منو
انجمن
ارسال های جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
کاربران
بازدید کنندگان کنونی
جدیدترین ارسال های پروفایل
جستجو در ارسال های پروفایل
ورود
عضویت
جدیدترینها
جستجو
جستجو
هرجا
موضوع ها
این تالار
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
عضویت
Install the app
نصب
انجمن
فنی مهندسی
مهندسی شیمی
گرایش های مهندسی شیمی
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
صنایع غذایی و سلولزی
Food and cellulose industry
قبلی
1
2
3
بعدی
اول
قبلی
2 از 3
برو به صفحه ی
برو
بعدی
آخر
فیلتر
فقط نمایش:
بارگذاری...
پدیده ی رینولد
P O U R I A
Feb 14, 2014
پاسخ ها
0
بازدیدها
476
Feb 14, 2014
P O U R I A
ارتباط ژنتیکی تاخیر در بلوغ جنسی زنان با طول عمر
P O U R I A
Feb 14, 2014
پاسخ ها
0
بازدیدها
455
Feb 14, 2014
P O U R I A
کاربردهای اثر انگشت DNA
P O U R I A
Feb 14, 2014
پاسخ ها
0
بازدیدها
502
Feb 14, 2014
P O U R I A
کمبود اکسیژن دلیل اولیه رشد تومورهای سرطانی است
P O U R I A
Feb 14, 2014
پاسخ ها
0
بازدیدها
392
Feb 14, 2014
P O U R I A
درمان MRSA
P O U R I A
Feb 14, 2014
پاسخ ها
0
بازدیدها
562
Feb 14, 2014
P O U R I A
دستور العمل تعداد استاندارد نمونه مورد نیاز در نمونه برداری از مواد غذایی
P O U R I A
Feb 6, 2014
پاسخ ها
5
بازدیدها
1K
Feb 6, 2014
P O U R I A
بهداشت مواد غذایی کنسرو شده :
P O U R I A
Jan 20, 2014
پاسخ ها
0
بازدیدها
524
Jan 20, 2014
P O U R I A
انواع تقلب در شیر و لبنیات
P O U R I A
Jan 20, 2014
پاسخ ها
7
بازدیدها
1K
Jan 20, 2014
P O U R I A
استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی
P O U R I A
Jan 20, 2014
پاسخ ها
3
بازدیدها
787
Jan 20, 2014
P O U R I A
اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
P O U R I A
Jan 20, 2014
پاسخ ها
0
بازدیدها
819
Jan 20, 2014
P O U R I A
سسیستم های ( HACCP ) در صنایع غذایی
P O U R I A
Jan 20, 2014
پاسخ ها
3
بازدیدها
686
Jan 20, 2014
P O U R I A
کلیاتی راجع به مسمومیتهای غذایی
P O U R I A
Jan 20, 2014
پاسخ ها
0
بازدیدها
453
Jan 20, 2014
P O U R I A
عملکرد خمیر مایه در خمیر و اهمیت استفاده از آن
P O U R I A
Jan 20, 2014
پاسخ ها
3
بازدیدها
735
Jan 20, 2014
P O U R I A
[ پروژه ] : کارآفرینی و طرح تولید شیرینی
P O U R I A
Nov 9, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
793
Nov 9, 2013
P O U R I A
کسی مطلبی در مورد فرایند تولید پاستیل داره؟؟؟
shigel
Nov 3, 2013
پاسخ ها
2
بازدیدها
1K
Nov 3, 2013
P O U R I A
توليد ژلاتين خوراكي از ضايعات ماهي
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
1
بازدیدها
959
Nov 3, 2013
shigel
جزوه تکنولوژی لبنی صنایع غذایی | صنایع غذایی
P O U R I A
Oct 23, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
Oct 23, 2013
P O U R I A
جزوه اصول نگهداری مواد غذایی | صنایع غذایی
P O U R I A
Oct 23, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
Oct 23, 2013
P O U R I A
کتاب تکنولوژی و صنایع لبنی پیشرفته | صنایع غذایی
P O U R I A
Oct 23, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
958
Oct 23, 2013
P O U R I A
کتاب تکنولوژی محصولات لبنی | صنایع غذایی
P O U R I A
Oct 23, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
688
Oct 23, 2013
P O U R I A
رنگدانه های صنایع غذایی | صنایع غذایی
P O U R I A
Oct 23, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
770
Oct 23, 2013
P O U R I A
جزوه تکنولوژی کنسرو | صنایع غذایی
P O U R I A
Oct 23, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
799
Oct 23, 2013
P O U R I A
Frozen Food Science and Technology | صنایع غذایی
P O U R I A
Oct 23, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
814
Oct 23, 2013
P O U R I A
Quality in the Food Analysis Laboratory | صنایع غذایی
P O U R I A
Oct 23, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
810
Oct 23, 2013
P O U R I A
نقش نانوذرات مغناطيسي در تثبيت ماكروملكول هاي زيستي
P O U R I A
Oct 6, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
751
Oct 6, 2013
P O U R I A
سنتز و پوششدهي نانوذرات مغناطيسي با استفاده از پلياتيلنگليكول و بررسي تثبيت آنزيم سلولاز بر آنها
P O U R I A
Oct 6, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
807
