امیدوارم زندگیتون هر لحظه بهتر بشه و شیرینترازدواج خعلی خوبه......
بعد شرعیش و بیخیال شیم از ی سری لحاظا خعععععلی خوبه........
من که دارم از متاهل بودنم لذت میبرم............

میشه یکم توضیح بدین که مثلا از چه لحاظایی خوبه؟؟!
امیدوارم زندگیتون هر لحظه بهتر بشه و شیرینترازدواج خعلی خوبه......
بعد شرعیش و بیخیال شیم از ی سری لحاظا خعععععلی خوبه........
من که دارم از متاهل بودنم لذت میبرم............
ببخشید من با اجازتون یه چیزی بگم...شما زیادی تو عمق کلمات رفتید!!
درآمد کافی: درآمدی که بشه باهاش ی زندگی چرخوند... ی زندگی معمولی
لباس های معمولی
خونه معمولی تو جای معمولی مثلا ی خونه ی 40 متری توی شهر!!
لوازم خونه هم منظورم خرید جهیزیه بود ... الان با 30 میلیون میتونی یه جهیزیه خیلی خیلی معمولی بخری ... همه ی جنساهم ایرانی که چند سال بیشتر برات کارنمیکنن (قصد توهین ندارم ولی واقعیته و تجربشو بارها دارم)
ی زندگی معمولی برای آدم های طبقه ی متوسط جامعه
کی الان تو چادر زندگی میکنه؟؟؟؟
خیر نیاز آدمی تمومی نداره ولی باید به ی جایی رسید که احساس رضایت کرد!! و ممکنه این احساس رضایت برای هرکسی تو ی مراحل زندگیش باشه
ببین دوست من تو با ازدواج یکیو پیدا میکنی که همه چیزتو باهاش تقسیم میکنی....امیدوارم زندگیتون هر لحظه بهتر بشه و شیرینتر
میشه یکم توضیح بدین که مثلا از چه لحاظایی خوبه؟؟!
الان علاوه بر مشکلات و توقع ها فشار اقتصادی که بر مردم هست واقعا ازدواج کردن سخته الان یه پسر بره خواستگاری یه دختر خانواده دختر ازش خونه کار ماشین حداقل اینا رو میخوان ازشحالا خواسته از جوونای امروز (خودمون رو میگم) 10-11 تا بچه نیست، اما کاش این تابوی تک فرزندی بشکنه...
خب با دقت توی انتخاب و توکل به خدا میشه ریسکش رو کم کرد... با خط دومتون خیلی موافقم
فقط و فقط این خوده ما هستیم که میتونیم آسونش کنیم، چه تحریم باشه و چه نباشه...
ببخشید من با اجازتون یه چیزی بگم...
اصلا هم نظورم این نیست که توقعاتون زیاده ولی با شرایط و مشکلات جامعه ی فعلی ما خب ...
خریدن خونه بدون کمک خونواده ها فاجعه هست
من فک میکنم هیچ جا الان خونه کمتر از 100میلیون پیدا بشه...
یه پسر 22 ساله رو در نظر بگیرین که تازه درسش تموم شده . 2 سال میره خدمت میشه 24 سالش
1 سال دنبال کار بگرده میشه 25 سالش
بگیم یه کاری گیرش بیاد ماهی 1 میلیون ته جیبش بمونه...
کلا100 ماه طول میکشه که 100 ملیون جمع کنه...
100 تقسیم بر 12 ماه یال برای به دست آوردن سال ما که میشه 8.5
یعنی 8 سال طول میکشه که یه پسر بتونه خونه بخره ،که میشه 33 سالش
که اونم من فکر نمیکنم بدون کمک خونواده تو این سن هم بتونه خونه بخره
1 سال طول میکشه که بری خواستگاری و ... میشه 34 سالش
حالا میگیم خرج عروسی و ... هم با خونواده ها باشه
پس دختر خانوم باید با یه پسر 34 ساله ازدواج کنه
یه پسر 34 ساله نمیره خواستگاری یه دختر 30 ساله ، میره خوستگاری یه دختر 25 ساله
و اون پسر در سن 36 سالگی پدر میشه
که با پشرفت فناوری های جدید اختلاف سنیش با فرزندش انقدر زیاد میشه که دیگه نمیتونه فرزندشرو درک کنه...
