هایی که نوشتید نشون میده ، هنوز به درک درستی از شرایط فکری افراد متخصص و نخبه ای که از کشور میرند ، نرسیدید .
بدون اینکه صورت مساله رو بدونید ، انگ وطن فروشی میچسبونید :smile:
توضیح بیشتری نمیدم چون اساسا تکرار مکررات هست و برای خودم ملال آور .
موفق باشید

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببین عزیزم
تنها خدا بود که از هیچ همه چیز خلق کرد... (اونم من هنوز موندم چطوری)
و به خودش قسم من نمی تونم!!!
.
.
یه جا خوندم جمعیت ایران داره رو به خنگی میره!!!!
چرا؟ چون نخبه ها و افرادی که ضریب هوشی بالایی دارن یا میرن اونور یا اگه بمونن اینجا اونقدر منزوی و ناامید میشن که نمیتونن به اهدافشون برسن
دلم نمیخواد توهین کنم اما حقیقت اینه که الان خیلی از کسایی که رئیس منو شما هستن لایق جایگاهشون نیستن ! چون هم دوره ایاشون که لایق بودن از ایران رفتن و دیگه برنگشتن!
به قول یکی" که خارج رفت ولی برگشت " آدم دردش میگیره وقتی میبینه یه سری ا ح م ق دارن از جایگاهی که نباید باشن سو استفاده میکنن!
ایشون برای یه فرصت مطالعاتی رفته بودن و به محض ورودشون یه اتاق کار با همه تجهیزات، و حتی کلید انبار تجهیزات میلیاردی!!! در اختیارشون قرار گرفت که هر وقت و به هر شکلی که راحت بودن تحقیقاتشونو انجام بدن....
اما ایشون به خاطر تعلق خاطری که به کشورشون داشتن و احساس مسئولیتشون در قبال خدمت به مردم و نسل های بعدی و همین طور احساس غربتی که اونجا بهشون دست میداد برگشتن...
اینجا فکر میکنید چطور باهاشون برخورد شد؟؟؟؟
نگم بهتره!
چیزی که از ایشون و داستان های مشابهشون دستگیرم شد اینه که ما باید بریم تا بتونیم به اهدافمون برسیم و پیشرفتایی که میخوایم رو داشته باشیم
اما بعدش باید برگردیم و با دستی پر با شرایط الان بجنگیم و اوضاع رو برای نسلای بعدی بهتر کنیم....
حیفه ایرانی که بزرگترین و باهوش ترین دانشمندای جهانو داره جمعیتش رو به خنگی بره.... :|
آره
یه نمونه ش منم (نخبه ها رو می گما :D)

.
.
تازه هم خنگی دچار می شن هم کوتوله ای
ایرانیا میانگین قدیشون داره هی کم می شه... بخاطر سوء تغذیه... سوءتغذیه دیلش چیه؟؟؟
پیدا کن پرتقال فروش را!

معمار اسمان

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فعلا جا کم هست... کشور نیاز به یه خونه تکونی حسابی داره تا جا برا مغزها باز شه :victory:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوهوووم تمایل که دااارم ولی امکاناتشو نداااارم!
:(
اینجا جای زندگی نیست.

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوهوووم تمایل که دااارم ولی امکاناتشو نداااارم!
:(
اینجا جای زندگی نیست.
ای بابا پس کجا جای زندگیه؟ جای زندگی به چی میگن

فکر میکنین اونجا دیگه بهشته

یعنی هر جا ملت .......میشه جای زندگی ای بابا ای بابا بیخیال همجورشه دیدیم هیچی توش نبود ..

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا پس کجا جای زندگیه؟ جای زندگی به چی میگن

فکر میکنین اونجا دیگه بهشته

یعنی هر جا ملت .......میشه جای زندگی ای بابا ای بابا بیخیال همجورشه دیدیم هیچی توش نبود ..

خو پس همینجاااا میمونم تو کلبه درررررویشی خودم.کلبه خود آدم از همه جا بهتررره.:smile:

setare.soheyl

عضو جدید
اوهوووو
امیر تتلو!!!!!!!!
مشروب حرام و حجاب و ...
خنده داره واقعا :))))))
اینقدر مومن و مذهبی بود ما نمی دونستیم؟:)

من دوست دارم برم یک کشور اروپایی، جاش هم تو ذهنم نیس اما از انگلیس رفتن متنفرم. هلند خوبه سوئد خووبه :) سوئیس خوبه :) و.... دی

بالا