(( ... از سنین کودکی به ما آموخته اند که مسائل را باید شکست ، که دنیا را باید خرد کرد . این عمل ظاهرا" باعث می شود که بتوان با مسائل پیچیده به سهولت بیشتری برخورد کرد . اما در واقع بهای چنهان بسیار گزارفی برای آن میپردازیم . ما دیگر قادر به دیدن توالی اعمال خود نخواهیم بود و آن حس درونی ارتباط با یک کل جامع تر را از دست می دهیم . زمانی که تلاش می کنیم "تصویر بزرگ" را در یابیم در ذهن خود اجزا خرد شده آن را کنار هم قرار می دهیم و سعی میکنیم که بدانها سامان بخشیم . اما همانطور که دیوید بوهم فیزیکدان بیان میکند این عمل بیهوده ای بیش نیست . درست نظیر این است که بخواهیم از کنار هم قراردادن تکه های یک ایینه شکسته تصویری کامل بدست آوریم . بدین ترتیب پس از مدتی دیگر از صرافت دیدن کل یکپارچه خواهیم افتاد . )) - پنجمین فرمان - پیتر سنگه - صفحه 9
این کتاب بعنوان مرجع تدریس درس تحلیل سیستم آقای دکتر عبدی بود . من با نظر شما موافق نیستم . نگاه پایین به بالا یه نگاه Functional هست چون شما دارین سازمان رو به اجزای ریز اون (پرسنل) تقسیم میکنین . البته باز هم میگم ، من تو این زمینه کار نکردم و فقط چیزهایی که از دوران دور تحصیل یادم هست رو خدمتتون عرض میکنم . خوشحال میشم مرجع شما رو بدونم .
با تشکر من هم نظرم همینه ..شما درست می فرمایید...و این قسمت از صحبت هام رو اصلاح می کنم..