میشه با برداشتن واحد عمومی در تابستان صنایع را 7 ترمه تموم کرد؟
میشه با برداشتن واحد عمومی در تابستان صنایع را 7 ترمه تموم کرد؟
سلام
من دوستانی داشتم که صنايع رو شش ترمه پاس کردن. اين کار برای خانم ها خيلی راحته.
کار سختی نيست. يه خورده تمرکز می خواد. 5 ترم 20 واحدی ، ترم آخر 24 واحد ، 3 تا ترم تابستونی هم بايد کامل بردارين که نهايتا تو هر کدوم بهتون 7 واحد می دن. البته اين بستگی به دانشگاهتون هم داره که کنار کارآموزی تو تابستون بهتون واحد بدن يا نه ؟
اگه ترم اول پيش نياز نداشته باشين ، به سادگی شش ترمه و اگه پيش نياز داشته باشين ، به سادگی 7 ترمه تموم می کنين.
در ضمن ما بيرون دانشگاه چيز زيادی نديديم که الان بخوام برای اين کار توصيه کنم. راحت درس بخونين و دوران دانشجويتونو خوش بگذرونين که ديگه هيچ وقت تکرار نخواهد شد.
با آرزوی موفقيت
سلام به همه دوستان!
یک راهنمایی از شما می خواستم. من لیسانس ریاضی هستم و می خواهم برای کارشناسی ارشد، صنایع گرایش سیستمهای اقتصادی و اجتماعی شرکت کنم.باتوجه به اهداف این رشته به آن خیلی علاقمند شده ام .شنیده ام بازار کار خوبی هم دارد. میخواستم بدانم بازارکار این رشته برای خانمها چطوراست؟معمولا در چه مراکزی کا ر دارد؟آیامشاغل مربوط به این رشته صرفا فنی است؟(چون من علاقه چندانی به کارهای فنی ندارم.)
در صورت انتخاب نکردن صنایع ، قصد دارم ریاضی کاربردی شرکت کنم . ریاضی بازار کار خوبی ندارد ولی لااقل شاید بشود با آن تدریس کرد.آیا با فوق لیسانس صنایع راحت میشود تدریس گرفت؟وضعیت ادامه تحصیل در این رشته در مقطع دکترا در ایران چطور است؟در آخر آیا به نظر شما خود مهندسی صنایع –صنایع را نیز به عنوان رشته اول انتخاب کنم یا فقط همان گرایش سیستمهای اقتصادی و اجتماعی شرکت کنم؟
قبلا از راهنمایی شما نهایت تشکر را دارم.![]()
منظورم تفاوت برای شما و نفرات ديگه نبودسلام.
فرقی هم مگه میکنه,اگر برای خودم باشه چه جوریه؟اگه برای یکی دیگه باشه؟ جنس متقاضی اثر داره؟
سلام به همه دوستان!
یک راهنمایی از شما می خواستم. من لیسانس ریاضی هستم و می خواهم برای کارشناسی ارشد، صنایع گرایش سیستمهای اقتصادی و اجتماعی شرکت کنم.باتوجه به اهداف این رشته به آن خیلی علاقمند شده ام .شنیده ام بازار کار خوبی هم دارد. میخواستم بدانم بازارکار این رشته برای خانمها چطوراست؟معمولا در چه مراکزی کا ر دارد؟آیامشاغل مربوط به این رشته صرفا فنی است؟(چون من علاقه چندانی به کارهای فنی ندارم.)
در صورت انتخاب نکردن صنایع ، قصد دارم ریاضی کاربردی شرکت کنم . ریاضی بازار کار خوبی ندارد ولی لااقل شاید بشود با آن تدریس کرد.آیا با فوق لیسانس صنایع راحت میشود تدریس گرفت؟وضعیت ادامه تحصیل در این رشته در مقطع دکترا در ایران چطور است؟در آخر آیا به نظر شما خود مهندسی صنایع –صنایع را نیز به عنوان رشته اول انتخاب کنم یا فقط همان گرایش سیستمهای اقتصادی و اجتماعی شرکت کنم؟
قبلا از راهنمایی شما نهایت تشکر را دارم.![]()
منظورم تفاوت برای شما و نفرات ديگه نبود
می خواستم بگم با توجه به اينکه بهتره در حين کار MBA رو بخونيد شايد برای زمان حاضر خيلی به کارتون نياد .
