اینو متوجه نشدم!ریشه ترس توی ذات طرفه نه توی آب و برق و تلفن و نفت!!!!!!!!!

اینو متوجه نشدم!ریشه ترس توی ذات طرفه نه توی آب و برق و تلفن و نفت!!!!!!!!!
آخه آقایون کلا مغرور ترنآره خدا روشکر
خانوم و آقا نداره هر کسی که طبیعتش به فطرتش غلبه کنه نمیتونه از خود گذشتگی کنه
به قول همسرم میگه من باید زودتر از اینا میومدممن در راستای موافقت با حرفای شما اون حرفارو زدم دیگه
آره خب اونم به قول شما لذت های خوشو داره دیگه...
فقط یه چیزی!چقد زود ازدواج کردین؟!![]()
البته نه این که ندیده باشما،دیدم همکلاسیامو که تو 15 سالگی ازدواج کردن
ولی من خودم یکم میترسم!یعنی میترسم از پس مسئولیت های زندگی بر نیام،یا هنوز به اون درک نرسیده باشم...
وقتی پای عشق و دوست داشتم و احترام میاد وسط غرور معنی نداره......آخه آقایون کلا مغرور ترن
نیستن؟!
شایدم من اشتباه فکر میکنم...
به قول همسرم میگه من باید زودتر از اینا میومدم
نه سن پایین اگه توکل کنی و تحقیقاتت هم کامل باشه برا ازدواج خیلی بهتر از سن بالاست
کلا هیجان و لذتی که سن پایین داره سن بالا نداره
همسرتون چند سالشون بود که ازدواج کردین؟به قول همسرم میگه من باید زودتر از اینا میومدم
نه سن پایین اگه توکل کنی و تحقیقاتت هم کامل باشه برا ازدواج خیلی بهتر از سن بالاست
اوهومبه قول دوستمون تو سن پایین انعطاف پذیری بیشتره........میتونن راحتتر باهم کنار بیان
به قول همسرم میگه من باید زودتر از اینا میومدم
یکی از دخترای فامیل 27 سالشه و تقریبا یه سالی میشه که رسمی شده و میگه دور ازدواج رو خط کشیده چون دوستاش که ازدواج کردن بهش توصیه کردن ازدواج نکن محدود میشی
کلا آدمای راحت طلب چه دختر چه پسر ازدواج نکنند بهتره چون تو واقعیت همچین چیزی وجود نداره که دو طرف بتونن کاملا مطابق میل هم رفتار کنند
همیشه باید توزندگی گذشت و ایثار باشه
ضمنا اگه واقعا به خدا توکل کنی و بعدش تحقیقاتت رو تا حد توان انجام بدی و خوب چشم و گوشتو باز کنی و واگذار کنی به خودش
بعد ازدواج هم چشم و گوشتو ببندی و هی همسرت رو مقایسه نکنی
ما که توکل کردیم الحمدلله راضی هستیم
خدا هم به قولایی که داده بور سر رزق و روزی عمل کرد
کاملا با نظر دوستمون عشقولانه موافقم تازه باورود بچه زندگی زیباتر هم میشه
توصیه میکنم با شرایطی که شروع کننده ی محترم فرمودند دوستان شروع به خواندن نماز شب کنند(برا رفع مشکلات پیش رو ) و ان شا ءالله بخت همتون وابشه بعدا زودی بچه دار بشین
همسرتون چند سالشون بود که ازدواج کردین؟
من الان سنم بالاست تقریبا 28 و خورده ام و هنوزم ازدواج نکردم ... سن پایین ادم زود شکسته میشه
خب شما چه جوری میتنی مطمئن شی که طرفت این مشکلاتو نداره؟
سلامسلامی دوباره
دوستانی که شرکت کردند به نظر دیگه یا ازدواج کردن یا دیگه وقت ازدواجشونه
یه سوال:
شما عزیزانی که وقت ازدواجتون هست : آیا معیارهای دقیق و خواسته های خودتون از طرف مقابل و وظایف خودتون در مسئولیت پذیری رو میدونید؟؟؟
میدونید اگر یک خواستگاری رفتید یا براتون خواستگار اومد چطوری بشناسیدش؟؟؟
.
