ممنون بابت یادآوری . من منتقل کردم نظر شما رو تا مدیرا درستش کنن ..
.
.
... ؟!
ممنون بابت یادآوری . من منتقل کردم نظر شما رو تا مدیرا درستش کنن ..
.
.
... ؟!
چرا خوب نباشه ؟ خب تاپیکش رو بزنید .سلام
جناب مدیر به نظرتون تیم کنترل کیفیت هم داشته باشیم مثل نت خوب نیست؟
منظورت بخش ایمنی بود دیگه نه؟تالار ایمنی صنعتی درست شد
منظورت بخش ایمنی بود دیگه نه؟
همون زیر تالار منظورم بودمنظورت بخش ایمنی بود دیگه نه؟
سلام به همه دوستان...
من قبلا از فروم بازدید کردم اما فعالیت نداشتم..برای شروع یک ایده داشتم:به نظرم بهتره همونطوری که از دوستان هم گفتن یه تاپیک جدید برای معرفی بزنیم که بدونیم کیا هستن...مثلا فوقش 1 ماه زمان میدیم .تو این مدت بچه هایی که هستن مشخص میشن و میتونیم یه برنامه ریزی خوب داشته باشیم..بعنوان مثال میتونیم بحثها و موضوعات هفتگی داشته باشیم و......
امیدوارم موفق باشیم.....همگی......
مبارک باشهکاربر vahid_hse : کاربر فعال مهندسی صنایع
تبریک پسر![]()
کاربر vahid_hse : کاربر فعال مهندسی صنایع
تبریک پسر![]()
مبارک باشه![]()
منم تبریک میگم/..امیدوارم بتونیم برای بهتر شدن تالار همکاری خوبی با هم داشته باشیم..
اقا تبریک، موفق باشیکاربر vahid_hse : کاربر فعال مهندسی صنایع
تبریک پسر![]()
تبریک پسر![]()
تبریک پسر![]()
من تاجایی که تونستم بحث های بی فایده رو بستم . این تالار مدت زیادی بدون مدیر بود و همین باعث آشفتگیش شد . من سعی کردم تاپیک های بی محتوا و اسپم ها رو پاک کنم تو این مدت . اما باز هم اینکار رو انجام میدم ... چشم .سلام به دوستان صنایعی
در نگاه اول به نظر میرسه این تالار خیلی شلوغه من دسته بندی موضوعی خاصی ندیدم به شدت باعث سردرگمی میشه مورد بعدی موارد غیرمرتبط و بی محتوا زیاد دیده میشه وهمچنین موضوعات ناقص که به جایی نرسیدن این موارد یا جمع بندی بشن یا بسته بشن پیشنهاد من این هست مدیران تالار سروسامونی به موضوعات بدن به قول ما صنایعی ها 5S رو پیاده سازی کنن بعد چند محور مشخص بشه ( این موضوع خیلی مهمه این خیلی زشته تو تالار دیده میشه دانشجوها بثل بچه دبیرستانی ها دنبال کسی هستن که مشقاشونو بنویسه مواردی که مقاله میخوان یا ترجمه میخوان باید حذف بشن) محور هایی که میشه روش تمرکز کرد بر اساس نیاز جامعه و صنعت (در حد پیشنهاده) تولید ناب (شامل JIT,kanban,SMED و زمانسنجی و استاندارد سازی مبتنی بر این نوع سیستم...)، برنامه ریزی و مدیریت پروژه ( که همه آشنا هستن) ، تحقیق در عملیات( فقط شامل سیمپلکس این موارد ابتدایی نیس موضوع عمدش باید بهینه سازی بر اساس الگوریتم های فراذهنی باشه) شبیه سازی ، MIS ( این موضوعی هس که به شدت مورد نیاز بازاره و به معنای واقعی در آینده یک مهندس صنایع تاثیرگذار هس) و موارد دیگه که دوستان مدنظر دارن مطلب رو کش نمیدم موارد متفرقه هم باید در بخشی با عنوان گفتگوی آزاد مطرح بشه درضمن هربخشی باید یک مسئول داشته باشه که تسلط نسبتا خوبی به موضوع داشته باشه وبتونه در زمان نیاز پاسخ گوی دوستان باشه
سلام مهندسسلام به دوستان صنایعی
در نگاه اول به نظر میرسه این تالار خیلی شلوغه من دسته بندی موضوعی خاصی ندیدم به شدت باعث سردرگمی میشه مورد بعدی موارد غیرمرتبط و بی محتوا زیاد دیده میشه وهمچنین موضوعات ناقص که به جایی نرسیدن این موارد یا جمع بندی بشن یا بسته بشن پیشنهاد من این هست مدیران تالار سروسامونی به موضوعات بدن به قول ما صنایعی ها 5S رو پیاده سازی کنن بعد چند محور مشخص بشه ( این موضوع خیلی مهمه این خیلی زشته تو تالار دیده میشه دانشجوها بثل بچه دبیرستانی ها دنبال کسی هستن که مشقاشونو بنویسه مواردی که مقاله میخوان یا ترجمه میخوان باید حذف بشن) محور هایی که میشه روش تمرکز کرد بر اساس نیاز جامعه و صنعت (در حد پیشنهاده) تولید ناب (شامل JIT,kanban,SMED و زمانسنجی و استاندارد سازی مبتنی بر این نوع سیستم...)، برنامه ریزی و مدیریت پروژه ( که همه آشنا هستن) ، تحقیق در عملیات( فقط شامل سیمپلکس این موارد ابتدایی نیس موضوع عمدش باید بهینه سازی بر اساس الگوریتم های فراذهنی باشه) شبیه سازی ، MIS ( این موضوعی هس که به شدت مورد نیاز بازاره و به معنای واقعی در آینده یک مهندس صنایع تاثیرگذار هس) و موارد دیگه که دوستان مدنظر دارن مطلب رو کش نمیدم موارد متفرقه هم باید در بخشی با عنوان گفتگوی آزاد مطرح بشه درضمن هربخشی باید یک مسئول داشته باشه که تسلط نسبتا خوبی به موضوع داشته باشه وبتونه در زمان نیاز پاسخ گوی دوستان باشه
سلام.
برای آموزش نرم افزارها برنامه ای دارین؟![]()
سلام!!
با اجازه از مدیر محترم ...
فکر کنم اگر به تاپیک یا قسمت مهم شده ی زیر برید تا حد زیادی میتونه کمک کنه ...
نرم افزار های مهندسی صنایع
.
.
.
حق نگهدارتون ...