حالا مشکلاتش:
بالا رفتن سن ازدواج
اختلاف سنی زیاد دختر و پسر
اختلاف سنی پدرو مادر با بچهاشون
و کلی مشکلات اجتماعی و خانوادگی دیگه...
ببین دوست من تو با ازدواج یکیو پیدا میکنی که همه چیزتو باهاش تقسیم میکنی....
اگه واقعا طرف بویی از انسانیت برده باشه اونم خوشیهاش تلخیهاش عشقش زندگیش همه چیزش با تو تقسیم میشه و لذتی که توی این زندگی هست من هیچ جا نچشیدم......
من خودم 24 سالمه و همسرم 28 سالشه
چها ساله زیر ی سقفیم با بدو خوب هم ساختیم و هدفهامون هست که به زندگیمون ارزش میده........
به هم احترام میذاریم
از هم لذت میبریم
همدیگرو از هر لحاظ ساپورت میکنیم
و هزاران مسائل دیگه.....به نظر من بهشت همینه.......
تحریم برداشته شه پسر وارد میکنن ایران موقعیت ازدواج میره بالا؟!واقعا تواین شریط ازدواج کردن سخته حالا اگه تحریم ها برداشته بشه شاید اسونتر بشه![]()
خیلی تحلیلت جالب بودببخشید من با اجازتون یه چیزی بگم...
اصلا هم نظورم این نیست که توقعاتون زیاده ولی با شرایط و مشکلات جامعه ی فعلی ما خب ...
خریدن خونه بدون کمک خونواده ها فاجعه هست
من فک میکنم هیچ جا الان خونه کمتر از 100میلیون پیدا بشه...
یه پسر 22 ساله رو در نظر بگیرین که تازه درسش تموم شده . 2 سال میره خدمت میشه 24 سالش
1 سال دنبال کار بگرده میشه 25 سالش
بگیم یه کاری گیرش بیاد ماهی 1 میلیون ته جیبش بمونه...
کلا100 ماه طول میکشه که 100 ملیون جمع کنه...
100 تقسیم بر 12 ماه یال برای به دست آوردن سال ما که میشه 8.5
یعنی 8 سال طول میکشه که یه پسر بتونه خونه بخره ،که میشه 33 سالش
که اونم من فکر نمیکنم بدون کمک خونواده تو این سن هم بتونه خونه بخره
1 سال طول میکشه که بری خواستگاری و ... میشه 34 سالش
حالا میگیم خرج عروسی و ... هم با خونواده ها باشه
پس دختر خانوم باید با یه پسر 34 ساله ازدواج کنه
یه پسر 34 ساله نمیره خواستگاری یه دختر 30 ساله ، میره خوستگاری یه دختر 25 ساله
و اون پسر در سن 36 سالگی پدر میشه
که با پشرفت فناوری های جدید اختلاف سنیش با فرزندش انقدر زیاد میشه که دیگه نمیتونه فرزندشرو درک کنه...
حالا مشکلاتش:
بالا رفتن سن ازدواج
اختلاف سنی زیاد دختر و پسر
اختلاف سنی پدرو مادر با بچهاشون
و کلی مشکلات اجتماعی و خانوادگی دیگه...