.
.
.
.
ممنون میشم نظرات خودتون رو بذارید
سلام
راستش مابین نظارت و حرفایی که گفته شد در مورد مسولیت ها و ملاک های انتخاب هم بحث شد و هم آقا پسرا نظر دادند و هم دختر خانوما ملاک هاشون رو گفتن. اما خب این موضوع خوبیه که یه بحث فقط در مورد مسولیت ها و ملاک ها در نظر گرفته بشه.
خب همینطور که شما گفتید باید از دوستان دعوت کنیم که به این دو سوال جواب بدن تا هممون به خودآگاهی برسیم.
شما عزیزانی که وقت ازدواجتون هست :
1- آیا معیارهای دقیق و خواسته های خودتون از طرف مقابل و وظایف خودتون در مسئولیت پذیری رو میدونید؟؟؟
2- میدونید اگر یک خواستگاری رفتید یا براتون خواستگار اومد چطوری بشناسیدش؟؟؟
سلام
راستش مابین نظارت و حرفایی که گفته شد در مورد مسولیت ها و ملاک های انتخاب هم بحث شد و هم آقا پسرا نظر دادند و هم دختر خانوما ملاک هاشون رو گفتن. اما خب این موضوع خوبیه که یه بحث فقط در مورد مسولیت ها و ملاک ها در نظر گرفته بشه.
خب همینطور که شما گفتید باید از دوستان دعوت کنیم که به این دو سوال جواب بدن تا هممون به خودآگاهی برسیم.
1- آیا معیارهای دقیق و خواسته های خودتون از طرف مقابل و وظایف خودتون در مسئولیت پذیری رو میدونید؟؟؟
سلام
وقتی ما ازدواج میکردیم،همسر من تقریبا تازه شروع به نوشتن تز ارشدش کرده بود.آدمی مثه من که فوق العاده اهل سفر و بیرون ... بود با آدمی روبه رو شد که سالی یه بار تعطیلات عید هم شاید جایی نمی رفت و ترجیح میداد از خلوتی شهر استفاده کنه!جلسه اول و دوم آشنایی تقریبا 70% صحبت ادامه تحصیل ایشون بود که خیلی زمان به من نمی رسید!سلام آقا مهدی دوست عزیزم و ممنون از دعوتتون.
والا من فعلا اصلا به این چیزا وقت نمیکنم که فکر کنم و فکرم مشغول ارشد و دانشگاه و مقاله و کتاب و اینجور چیزاست و تا 30 سالگی هم بعید میدونم که از این حالت خارج بشم ، حالا اگه احیانا خارج هم شدم اونوقت باید بشینم فکر کنم ببینم اصلا ازدواج یعنی چی؟واسه چیه؟
ولی در کل اونچه که در ذهنم هست اینه که من نمیتونم با این شرایط ازدواج کنم چون طرف مقابل حتما انتظاراتی از من داره و من که نمیتونم نصف شب بشینم همش کتاب و مطالعه کنم! خب طرف مقابل هم آدمه و اصلا واسه چی ازدواج کرده؟ واسه همین باید اول مقدمات زندگی اعم از خونه و کار و تحصیل و شغل و سربازی و اینا حل بشه تا ببینیم چی میشه بعدش...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آنان كه عاشقانه ازدواج مي كنند موفق ترند؟؟؟يا آنان كه عاقلانه ازدواج مي كند؟؟؟ | مشاوره ازدواج | 32 | |
![]() |
وسواس در ازدواج | مشاوره ازدواج | 2 | |
K | دانستنی های قبل از ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | |
E | مشورت در مورد بحث مهریه در ازدواج | مشاوره ازدواج | 37 | |
A | شرایط ازدواج رو دارم یا نه؟ | مشاوره ازدواج | 152 |