سلام .به نظر من هم بهتره نرم افزار هایی رو که بیشتر کاربردی هستن و واقعا لازم هستن و باید یاد بگیریم رو ،اولویت بندی کنیم و بعد شروع کنیم یکی یکی به آموزششون..اینجوری چون گروهی کار میکنیم نتیجه هم بهتر خواهد شد.
همچنین میتونیم مثلا اگه برای شروع کار با نرم افزار باید با مباحثی آشنایی داشته باشیم هم،میتونیم منابعی رو با هم مطالعه کنیم و بعد کار با نرم افزار رو شروع کنیم.
فقط هم در مورد نرم افزار نیست،میتونیم حتی کتاب هایی رو که خوندیم رو دوباره از نو با هم مرور کنیم و اشکالاتمون رو بر طرف کنیم..البته باید با برنامه جلو رفت که دچار وقفه نشیم..دوستان خبره هم اگه کمک کنن ممنون میشیم...مطالبی هستن که با تجربه میشه فهمید که واقعا باید آموخته بشن و ما احتمالا فقط واحد هامون رو پاس کردیم...میتونیم مفهومی تر و عمیق تر این مطالب رو از نو مطالعه کنیم.
با سپاس...
منکه مشکلی نمی بینم . اگر کسایی هستن که می تونن این کار رو کنن اعلام کنن تا تیم اش تشکیل شه .
سلام .به نظر من هم بهتره نرم افزار هایی رو که بیشتر کاربردی هستن و واقعا لازم هستن و باید یاد بگیریم رو ،اولویت بندی کنیم و بعد شروع کنیم یکی یکی به آموزششون..اینجوری چون گروهی کار میکنیم نتیجه هم بهتر خواهد شد.
همچنین میتونیم مثلا اگه برای شروع کار با نرم افزار باید با مباحثی آشنایی داشته باشیم هم،میتونیم منابعی رو با هم مطالعه کنیم و بعد کار با نرم افزار رو شروع کنیم.
فقط هم در مورد نرم افزار نیست،میتونیم حتی کتاب هایی رو که خوندیم رو دوباره از نو با هم مرور کنیم و اشکالاتمون رو بر طرف کنیم..البته باید با برنامه جلو رفت که دچار وقفه نشیم..دوستان خبره هم اگه کمک کنن ممنون میشیم...مطالبی هستن که با تجربه میشه فهمید که واقعا باید آموخته بشن و ما احتمالا فقط واحد هامون رو پاس کردیم...میتونیم مفهومی تر و عمیق تر این مطالب رو از نو مطالعه کنیم.
با سپاس...
آره پیشنهاد های خوبیه!سلام!!
واقعا نظرات کابردی و خوبه اما به شرطی که عملی بشن ...
فقط تنها خواهشی که از مدیر محترم ( آقا ایمان ) دارم اینه که اول یه فراخوان بزنن تا دوستانی که واقعا میتونن کمک کنن بیان ...
منظورم اینه که مثلا برای تیم نرافزار چندتا از دوستان که واقعا آشنایی دارن و کار کردن مسئول ارائه و توضیحات بشن!
.
.
.
حق نگهدارتون ...
تبریک میگم
تبریک به همه ی دوستان خوبم....و تشکر از جناب مدیر محترم تالار.
تبریک میگمموفق باشید
منم تبریک میگم
پیروزوسربلندباشید
به تمام كاربراني كه در پيشرفت دانشجويان و مهندسان ايران زمين سهمي هرچند كوچك داشته اند.
.
.
.
.
.
مخصوصا مهندسان صنايع
![]()
سلام به همه ي دوستان .
نظرتون در باره قفل کردن تاپیک های قدیمی که درباره درخواست جزوه در کتابخانه هستن چیه ؟ و تاپیک ها مشابه اونها ؟
منظورتونو متوجه نشدم .به نظر من بهتره اون تاپیک هایی که لینک دارن یا جزوه دارن رو بردارین..بذارین تو قسمت مربوط به هر بحث و جزوه اونها...
بقیه رو پاک کنین...
اینجوری یه 5s حسابی رو انجام میدین.
سپاس.
منظورتونو متوجه نشدم .
یعنی اگه بچه ها برای جزوه های درخواستی جواب دادن و فایل یا لینکی رو گذاشتن ،بردارین بذارین تو قسمت مربوط به هر درس و بحث...
بقیه پست های درخواست رو پاک کنید.