ازدواج کردن یه نوع ریسکه ...چون همین ازدواجت میتونه باعث بشه اینده خیلی بدی در انتظارت باشه و یا نه خیلی هم خوب باشه
کسایی که میخوان ازدواج کنن باید صبور باشن ...باید ازخود گذشته باشن ..باید تواتایی درک کردن اطرافیانشونو داشنه باشن و از همه مهمتر وفادار باشن و خودخواه نباشن
با حرف شما موافقم اخلاقیات در دجه اول و بعد هم پول ،البته اگه از راه حلال به دست بیاد خوبه...اين شعار نيست
همون قدر كه شما اطمينان داريد دخترها هدفشون پول من هم اطمينان دارم بعضي ها هستن كه به جايي رسيدن فقط اخلاقيات در رتبه اول براشون باشه..........وقتي اين مشكلات جامعه هست و خيلي دير مي توني يك فرد خوب پيدا كني همين هم ميشه
ببينيد اگر يك دختر دو تا خواستگار داشته باشه كه يكي پولدار اما داراي هزار خلاف يكي كم در امد اما داراي اخلاق رفتار منش درست و مورد تائيد عقل سليم چه حكمي مي كنه
ممكنه اون طرف تمام سرمايشو از دست بده روزي به چه اميد ديگه قرار با اون زندگي كنه!
اما يك ازدواج درست و سالم خدا روزي شو تضمين مي كنه ..........روايت است
به قول يك استاد عزيز بي پولي شايد بدبختي بياره !........ولي قطعا پولداري خوشبختي نمياره
من عقيدمو به كسي تحميل نمي كنم اما مطمئنم اگر يك فرد عالي از نظر علمي اخلاقي معنوي يك ادمي كه در كنارش واقعا احساس ارامش كنه باشه .......اهل تلاش كار باشه همون به قول خودتون مروت و غيرت داشته باشه ماديات با تلاش ميشه با هم ساخت تمام زندگي معنيش به همين تلاش با هم
وقتي همه چيز اماده كرده باشه زندگي چنان مزه اي هم نداره!
چی میشه از همون بیست و چهار سالگی ازدواج کنه و به کمک همسرش به خاسته هاشون برسن؟؟؟؟؟؟مثل همین خونه صد میلیونی/////
به نظر من هر چیزی که این دو نفرزیر ی سقف با هم به دست میارن ارزش بیشتری داره و بیشتر قدرشو میدونن......
چرا جالب بود؟تحریم برداشته شه پسر وارد میکنن ایران موقعیت ازدواج میره بالا؟!![]()
خدا کنه این باعث بشه ما پسرا کار گیرمون بیاد،بنفع هر دو جنسه...
من هر جای آزاد میرم زده به چند منشی خانم،فروشنده خانم،فلان خانم نیازمندیم،واقعا نامردیه مثلن قراره مرد بره سر کار هاااااا ! :|
خیلی تحلیلت جالب بود
بدون کمک غغغغغیر ممکنه،ولی اینم واس من که مرد هستم خیلی شرمنده کنندست تو این سن از پدر و مادر کمک بخوام
نمیدونم باور میکنید یا نه،واسه مرد، این مسایل غرور آدمو از بین میبرن.همش احساس Looser بودن،بی آینده و نا امیدی به آدم دست میده![]()
کاش همه دخترا این مسیله رو درک میکردن
البته من به عنوان یه پسر،فقط و فقط امیدم به دختر مورد علاقم هست که درکم کنه،کمک حالم باشه،به جز این ، به هیچی جز خدا امید ندارم
حس بدیه تنهایی،درصورتیکه میتونی نباشی.بدتر از اون حسیه که میتونی یه نفر رو از تنهایی در بیاری،ولی محدودیت و اجازشو نداشته باشی...
ببخشید همه رو نقل قول کردم،صحبت ها جالب بودن![]()
مرسی........ایشاله خدا زندگی سالم کنار اونی که دوسش داری و نصصصصیب همه بکنه.......کاربر محترم خانوم عشقولانه :
باید بگم که من حسوووووووووووودیم شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
خوشبخت باشین.![]()
نه سه سال اجاره نشین بودیم......شما وقتی ازدواج کردید همسرتون خونه نداشت؟
البته اگر جز اسپم ها محسوب نشه! ، از رموز موفقیت خودتون ب ما مجردها هم بگینمرسی........ایشاله خدا زندگی سالم کنار اونی که دوسش داری و نصصصصیب همه بکنه.......
