پیرجو
پسندها
16,602

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • سلام مدیر جان.راستشش من توی خونه که میام تو سایت نمیتونم کلا تو این سایت پیام بدم هیچ جوری.از دومان و رابین هود هم خواستم بیان باهاتون مشکلامو مطرح کنن اما درست نشد.دیشب رابین هود بهم پیام داد که شما گفتین بیام مسنجر که از اونجا بتونم توضیح بدم.میخواستم زمانشو بهم بگین کی بیام؟آخه الان که تونستم پیام بدم ارکافی نت نوشتم اما از خونه نمیتونم.لطفا زمانش رو بگین.کی بیام؟میتونین وارد پروفایلم شین و از اونجا idمنو بردارین من idشماروندارم.ممنون.


    در آینه نگاه کردم. خودم را ندیدم. دنبال خودم گشتم. خود را پیدا نکردم. ترسیدم. گم شده بودم. به قلبم نگاه کردم. نبود. دنبالش گشتم. پیدایش نکردم. ترسیدم. گم شده بود. برگشتم. به جایی که لحظه‌ای قبل در آنجا دروغی گفته بودم. جعبه‌ای دیدم. آن را برداشتم. درش قفل بود. جعبه را شکستم. قلبم را پیدا کردم. همین طور خودم را. تصمیم گرفتم دیگر خودم را گم نکنم ...!


    آدم تنها می آید و تنها می رود ...

    آدم که تنها بماند ...

    یا آمدنی است یا رفتنی ...!


    آسمان باش ... یک آسمانِ بی دریغ ! آبی تر از دریا ...
    بی آنکه آنچه آزارت می دهد پتک کنی و بر سر دیگران، دیگرانی که دوستت می دارند... دیگرانی که از غمت غمناک می شوند و چشمانشان از رنج تو با نم اشکی نمناک... از دوریت دل نگران می شوند و قلبشان از بی مهری تو غمین می شود و دردناک،بکوبی و دردت را تسکین دهی...که نمی توانی... هرگز نخواهی توانست ! که تو پاک تر از آنی ... پاک تر از آن که خود بدانی ...!
    ترجیح میدم باکفشام راه برم وبه خدا فکر کنم تا اینکه تومسجد بشینم وبه کفشام فکر کنم!

    دکتر علی شریعتی
    سلام لطفا جواب سوال منو تو قسمت سوالا ودرخواست ها بدید
    سلام بهتاش جان
    ممنون از لطفت
    اقا کمالتو مرامتو خودتو عشقه
    ممنون



    [IMG]
    فکر کنم نمیدونم
    تا امروز عصر من هم مشکلی نداشتم
    الان وقتی میخوام وارد بشم چند ثانیه میمونه وناگهان به وبگذار میره و اون پیام رو میده
    و میگه که لطفا در اسرع وقت کد این شمارنده را از سایت خود پاک کنید
    خب حالا اگه بخایم یه سری تغییرات بدیم باید چیکار کنیم؟
    یه سایت که عضوم میخوام وارد بشم
    سایت وبگذار پیام میده به دلیل عدم رعایت قوانین شمارنده غیر فعال شده است
    چه مشکلی پیش اومده
    خیلی فوریه اگه امکان داره
    سلام بر دوست عزیز و بزرگوارم
    خوب هستید؟
    شب خوبی داشته باشید.

    پیرجوی عزیز، ممنونم که این جمع شاد و دوست داشتنی رو با مدیریت خوب و دقیق، دور هم جمع کردی و یک دانشگاه بزرگ دیگه برامون درست کردی.
    انشالله همیشه پیروز و سربلند باشی دوست عزیز :)
    ببین خودت جنگو شروع کردی...........آن چنان بلایی سرت میارم که 10 روز عزای عمومی تو باشگاه برقرار بشه
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا