زیارتتون قبول حاجیه خانوم

خانم معلم!! منو شرمنده کردیسلام
این تاپیک
ی پیشواز وتبریک هست
برای یه پروانه ی خانه خدا
نفیسه جان
nafis...
دوست گُل من وهمه ی شما
حکایت دلداگی نفیسه جان
اینجا
زائرکعبه ، قدومت متبرک به خاک پر برکت بقیع
و روحت سرشار از معرفت طواف حرم امن الهی است . . .
زیارتت مقبول درگاه حق
خوش به سعادتت
طواف کعبه ، نماز مدینه و اشک بقیع گوارای وجودت
مقدمت گلباران ، زیارت قبول . . .
[/CENTER]
و چه زیباست دیدار معبود و عبد...
و دل بریدن از تمام وابستگی های دنیا....
و رهسپار گشتن به حرم امن الهی...
آنجایی که تمامیتش پاکی است و معنویت...
و حال تو بازمیگردی در حالی که دلتجا مانده در حرم امن او...
به راستی که حالت وصف ناشدنی است وقتی حرمش میشود سجده گاه تو...
و امید دارم که در بغض نگاهت
, در هق هق عاشقانه ی گریه هایت برای معبود...
دعایمان کرده باشی...
سلام به همگی
و بالاخره انتظار ها به پایان رسید
حاجیه خانوم نفیسه از حج بازگشتن
صـــــــــــلوات
خوشبحالت لحظه ی تحویل سال مکه بودی
حالا دعامون کردی؟؟
سلام ناخداسلام ..
حجتون قبول
خوش به سعادتون نفیسه خانم
خانه دوست رفتین .. دگر از اینجا بالاتر کجاس !!
سوغاتی ما که یادتون نرفته ..
حاجیه خانوم دکتر نفیسه بانو جانا .... در جریان که هستی زهرایی:دینفیس گلم...عزیز دل و عخش زهلایی...زیارتت قبول حاجیه خانوم نفیسه بانو جانا
پ.ن:البته فک کنم یه دو سه روز دیگه میاد عخشم...چقده ک دلم براش تنگولیده
ممنون عزیزم... چی بگم والله... شما هم دعا کنید. وقتی برمیگردی مسئولیتت خیلی بیشتر از قبل میشهزیارتت قبول عزیزم
الان پر از نوری
امیدوارم این نورانیت وجودت همیشه مستدام گردد
برای ما هم با این پاکیت دعا کن عزیز
سلام عزیزسلام
خانم مدیر گل، زیارتتون قبول
ان شاء الله روزی هفت مرتبه ای اتون باشه
خوش به سعادتتون
خودت رفتی میدونی چه جایی هست. ان شالله دوباره و سه بار قسمت خودت و من و همه ی ارزومندان بشه
25 رفتیم. تا چند روز قبل من سرکار بودم. ساکم رو یه شبه بستم. خیلی خیلی فشرده بود همه چیز. مهمونا از یه طرف کلا دیگه شرمنده دوستام هم بودم. تو وبلاگم یه متن نوشتم که اگر کسی گذرش به پروفه من خورد حداقل بتونه بخونه و متوجه بشه من دارم میرم. دیگه میدونستم به بزرگی خودت، خواهر کوچیکترتو میبخشیالهی نفیس مکه بود؟؟
حلالیت نطلبیده رفتی نفیس؟
قبول باشه عزیزم
قبول الله سونیا جون/گلنفیس جونم
زیارتت قبول
نمیدونم چرا هر وقت میبینمت دوست دارم بغل تو بغل بشم باهات و هق هق گریه کنممقصود تویی کعبه و بت خانه بهانه...
حاج خانوم زیارتت قبول
به یاد ماندنی ترین دوست منزیارتت بازم قبول عخش من
قبول الله. انش الله یه روزی قسمت شما بشه. اون وقت شما اونحا به یاده ما برای ما دعا کنید/گلشیرینی زیارت مدینة النبی بهشت زمینی پیامبر،محرم شدن به حریم امن الهی
و طواف به دور کعبۀ عشق تا همیشه همراهتان باد . . .
زیارت قبول
سلام عزیزم... خیلی میخواستم ازت خداحافظی کنم اما یادم نمیاد که پیام دادم یا نهسلام نفیس عزیز ... خوش به سعادتت .. امیدوارم برام دعا کرده باشی حاجیه خانم ... موفق باشی.
قبول الله. یادمه کعبه که میرفتیم از خدا برای آرامش دل خودم و همه ی دوستام دعا کردم. ان شالله که خدا به استجابت برسونه/گلزیارت قبول و آرامش دلتون برقرار
دیگه روزای اخر کار بیرون و کار داخل اجازه نداد به یه دل فرصت از همه خداحافظی کنم. دیگه به بزرگی خودتون ببخشیداز ما که خداحافظی نکرد! اگه دیگه واست مقاله گرفتم!
زیارت قبول.
نفیس جونم زیارتت قبول
قبول الله. به یادت بودم عزیزم/گلزیارتت قبول عزیزم ...
ان شاءالله اثراتش موندگار باشه
نه همون جا موندم:دی قبول الله عزیزم. تو مدینه از خاطرم گذشتی. دعا کردم ان شالله قسمتت بشهعه..برگشتی؟ زیارتت قبول نفیس جون
قبول الله عزیزم/گلسلام زیارت قبول خانومی
التماس دعا
قبول الله عزیزم/گلنفیسه جان زیارتت قبول..
قبول الله عزیزم. ان شالله روزی قسمت شما بشه/گلبه به خوش به سعادتت نفیسه خانوم.ایشالا تونسته باشی خوب استفاده کنی کنی و اثرات معنویش از بین نره زیارتت قبول باشه
قبول الله عزیزم/گلزیارتتون قبول
انشالله که آنجا رو به نحو احسن درک کرده باشید.
قبول الله عزیزم/گلزیارت قبول عزیزم
قبول الله عزیزم/گلزیارت قبول
قبول الله/ اسمم از وقتی از مکه اومدم به حاج خانم تغییر پیدا کرده:دیزیارتتون قبول حاجیه خانوم
قبول الله عزیزم/گلزیارتت قبول دوست عزیز!
قبول الله عزیزم/گلحجت مقبول درگاه حق نفیس جون
قبول الله عشقم/ ان شاللهزیارت قبول نفیثم![]()
انشااله که سوغات سفرت، ره توشه راه زندگیت باشه![]()
پ ن: تازشم دلمم برات تنگولیده به مقدار زیاد :قلب
اولین حس های خوب رو اونجا تجربه میکنی...وااااییییییی .... چقد دلم تنگه واسه مکه و مدینه ....
خوش یه سعادتت ...
آدم ک میره اونجا بهترین حس دنیا رو تجربه میکنه من اونجا حس سبکی میکردم ... خیلی خوب بود ... انشالله سال دیگه واسه بار دوم میرم
زیارت قبول حاج خانوم
قبول الله مهسا جون/گلزیارتت قبول باشه
تک تک این کلمات رو حس کردم.... دوباره یاده روز اخر مدینه و مکه افتادم. روزای اخر اشک ها امون نمیداد... دوباره یادش افتادمدل تو دلم نيست نميدونم بايد چه كار كنم ميخواهم دلم را به اينجا گره بزنم و به خدا بگم خدايا دلم نيست كه اينجا رو ترك كنم اما مجبورم دلم را اينجا جا ميگذارم.
يادم آمد بايد خداحافظي كنم، چه زود گذشت اين 10روزي كه مدينه بوديم و مكه. اما غمناكتر از همه اينها لحظهايه كه ميخوام بروم، خود به خود اشكها از چشمم جاري ميشود.
وقتي مداح برايمان ميخواند و ميگفت زائرها بايد با خونه خدا خداحافظي كنيم، با صفا و مروه خداحافظي كنيم انگار دنيا روي سرم خراب شده بود. ديگه بايد رفت چاره اي نيست.
مدير كاروان گفته ساكهايتان را ببنديد و قراره چند ساعت زودتر ساكها را بفرستيم فرودگاه. دل تو دلم نيست نميدونم بايد چه كار كنم ميخواهم دلم را به اينجا گره بزنم و به خدا بگم خدايا دلم نيست كه اينجا رو ترك كنم اما مجبورم دلم را اينجا جا ميزارم خودت هواش و داشته باش و دلم رو حفظ كن.
كم كم با نواي دلنشين مسؤول فرهنگي كه ميخونه روز وداع رسيده، زائر دلشكسته، باهم بگيم يا الله با اين صداي خسته و همچنين ميگفت شبهاي قدر يادتونه، با هم دعا ميكرديم يه روز بياييم به مكه، كعبه خدا نگهدار، مروه خدا نگهدار، صفا خدا نگهدار از هتل خارج ميشديم.
التماس دعا
قبول الله/ به یاده همه ی دوستان بودم خاطر همه جمع.حجت قبول عزیزم امیدوارم برای بچه های باشگاه هم دعا کرده باشی به سفر حج مشرف بشیم
قبول الله. ان شالله قسمت شما/گلزیارت قبول خانوم مدیر
قبول الله. به یاده همه بودما:شکلک چشمک مخصوص خودتعزیزم.. زیارتت قبول.. خوش اومدی...
ان شالله. سخت ترین کار اینه که بتونی همون حس و حال های اونجا رو ماندگار نگه داری... ان شالله که کمکم کنه و شرمندش نشم/گلسلام
خوش به سعادتتون
ایشاالله نور خونه خدا بعد سفر هم تو دلتون همچنان روشن باشه
ممنون. ازش خیلی اونجا خواستم که دوباره قسمت خودم و همه ی آرزومندان کنه/گلزیارت قبول ..............انشاالله ک قسمت و روزیتون باشه زیارت های بیشتر
قبول الله سونیا جون/گلطواف کعبه ، نماز مدینه و اشک بقیع گوارای وجودتان باد
مقدمتان گلباران ، زیارت قبول . . .
.
ممنونم. ان شاالله روزی شما و خانم گلتون به زودیمکّه ، کنعانِ اهل ایمان است و کعبه، یوسفِ این دیار
آنچه بر ماست حضور در این مهمانسرا
و آنچه بر خداست پذیرایی از میهمان و
بخشیدن سعادت دنیا و آخرت
انشاءالله زیارت شما مورد قبول واقع شود
قبول الله. ان شالله که خدا همه ی آرزومندان رو دعوت کنه. دعا کردم برای همه. ان شالله که خدا به اجابت برسونه/گلطواف خانه ی دل قبول نفیسه جان...
نکند بمیریم و قسمتمان نشود! برای ما هم دعا کن عزیزم...
یه دسته گل رز قرمز و سفید تقدیم شما.....
قبول الله عزیزمزیارتتون قبول...
قبول الله مریم جون.نفیسه جونم زیارتت قبول عزیزم
قبول الله، یعنی میشه؟!زیارت قبول......انشاله قسمت بشه برین حج تمتع
ان شالله، به یاده همه ی دوستان بودم. ان شالله به زودی قسمت خودتون میشه. از لحظه لحظه ها استفاده کنید. به یاده منم باشین تو روضه رضوان کنار بقیع. کنار خونه خدا./گلانشاالله كه حجتون قبول بوده باشه و ما رو هم دعا كرده باشيد
بعدا در این باره با هم صحبت میکنیمنفیس پس کی چمدونات رو باز میکنی؟
سوغاتی میخواهم هااا
قبول الله، ان شالله روزی قسمت شمازیارتت قبول خانومی
قبول الله، برای همه ی نی نی ها و ماماناشون دعا کردمنفیسه جان خوش به سعادتت عزیزم.
زیارتت مقبول درگاه حق
قبول الله، ان شاللهو اتموا الحج و العمره لله
حجکم مقبول و سعیکم مشکور
قبول باشه.ان شاءالله که نور این سفر معنوی در تاریکیهایی زندگی دنیاتون،هادیتون باشه
قبول اللهحجکم مقبول سعیکم مشکور...
التماس دعا
سلام عزیزمخوش اومدی نفیسم
زیارتت قبول انشالله
فقط بگم که اگه منو دعا نکردی باید برگردی بری دعا کنی ، گفته باشم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
llı.✿.ıllاشمیم عشقlı.✿.ıllا(مسابقات دوره ای تالار اسلام وقرآن) | تالار اسلام و قرآن | 43 | |
![]() |
✿ ✿ ✿ادعیه و نمازهای ماه مبارک رمضان ✿ ✿ ✿ | تالار اسلام و قرآن | 13 | |
![]() |
++هر روز یک سوره توحید+✿ | تالار اسلام و قرآن | 23 |