آنان که از ازدواج می‌ترسند بخوانند!

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کی گفته مشکل اصلی ترسه؟؟؟؟
مشکلات اصلی ازدواج نکردن نبود کاره
کااااااااررررررررررر
در واقع نبود درآمد کافی
قیمت بالای مسکن
قیمت بالای وسایل ی زندگی

چرا انقدر شعار میدیم؟؟؟؟! زندگی را ساده بگیریم
زندگی هیچم ساده نیست

آدما در طول زمان خواسته ها و نیازاشون تغییر میکنه کی گفته باید مثل سی سال پیش باشیم با خواسته های کم!!!
تازه فک نمیکنم خواسته ی داشتن یه خونه، یه کار مناسب که درآمد کافی واسه گذران زندگی داشته باش .. خواسته ی زیادی باشه!!!
آره شایدم جوانایی مثل من میترسن از ازدواج ... می ترسن وسط ماه ته جیبشون خالی باشه!! میترسن سر نبود پول ،دعوا کنن باهم!
تا وقتی جوون هستی دوس داری خوب بپوشی .. خوب بگردی.. خوب بخوری... وقتی پیر شدی اینا به کار آدم نمیاد!
ممنون از نظرتون، دقیقا جو غالب ذهنی همه ما جوونا همینه... تعارفم نداریم، قصد گول زدن و پیچوندن خودمونم نداریم!
اینجا میخوایم با هم حرف بزنیم و بحث کنیم که چرا سخت شده و ترس بوجود اومده و راه حلش چیه!
خب بر مبنای اینکه ما دینمون اسلامه و دین برنامه جامع زندگیه، نه یه امر دلبخواه و عادی و روزمره، یک برنامه جدی و کامل چرا که در مورد اجرای اون بعد از مرگ سوال میشه (به هیچ وجه اینا شوخی نیست). حالا یسری دستورات دین جنبه اجباری داره و الزام آوره، یسری هم توصیه ای و اخباری هست که رعایتش زندگی ما رو بهتر میکنه.
دین محدود به زمان خاصی نیست، خدا صریحا توی قرآن میگه چنانچه فقیر باشند (خلاصه تعریف واژه فقیر میشه همون کسی که نیاز مالی داره) خدا اونا رو بی نیاز میکنه. میبینیم که دقیقا چیزی رو گفته که امروز دغدغه من و شماست. حالا منه جوون باور لازم رو برای پذیرش حرف خدا ندارم و اون رو شعار میدونم مشکله منه. موضوع موضوعه مهمیه، چون خدا صریحا توی قرآن بیانش کرده، و ضمنا خدا با هیچ کس شوخی نداره و نعوذبالله برا خنده نگفته، وقتی حرفی رو زده در صورتی که ما شرایطش رو مهیا کنیم (شرایطی که دین برامون تعیین کرده، نه شرایطی که ما دلمون میخواد)، خدا حتما بی نیاز میکنه.
خلاصه اینکه باور لازمه و همت و عمل به برنامه. اینا شعار نیست چون خیلیا اجراش کردن و دارن اجرا میکنن، منتها ممکنه اونطور که بعضیا دوست دارن نباشه!

زندگی اصلا ساده نیست، زندگی همیشه مشکل داره، فراز و نشیب داره اما طوری که شما میفرماید مشکل فقط مادیه، نه! اگه اینطور بود خونواده هایی که از نظر مادی تامینن هیچ مشکلی ندارن، اما همه میبینیم که اینطور نیست...
بحث خیلی طولانی شد، نظر هرکس محترمه اما باید با انصاف نگاه کنیم که هدف از ازدواج و تشکیل خونواده و ساختن زندگی چیه و ما چی فکر می کنیم!

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آدما در طول زمان خواسته ها و نیازاشون تغییر میکنه کی گفته باید مثل سی سال پیش باشیم با خواسته های کم!!!
تازه فک نمیکنم خواسته ی داشتن یه خونه، یه کار مناسب که درآمد کافی واسه گذران زندگی داشته باش .. خواسته ی زیادی باشه!!!
آره شایدم جوانایی مثل من میترسن از ازدواج ... می ترسن وسط ماه ته جیبشون خالی باشه!! میترسن سر نبود پول ،دعوا کنن باهم!
تا وقتی جوون هستی دوس داری خوب بپوشی .. خوب بگردی.. خوب بخوری... وقتی پیر شدی اینا به کار آدم نمیاد!
فک نکنم کسی توی این تاپیک تا اینجا حرفی زده باشه که مفهومش این باشه که دختر باید مثل سی سال پیش زندگی کنه، اما کی گفته نمیشه با خواسته های کم و معقول زندگی کرد؟؟ (البته من از طرف خانوما نمیگم امیدوارم اگه کسی نظری داره حتما بیان کنه)
خواسته ی داشتن یه خونه، یه کار مناسب و احیانا دائمی(که حقوقش مکفی باشه و وسط ماه جیبشون خالی نشه که تو این شرایط اقتصادی و توقعات حداقل(!) که شما بیان کردین باید بین 2 تا 3 میلیون باشه) و ... خواسته ی غیر معقولی نیست، خوبه، اگه باشه خوبه اما باید در نظر بگیریم که شرایط در حال حاضر اینطور نیست. تو این شرایط باید یکم انصاف داشت، یه پسر جوون (با توجه به اینکه تقریبا 80 درصد خانوما تمایل دارن که همسرشون فوق لیسانس باشه) به طور متوسط تا 25-26 سالگی مشغوله درسه و خیلی زور بزنه خرج تحصیل خودش رو در میاره، بعد که باید بره خدمت میشه 28 سال (این بهترین حالتشه)..بعد که برمیگرده تازه باید بگرده دنبال کار (اونم کاری با شرایط فوق!)،به نظر شما چند سال طول میکشه که یه جوون بتونه یه خونه و سرمایه و ... رو حمع کنه؟؟؟؟. درسته کمک خونواده هم هست اما جو غالب جوونا همین شرایط رو دارن.

خب برای این جو غالب حوونا اینطور توقع داشتن واقعا منصفانست؟؟؟!! اگه دختری شرایطی رو که پدرش در طول 30-40 سال براش آماده کرده رو در همون نقطه شروع از همسرش بخواد این منصفانست؟؟؟!! (البته بازم میگم من جو غالب رو در نظر گرفتم و با سرمایه دارا کاری ندارم).... هدف زندگی چیز دیگه ایه، نباید اینقدر دید بهش مادی باشه.
ضمنا خط آخری که نوشتید، بد نیستا، اما در حال حاضر احتما قریب به یقین فقط توی خونه پدری امکان پذیره! چون قبول مسولیت مطمئنا با سختی همراهه، چرخوندن زندگی مطمئنا یکسری از خوشی ها رو از ما میگیره و البته چیزهای با ارزش تری به ما میده...
باید هدفمون از ازدواج رو مشخص کنیم که خب اگه هدفمون انتقال از یک آسایشگاه به آسایشگاه با سرپرستی شخص دیگه ای باشه خب معیارهامون هم به همون ترتیب چیده میشه. به نظر شخصی من میشه با ساده گرفتن شرایط از سوی دو طرف و با داشتن توقعات معقول و با تلاش و صبر و توکل بخدا زندگی رو آسون شروع کرد و اونو به بهترین شرایط رسوند.

پ. ن: من اصلا با قشر سرمایه دار کاری ندارم و حرفم در مورد جو غالب جووناست و تمام حرفام کلی بود و منظورم بجز مواردی که مستقیما گفتم به شخص خاصی برنمیگرده. در ضمن من مخالف توقعات معقول و حداقل خانوما نیستم، اما میگم باید این توقعات با انصاف و عقلانی و با درنظر گرفتن شرایط و بالاتر از همه رضایت خدا، مطرح بشه و گرنه تا هست شرایط ازدواج جوونا همینه

آخرین ویرایش:

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما نداریم که ازدواج کنیم مگر نه دختر برامون دسته دسته کنار گذاشتن ....

ΜΟΗΑΜΜΑD

کاربر بیش فعال
اينو كه ميگم باور كنيد خوش گذراني اعتياد ......واقعا براي يك سري دخترها معضل
خيلي ها حاضرند زندگيشون از صفر شروع كنن اما طرفشون داراي يك روحيه اخلاق رفتار سالم باشه واقعا عاشق زندگي باشه..............منظور از عشق اينجا فرق داره كسي كه به فكر خانوادش باشه دنبال اين رفتارها نميره..........در واقع سعي ميكنه محيط ارامي درست كنه
دیگه از شما مدیر محترم بعیده شعار دادن!
هروقت که اون خیلیا اون فرد رو پیدا کردن واسه زندگیشون من حرفای شما رو تصدیق می کنم!
خونواده دختر هیچوقت به هیچ بشری اعتماد نخواهد کرد حتی اون فرد فامیل باشه که شناخت بیشتری نسبت بهش داشته باشن و واسه دادن دخترش به پسری تضمین می خواد
که شما بهتر می دونین تضمین چیه!

کی گفته مشکل اصلی ترسه؟؟؟؟
مشکلات اصلی ازدواج نکردن نبود کاره
کااااااااررررررررررر
در واقع نبود درآمد کافی
قیمت بالای مسکن
قیمت بالای وسایل ی زندگی

چرا انقدر شعار میدیم؟؟؟؟! زندگی را ساده بگیریم
زندگی هیچم ساده نیست

بعضی واژه های شما خیلی کلی هست
درامد کافی چقده؟1میلیون؟2میلیون؟5میلیون؟10 میلیون؟یا بیشتر؟
لباس ها چجوری باشه؟مارک دار؟ ساده؟میلیونی؟هر روز لباس بخری؟هفته ای یکبار؟ماهی یکبار؟
خونه کجا باشه؟چند متر باشه؟سند به نامتون بخوره!(ترجیحا)یا شایدم(حتما)!
لوازم خونه هر سال باید عوض بشه!و...

زندگی ساده ایا در چادر زندگی کردن هست یا خرج کردن به اندازه ی نیاز؟
نیاز ادمی چقدر هست؟ایا نیاز ادمی تمومی داره؟

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
هروقت که اون خیلیا اون فرد رو پیدا کردن واسه زندگیشون من حرفای شما رو تصدیق می کنم!
خونواده دختر هیچوقت به هیچ بشری اعتماد نخواهد کرد حتی اون فرد فامیل باشه که شناخت بیشتری نسبت بهش داشته باشن و واسه دادن دخترش به پسری تضمین می خواد

لباس ها چجوری باشه؟مارک دار؟ ساده؟میلیونی؟هر روز لباس بخری؟هفته ای یکبار؟ماهی یکبار؟

این حرف که اکثر دخترا دنبال پول و مادیات طرف مقابلشون برای ازدواج هستن درسته.چون فکر میکنن مهمترین تضمین حفظ زندگی همین پوله.نه خود شخصیت، باور ها و فرهنگ طرف مقابل و خونوادش!واسه همین اولین اولویتشون میزارن پول،بالافاصله در صورت نداشتن، جواب رد میدن! در صورتی که پولداری همون طور که خودتون گفتین از یه میلیون هست تا صد ها میلیون.زندگی که سنگ بناش بر اساس مادیات باشه، خیلی زود با ورود آدم پولدارتر ممکنه از هم بپاشه.کما اینکه متاسفانه در فرهنگ غلط چشم و هم چشمی خانواده های ایرانی، خیلی از زن ها مردانشونو در مضیقه قرار میدن، تا با خرید بیشتر، چشم اطرافیانو در بیارن.همچین زنایی نه خودشون هیچوقت احساس آرامش میکنن و نه میزارن مرداشون یه نفس راحت بکشن.اما دلیل نمیشه چون اکثریت اینجوری هستن، اقلیتی موجود نباشن.زنی هست که داره با خرجی ماهانه 1 میلیون، هزینه های خودش و 3 تا پسرشو مدیریت میکنه.خیلی هم دور از دسترس نیستن.در اقوام هم ممکنه پیدا شن.
البته من منکر این نیستم که پیدا کردن همچین دخترایی کار راحتیه.چون ما خودمون برای ازدواج برادرم واقعا پروژه داشتیم! متاسفانه با عرض معذرت فقط مدرک تحصیلی دختران جامعه ما زیاد شده.اما میزان فهم و مهارت زندگیشون یه جاهایی حتی کمتر از 2 3 نسل قبلشون!ممکنه پیش خودشون فکر کنن چون تا الان در خانواده ای زندگی کردن که هرجور که تونستن کمر پدر خانواده رو برای هزینه هاشون خم کردن ، حالا هم میتونن مرد میلیونر یا میلیاردری پیدا کنن که بیشتر خرج کنن!اما در کنار همچین آدمایی دختر دانشجویی هم پیدا میشه(یکی از بهترین دوستای خودم که هنوز مجرده) که یک هفته رو با یه سکه 25 تومنی به سر میکنه تا از باباش درخواست پول نکنه و پدرش احساس شرمندگی نکنه چرا که میدونست با حقوقی که پدرش داره دیگه نمیتونه پولی در اختیارش قرار بده.

البته در مورد پسرا هم این موارد ممکنه صدق کنه.پسری که صرفا دنبال چشم و ابرو و مال آنچنانی میگرده و دنبال پدر زنی میگرده که زندگیشو متحول کنه!برخلافش آدمی که خودم دیدم بخاطر زنش و زندگیش،با اینکه سطح اقتصادی خونواده دختر خیلی پایینتر از خودشون بود،دختری که ظاهر آنچنانی هم نداشت. اما خودش لوازم جهیزیه زنش رو در حد توانش خرید و زندگیشونو شروع کردن.الانم یه پسر کوچولو دارن.آدمایی که بودن باهاشون خیلی بیشتر از اون پولدارای میلیاردر به آدم انرژی میده.آدمایی که قیافه خوشبخت بودن نمیگیرن، حس خوشبختیشونو به دیگرانم انتقال میدن.

شما تلاشتو کن یه همسری هم کفو خودت پیدا کنی، همه چیز دست خداست.فقط کافیه معیارامونو خدایی کنیم.با یه واسطه، دو تا آدم از شمال تا جنوب به هم رسیدن و الان شکر خدا خوشبختن.همه چیز رو با خدا معامله کنیم.سودش چند برابر دستمون میاد.

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار

اين شعار نيست

همون قدر كه شما اطمينان داريد دخترها هدفشون پول من هم اطمينان دارم بعضي ها هستن كه به جايي رسيدن فقط اخلاقيات در رتبه اول براشون باشه..........وقتي اين مشكلات جامعه هست و خيلي دير مي توني يك فرد خوب پيدا كني همين هم ميشه
ببينيد اگر يك دختر دو تا خواستگار داشته باشه كه يكي پولدار اما داراي هزار خلاف يكي كم در امد اما داراي اخلاق رفتار منش درست و مورد تائيد عقل سليم چه حكمي مي كنه
ممكنه اون طرف تمام سرمايشو از دست بده روزي به چه اميد ديگه قرار با اون زندگي كنه!
اما يك ازدواج درست و سالم خدا روزي شو تضمين مي كنه ..........روايت است
به قول يك استاد عزيز بي پولي شايد بدبختي بياره !........ولي قطعا پولداري خوشبختي نمياره

من عقيدمو به كسي تحميل نمي كنم اما مطمئنم اگر يك فرد عالي از نظر علمي اخلاقي معنوي يك ادمي كه در كنارش واقعا احساس ارامش كنه باشه .......اهل تلاش كار باشه همون به قول خودتون مروت و غيرت داشته باشه ماديات با تلاش ميشه با هم ساخت تمام زندگي معنيش به همين تلاش با هم
وقتي همه چيز اماده كرده باشه زندگي چنان مزه اي هم نداره!

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان مدیر محترم میاد میگه اسپم نکنید.دومین موردی که نوشتی منو کشته:biggrin:.شما روی عادل آذر رییس مرکز آمار رو با این آماری که میدید سفید کردید.حالا 4 تا جوون اطراف شما واجد این شرایط هستن یعنی اکثریت اهل قلیون و سیگار و آبکی هستن.حکم صادر نکنید.در استفاده از کلمات دقت کنید.;)

شما با آماری که دولت بهتون میده زندگی میکنین؟؟؟!!!:D
الان تو شهری که من دارم زندگی میکنم تو هر خیابونش یجا باز شده برای مصرف قلیون.تو خیابون که دارم راه میرم پسر 12 ساله داره علنی سیگار میکشه.تو پارک که میرم بساط قلیون پهنه.
شاید شما دقت نکردین در اطرافتون.بهتون پیشنهاد میکنم یه سر برین دادگاه خانواده تا متوجه بشین چند درصد از طلاقها بخاطر مصرف مواد مخدره!
متاسفانه تو مملکت قبح خیلی از چیزا شکسته شده ولی یه آدم سالم و عاقل میدونه که مصرف قلیون و سیگار از لحاظ سلامتی فرقی با بقیه مواد مخدر نداره.
در ضمن من وقتی از واژه اکثرا استفاده کردم چون به حرفی که زدم یقین داشتم.
یه پیشنهاد برای دخترا و پسرایی که قصد ازدواج دارن:این آزمایش اعتیادی که قبل از ازدواج میگیرن کاملا غیر قابل اطمینانه و فقط بعضی از مواد مخدر را و اونم در صورتیکه طرف از روشهای خاصی استفاده نکرده باشه نشون میده.پیشنهادم اینه که یه آزمایش دیگه ای برای تشخیص اعتیاد هست که اختیاریه و البته یکم هزینش زیاده ولی فکر میکنم ارزششو داره که آدم انجامش بده.

