سلامنمي دونم چرا اين سايت اين جوريه؟من هر وقت خواستم مطلبي رو دانلود كنم از هر كدوم از بخش هاي اين سايت نشد كه نشد من ذره اي نتونستم از اين سايت استفاده كنم
سلام دوستان
کاربر asgari.farhad به عنوان کارشناس تالار مهندسی صنایع و sed ali به عنوان کاربر فعال مهندسی صنایع انتخاب شدند .
تبریک می گیم![]()
دلیل داره . مثلا یه بار که حذف کردن برای نوشته بودید توی تاپیک بیاید دردو دل کنید . یا مثلا دانشجویان پیام نور مشهر بیان و .... . خب اینا هیچ بار علمی نداره در نتیجه پاک می شه . یا مثلا همین الان شما دو تا پست رو یک جا نوشتید :چراتاپیک های من روحذف میکنی مدیرمهربون....؟؟؟؟!!!![]()
تبریکسلام دوستان
کاربر asgari.farhad به عنوان کارشناس تالار مهندسی صنایع و sed ali به عنوان کاربر فعال مهندسی صنایع انتخاب شدند .
تبریک می گیم![]()
سلام دوستان
تبریک می گیم![]()
منظورتون از قسمت رو متوجه نشدم . تاپیک منظورتونه یا زیر تالار ؟سلام مهندس ایمان ...
.
.
.
نظرتون در ارتباط با یه قسمتی حالا با هر نامی برای دوستانی که تجربه بالایی دارن بزاریم ... ؟!!
مثلا کانون فارغ التحصیلان تالار ...
یا پیشکسوتان ... !!!!
یا شاغلین در صنعت ... !!
.
.
.
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه ... !!!
البته شاید اینطور قسمتی باشه و من ازش بی خبرم ...
به هر حال ممنون و شرمنده ...
منظورتون از قسمت رو متوجه نشدم . تاپیک منظورتونه یا زیر تالار ؟
ولی من فکر می کنم زیرتالار برای این موضوع خیلی بزرگ هست . اگر کاربران فعال اضافه بشن و بشه دسته بندی کردشون می شه این کار رو انجام داد اما فکر می کنم علی الحساب تاپیک هایی با این عنوان براشون باز بشه بهتر باشه .منظورم همون زیر تالار با بخشها بود ...
دوستان یه زحمتی بکشید برای اینکه سر من هم خلوت تر بشه برای کاربران دیگه که در این تالار میان بهشون لینک بعضی تاپیک های مهم و تاپیک هایی که داریم روشون بحث می کنیم بدید و ازشون بخواین بیان و شرکت کنن . تاپیک هایی هم که خودتون فکر می کنید قدیمی هست اما مهم و هنوز جای کار داره یک پست توش بزنید تا بیاد بالای لیست . ممنون
در اولین فرصت به روی چشم .آقای مدیر ...
اگر امکان داره در قسمت تالارهای تخصصی صنایع عنوان ایمنی صنعتی یا ایمنی در صنعت رو هم اضافه کنید ...
البته اگر ممکنه ...
می خواید یه تاپیک برای معرفی بزنیم ؟ چون در تاپیک معرفی صنایعی ها ، کاربران قدیمی بودن که رفتن و بهتره دوباره یه تاپیک بزنیم و خودمون رو معرفی کنیم . چطوره ؟سلام منم با پیشنهاد این دوستمون که گفتن یه قسمت مجزا با شاغلین در صنعت در نظر بگیرید کاملا موافقم.
چون واقعا بین مباحث دانشجویی و مسائل کاری اختلاف زیادی هست.و این 2 گروه دغدغه های متفاوتی هم دارن
در ضمن خیلی خوبه که یه روز خاص مشخص کنید که بچه های صنایع بیان و خودشون رو معرفی کنن.خوب اون وقت افرادی که در یه زمینه متخصص هستن شناخته میشن
می خواید یه تاپیک برای معرفی بزنیم ؟ چون در تاپیک معرفی صنایعی ها ، کاربران قدیمی بودن که رفتن و بهتره دوباره یه تاپیک بزنیم و خودمون رو معرفی کنیم . چطوره ؟
آره می دونم داریم . گفتم چون اون قدیمیه و شلوغ یه جدید بزنیم . آره منم زیاد بهش امید ندارم ..
.
.
تاپیک معرفی داریم ...
فکر نکنم جواب بده ...
آره می دونم داریم . گفتم چون اون قدیمیه و شلوغ یه جدید بزنیم . آره منم زیاد بهش امید ندارم .
آقای مدیر ...
اگر امکان داره در قسمت تالارهای تخصصی صنایع عنوان ایمنی صنعتی یا ایمنی در صنعت رو هم اضافه کنید ...
البته اگر ممکنه ...
در اولین فرصت به روی چشم .