اوهوم ...ببین دوست من تو با ازدواج یکیو پیدا میکنی که همه چیزتو باهاش تقسیم میکنی....
اگه واقعا طرف بویی از انسانیت برده باشه اونم خوشیهاش تلخیهاش عشقش زندگیش همه چیزش با تو تقسیم میشه و لذتی که توی این زندگی هست من هیچ جا نچشیدم......
من خودم 24 سالمه و همسرم 28 سالشه
چها ساله زیر ی سقفیم با بدو خوب هم ساختیم و هدفهامون هست که به زندگیمون ارزش میده........
به هم احترام میذاریم
از هم لذت میبریم
همدیگرو از هر لحاظ ساپورت میکنیم
و هزاران مسائل دیگه.....به نظر من بهشت همینه.......
زود بود ولی شد دیگه.......اوهوم ...
ممنون از توضیحاتتون ،فقط یه سوال
20 سالتون بود ازدواج کردین؟
زود نیست؟
نمیگم همیشه موفق بودم......البته اگر جز اسپم ها محسوب نشه! ، از رموز موفقیت خودتون ب ما مجردها هم بگینمن خیلی دوس دارم بتونم چطوری با شوهرم وقتی ک ازدواج کردیم سالها عاشقونه زندگی کنیم نه اینکه مثل بعضی دیگه حوصله شوهرشونو یا زنشونو ندارن دیگه ! دوس دارم بدونم چطوری باید باشم که شوهرم همیشه عاشقم باشه
![]()
حالا که فکر میکنم میبینم زیادم زود نیست،خب غیر این باشه اختلاف سنیتون با بچتون زیاد میشهزود بود ولی شد دیگه.......
الانم مشکلی ندارم......
آخه در کنار بیست ساله بودن من همسرم 24 سالش بود دیگه......
فاصله طبقاتی و عقایدی نداشتیم.....
من یه مسئله ای رو یاد آور بشمو از محظرتون مرخص شم...
شرایط الان جامعه ی ما با زمان پدرو مادرامون خیلی متفاوته...
پدر من زمانی که ازدواج کرد خونه داشت،اون زمان امکان پذیر بود ولی الان نه...
تو جهیزیه هم همینطو ،ا،تنوع خیلی زیاد شده ،الان کلی وسیله ی برقی اومده که اون موقه نبوده(که خیلیاشونم اصن استفاده نمیشه یا هر 5 سال شاید یه استفاده ای ازشون بشه...)
چقدر قشنگ راجبه بچشمو گوش حرف زدینیکی از دخترای فامیل 27 سالشه و تقریبا یه سالی میشه که رسمی شده و میگه دور ازدواج رو خط کشیده چون دوستاش که ازدواج کردن بهش توصیه کردن ازدواج نکن محدود میشی
کلا آدمای راحت طلب چه دختر چه پسر ازدواج نکنند بهتره چون تو واقعیت همچین چیزی وجود نداره که دو طرف بتونن کاملا مطابق میل هم رفتار کنند
همیشه باید توزندگی گذشت و ایثار باشه
ضمنا اگه واقعا به خدا توکل کنی و بعدش تحقیقاتت رو تا حد توان انجام بدی و خوب چشم و گوشتو باز کنی و واگذار کنی به خودش
بعد ازدواج هم چشم و گوشتو ببندی و هی همسرت رو مقایسه نکنی
ما که توکل کردیم الحمدلله راضی هستیم
خدا هم به قولایی که داده بور سر رزق و روزی عمل کرد
کاملا با نظر دوستمون عشقولانه موافقم تازه باورود بچه زندگی زیباتر هم میشه
توصیه میکنم با شرایطی که شروع کننده ی محترم فرمودند دوستان شروع به خواندن نماز شب کنند(برا رفع مشکلات پیش رو ) و ان شا ءالله بخت همتون وابشه بعدا زودی بچه دار بشین
وقتی دو نفر از دو فرهنگ و عقیده مختلف از دو خانواده مختلف و......باهم میرن زیر ی سقف باید از یه سری چیزا بگذرن تا زندگیشون شکل بگیره......یکی از دخترای فامیل 27 سالشه و تقریبا یه سالی میشه که رسمی شده و میگه دور ازدواج رو خط کشیده چون دوستاش که ازدواج کردن بهش توصیه کردن ازدواج نکن محدود میشی
کلا آدمای راحت طلب چه دختر چه پسر ازدواج نکنند بهتره چون تو واقعیت همچین چیزی وجود نداره که دو طرف بتونن کاملا مطابق میل هم رفتار کنند
همیشه باید توزندگی گذشت و ایثار باشه
ضمنا اگه واقعا به خدا توکل کنی و بعدش تحقیقاتت رو تا حد توان انجام بدی و خوب چشم و گوشتو باز کنی و واگذار کنی به خودش
بعد ازدواج هم چشم و گوشتو ببندی و هی همسرت رو مقایسه نکنی
ما که توکل کردیم الحمدلله راضی هستیم
خدا هم به قولایی که داده بور سر رزق و روزی عمل کرد
کاملا با نظر دوستمون عشقولانه موافقم تازه باورود بچه زندگی زیباتر هم میشه
توصیه میکنم با شرایطی که شروع کننده ی محترم فرمودند دوستان شروع به خواندن نماز شب کنند(برا رفع مشکلات پیش رو ) و ان شا ءالله بخت همتون وابشه بعدا زودی بچه دار بشین
دقیقا همینطوره......حالا که فکر میکنم میبینم زیادم زود نیست،خب غیر این باشه اختلاف سنیتون با بچتون زیاد میشه
آخی مامانو باباتون چه دلی داشتن،دختر به این کوچیکی رو شوهر دادن
نمی ترسیدن؟!
فامیل بودین؟
البته یه چیز دیگه هم هست ،آدم تو سن پایین انعطاف پذیری بیشتر داری و راحت تر میتونه خودشو با طرف مقابل و شرایط موجود وفق بده...
نه من بیام ساده تر بگم اگه تحریم برداشت بشه کار زیاد میشه پسره بیکار نمی مونه تو خونه
خونه ارزونتر میشه قیمت ماشین هم میاد پایین ... اب برق نف این هم شاید مجانی بشه![]()
من در راستای موافقت با حرفای شما اون حرفارو زدم دیگهدوست من این من و شما هستیم که شرایط رو میسازیم
چه اجباریه که حتما از راه نرسیده بریم خونه ی خودمون
نمیدونین چقدر لذت داره یه سری چیزا رو نداری و کنارهم با تلاش مرد و صرفه جویی خانوم اون چیزا رو بدست میاری
من 19 سالم بود که ازدواج کردم از صفر صفر شروع کردیم
ولی با خرید هر وسیله نمیدونین چه لذتی میبردیم
حالا فکر کن اونایی که همه چی شون فراهمه و برا بدست آوردنش سختی نکشیدن چه لذتهایی رو از دست دادن
تازه وقتی همه چی مهیاست طرفین کاری ندارن به جون هم میفتن
آره خدا روشکرچقدر قشنگ راجبه بچشمو گوش حرف زدین
همسر شما از خودگذشتگی داره...
آخه اصولا اکثر آقایون به خاطر غروری که دارن از خود گذشتگی نداره(از آقایون حاضر در جمع معذرت میخوام)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آنان كه عاشقانه ازدواج مي كنند موفق ترند؟؟؟يا آنان كه عاقلانه ازدواج مي كند؟؟؟ | مشاوره ازدواج | 32 | |
![]() |
وسواس در ازدواج | مشاوره ازدواج | 2 | |
K | دانستنی های قبل از ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | |
E | مشورت در مورد بحث مهریه در ازدواج | مشاوره ازدواج | 37 | |
A | شرایط ازدواج رو دارم یا نه؟ | مشاوره ازدواج | 152 |