چون در حالت بهينه يه سابقه کار 5 ساله لازمه.
گفتم که پولت و زياد خرج نکنی
سلام .
ابه نظر شما می شه از روش basic mostاستفاده کرد و بهینه جواب گرفت در این کارخانه ؟؟
اگه بخوام از یه نرم افزار استفاده کنم.(زمان سنجیbasic most) آیا اصلا هست؟و اگه هست چیه؟
آیا استاندارد هایی هستند که مشخصا برای دوخت و دوز باشن؟منظورم همون عددهایی است که اندیس حروف لاتین می شن.برا مدل توالی عمومی.؟حرکت کنترلی و استفاده با ابزار؟؟؟؟
با سلام.
من دانشجوی مهندسی صنایع هستم.قراره ترم بعد سال 3 بشم.یه سوال داشتم خدمتتون.من می خوام تابستون کلاس نرم افزار برم.اما متاسفانه بنا به مشکلات مربوط به برنامه ریزی دانشگاهمون،نتونستم هیچ کدوم از درس های کنترل پروژه رو پاس کنم و چون سال بعد هم فرصتی برای اینطور کلاسها نیست(بخاطر ارشد)ازتون می خواستم بپرسم که آیا شرکت در این کلاسها(که احتمالا msproject خواهد بود)بدون هیچ پیش زمینه ای برای من مفید خواهد بود؟
در ضمن به احتمال قوی من باید اول دوره ms project رو بگذرونم؟
کلا هر نرم افزاری رو که فکر میکنین به دردم می خوره و برام مفید واقع میشه،معرفی کنید.
ممنونم و منتظر راهنمایی های مفید شما...![]()
با سلام.
من دانشجوی مهندسی صنایع هستم.قراره ترم بعد سال 3 بشم.یه سوال داشتم خدمتتون.من می خوام تابستون کلاس نرم افزار برم.اما متاسفانه بنا به مشکلات مربوط به برنامه ریزی دانشگاهمون،نتونستم هیچ کدوم از درس های کنترل پروژه رو پاس کنم و چون سال بعد هم فرصتی برای اینطور کلاسها نیست(بخاطر ارشد)ازتون می خواستم بپرسم که آیا شرکت در این کلاسها(که احتمالا msproject خواهد بود)بدون هیچ پیش زمینه ای برای من مفید خواهد بود؟
در ضمن به احتمال قوی من باید اول دوره ms project رو بگذرونم؟
کلا هر نرم افزاری رو که فکر میکنین به دردم می خوره و برام مفید واقع میشه،معرفی کنید.
ممنونم و منتظر راهنمایی های مفید شما...![]()
با سلام.
من دانشجوی مهندسی صنایع هستم.قراره ترم بعد![]()
با سلام.
ماهیت تحلیل سیستم چیست؟
پایه علمی و فکری لازم برای امادگی بهتر برای این مبحث چیست؟
محتوای این درس چیست؟
RUP چیست؟
با احترام
با سلام.
ماهیت تحلیل سیستم چیست؟
پایه علمی و فکری لازم برای امادگی بهتر برای این مبحث چیست؟
محتوای این درس چیست؟
RUP چیست؟
با احترام
سلام دوست عزیز.
جواب سوال اول و دوم و سوم: اولین هدف در تحلیل سیستم داشتن تفکر سیستمی یعنی یک نگاه از پایین به بالا به مسائل هست یعنی شما به عنوان یک تحلیل گر باید قابلیت شکستن مسائل و یا فرایند های یک سازمان را به اجزا ان داشته باشیموفق باشی
سلام دوست عزیز.
جواب سوال اول و دوم و سوم: اولین هدف در تحلیل سیستم داشتن تفکر سیستمی یعنی یک نگاه از پایین به بالا به مسائل هست یعنی شما به عنوان یک تحلیل گر باید قابلیت شکستن مسائل و یا فرایند های یک سازمان را به اجزا ان داشته باشی...البته نه اینکه بیای همه اجزا رو شناسایی کنی و بخوای بصورت تک تک و جزء به جزء به رفع مشکل اونها بپردازی چون در اینصورت با این کار ممکنه بعد از جمع اوری اجزای موجود کل سیستم بصورت کارا و اثر بخش کار نکنه...منظور از نگاه از بالا به پایین و قابلیت شکستن مسائل و یا فرایند های یک سازمان را به اجزا انها یعنی داشتن یک نگاه یا تفکر فرایندی طوری که ما به عنوان تحلیل گر سیستم مورد بررسی رو جزیی از یک سیستم بزرگتر ببینیم...
