آرشیو مسابقات عکاسی کشاورزی

آرشیو مسابقات عکاسی کشاورزی

• مجموع رای دهندگان
    17
وضعیت
موضوع بسته شده است.

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[نظرسنجی مسابقه عکاسی] دور بیست و دوم ••• مناظر برفی، باران،مه،ابــر

[نظرسنجی مسابقه عکاسی] دور بیست و دوم ••• مناظر برفی، باران،مه،ابــر

با سلام؛خدمت دوستان و همراهان همیشگی تالار کشاورزی
طبق روال مسابقات قبلی، عکس های ارسالی در این تاپیک قرار میگیرد و شما عزیزان به هرعکس امتیاز میدید که باید موارد زیر را در نظر داشته باشید؛

موضوع دوره ی بیست و دوم: مناظر برفی، باران،مه ،ابــر

قوانین نظرسنجی :

1-سعی بر این است که مسابقه در شرایط مساوی و منصفانه برگزار شود پس؛ تبلیغات در این مسابقه اکیداً ممنوع می باشد.
2- به هر عکس از صفر تا پنجاه امتیاز بدین.
3- آیتم هایی که در امتیازدهی لحاظ میشود شامل:
...3-1-
ارتباط عکس با موضوع
...3-2-
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل
...3-3-
زیبایی و چشم نوازی عکس
...3-4- رعایت اصول فنی عکاسی

...3-5-
ارتباط با مخاطب
...3-6-
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع

4- سعی کنید که فقط در یک پست به تمامی عکسها با ذکر شماره عکس امتیاز بدین و دلیل این امتیاز هم ذکر کنید.
توجه داشته باشید که نظر شما در مورد هر عکس و نقد شما ارزشمند تر از امتیازی هست که میدین!
درضمن فراموش نکنید به دو نفر از بهترین نقدها امتیاز ویژه ای اهدا خواهد شد.

5-حتی المقدور از ارسال پست های نامرتبط خودداری کنید،از
هر گونه بحث و صحبت خارج از موضوع ، اکیدا پرهیز کنید.
پست های نامرتبط بدون اطلاع قبلی حذف خواهند شد.
6- این نظرسنجی از امروز به مدت سه روز [تا تاریخ 93/12/26] اعتبار خواهد داشت، و بعد از آن تاپیک قفل شده و آراء محاسبه خواهند شد.

جوایـز این دور از مسابقه؛

نفر اول: 150 امتیاز
نفردوم: 125 امتیاز
نفر سوم: 100 امتیاز
نفر چهارم: 75 امتیاز

نفر پنجم: 50 امتیاز

.
.

از توجه و همراهی همه ی دوستان گرامی تشکر و قدردانی می کنم.:gol:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عکس های مسابقه-سری اول

عکس های مسابقه-سری اول

دوستان گلم،تصاویر همراه با لینک آپلود گذاشته شده.در صورت مشاهده نشدن تصویر، حتماً روی لینک کلیک فرمائید.
لطفاً در لود شدن تصاویر کمی شکیبا باشید.

:gol:

تصویر شماره 1

http://s4.picofile.com/file/8174559318/01_1.jpg

تصویر شماره 2

http://s6.picofile.com/file/8174559550/02_1.jpg

تصویر شماره 3

http://s6.picofile.com/file/8174559742/03_2.jpg

تصویر شماره 4

http://s6.picofile.com/file/8174559850/04_2.jpg

تصویر شماره 5

http://s4.picofile.com/file/8174560476/05_3.JPG

تصویر شماره 6

http://s6.picofile.com/file/8174564568/06_3.JPG

تصویر شماره 7

http://s4.picofile.com/file/8174565042/07_4.JPG

تصویر شماره 8

http://s4.picofile.com/file/8174565550/08_5.jpg

تصویر شماره 9

http://s4.picofile.com/file/8174566750/09_5.jpg

تصویر شماره 10

http://s6.picofile.com/file/8174567576/10_6.jpg

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عکس های مسابقه-سری دوم

عکس های مسابقه-سری دوم

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عکس های مسابقه-سری سوم

عکس های مسابقه-سری سوم

دوستان عزیز بابت تاخیر در ارسال عکس ها پوزش می خوام، واقعاً سرعتم پایینِ.
تصاویر مسابقه تمام شدن. حالا میتونید به همه تصاویر امتیاز بدید.
مهرتان ماندگـــار عزیزانم.

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با تشکر از تمام دوستان و عکاسان عزیز

با تشکر از تمام دوستان و عکاسان عزیز

عکس شماره 1: 35
عکس شماره 2: 25
عکس شماره 3: 41
عکس شماره 4: 25
عکس شماره 5: 50
عکس شماره 6: 50
عکس شماره 7: 30
عکس شماره 8: 35
عکس شماره 9: 30
عکس شماره 10: 25
عکس شماره 11: 35
عکس شماره 12: 41
عکس شماره 13: 38
عکس شماره 14: 25
عکس شماره 15: 35
عکس شماره 16: 41
عکس شماره 17: 35
عکس شماره 18: 45
عکس شماره 19: 37
عکس شماره 20: 37
عکس شماره 21: 30
عکس شماره 22: 30
عکس شماره 23: 30
عکس شماره 24: 30
عکس شماره 25: 38
عکس شماره 26: 43
عکس شماره 27: 35
عکس شماره 28: 35
عکس شماره 29: 30
عکس شماره 30: 45
عکس شماره 31: 41
عکس شماره 32: 30
عکس شماره 33: 35
عکس شماره 34: 38
عکس شماره 35: 25
عکس شماره 36: 35
عکس شماره 37: 41
عکس شماره 38: 41

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ncv,..
با سلام و سپاس از خیال شیشه ای عزیز و تمام دوستان شرکت کننده:gol:

عکس شماره 1: 15
2: 15
3: 50
4: 40
5: 50
6: 50
7: 35
8: 35
9: 25
10: 15
11: 40
12: 30
13: 30
14: 15
15: 25
16: 45
17: 30
18: 45
19: 15
20: 35
21: 30
22: 40
23: 30
24: 15
25: 25
26: 50
27: 15
28: 50
29: 15
30: 50
31: 15
32: 15
33: 15
34: 35
35: 35
36: 15
37: 35
38: 15

آخرین ویرایش:

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
با تشکر از خیال شیشه ایی

با تشکر از خیال شیشه ایی

عکس شماره 1: 45
عکس شماره 2: 40
عکس شماره 3: 30
عکس شماره 4: 20
عکس شماره 5: 48
عکس شماره 7: 48
عکس شماره 8: 44
عکس شماره 9: 45
عکس شماره 10: 35
عکس شماره 11: 40
عکس شماره 12: 45
عکس شماره 13: 45
عکس شماره 14: 35
عکس شماره 15: 35
عکس شماره 16: 45
عکس شماره 17: 40
عکس شماره 18: 50
عکس شماره 19: 48
عکس شماره 20: 48
عکس شماره 21: 45
عکس شماره 22: 46
عکس شماره 23: 45
عکس شماره 24: 40
عکس شماره 25: 50
عکس شماره 26: 50
عکس شماره 28: 45
عکس شماره 29: 50
عکس شماره 30: 50
عکس شماره 31: 35
عکس شماره 32: 40
عکس شماره 33: 40
عکس شماره 34: 42
عکس شماره 35: 49
عکس شماره 36: 35
عکس شماره 37: 40
عکس شماره 38: 40

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار

دوستان توجه داشته باشید که تنها به دادن نمره کفایت نکنید! نظر شما در مورد هر عکس و نقد شما ارزشمند تر از امتیازی هست که میدین!
درضمن فراموش نکنید به دو نفر از بهترین نقدها امتیاز ویژه ای اهدا خواهد شد

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدا رو شکر سطح مسابقه و عکسها خوبه.
از آماتور تا حرفه ای توی عکسها وجود داره.
با دقت توی عکسها یه چیز مشترک یا بهتره بگم یه ایراد مشترک توی اکثر عکسها میشه دید که حتی کسی هم اگه هیچی از عکاسی و اصولش ندونه میتونه با کمی سلیقه و ظرافت و حوصله این ایراد رو برطرف کنه تا بتونه ثبتهای بهتری داشته باشه. این ایراد کادربندیه. اکثرا کادربندی ها ضعیفه.
بعضی از عکسها هم که اصلا ماشاءالله توجهی به نور توشون نشده.:smile:
در مجموع همه ی عکسها در کنار هم مجموعه ی خوبی رو برای مسابقه بوجود آورده.

خیلیا هستند که میگن با موبایل عکس میشه گرفت ولی عکاسی نمیشه کرد! ولی بنده اصلا این جمله رو قبول ندارم. عکاسی یه حسه و به ابزار بستگی چندانی نداره. پس با یه موبایل که شاید دوربین نه چندان خوبی هم داشته باشه میشه ثبتهای زیبا و حتی تاثیر گذار هم داشت. خودمم عکسهایی دارم که با موبایل گرفتم و صدبار هم با دوربین نتونستم تکرارشون کنم که اتفاقا یکی از همون عکسهایی که با موبایل گرفته بودم توی یه نمایشگاه و مسابقه که اتفاقا عکاس های حرفه ای ای هم حضور داشتند تونست دوم شه!
اینا رو واسه این گفتم که دوستانی که واقعا به عکاسی علاقه دارند و شاید دوربین خوبی نداشته باشن، با عشق و علاقه عکساشونو بگیرن و به این فکر نکنن که حتما باید دوربینی وجود داشته باشه تا بشه عکس خوب گرفت.
عکاسی ترکیبی از حس و ذوق و استعداده...و بعد از اینها آموزش...

امیدوارم حرفام و انتقادهام کسی رو ناراحت نکرده باشه. تماما دوستانه بوده و خواستم به عنوان عضوی کوچک فقط کمکی به همه دوستان و علاقه مندان به عکاسی کرده باشم.