Oct 6, 2013
P O U R I A
بیوتروریسم چیست ؟
shigel
Sep 19, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
816
Sep 19, 2013
shigel
اثر كاربرد كازئينات سديم، كنسانتره پروتئين هاي آب پنير و كربوكسي متيل سلولز بر اندازه قطرات چربي و تفكيك گرانشي در سس سالاد
P O U R I A
Sep 5, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
858
Sep 5, 2013
P O U R I A
مقايسه و تعيين تركيب اسيدهاي چرب روغن هسته انگور ايراني و وارد اتي
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
877
Sep 4, 2013
P O U R I A
بررسي خرده نگاري و شناسايي اجزاي تشكيل دهنده اسانس ميوه جعفري ايرانی
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
1K
Sep 4, 2013
P O U R I A
مقايسه اثرات روش هاي خشك كردن به كمك خلاء، انجماد، خورشيد، مايكروويو
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
927
Sep 4, 2013
P O U R I A
معرفي باكتري هاي زنده لكن غير قابل كشت ( VBNC )
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
639
Sep 4, 2013
P O U R I A
توليد اسيد لاكتيك توسط سويه هاي مختلف لاكتوباسيل
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
926
Sep 4, 2013
P O U R I A
بانك اطلاعاتي علوم و صنايع غذايي كشور و بررسي مدارك آن طي سال هاي80-1357
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
776
Sep 4, 2013
P O U R I A
بررسي اثر استفاد ه از باكتري Streptococcus lactis بر مهار فساد گازي د ر پنير سفيد ايراني
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
787
Sep 4, 2013
P O U R I A
كيفيت ميكربي و شيميايي آب مصرفي در صنايع غذائي با محتواي پائين آب
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
745
Sep 4, 2013
P O U R I A
كاربرد اينتراستريفيكاسيون شيميايي روغن هاي نباتي براي توليد شورتنينگ چند منظوره بدون ترانس
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
634
Sep 4, 2013
P O U R I A
مقايسه برخي تركيبات شيميايي و ويژگي هاي رئولوژيك صمغ كتيراي ايراني تراويده از دو گونه گون A. floccosus و A. rahensis
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
720
Sep 4, 2013
P O U R I A
سوختهاي زيستي عامل بحران غذايي
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
701
Sep 4, 2013
P O U R I A
پيش بيني ضخامت فيلم مايع و ضرايب انتقال جرم در برج هاي SCC به كمك آناليز CFD
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
547
Sep 4, 2013
P O U R I A
ارزيابي ظرفيت آنتي اكسيداني اسانس و عصاره نعناع ايراني
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
692
Sep 4, 2013
P O U R I A
مدلسازي و تعيين ضريب انتقال جرم شكردرحين آب زدايش اسمزي از هويج
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
739
Sep 4, 2013
P O U R I A
اثرات هيستوپاتولوژيك عصاره الكلي گل گلرنگ بر بافت مغز، كبد و كليه در نوزاد موش سوري
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
775
Sep 4, 2013
P O U R I A
بررسي امكان باكتري زدايي از لاشه طيور به وسيله گاز ازون
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
715
Sep 4, 2013
P O U R I A
بررسي لزوم اجراي طرح هاي كمينه سازي ضايعات در صنايع غذايي
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
953
Sep 4, 2013
P O U R I A
اندازه گيري و تجزيه و تحليل بهره وري نهاده هاي توليدي صنايع كوچك و متوسط در شهرك صنعتي توس
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
745
Sep 4, 2013
P O U R I A
بررسي عملكردآنتي اكسيداني عصاره هاي آبي، متانولي و اتانولي زيره سبز و بلغست
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
608
Sep 4, 2013
P O U R I A
تحليل موانع به كارگيري تجارت الكترونيكي در صنايع غذايي ايران
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
630
Sep 4, 2013
P O U R I A
نقش ضد قارچي اسانس گياه مرزه بر Alternaria citri
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
813
Sep 4, 2013
P O U R I A
مزيت نسبي اقتصادي كشت و تجارت گياهان دارويي در ايران و ارزش آن در بازارهاي جهاني
P O U R I A
Sep 4, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
840
Sep 4, 2013
P O U R I A
قبلی
1
2
3
بعدی
اول
قبلی
2 از 3
برو به صفحه ی
برو
بعدی
آخر
شما برای ارسال باید ثبت نام یا وارد سیستم شوید.
انجمن
فنی مهندسی
مهندسی شیمی
گرایش های مهندسی شیمی
بالا