اساس کار این مبحث در 2 مورد خلاصه میشه : 1- درک وضعیت فعلی و موجود و جستجوی استراتژِی ها و برنامه های عملکردی برای میل به وضعیت ایده ال
2- کنترل و اندازه گیری (سایبرنتیک: علم کنترل سیستم ها)
برای امادگی بیشتر می تونی اول از همه با هنر جمع اوری اطلاعات در یک سازمان اشنایی کالم پیدا کنی چون درک وضعیت موجود و در اووردن نمودار جریان داده ها(DFD: data flow diagram) خیلی زیاد وابسته به هنر تو در جمع اوری اطلاعاته..
محتواشم بیشتر در مورد SSADM :structured system analysis and development methodology روش ساخت یافته تحلیل و پیشرفت سیستم..و همینطور در مورد DFD کشیدن و OFDperation flow diagram کشیدن و هم چنین مفاهیم چرخه تکاملی سیستم
کتابی که می تونی برای امادگی بخونی کتاب روش های ساخت یافته تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم های اطلاعاتی بتول ذاکری
موفق باشی
امير احمد عزيز
سوالهای شما خيلی کوتاه و مختصر هست ، اما جوابهای خيلی بلند و مفصل داره !
پيشنهاد می کنم که يک تاپيک مستقل برای اين منظور (مهندسی سيستم) ايجاد کنی و خودت سر صحبت رو باز کنی تا من و ساير دوستان بتونيم ، تخصصی تر وارد بحث بشيم. مطمئنم که می تونه خيلی مفيد واقع بشه.
با تشکر از توضيحات دوست خوبم persian_pulse
دوست عزیز ، من فکر کنم (مطمئن نیستم) که تحلیل سیستم دیدگاهی از بالا به پایین داره . و اینطور مطرح میکنه که نباید مسائل رو به اجزا مختلف بشکونیم ، بلکه باید موضوع رو بصورت سیستمی و در نظر گرفتن تعامل و تقابل بین اجزا در نظر بگیریم . و یادم هست مثالی که مطرح میشد این بود که همونطور که اجزای شکسته و خرد شده یه آینه که در کنار هم چیده میشن نمیتونه به شما یه تصویر کامل و درست بده ، مسائل هم باید با نگاه سیستمی (و نه Functional) مورد بررسی قرار بگیرن . یادمه این مثال توی مقدمه کتاب پنجمین فرمان نوشته پیتر سنگه بود . شما احتمالا بیشتر از من به این مبحث نزدیک هستین . زاویه دید کدوم هست ؟ پایین به بالا یا بالا به پایین ؟
موفق باشید .
دوست عزیز ، من فکر کنم (مطمئن نیستم) که تحلیل سیستم دیدگاهی از بالا به پایین داره . و اینطور مطرح میکنه که نباید مسائل رو به اجزا مختلف بشکونیم ، بلکه باید موضوع رو بصورت سیستمی و در نظر گرفتن تعامل و تقابل بین اجزا در نظر بگیریم . و یادم هست مثالی که مطرح میشد این بود که همونطور که اجزای شکسته و خرد شده یه آینه که در کنار هم چیده میشن نمیتونه به شما یه تصویر کامل و درست بده ، مسائل هم باید با نگاه سیستمی (و نه Functional) مورد بررسی قرار بگیرن . یادمه این مثال توی مقدمه کتاب پنجمین فرمان نوشته پیتر سنگه بود . شما احتمالا بیشتر از من به این مبحث نزدیک هستین . زاویه دید کدوم هست ؟ پایین به بالا یا بالا به پایین ؟
موفق باشید .
با تشکر از نظرات شما..باید بگم که اکثر افراد اینجور فکر می کنن که تفکر سیستمی یعنی یک نگاه top_down ولی دقیقا برعکسه تفکر سیستمی یا نگاه سیستمی یه نگاه down_top هستش و نگاه top_down خاص تفکر مکانیستی(functional هست...