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- 30 ارتباط عکس با موضوع
2- 40 ارتباط با مخاطب ارتباط عکس با موضوع،زیبایی و چشم نوازی
3- 30 خلاقیت و نو آوری
4- 10
5- 49 در نظر داشتن رنگ بندی و ترکیب بندی زیبا و چشم نوازی
6- 35 زیبایی و چشم نوازی
7- 35 ارتباط عکس با موضوع
8- 30
9- 30
10- 30
11- 35 رنگ بندی زیبا
12- 35 ارتباط با مخاطب
13- 35 ارتباط عکس با موضوع
14- 30
15- 39 ارتباط با مخاطب
16- 38 زیبایی و چشم نوازی و ارتباط با مخاطب
17- 28
18- 45 زیبایی و چشم نوازی و ارتباط با مخاطب
19- 30
20- 30
21- 40 زیبایی و چشم نوازی
22- 35
23- 40 زیبایی و چشم نوازی
24- 35
25- 40 رنگ بندی زیبا
26- 42 خلاقیت و ارتباط با مخاطب
27- 30
28- 40 زیبایی و چشم نوازی
29- 38
30- 40 رنگ بندی زیبا و فوق العاده ...
31- 35
32- 35
33- 35
34- 40
35- 30
36- 30
37- 40
38- 35
موفق و موید باشید

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی فرق می کنه شاید یکم بی انصافی باشه وقتی یکی داره با سرعت هواپیما جا بجا میشه تا بعد یکی رفته وسط دل طبیعت خودشو حا ب حا میکنه تا نور خوب بیفته
راحت تر بگم کلاس عکس ها متفاوته معلومه شاید اگر میشد توضیحی درباره صحنه ها توسط ثبت کننده اصافه بشه، دیده بشه اون چیزی ک وادار کرده اونو ک عکس بگیره
راحت تر اینه ک امتیاز رو کسی الان میاره ک کیفیت و رنگ عکسش بهتر باشه ن الزاما خلاقیت و نکته سنجی

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خیلی فرق می کنه شاید یکم بی انصافی باشه وقتی یکی داره با سرعت هواپیما جا بجا میشه تا بعد یکی رفته وسط دل طبیعت خودشو حا ب حا میکنه تا نور خوب بیفته
راحت تر بگم کلاس عکس ها متفاوته معلومه شاید اگر میشد توضیحی درباره صحنه ها توسط ثبت کننده اصافه بشه، دیده بشه اون چیزی ک وادار کرده اونو ک عکس بگیره
راحت تر اینه ک امتیاز رو کسی الان میاره ک کیفیت و رنگ عکسش بهتر باشه ن الزاما خلاقیت و نکته سنجی

حرفاتون تا حدودی قابل قبوله ولی دوست عزیز اینطور که شما میفرمایید هم بی انصافی نیست!
درسته که رنگ و کیفیت تاثیر داره...ولی به هرحال هر کسی در حد توانایی و شرایطش توی مسابقه شرکت کرده و دیدی که داشته...و اینکه به اختیار و انتخاب خودش عکسها رو برای مسابقه فرستاده نه به اجبار!
مهم اینه که عکسش و ثبتش بتونه اون حس رو به بیننده منتقل کنه.در واقع همون که میگن "هر آنچه از دل برآید لاجرم بردل نشیند".
مطمئن باشید خلاقیت اگر وجود داشته باشه حتما تاثیرگذار خواهد بود.
اتفاقا به نظر بنده عکاس نباید درباره ثبتش توضیحی بده بلکه این خود تصویر باید باشه که با بیننده حرف بزنه و اون حس رو منتقل کنه.
شما مطمئن باشید اگه یه دوربین حرفه ای رو در اختیار کسی که عکاسی توی وجودش نیست قرار بدید و توی یه محیط ایده آل قرارش بدید 500تا شات هم داشته باشه ثبت خوب و دلنشینی نمیتونه داشته باشه...
از طرف دیگه اگه یه دوربین داغون بدید به یه کسی که عکاسی تو وجودشه و یه جایی هم قرارش بدید که به ظاهر هیچ چیزی برای ثبت و خلاقیت نداشته باشه مطمئن باشید اون شخص اگه عکاس باشه از همون شرایط یه ثبت ماندگار به جا میذاره...

به هر حال نظر شما هم کاملا واسه ما قابل احترامه دوست عزیز و مرسی که فکر و نظرتون رو بیان میکنید.:gol:
همین تبادل نظراته که به ماها کمک میکنه.

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
خدا رو شکر سطح مسابقه و عکسها خوبه.
از آماتور تا حرفه ای توی عکسها وجود داره.
با دقت توی عکسها یه چیز مشترک یا بهتره بگم یه ایراد مشترک توی اکثر عکسها میشه دید که حتی کسی هم اگه هیچی از عکاسی و اصولش ندونه میتونه با کمی سلیقه و ظرافت و حوصله این ایراد رو برطرف کنه تا بتونه ثبتهای بهتری داشته باشه. این ایراد کادربندیه. اکثرا کادربندی ها ضعیفه.
بعضی از عکسها هم که اصلا ماشاءالله توجهی به نور توشون نشده.:smile:
در مجموع همه ی عکسها در کنار هم مجموعه ی خوبی رو برای مسابقه بوجود آورده.

خیلیا هستند که میگن با موبایل عکس میشه گرفت ولی عکاسی نمیشه کرد! ولی بنده اصلا این جمله رو قبول ندارم. عکاسی یه حسه و به ابزار بستگی چندانی نداره. پس با یه موبایل که شاید دوربین نه چندان خوبی هم داشته باشه میشه ثبتهای زیبا و حتی تاثیر گذار هم داشت. خودمم عکسهایی دارم که با موبایل گرفتم و صدبار هم با دوربین نتونستم تکرارشون کنم که اتفاقا یکی از همون عکسهایی که با موبایل گرفته بودم توی یه نمایشگاه و مسابقه که اتفاقا عکاس های حرفه ای ای هم حضور داشتند تونست دوم شه!
اینا رو واسه این گفتم که دوستانی که واقعا به عکاسی علاقه دارند و شاید دوربین خوبی نداشته باشن، با عشق و علاقه عکساشونو بگیرن و به این فکر نکنن که حتما باید دوربینی وجود داشته باشه تا بشه عکس خوب گرفت.
عکاسی ترکیبی از حس و ذوق و استعداده...و بعد از اینها آموزش...

امیدوارم حرفام و انتقادهام کسی رو ناراحت نکرده باشه. تماما دوستانه بوده و خواستم به عنوان عضوی کوچک فقط کمکی به همه دوستان و علاقه مندان به عکاسی کرده باشم.

منم عکاسی دوس دارم !! ولی گویا استعداد ندارم هر چی تو مسابقه باشگاه شرکت کردم مقام نیوردم :w05:
اصلا دیگه برا دل خودم عکس میگیرم !! مسابقه نمیرم !!

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم عکاسی دوس دارم !! ولی گویا استعداد ندارم هر چی تو مسابقه باشگاه شرکت کردم مقام نیوردم :w05:

شما که برای مقام آوردن عکس نمیگیرید آیا؟!
درضمن مقام نیاوردن توی مسابقات عکاسی باشگاه اصلا دلیلی بر نداشتن استعداد نیست!!
همین که علاقه دارید پس یعنی یه ریشه هایی توی شما هست که شما رو به سمت عکاسی میکشونه...حالا ممکنه واسه یکی قویتر باشه واسه یکی ضعیفتر.
اگه یکم حوصله به خرج بدید و اونی که درونتونه رو تقویت کنید حتما چیزهایی برای شکوفا شدن وجود داره.
انقدر زود ناامید نشید و دست از تلاش برندارید...نه تنها توی عکاسی بلکه توی تمام کارها.
اتفاقا حضور و شرکت در چنین جاهایی مثل مسابقه و نمایشگاه و اینا خیلی به آدم کمک میکنه. برای بنده که اینطور بوده.

اینو هم اضافه کنم که عکاسی در درجه اول همون واسه دل خود آدمه معمولا...اون حس فوق العاده ای که به آدم میده، بعدش حالا چیزهای دیگه.
بنده خودم عکاسی رو یجور شکر نعمتهای خداوند میدونم...البته این حس بندس...خیلیا ممکنه چنین حسی نداشته باشند.

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز

زمان میبره! من پارسال تو مسابقه عید باشگاه نفر چهارم شدم. واسه من پیشرفتی بود همین مقام. تو این مسابقه هم امیدوارم سوم بشم که نشون دهنده ی پیشرفتمه اون وقت.
بعدشم می تونم برم به دوستام پیام خصوصی بدم به فلان عکس امتیاز کامل بده! پس ناراحت نشو اگه مقام نیووردی.

آخرین ویرایش:

Phyto

مدیر تالار
بعدشم می تونم برم به دوستام پیام خصوصی بدم به فلان عکس امتیاز کامل بده!
متاسفانه با یه ردگیری ساده به راحتی میشه تشخیص داد دوستانی که تقلب کردن و امتیاز جمع کردن! و اگه کسی برچسب متقلب رو پیشونی مبارکش بچسبه عکسش از این دور حذف میشه و حق شرکت در دو دوره آینده را نیز نخواهد داشت!!

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
متاسفانه با یه ردگیری ساده به راحتی میشه تشخیص داد دوستانی که تقلب کردن و امتیاز جمع کردن! و اگه کسی برچسب متقلب رو پیشونی مبارکش بچسبه عکسش از این دور حذف میشه و حق شرکت در دو دوره آینده را نیز نخواهد داشت!!

من که این کارو نکردم ولی تو مسابقات یا نظر سنجی ها واسم پیام هایی اومده بوده قبلنا...

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
عکس شماره 1: 30
عکس شماره 2: 25
عکس شماره 3: 50
عکس شماره 4: 25
عکس شماره 5: 50
عکس شماره 7: 20
عکس شماره 8: 35
عکس شماره 9: 35
عکس شماره 10: 20
عکس شماره 11: 35
عکس شماره 12: 45
عکس شماره 13: 22
عکس شماره 14: 20
عکس شماره 15: 45
عکس شماره 16: 35
عکس شماره 17: 35
عکس شماره 18: 45
عکس شماره 19: 35
عکس شماره 20: 32
عکس شماره 21: 27
عکس شماره 22: 33
عکس شماره 23: 39
عکس شماره 24: 31
عکس شماره 25: 44
عکس شماره 26: 46
عکس شماره 28: 37
عکس شماره 29: 30
عکس شماره 30: 47
عکس شماره 31: 40
عکس شماره 32: 34
عکس شماره 33: 38
عکس شماره 34: 35
عکس شماره 35: 22
عکس شماره 36: 30
عکس شماره 37: 38
عکس شماره 38: 38

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
ممنون از بابت این عکسهای زیبا

من معتقدم خداوند بجز زیبایی چیزی خلق نکرده.به هر38 مورد امتیاز کامل رو میدم..دوست ندارم سلیقه ی شخصیمو توی شاهکارهای طبیعت دخالت بدم
از همه عزیزام ممنونم

Phyto

مدیر تالار
ممنون از بابت این عکسهای زیبا

من معتقدم خداوند بجز زیبایی چیزی خلق نکرده.به هر38 مورد امتیاز کامل رو میدم..دوست ندارم سلیقه ی شخصیمو توی شاهکارهای طبیعت دخالت بدم
از همه عزیزام ممنونم

خدا بجز زیبایی خلق نکرده اما ثبت این زیبائیها هنر، سلیقه و خلاقیت میخواد و ما به اینا امتیاز میدیم!

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تاثیر گداری ی کار هنری زمانی مشخص میشه ک اهل اون هنر بخوان درباره اش نظر بدن وگرنه کسی ک ن سابقه اون قن یا هنر رو نداشته باشه هیچ نظر کارشناسی نده بده هر چند ک همه ما می تونیم نظر شخصیمون رو داشته باشیم و قابل احترامه
برای همین اون چ از دل براید بر دلی میشینه ک اهل باشه
وقتی ک قضاوت کننده ها ن فنشو دارن ن هنرشو بهتره توضیح داده بشه، بله اگر هیتی بود ک اهل فن بودن انوقت اونا خودشون مو رو از ماست می کشیدن بیرون
اما وقتی معیار قضاوت اینجا تنها زیبایی نیست یا بهتر بگم زیبایی تنها کیفیت نیست برای کس ک ندیده بهتر توصیح داده بشه
اون کسیم ک بعد 500 بار عکس گرفتن نتونسته عکس دلنشین بده بره مطالعه کنه و کلاس بره خیلی راحت میتونه در خد استاندارد عکاسی کنه، نقاشی نیس ک ک خالا اینقدر هنر امیختش باشه، هنر یعنی از هیچ زیبایی خلق کردن از 3 تا تار ناقابل موسیقی دلنواز در اوردن با ی مداد و کاغذ سفید روح دادن ب کاغذ از خاک و گل عمارت ساختن، ماشالله این دوربینا دیگه خودشون ی فوتوشاپ هوشنمندن:D

با کمال احترامی که واسه نظرتون قائلم ولی اصلا حرفاتون رو قبول ندارم.
عکس تا روح و حس نداشته باشه عکس نخواهد بود و تاثیر هم نخواهد داشت.دوربین اگه 20 میلیونی هم باشه شما نمیتونی توش روح و فکر و حس بدمی.

شما عکاسی رو با ریاضیات و فیزیک اشتباه گرفتی برادر!! دوربین رو هم شبیه یه تابع و فرمول میبینید که انگار یه چی بهش میدی و از اونور جواب میده!!!

عکاس باید اونقد توانایی داشته باشه که بتونه با یه اثر اتفاقا عموم رو برانگیزه نه الزاما اهل فن رو.
ماجرا شده مثل همون ضرب المثل عروس و نرقصیدن و ... ;)

کاش ماها سعی کنیم به جای ایراد گرفتن و بهانه آوردن با حداقل داشته هامون بهترینها رو بسازیم و خلق کنیم!

آخرین ویرایش:

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

تصویر شماره 1
ارتباط عکس با موضوع : با توجه به موضوع مسابقه ارتباط کاملا مشهود بود
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: رنگ بندی به نسبت قابل قبولی بود
زیبایی و چشم نوازی عکس: زاویه دوربین مناسب نبود و درنتیجه زیبایی عکس به طور مناسبی منعکس نشده
رعایت اصول فنی عکاسی: به نظرم خیلی این موضوع مد نظر عکاس نبوده
ارتباط با مخاطب : عکس جالبی بوده ولی زاویه دوربین تحت تاثیر قرار داده
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: خلاقیت کمی در عکس مشاهده میشه و صرفا عکس برداری از طبیعت مد نظر بوده
جمع بندی: 25
تصویر شماره 2

در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: تعدد رنگ های کمی بود که البته با توجه به صحنه های برفی کمی دست عکاس بسته است
زیبایی و چشم نوازی عکس: زاویه دوربین مناسب نبود و درنتیجه زیبایی عکس به طور مناسبی منعکس نشده
رعایت اصول فنی عکاسی: به نظرم خیلی این موضوع مد نظر عکاس نبوده مثلا روی لنز اثر انگشت هست و زاویه دوربین و تنظیم نور خوبی انجام نشده
ارتباط با مخاطب : عکس جالبی بوده
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: خلاقیت کمی در عکس مشاهده میشه و صرفا عکس برداری از طبیعت مد نظر بوده