ΜΟΗΑΜΜΑD

کاربر بیش فعال
اين شعار نيست

همون قدر كه شما اطمينان داريد دخترها هدفشون پول من هم اطمينان دارم بعضي ها هستن كه به جايي رسيدن فقط اخلاقيات در رتبه اول براشون باشه..........وقتي اين مشكلات جامعه هست و خيلي دير مي توني يك فرد خوب پيدا كني همين هم ميشه
ببينيد اگر يك دختر دو تا خواستگار داشته باشه كه يكي پولدار اما داراي هزار خلاف يكي كم در امد اما داراي اخلاق رفتار منش درست و مورد تائيد عقل سليم چه حكمي مي كنه
ممكنه اون طرف تمام سرمايشو از دست بده روزي به چه اميد ديگه قرار با اون زندگي كنه!
اما يك ازدواج درست و سالم خدا روزي شو تضمين مي كنه ..........روايت است
به قول يك استاد عزيز بي پولي شايد بدبختي بياره !........ولي قطعا پولداري خوشبختي نمياره

من عقيدمو به كسي تحميل نمي كنم اما مطمئنم اگر يك فرد عالي از نظر علمي اخلاقي معنوي يك ادمي كه در كنارش واقعا احساس ارامش كنه باشه .......اهل تلاش كار باشه همون به قول خودتون مروت و غيرت داشته باشه ماديات با تلاش ميشه با هم ساخت تمام زندگي معنيش به همين تلاش با هم
وقتي همه چيز اماده كرده باشه زندگي چنان مزه اي هم نداره!

بنده منکر این نمیشم که در جامعه ی ما دختران اینگونه وجود ندارند!بلکه میگم جامعه ی ما اینگونه نیست.به حرف گفتن قشنگه در عمل باید دید.
وقتی نداشتن ماشین در جامعه ی ما فقر تلقی میشه!و نداشتن گوشی هوشمند و وقت تلف کردن در وایبر و سایر نرم فزارها عقب ماندگی!دیگه توقعی از این جامعه نمیره که معیارهای ازدواجشونم اینگونه باشه!
حتی دختر ها حاضر نیستن که با پسری که مدرک پایینتر از خودشون داره ازدواج کنن!متاسفانه هر کسی شده دکتر یا مهندس
بعد به خودش مینازه و اگر شغل خاصیم داشته باشد باید بقیه باید مقابلش خم شوند!(چه پسر چه دختر)بعدا همه ی ما به فرعون لعنت می فرستیم!در جامعه ی ما فرعون و شمر زیاد هست!
امار طلاق در سال قبل رو ببینید!علت اصلی طلاقها فرعونیت هست!ایا عده ی کمی از جامعه ی ما فرعون هستند؟
در هر نقشی در جامعه هستید باید خودتان نباشید تا دیگران باشند.هرکس که خواست دیگران نباشند تا خودش باشد!اون ادم فرعون هست.بنگرید ببینید که چقد حاضرید از منافع خودتون بگذرید تا دیگران اسوده باشند!اینجور ادمها هستند که خانواده ی خوبی تشکیل خواهند!نه افرادی که دنبال کشتن گربه...
متاسفانه انسان خوب کم و نایاب هست

دی شیخ با چراغ همی‌گشت گرد شهر
کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
گفتند یافت می‌نشود جسته‌ایم ما
گفت آنک یافت می‌نشود آنم آرزوست

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از نظرتون، دقیقا جو غالب ذهنی همه ما جوونا همینه... تعارفم نداریم، قصد گول زدن و پیچوندن خودمونم نداریم!
اینجا میخوایم با هم حرف بزنیم و بحث کنیم که چرا سخت شده و ترس بوجود اومده و راه حلش چیه!
خب بر مبنای اینکه ما دینمون اسلامه و دین برنامه جامع زندگیه، نه یه امر دلبخواه و عادی و روزمره، یک برنامه جدی و کامل چرا که در مورد اجرای اون بعد از مرگ سوال میشه (به هیچ وجه اینا شوخی نیست). حالا یسری دستورات دین جنبه اجباری داره و الزام آوره، یسری هم توصیه ای و اخباری هست که رعایتش زندگی ما رو بهتر میکنه.
دین محدود به زمان خاصی نیست، خدا صریحا توی قرآن میگه چنانچه فقیر باشند (خلاصه تعریف واژه فقیر میشه همون کسی که نیاز مالی داره) خدا اونا رو بی نیاز میکنه. میبینیم که دقیقا چیزی رو گفته که امروز دغدغه من و شماست. حالا منه جوون باور لازم رو برای پذیرش حرف خدا ندارم و اون رو شعار میدونم مشکله منه. موضوع موضوعه مهمیه، چون خدا صریحا توی قرآن بیانش کرده، و ضمنا خدا با هیچ کس شوخی نداره و نعوذبالله برا خنده نگفته، وقتی حرفی رو زده در صورتی که ما شرایطش رو مهیا کنیم (شرایطی که دین برامون تعیین کرده، نه شرایطی که ما دلمون میخواد)، خدا حتما بی نیاز میکنه.
خلاصه اینکه باور لازمه و همت و عمل به برنامه. اینا شعار نیست چون خیلیا اجراش کردن و دارن اجرا میکنن، منتها ممکنه اونطور که بعضیا دوست دارن نباشه!

زندگی اصلا ساده نیست، زندگی همیشه مشکل داره، فراز و نشیب داره اما طوری که شما میفرماید مشکل فقط مادیه، نه! اگه اینطور بود خونواده هایی که از نظر مادی تامینن هیچ مشکلی ندارن، اما همه میبینیم که اینطور نیست...
بحث خیلی طولانی شد، نظر هرکس محترمه اما باید با انصاف نگاه کنیم که هدف از ازدواج و تشکیل خونواده و ساختن زندگی چیه و ما چی فکر می کنیم!

