بسم الله! خیلی زیادن که... دو بخشش میکردین! بعضیاشون واقعا قشنگ بودن... عکس 29 هم که مال شهر خودمونه دم عکاسش گرم!
مرسی از همه

مرسی از همه

15
5
6
3
28
30
13
عکسهای عالیی بودن. خیلی لذت بردم.
عکس شماره ی 3 در عکس به این قشنگی نباید تاریخ دوربین رو روشن میذاشت (به سهو یا عمد فرقی نمیکنه، عکس رو خراب میکنه تاریخ )
عکس شماره 5 زیاد با موشوع مرتبط نیست،(هست ولی یخورده در حاشیه هست موضوع) اونم بخاطر اینه که عکس انقدر فوق العاده هست که اصل موضوع (برف و ابر) رو به حاشیه میبره. به ایشون بخاطر شکار چنین شاهکاری واقتعا تبریک میگم. خیلییییییی قشنگه. کلی تماشا کردم.
شماره عکس | موضوع عکس | عکاسـان | جمع امتیازات |
01 | برف | دانشجوی کامپیوتر | 578 |
02 | برف | دانشجوي كامپيوتر | 534 |
03 | برف | oraj_reza63 | 662 |
04 | برف | oraj_reza63 | 528 |
05 | برف | ...Kh- | 839 |
06 | مه | ...Kh- | 839 |
07 | برف | E . H . S . A . N | 660 |
08 | مه | JASMIN.S | 610 |
09 | مه | JASMIN.S | 592 |
10 | برف | ♥@SH!M♥ | 494 |
11 | ابر | i am... | 718 |
12 | برف | i am... | 743 |
13 | برف | SaNaZ Sa | 676 |
14 | برف | SaNaZ Sa | 465 |
15 | مه | baran 2012 | 791 |
16 | ابر | hossein.8667 | 756 |
17 | مه | hossein.8667 | 633 |
18 | ابر | baran 2012 | 733 |
19 | برف | fateme_003 | 640 |
20 | برف | fateme_003 | 592 |
21 | ابر | yafa 7 | 551 |
22 | برف | yafa 7 | 643 |
23 | برف | R@ha1 | 743 |
24 | برف | R@ha1 | 646 |
25 | ابر | Major Geologist | 664 |
26 | ابر | Major Geologist | 786 |
27 | برف | Honey.ChEng | 591 |
28 | برف | Honey.ChEng | 783 |
29 | برف | olel_albab | 632 |
30 | مه | olel_albab | 821 |
31 | ابر | Hamzeh856 | 621 |
32 | برف | ladybird.1 | 570 |
33 | برف | ladybird.1 | 628 |
34 | برف | MaRaL.arch | 640 |
35 | برف | MaRaL.arch | 573 |
36 | برف | بانوی باران | 626 |
37 | مه | بانوی باران | 697 |
38 | مه | Phyto | 641 |
همونطور ک بعضی دوستان فرمودن ب نظر من هم اگه موضوعات در سری های مختلف می بود؛ حجم عکس ها کمتر می شد و از همه مهمتر مقایسه بین دو موضوع مختلف از بین می رفت و اینطوری تقسیم امتیاز ها عادلاته تر میشد شاید!! با توجه ب این نکته هم ک در فانون شماره 2 امده بود ترجیحا دو عکس از ی تصویر
دوم کلاس عکس ها بی شک برای رقابت باید یکی باشه و این ایراد از برگزار کننده هاس ک عکسی هم با لنز گوشی هست هم با لنزی ک می تونه قطره رو ... اینم ایراد از برگزار کننده هاس اگر بگن فراری با ژیان مسابقه بد! این خیلی بی انصافی بود
اما نکته قوت همین بدون نام بودن بود این خیلی خوب بود، و این نوع امتیاز ها و این نظر دادن ها در خصوص عکس . دور هم بودن ها و ...
با تشکر از وقتی ک گذاشتید و زحمتی ک بدون مزد کشیدید![]()
باید عرض کنم که ما محدود نکردیم که حتما باید از یک موضوع حداکثــر دو تصویر ارسال کنید!با توجه ب این نکته هم ک در فانون شماره 2 امده بود ترجیحا دو عکس از ی تصویر
باید عرض کنم که ؛کلاس عکس ها بی شک برای رقابت باید یکی باشه و این ایراد از برگزار کننده هاس ک عکسی هم با لنز گوشی هست هم با لنزی ک می تونه قطره رو ... اینم ایراد از برگزار کننده هاس اگر بگن فراری با ژیان مسابقه بد! این خیلی بی انصافی بود
ب همه دوستان تبریک میگم
و از مدیریت تالار کشاورزی بابت زحماتی ک متقبل شدن ممنونم
تبلیغات و اطلاع رسانی واقعا خوبه.خدا قوت
و اینکه موضوع مسابقه با نظرسنجی اعضا انتخاب میشه بسیار خوبه!
فقط این بار موضوع خیلی کلی بود بنظرم. انشالا برای موضوعات بعدی ب نتایج بهتری برسیم
سال خوبی سرشار از لبخند و سلامتی و شادی و ثروت رو براتون آرزومندم
سلام دوست عزیز و گرامی؛ســال نو شما هم مبارک باشد.به همه دوستان عزیزی که عکس فرستادند خسته نباشید میگم، جدای از مسابقه و نقد ها، عکس گرفتن از طبیعت یعنی لذت بردن از نقاشی خدا بر پهنه گیتی. دست همتون درد نکنه، خدا قوت.
مدیران و دستیاران محترم تالار کشاورزی که این مسابقه رو گذاشتند، مدیریت کردند و تبلیغ کردند، از Phyto عزیز، خیال شیشه ای گرامی و همین طور خانم ALPHA و همه کسایی که شاید من حضور ذهن نداشتم و ممکنه از قلم انداخته باشم تشکر ویژه دارم.
یه پیشنهاد هم دارم، تعداد عکس ها که زیاد میشه، کمی از حوصله بازدیدکننده ها برای نظر دادن و رای دادن خارج میشه، خیلی خوب بود این مسابقه رو در همین چند عنوانی که نتایج اعلام شد به صورت جدا برگزار می کردید،من که خودم وقتی نقد (البته چه عرض کنم، با عرض معذرت از دوستان متخصص) رو نوشتم، دستم تا نیم ساعت حالت تایپ کردن رو داشت![]()
همونطور ک بعضی دوستان فرمودن ب نظر من هم اگه موضوعات در سری های مختلف می بود؛ حجم عکس ها کمتر می شد و از همه مهمتر مقایسه بین دو موضوع مختلف از بین می رفت و اینطوری تقسیم امتیاز ها عادلاته تر میشد شاید!! با توجه ب این نکته هم ک در فانون شماره 2 امده بود ترجیحا دو عکس از ی تصویر
دوم کلاس عکس ها بی شک برای رقابت باید یکی باشه و این ایراد از برگزار کننده هاس ک عکسی هم با لنز گوشی هست هم با لنزی ک می تونه قطره رو ... اینم ایراد از برگزار کننده هاس اگر بگن فراری با ژیان مسابقه بد! این خیلی بی انصافی بود
اما نکته قوت همین بدون نام بودن بود این خیلی خوب بود، و این نوع امتیاز ها و این نظر دادن ها در خصوص عکس . دور هم بودن ها و ...
با تشکر از وقتی ک گذاشتید و زحمتی ک بدون مزد کشیدید![]()
شرکت در مسابقات عکاسـی تالار کشــاورزی و همچنین در تالارهای دیگر،شرایط شرکت در مسابقه،شرکت افراد خاص و حرفه ای و ... نیست.
بلکه شرکت همه ی افراد چه حرفه ایی و غیر حرفه ایی هست!
اگـر بنا بر این باشد که جهت شرکت در مسابقه،افرادی که عکس های خیلی حرفه ایی و عالــی ارسال می کنند با
افرادی که عکس هایی در سطحِ معمولی و نیمه حرفه ایی ارسال می کنند،از هم متامیز کنیم،کمی بی انصافی هس!
همیشه در هر مسابقه ایی،یک سری دوستان برنده میشن. و یک سری هم نه!
در ضمن برنده های مسابقه همشان که بدلیل داشتن دوربین فوق حرفه ای و موارد دیگر که برنده نشدند!
خیلی از دوستان برنده اگه ملاحظه کنید دوربین هاشون معمولی بوده و یا حتی از گوشیِ تلفن همراه بوده!پس این دلیل منطقی نیست!
باز هم از نظر شما دوست ارجمند سپاسگزارم.
موفق و پیروز باشید.
اینم جهت اطلاع دوستان عرض می کنمدوست عزیز اگه منظورتون از لنزی که میتونه قطره رو .... عکس و دوربین بنده است باید عرض کنم که بنده اون عکس رو با لنز خاصی نگرفتم. اتفاقا اون عکس با دوربین کامپکت معمولی ای که دست خیلی از شما ها و دوستان ممکنه باشه گرفته شد. فقط خواستم بگم که یه وقت سوءتفاهم نشه.
از نظر امکانات در سطح برابری بود مسابقه.
تفاوت در نوع دید و نوع استفاده از امکانات و موقعیتها بود. و دیگر هیچ!
کاربر گرامی این اولین بار بود ک من تو مسابقه ای شرکت کردم از زمان عضو شدنم و دلیلش هم این بود م احساس می کردم نوع شرایط برگزاری اون عادلانه (از دید من) باشه بخاطر عدم نام داشتن
من اگه دنبال بقول شما برنده شدن یا امتیاز گرفتن بودن تو همون 3 ماه اول عضو شدنم ستاره هام و امتیاز هام پر میشد
شما وفتی قبول دارید ک در یک رقابت وقتی، تفاوت در امکانات، عادلانه اس، مهم نیست یکی گربه باشه یگی شیر، مهم اینگه گربه سان باشه، خب معلومه ک من اشتباه می کردم.