تصویر شماره 3
ارتباط عکس با موضوع : با توجه به موضوع مسابقه ارتباط کاملا مشهود بود و عکس دو حس متضاد رو به من منتقل می کرد، گرمای درون ماشین و سرمای بیرون

در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: به نظرم مناسب بود
زیبایی و چشم نوازی عکس: زاویه دوربین مناسب هست و حرکت و شتاب، حس گرما (رنگ قرمز و ...) حس سرما (رنگ سفید برف) عالی بود
رعایت اصول فنی عکاسی: به نظرم تا حد خوبی مد نظر بوده
ارتباط با مخاطب : عکس جالبی بوده و علاوه بر یک عکس از طبیعت، کمی مفهومی هم بوده
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: خلاقیت این عکس جالب بوده و به نظرم القا کردن حس متضاد و حرکت و ... به زیبایی عکس افزوده
جمع بندی: 50
تصویر شماره 4

در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: به نظرم مناسب بود
زیبایی و چشم نوازی عکس: زاویه دوربین مناسب هست
رعایت اصول فنی عکاسی: عکس ساده ای به نظر میاد
ارتباط با مخاطب : به نظر بیننده یک عکس از یک صحنه برفی در کنار ساختمون و ماشین
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: من نتونستم خلاقیتی در عکس ببینم

تصویر شماره 5
ارتباط عکس با موضوع : با توجه به موضوع مسابقه ارتباط کاملا مشهود بود در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: به نظرم می تونست رنگ ابی آسمون به عکس جلوه خاصی بده، کمی دلگیر به نظر میرسه
زیبایی و چشم نوازی عکس: زاویه دوربین مناسب هست
رعایت اصول فنی عکاسی:عکس فنی به نظر میاد به غیر از رنگ
ارتباط با مخاطب : عکس جالبی به نظرم میاد و اینکه کوهی تنها که قله اون رو هم ابر پوشونده و منو یاد شعر بهار میندازه ای کوه سفید پای در بند، ای گنبد گیتی ای دماوند:D
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: خلاقیت این عکس در به تصویر کشیدن همون شعری که گفتم برام جالب بود
جمع بندی: 40
تصویر شماره 6
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: همه چیز عالی، از ترکیب رنگ گرفته تا زیبایی به تصویر کشیدن ابر و شبنم و طراوت
زیبایی و چشم نوازی عکس: زاویه دوربین مناسب هست و حرکت و شتاب، حس گرما (رنگ قرمز و ...) حس سرما (رنگ سفید برف) عالی بود
رعایت اصول فنی عکاسی:عکس فنی به نظر میاد، زاویه مناسبی انتخاب شده و همه چیز عالی
ارتباط با مخاطب : حس طراوت روزهای بهاری مخصوصا اردیبهشت رو به من منتقل کرد
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: زوایه دوربین، و تار عنکبوت با قطرات بارون( اگر اشتباه نکرده باشم) سبزی و طراوت، جبهه ابری که پشت تار عنکبوت هست و تشویش اون و آرامش این طرف، خلاقیت و نو آوری فوق العاده ای هست.
جمع بندی: 50
تصویر شماره 7
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: به نظر مناسب هست
زیبایی و چشم نوازی عکس: عکس زیبایی هست و یکی از مناظر طبیعی
رعایت اصول فنی عکاسی: کمی اشعه های خورشید در عکس از کیفیت عکس کم کرده
ارتباط با مخاطب : حس یک روز زمستونی
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: یک صحنه زمستونی خوب، ولی خلاقیت به اون معنا نمی بینم
جمع بندی: 30
تصویر شماره 8
ارتباط عکس با موضوع : با توجه به موضوع مسابقه ارتباط کاملا مشهود بود در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: دو رنگ سفید و ابی!
زیبایی و چشم نوازی عکس: عکس زیبایی هست
رعایت اصول فنی عکاسی: خیلی نیاز به اصول فنی نداره
ارتباط با مخاطب : حس پرواز بر فراز ابر ها
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: به نظرم صحنه خلاقانه ای نیست
تصویر شماره 9
ارتباط عکس با موضوع : با توجه به موضوع مسابقه ارتباط کاملا مشهود بود در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: دو رنگ سفید و ابی و کمی خاکستری!
ارتباط با مخاطب : نقشه برداری هوایی:D و دیدن یک صحنه زمستونی از هواپیما
تصویر شماره 10
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: سبز و سفید و قهوه ای
ارتباط با مخاطب : یک روز زمستونی در حیاط خونه
تصویر شماره 11
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: به نظرم جالب بود، رنگ سرخ و نارنجی غروب با آسمون آبی و ابر سفید و سیاهی جاده ترکیب به نظر خوبی رو داشت
زیبایی و چشم نوازی عکس: عکس زیبایی هست ولی می تونست نور پردازی بهتری انجام بشه و در زمان مناسب تری عکس گرفته بشه.
رعایت اصول فنی عکاسی: به نظرم کمی رعایت شده بود
ارتباط با مخاطب : صحنه غروب و ابری که جاده ای بی انتها روبروشه:D
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: به نظرم مچ کردن جاده ای بی انتها و خلوت و صحنه غروب ترکیب جالبی بود
جمع بندی: 38
تصویر شماره 12
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: ترکیب رنگ متعادل و یکنواخت خوبی بود، خیلی عکس منوازنی هست از نظر رنگ
زیبایی و چشم نوازی عکس: به نظرم عکس زیبایی هست و چشم نوازی خوبی داره
رعایت اصول فنی عکاسی: به نظرم تا حدودی رعایت شده
ارتباط با مخاطب : چند تا درخت تنها بیرون شهر در نظاره یک صحنه برفی زیبا
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: به نظرم شهری در دور دست، چند درخت که در نظاره این صحنه برفی و ... هستند جالب بود
جمع بندی: 45
تصویر شماره 13
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: ترکیب رنگ متعادل و یکنواخت خوبی بود، خیلی عکس منوازنی هست از نظر رنگ
رعایت اصول فنی عکاسی: به نظرم کادر بندی و زاویه خوبی داره
ارتباط با مخاطب : یک صحنه زمستونی رو خیلی خوب به تصویر کشیده
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: یک برداشت از طبیعت!
تصویر شماره 14
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: سبز و سفید و قهوه ای
تصویر شماره 15
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: به خاطر مه و کمی نور در فضا که طبیعی هم بود تضاد رنگ زیادی نبیست و بیشتر دو رنگ تیره و روشن به نظر میاد
رعایت اصول فنی عکاسی: به نظرم کادر بندی و زاویه خوبی داره
ارتباط با مخاطب : یک صحنه مه آلود ( حس میرزا کوچک خان بهم دست داد:D)
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: یک برداشت از طبیعت با چاشنی کمی خلاقیت (گیله مرد)
تصویر شماره 16
ارتباط عکس با موضوع : با توجه به موضوع مسابقه ارتباط کاملا مشهود بود در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: به نظرم مناسب بود
زیبایی و چشم نوازی عکس: عکس چشم نوازی هست
رعایت اصول فنی عکاسی:عکس فنی به نظر میاد به غیر از تقارن کوه
ارتباط با مخاطب : عکس جالبی به نظرم میاد و اینکه کوهی تنها که قله اون رو هم ابر پوشونده و منو یاد شعر بهار میندازه ای کوه سفید پای در بند، ای گنبد گیتی ای دماوند:D
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: خلاقیت این عکس در به تصویر کشیدن همون شعری که گفتم برام جالب بود
جمع بندی: 43
تصویر شماره 17
ارتباط عکس با موضوع : با توجه به موضوع مسابقه ارتباط کاملا مشهود بود در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: به نظرم مناسب بود
رعایت اصول فنی عکاسی:عکس فنی به نظر میاد به غیر از تقارن
ارتباط با مخاطب : عکس جالبی به نظرم میاد
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: برداشت ساده ای از طبیعت (اسبه اضافی بود به نظرم یا می تونست برداشت بهتری از این صحنه داشت، میشد اسب در حاشیه باشه نه اینکه جلوی دوربین)