ممنون از صحبت های شما..
ولی من صبحبت های شما رو قبول ندارم
بله دین محدود به زمان نیست!!! ولی آیا نباید مطابقت پیدا بکنه با زمان خودمون!
تعریف نیاز مالی تو دنیای اعراب اون زمان متفاوت با دنیای الان ما!!! نیاز ها متفاوته.. ادم ها متفاوتن.. طرز فکر ها متفاوته
اصلا من کاری به این حرفا ندارم ... بنظر من اصلا کسی وجود نداره که دلش نخواد ازدواج کنه!!!
اصلا هم نمیگم همه چی مهیا باشه ، بعد جوونا ازدواج کنن!! فقط میگم مشکل ترس و نخواستن نیست!!! مشکل اینه که فقط تشویق به ازدواج میکنن ولی کو شرایط!!
من نمیدونم دور و اطراف شما زوج های جوون چ مشکلاتی دارن!!! ولی من خیلیا ها رو دارم میبینم که برای اینکه تو مخارج زندگی نمونن دو نفر شب وروز کار میکنن ... اصلا فراموش کردن برای چی ازدواج کردن!!
البته که زوج های خوشبخت تر رو هم میبینم!
خدا گفته باید ازدواج کرد.. بله چشم... ولی وقتی جوون در خودش اون توانایی رو نمیبینه که بتونه زندگی بچرخونه بنظرتون درک فهمیدن حرف خدا رو نداره؟!
توی جمعی روحانی تلاش میکرد جوونای اون جمع رو به ازدواج ساده تشویق کنه .. ولی هیچ کس زیر بار ازدواج نرفت و اکثرشون میگفتن چرا باید یکی دیگه رو بدبخت کنیم !!! تازه جوونایی بودن اصلا توقع بالایی نداشتن!! مشکلشون کار، سربازی و ادامه ی تحصیل بود!!!!
خدا کی گفته کم بخواید؟! من همیشه شنیدن که خدا گفته همیشه بهترین ها رو بخواید.. از من زیاد بخواهید...
خدای من ترسناک نیست!! بابت داشتن خواسته های زیاد منو بازخواست نخواهد کرد! چون خودش این میل رو ( انسان همیشه خواستار بی نهایته) در من قرار داده ..
البته منظورم خواسته های منطقی و درسته و مغایرتی با دستورات خدا نداره

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما زیادی تو عمق کلمات رفتید!!
درآمد کافی: درآمدی که بشه باهاش ی زندگی چرخوند... ی زندگی معمولی
لباس های معمولی
خونه معمولی تو جای معمولی مثلا ی خونه ی 40 متری توی شهر!!
لوازم خونه هم منظورم خرید جهیزیه بود ... الان با 30 میلیون میتونی یه جهیزیه خیلی خیلی معمولی بخری ... همه ی جنساهم ایرانی که چند سال بیشتر برات کارنمیکنن (قصد توهین ندارم ولی واقعیته و تجربشو بارها دارم)
ی زندگی معمولی برای آدم های طبقه ی متوسط جامعه
کی الان تو چادر زندگی میکنه؟؟؟؟
خیر نیاز آدمی تمومی نداره ولی باید به ی جایی رسید که احساس رضایت کرد!! و ممکنه این احساس رضایت برای هرکسی تو ی مراحل زندگیش باشه

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
لباس های معمولی
لوازم خونه هم منظورم خرید جهیزیه بود ... الان با 30 میلیون میتونی یه جهیزیه خیلی خیلی معمولی بخری ... همه ی جنساهم ایرانی که چند سال بیشتر برات کارنمیکنن (قصد توهین ندارم ولی واقعیته و تجربشو بارها دارم)
خیر نیاز آدمی تمومی نداره ولی باید به ی جایی رسید که احساس رضایت کرد!! و ممکنه این احساس رضایت برای هرکسی تو ی مراحل زندگیش باشه
ببین چیزیکه الآن داری میگی منطقیه،ولی مسلما با اون لحن پست اولت همه منظور دیگه ای رو برداشت میکنن
الآن با این پستت شیرفهم شدیم :D

والا من که از خدامه همسرم سر تا پاش از طلا و جواهر باشه اصلا دستش رو که تکون میده صدای جیلینگ حیلینگ النگو بیاد :D و از زندگیش لذت ببره چون خوشحالی همسر،هیچ فرقی با خوشحالی خودم نداره.

بنظرم همونطور که قبلا گفتم،آدما،شبیه به خودشون رو جذب میکنن،اونی که منطقیه و مخاطبش رو درک میکنه و زندگیش رو با عقل میبره جلو،همین مدل آدم رو جذب میکنه.
اگر یه موقع از آسمون چیزی افتاد زمین و با ما چشم تو چشم شد ( :redface: ) مطمئنم عقاید و منطق ـمون هم شبیه به هم هست،مگر اینکه طبیعت و جامعه دسنمون رو بسته باشه،وگرنه هر چیزیکه اون نیاز داشته باشه خواسته و آرزوی من ـه و بلعکس
منظورم اینه مثلا اگر طرف یه عروسی ساده میخواست،یعنی نوع خواسته هاش شبیه به خودمه،فلان مدل طرز تیپ رو دوست داشت،مثل خودم فکر میکنه،تفاهم و این صحبت ها همش همیناس،چون نوع و جنس فکرمون شبیه به همه،تو همه چیزای ریز و درشت مثل هم فکر میکنیم

:cool:
نمیدونم چه ربطی داشت خودتون ربطش بدید:D

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
آنانکه از ازدواج میترسند توکلشان را به خدا از دست داده اندو همچنین هستند آنهایی که میگویند فرزند کمتر زندگی بهتر:)

rahino

کاربر ممتاز
لباس های معمولی

با همه ی صحبتاتون موافقم
اما با 30 میلیون اصلا نمیتونم کنار بیام
بابا چه خبره جهیزیه ی 30 میلیونی که بدبخت میکنه بابای دختر و پسر رو
ضمنا من اکثر وسایل بزرگ برا جهیزیم ایرانیه نزدیک 7 سال از زندگیم میگذره اما هنو سر حال دارن کار میکنن
لطفا به ساخت ایران توهین نفرمایید
الان کلی از ظرف و ظروف برا جهیزیه اضافیه من تجربشو دارم میشه یه زندگی شاد و بیتکلف رو در پناه خدا شروع کرد
اگه ساده بگیری دنیا هم سخت نمیگیره

فاطمه طالبی

کاربر بیش فعال
من دوست دارم ازدواج کنم یک خواستگار هم دارم ولی وضع مالیش خوب نیس من امسال حدود 500تومن عیدیم بود باخودم میگم اگه ازدواج کنم اینجوری عیدی گیرم نمیاد دیگه :redface::w20::D حالا این هیچی ترس از بچه دار شدن و این همه مسئولیت و سختی هم که بیشتره :| :confused:

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ممنون از صحبت های شما..
ولی من صبحبت های شما رو قبول ندارم
بله دین محدود به زمان نیست!!! ولی آیا نباید مطابقت پیدا بکنه با زمان خودمون!
تعریف نیاز مالی تو دنیای اعراب اون زمان متفاوت با دنیای الان ما!!! نیاز ها متفاوته.. ادم ها متفاوتن.. طرز فکر ها متفاوته
اصلا من کاری به این حرفا ندارم ... بنظر من اصلا کسی وجود نداره که دلش نخواد ازدواج کنه!!!
اصلا هم نمیگم همه چی مهیا باشه ، بعد جوونا ازدواج کنن!! فقط میگم مشکل ترس و نخواستن نیست!!! مشکل اینه که فقط تشویق به ازدواج میکنن ولی کو شرایط!!
من نمیدونم دور و اطراف شما زوج های جوون چ مشکلاتی دارن!!! ولی من خیلیا ها رو دارم میبینم که برای اینکه تو مخارج زندگی نمونن دو نفر شب وروز کار میکنن ... اصلا فراموش کردن برای چی ازدواج کردن!!
البته که زوج های خوشبخت تر رو هم میبینم!
خدا گفته باید ازدواج کرد.. بله چشم... ولی وقتی جوون در خودش اون توانایی رو نمیبینه که بتونه زندگی بچرخونه بنظرتون درک فهمیدن حرف خدا رو نداره؟!
توی جمعی روحانی تلاش میکرد جوونای اون جمع رو به ازدواج ساده تشویق کنه .. ولی هیچ کس زیر بار ازدواج نرفت و اکثرشون میگفتن چرا باید یکی دیگه رو بدبخت کنیم !!! تازه جوونایی بودن اصلا توقع بالایی نداشتن!! مشکلشون کار، سربازی و ادامه ی تحصیل بود!!!!
خدا کی گفته کم بخواید؟! من همیشه شنیدن که خدا گفته همیشه بهترین ها رو بخواید.. از من زیاد بخواهید...
خدای من ترسناک نیست!! بابت داشتن خواسته های زیاد منو بازخواست نخواهد کرد! چون خودش این میل رو ( انسان همیشه خواستار بی نهایته) در من قرار داده ..
البته منظورم خواسته های منطقی و درسته و مغایرتی با دستورات خدا نداره

با چه دلیلی میگید دین با زمان الان مطابقت نمیکنه؟؟ با این دلیل که ما خودمون اجراش نمی کنیم؟؟!!
ما با اعراب و دنیای اونوقت و الانشون کاری نداریم! (ذهنیت اینکه چون اسلام توی یه منطقه عربی ظهور کرده، پس دین مطابق نیازهای اعراب و اونم مطابق با همان زمانه، اشتباهه!)... من هرچی گفتم از خودمون و زمان حال بود.
ببینید بحث ما اینه که میشه با تلاش و توکل و با ساده گرفتن ازدواج، به ترس اولیه غلبه کرد! اما خب اگه کسی نمیخواد و توی خودش نمیبینه که تحت شرایط گفته شده و با وجود ساده گرفتن نمیتونه یه زندگی رو بسازه خب بهتره ازدواج نکنه (خودش می دونه).

فک نکنم جایی گفته باشم از خدا کم بخواید! اتفاقا الان میگم از خدا همه چیز بخواید، بهترینشم بخواید، اما از طرفتون همه چیز نخواید! من گفتم توقعات از خواستگار باید منصفانه و عقلانی و خداپسندانه باشه.

s_aa

کاربر ممتاز
براساس خیلی از دیدگاههای ایجادشده(نمیگم حتما درست)،اکثراقایون از شرایطی که ازشون خواسته میشه مینالن و عدم درک توسط خانواده خودیا فردمقابل رو دلیل میارن.
خب فرض کنید دلایل و خواسته ها از شخص مقابل منصفانه و خداپسندانه باشه.چطورباید به صداقت شخص،و عوض نشدنش و خیانت نکردنش اطمینان کرد!؟

anahita1370

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من الان بدتر از خود دو طرف پدر و مادرها هستن

دو طرف وقتی از هر لحاظی همدیگرو مناسب ببینن توقعات را حاضرن کم کنن ولی این خانواده ها هستن که کوتاه نمیان

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
براساس خیلی از دیدگاههای ایجادشده(نمیگم حتما درست)،اکثراقایون از شرایطی که ازشون خواسته میشه مینالن و عدم درک توسط خانواده خودیا فردمقابل رو دلیل میارن.
خب فرض کنید دلایل و خواسته ها از شخص مقابل منصفانه و خداپسندانه باشه.چطورباید به صداقت شخص،و عوض نشدنش و خیانت نکردنش اطمینان کرد!؟

ببینید ما میگیم با فرض اینکه انتخاب درست انجام شد، مراحل بعدی رو آسون بگیریم (هدف تاپیک)

اما برای ازدواج آسون باید همه چیز دوطرفه باشه... برای اینکه دوطرفه باشه باید انتخاب درست باشه... یعنی منه پسر سراغ خونواده ای برم که از لحاظ فکری با من بخونه و وقتی حرف از ازدواج آسون معیارهای دین زدم نگه شعار میدی. این اولین قدمه، انتخاب خانواده هم کفو از لحاظ فکری و اعتقادی.

بعد این مرحله هم باید همه چیز دو طرفه باشه، من به عنوان پسر جهیزیه رو فقط در حد ضروریات اونم نه همه وسایل مارک دار آنچنانی تقاضا میکنم، خونواده دختر هم مراسم ساده و کم خرج تقاضا میکنن. این یه بخشه که بعد از تایید شدن پسر انجام میگیره. اما قبل از اون باید پسر تایید بشه، باید در موردش تحقیق بشه، که توی دوران مجردیش حداقل مسولیت پذیری رو داشته؟؟ رفتارش چطور بوده؟؟ اعتقاداتش، روابطش و بقیه معیارها.

انتخاب ها باید با دقت و عقلانیت باشه، باید کفویت از همه جهت در نظر گرفته بشه. و در تمام مراحل باید به خدا توکل کرد و از اون کمک خواست.

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به نظر من الان بدتر از خود دو طرف پدر و مادرها هستن

دو طرف وقتی از هر لحاظی همدیگرو مناسب ببینن توقعات را حاضرن کم کنن ولی این خانواده ها هستن که کوتاه نمیان

بله متاسفانه بعضی وقتا خونواده ها سخت میگیرن و نمیدونن که خدا توی قرآن مستقیما اونارو مورد خطاب قرار داده که به ازدواج جوونا کمک کنند و از فقر نترسن!... اما خب نمیشه هر مخالفتی رو از طرف خونواده ها به عنوان سنگ انداختن تعبیر کرد. به قول یکی از اساتیدمون که مشاور خونواده و ازدواج هم بود، میگفت پدر دختر وقتی با پسر دست میده خیلی چیزا رو میفهمه و مادر پسر چیزایی رو توی دختر میبینه که پسر هیچ وقت نمیبینه. از اون گذشته پسر و دختری که همو میخوان، به قول معروف گرمه گرمن! هرچقدرم که سعی کنن منطقی باشن بازم گرمن!;) این پدر و مادرن که به دور از احساسات و هیجانات میتونن تصمیم بگیرن.
به طور کلی نظرات پدر و مادر توی انتخاب واقعا مهمه و باید باید در نظر گرفته بشه اما نباید خونواده ها شرایط ازدواج رو سخت بگیرن.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
من دوست دارم ازدواج کنم یک خواستگار هم دارم ولی وضع مالیش خوب نیس من امسال حدود 500تومن عیدیم بود باخودم میگم اگه ازدواج کنم اینجوری عیدی گیرم نمیاد دیگه :redface::w20::D حالا این هیچی ترس از بچه دار شدن و این همه مسئولیت و سختی هم که بیشتره :| :confused:

اگر خواستگارت آدم خوبیه و از نظر خانوادگی هم بهتون میخوره، بخاطر پول ردش نکن.من خودم شوهرم تا 2 سال بیکار بود.الانم بعضا پیش میاد تا 2 3 ماه حقوقشو نمیدن!یه وقتایی واقعا سخت میشه اما باز هم به نظرم فواید متاهل بودن بیشتر از مجرد بودنه.بچه دار شدن هم دست خود آدم نیست!بعضیا قیافه میگیرن میگن تا چند سال بچه نمیخوایم، بعد که میخوان بچه دار شن نمیشن!بعضیا هم هستن با اینکه دوست دارن زود بچه دار شن اما ...مثه یه بنده خدایی که بعد 10 سال جراحی و دارو، همه دکترا بهش گفتن دیگه کاری نمیشه کرد.همه درمان ها رو گذاشت کنار و بعد 4 5 سال خدا بهش بچه داد! الان بعد 15 سال بچه دار شده در حالی که یه بچه یتیم دیگه رو هم از بهزیستی آورده و داره بزرگش میکنه.تا خدا نخواد.....

فاطمه طالبی

کاربر بیش فعال
اگر خواستگارت آدم خوبیه و از نظر خانوادگی هم بهتون میخوره، بخاطر پول ردش نکن.من خودم شوهرم تا 2 سال بیکار بود.الانم بعضا پیش میاد تا 2 3 ماه حقوقشو نمیدن!یه وقتایی واقعا سخت میشه اما باز هم به نظرم فواید متاهل بودن بیشتر از مجرد بودنه.بچه دار شدن هم دست خود آدم نیست!بعضیا قیافه میگیرن میگن تا چند سال بچه نمیخوایم، بعد که میخوان بچه دار شن نمیشن!بعضیا هم هستن با اینکه دوست دارن زود بچه دار شن اما ...مثه یه بنده خدایی که بعد 10 سال جراحی و دارو، همه دکترا بهش گفتن دیگه کاری نمیشه کرد.همه درمان ها رو گذاشت کنار و بعد 4 5 سال خدا بهش بچه داد! الان بعد 15 سال بچه دار شده در حالی که یه بچه یتیم دیگه رو هم از بهزیستی آورده و داره بزرگش میکنه.تا خدا نخواد.....
اره از این نظرات مناسبه و ردش نمیکنم . ولی شاید انتظراتم بالاست :( دوس دارم خیلی تو کارا خونه کمکم کنه و از این مردا نباشه که میشنن کار ندارن. واسه همین یخورده مرردم از ازدواج میگن مردا هیچ کمک نمیکنن تو خونه :|:razz: بچه هم که اصلا ترجیح میدم تا ذه سال دیگه بهش فکر نکنم :دی کی حوصله داره :D

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
اره از این نظرات مناسبه و ردش نمیکنم . ولی شاید انتظراتم بالاست :( دوس دارم خیلی تو کارا خونه کمکم کنه و از این مردا نباشه که میشنن کار ندارن. واسه همین یخورده مرردم از ازدواج میگن مردا هیچ کمک نمیکنن تو خونه :|:razz: بچه هم که اصلا ترجیح میدم تا ذه سال دیگه بهش فکر نکنم :دی کی حوصله داره :D

باور کن پسری که تو خونه باباش دست به سیاه سفید نمیزد اما خونه خودش همه جوره به زنش کمک میکنه هم داریم.نگران این حواشی نباش.
من بچه ندارم اما به نظرم بچه فرصت دوباره زندگی کردنه.یه پدر و مادر جوون و پر انرژی لذتی که از بچه بزرگ کردن میبرن به اندازه یه پدر و مادر سن بالا یا میانسال نیست.خیلی از تفریحاتی که شاید آدم خودش دیگه حوصله انجامشو به تنهایی نداشته باشه، با بچه میشه دوباره تجربه کرد.همه چی بستگی به خود آدم داره.بعضیا بچه رو فقط واسه پز دادن به بقیه که ما هم بالاخره بچه داریم میخوان، اما حوصله ندارن در کل 24 ساعت حتی یه ساعت با بچه بازی کنن،بیرون برن بگردن،وقت بزارن و ....اونجوری با بچه باشن که واقعا بچه هم احساس نشاط و سرزندگی کنه.همشم بچشونو پاس میدن به این و اون.یه روز مادر،یه روز مادر شوهر، یه روز خواهر....واسه نشستن سر 4 تا کلاس بی سرو ته 5 ماه هم به زور به بچه شیر میدن بعد میگن خودش نخواست دیگه!
بعضی پدر و مادرا هم از لحظه اول برای نشاط و رشد زندگی خودشون و بچشون برنامه دارن.

ΜΟΗΑΜΜΑD

کاربر بیش فعال
لباس های معمولی
دیدید چقد نظرات فرق کرد با توضیحات کامل؟

آنانکه از ازدواج میترسند توکلشان را به خدا از دست داده اندو همچنین هستند آنهایی که میگویند فرزند کمتر زندگی بهتر:)
به شدت قبول دارم حرفتونو
ولی طرف مقابل هم از شما انتظاراتی داره.ترس از ازدواج نیست!توانایی براورده کردن انتظارات هست که مشکل اصلی هست
متاسفانه بسیاری از خانواده ها برای دوستی های غیر مشروع اینقد سختگیری نمی کنند که برای ازدواج می کنند

آخرین ویرایش:

فاطمه طالبی

کاربر بیش فعال
خب فرزند کمتر زندگی بهتر . بنظرم درسته . منکر این نیستم که خدا روزی بچه ها رو میده تو این شکی نیست . اما همیشه میگم مادرم و پدرم کاش قبل اینکه دنبال فرزند بیشتر میبودین از قبل فکر آسایشش رو هم میکردین. روزی مون داده شد ولی ب سختی و با رنج بزرگ شدیم. فقط باید فرزند یک خانواده پرجمعیت و با وضع مالی ن چندان خوب باشین که بدونین دقیقا چی میگم. بهرحال من خدا رو شاکرم همیشه. اما خودم قبل از بچه دار شدنم سعی میکنم حداقل از نظر مالی طوری باشه که بچم هی با خودش نگه کاش منو ب دنیا نمیوردین با این همه سختی و کمبود بزرگ شدن سخته .....

دارم میبینم توی آشنایان اون خانواده هایی که پرجمعیت و وضعیتشون اینجوریه خود فرزندان چقدر بخاطر کمبودها اذیت میشن.

rahino

کاربر ممتاز
خب فرزند کمتر زندگی بهتر . بنظرم درسته . منکر این نیستم که خدا روزی بچه ها رو میده تو این شکی نیست . اما همیشه میگم مادرم و پدرم کاش قبل اینکه دنبال فرزند بیشتر میبودین از قبل فکر آسایشش رو هم میکردین. روزی مون داده شد ولی ب سختی و با رنج بزرگ شدیم. فقط باید فرزند یک خانواده پرجمعیت و با وضع مالی ن چندان خوب باشین که بدونین دقیقا چی میگم. بهرحال من خدا رو شاکرم همیشه. اما خودم قبل از بچه دار شدنم سعی میکنم حداقل از نظر مالی طوری باشه که بچم هی با خودش نگه کاش منو ب دنیا نمیوردین با این همه سختی و کمبود بزرگ شدن سخته .....

دارم میبینم توی آشنایان اون خانواده هایی که پرجمعیت و وضعیتشون اینجوریه خود فرزندان چقدر بخاطر کمبودها اذیت میشن.

من خودم تو خانواده ی پر جمعیت بزرگ شدم
وضع مالی مون هم متوسط بود
اما دلم تنگه برا خونه ی بابا با همه ی کمبوداش
بچه های امروز همه چی دارن الا خانواده
منو داداشا و آبجی یام خیلی خوشبخت بودیم با همون امکانات کم

mahtab n

دستیار مدیر
کاربر ممتاز
دوستان لطفا کامنتای 3 متری نزارین که آدم حوصله خوندنشو نداشته باشه.با تشکر
به نظر من الان اولین مشکل: دروغگویی و تظاهر کردن به غیر واقعیات هستش.
دومین: اعتیاد جوان ها(متاسفانه اکثرا به قلیون و سیگار و مواد مخدر سنتی و صنعتی و الکل و مشروب معتاد هستن)
اگر این دو تا مشکل از اساس حل بشه اونوقت می بینین که من به عنوان یه دختر دیگه هیچ ترسی از ازدواج ندارم و مهریه بالا و خونه و...را بهانه ای برای رد کردن خواستگار قرار نمیدهم.
خب شما چه جوری میتنی مطمئن شی که طرفت این مشکلاتو نداره؟

mahtab n

دستیار مدیر
کاربر ممتاز
اينو كه ميگم باور كنيد خوش گذراني اعتياد ......واقعا براي يك سري دخترها معضل
خيلي ها حاضرند زندگيشون از صفر شروع كنن اما طرفشون داراي يك روحيه اخلاق رفتار سالم باشه واقعا عاشق زندگي باشه..............منظور از عشق اينجا فرق داره كسي كه به فكر خانوادش باشه دنبال اين رفتارها نميره..........در واقع سعي ميكنه محيط ارامي درست كنه
با اجازتون...
من خیلی از هم کلاسیامو دیدم که گفتمن طرف پول داشته باشه ،اصن مهم نیس چیکارست و چیکار میکنه و چقدر کار میکنه...
حتی شنیدم حرف دختری رو که می گفت اگه طرف مقابلم اعتبادم داشته باشه واسم مهم نیست،فقط پول داشته باشه کافیه!(که به نظر من خیلی غیر منطقیه)
در واقع در این صورت آقا پسر با اعتیادش ازدواج کرده و دختر خانوم هم با پول پسر...

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
با اجازتون...
من خیلی از هم کلاسیامو دیدم که گفتمن طرف پول داشته باشه ،اصن مهم نیس چیکارست و چیکار میکنه و چقدر کار میکنه...
حتی شنیدم حرف دختری رو که می گفت اگه طرف مقابلم اعتبادم داشته باشه واسم مهم نیست،فقط پول داشته باشه کافیه!(که به نظر من خیلی غیر منطقیه)
در واقع در این صورت آقا پسر با اعتیادش ازدواج کرده و دختر خانوم هم با پول پسر...

برا ازدواج آدم باید از نظر فکری به یه بلوغ نسبی برسه (اگرچه بلوغ فکری ممکنه تا میانسالی هم به وجود نیاد!) . مطمئنا هر آدمی بگه من از دره میپرم پایین اصلا بعدش مهم نیست برام که چی میشه، مهم اون لذتیه که بین آسمون و زمین میبرم (مثلا!)، مشخصه از لحاظ فکری مشکل داره.
به قول شما این خیلی غیرمنطقیه و مشخصه همینجوری دوستتون یه چیزی گفته...