تصویر شماره 18
رعایت اصول فنی عکاسی:عکس فنی به نظر میاد
ارتباط با مخاطب : عکس جالبی به نظرم میاد و حس پرواز با پاراگلایدر:D
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: برداشت ساده ای از طبیعت
تصویر شماره 19
رعایت اصول فنی عکاسی:عکس فنی نیست به اون صورت، زاویه دوربین میتونست بهتر باشه.
ارتباط با مخاطب : شکوفه و برف! ترکیب جالبی بود
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: برداشت صحنه برفی از شکوفه درخت جالبه
جمع بندی: 35
تصویر شماره 20
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: مناسب بود
تصویر شماره 21
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: ترکیب رنگی مشاهده نمی کنم بیشتر عکسی هست که نور و تاریکی رو به تصویر میکشه
ارتباط با مخاطب : یک برداشت از طبیعت
تصویر شماره 22
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: ترکیب رنگی مشاهده شده با در نظر گرفتن ماهیت صحنه جالبه
ارتباط با مخاطب : یک برداشت از یک صحنه زمستونی از یک محوطه
جمع بندی: 28
تصویر شماره 23
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: ترکیب رنگی مشاهده شده با در نظر گرفتن ماهیت صحنه جالبه
رعایت اصول فنی عکاسی: ای کاش زاویه و پوزیشن دیگه ای برای عکاسی انتخاب می کردید، مثلا از اون طرف عکس می گرفتین، دیوار سیمانی مشاهده نمیشد و یک دیوار خشتی و گلی که نمایی از روستا در برف هست مشاهده میشد، اگر کوچه رو متقارن می گرفتین عالی میشد.
ارتباط با مخاطب : یک برداشت از یک صحنه زمستونی از یک صحنه برفی در یک روستا
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: به نظرم صحنه خلاقانه ای هست اما میتونست خیلی بهتر باشه
تصویر شماره 24
رعایت اصول فنی عکاسی: ای کاش زاویه و پوزیشن دیگه ای برای عکاسی انتخاب می کردید
ارتباط با مخاطب : یک برداشت از یک صحنه زمستونی از یک صحنه برفی درختی تنها
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: به نظرم صحنه خلاقانه ای هست اما میتونست خیلی بهتر باشه
تصویر شماره 25
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: ترکیب رنگی مشاهده نمی کنم بیشتر عکسی هست که نور و تاریکی رو به تصویر میکشه
ارتباط با مخاطب : یک برداشت از طبیعت
تصویر شماره 26
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: ترکیب رنگ خوبی هست
ارتباط با مخاطب : یک برداشت از صحنه ای ابری بعد از فتح قله
جمع بندی: 28
تصویر شماره 27
رعایت اصول فنی عکاسی: زاویه دوربین برام جالب بود ولی می تونست زاویه بهتری رو انتخاب کرد.
ارتباط با مخاطب : شاخه هایی سنگین شده از برف
تصویر شماره 28
زیبایی و چشم نوازی عکس: عکس زیبایی هست و تقارن به نسبت خوبی داره
رعایت اصول فنی عکاسی: زاویه دوربین برام جالب بود ولی می تونست زاویه بهتری رو انتخاب کرد مثلا اگر در این عکس نیمکت بود که حس یک گذر به آدم دست بده یا اگر یه جاده معمولی بود و اون سطح آشغال ها نبود عالی میشد.
ارتباط با مخاطب : راهی با درختان در هم تنیده و برفی
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: به نظرم صحنه خلاقانه ای هست ولی میشد با اندکی ابتکار برداشت بهتری داشت
تصویر شماره 29
رعایت اصول فنی عکاسی: زاویه دوربین برام جالب نیست اما برداشت از کوهی که شبیه عقاب شده در یک روز برفی ایده عالی بود.
ارتباط با مخاطب : عقابی سنگی زیر بارش برف
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: به نظرم صحنه خلاقانه ای هست
جمع بندی:40
تصویر شماره 30
در نظر داشتن رنگبندی و ترکیب بندی زیبا و متعادل: ترکیب رنگ فوقا العاده، متعادل، یکی از مزیت های این عکس هست.
زیبایی و چشم نوازی عکس: به خاطر زاویه خوب دوربین و ترکیب رنگ و تنظیم نور به نظرم عکس خیلی خیلی خوبی هست.
رعایت اصول فنی عکاسی: زاویه دوربین و شدت نور و همه چیز عالی
ارتباط با مخاطب : تقابل ابر و طراوت سبز و پاییز با سیاهی رنگ کوه، انگار ابر از پشت کوه برای حمله و بارش روی این صحنه زیبا آماده میشه.
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: به نظرم صحنه خیلی خلاقانه ای هست
جمع بندی:50
تصویر شماره 31
رعایت اصول فنی عکاسی: زاویه دوربین برام جالبه
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: من یک برداشت از طبیعت دیدم فقط
جمع بندی:25
تصویر شماره 32
تصویر شماره 33
تصویر شماره 34
تصویر شماره 35
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: من یک برداشت از صحنه ای برفی و زمستونی در شهر دیدم فقط
تصویر شماره 36ارتباط عکس با موضوع : با توجه به موضوع مسابقه ارتباط کاملا مشهود بود
رعایت اصول فنی عکاسی: زاویه دوربین برام جالب بود ولی می تونست زاویه بهتری رو انتخاب کرد.
ارتباط با مخاطب : شاخه هایی سنگین شده از برف
تصویر شماره 37
رعایت اصول فنی عکاسی:عکس تا حدی فنی به نظر میاد
ارتباط با مخاطب : عکس جالبی به نظرم میاد.
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: خلاقیت این عکس زیاد نیست و برداشتی از طبیعت هست
تصویر شماره 38
رعایت اصول فنی عکاسی:عکس تا حدی فنی به نظر میاد
ارتباط با مخاطب : عکس جالبی به نظرم میاد.
خلاقیت و نوآوری و ایجاد صحنه های بدیع: خلاقیت این عکس زیاد نیست و برداشتی از طبیعت هست

به همه دوستان خسته نباشید میگم
:gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درود.

دوستان عزیزم خواهش می کنم که در کنار امتیاز دهی،علت انتخاب را بیان کنید.
در این صورت عکاســان عزیز هم می تونن از نقاط ضعف و قوت خود و همچنین حس انتقال و تاثیر گذاری عکس به بیننده را بیشتر مطلع بشن.
نظر و انتقاد همه ی دوستان در این تاپیک ارجمندِ ،
اما سعـــی کنید از بحث ها و گفتگو های متفرقه که در ارتباط با موضوع و موارد دیگر عکاسی هست ،در این تاپیک خودداری کنید.

می دونم که تعداد عکس ها زیاد و حوصله و زمان در نظر دهی کمِ،اما عزیزانن؛ همان طوری که دوستان عکاس، زمان و حوصله ای هر چند کم هم برای تهیه ی این عکس ها گذاشتن،شما بزرگواران هم به پاس احترام به این عزیزان برای نظر دادن به هر کدام از این عکس ها حوصله و زمان به خرج بدید.

باز هم از حضور و توجه شما عزیزانم سپاسگـــزارم.

:gol::gol:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا