شانس هم یک انرژی است...!
همه ی افکار ما انرژی دارند، به همین دلیل هم هست که گاهی در رسیدن به اهدافمان یک شما در زندگي ، افراد ، ايده ها و موقعيت هايي را به سوي خود جذب مي کنيد که با افکار غالب شما هماهنگ هستند .
هنگامي که اهداف شما از مغناطيس اشتياق شما سر شار شد به چيزي دست پيدا مي کنيد که مردم به آن شـــانس مي گويند .
برایان تریسی ...!
سلام
من عاشق كوروشم، با اون زندگينامه محشرش، نميگفت هر چه ميخواهيد از خودم بخواهيد.
سلامموقع تولد چشمام باز بود اما خدا برای این لطف یه شرط گذاشت
که اونها رو "خــودم" , روی بدی های ِ پیدای ِ زمین ببندم
تو گوشم چند تا حرف ُ زد ُ در آغوشم گرفت ُ گفت هر وقت تردیـــد داشتی بگو الهی به امید تو
گفت تقدیرت ُخوب برات رقم زدم , خودت میدونی و خودت , که چه جوری از پَسِش بر بیای
بهم گفت با چشم دل ببین.
محبت رو درک کن
و
عشقت ُ نثار همه مخلوقاتم کن
منم تو گوشش می گم ممنون خدا جون
لوئیز زنی بود با لباسهای کهنه و مندرس، و نگاهی مغموم وارد خواروبار فروشی محله شد و با فروتنی از صاحب مغازه خواست کمی خواروبار به او بدهد. به نرمی گفت شوهرش بیمار است و نمیتواند کار کند و شش بچه شان بی غذا مانده اند.
جان لانک هاوس، با بی اعتنایی، محلش نگذاشت و با حالت بدی خواست او را بیرون کند
زن نیازمند، در حالی که اصرار میکرد گفت آقا شما را به خدا به محض این که بتوانم پول تان را می آورم
جان گفت نسیه نمی دهد
مشتری دیگری که کنار پیشخوان ایستاده بود و گفت و گوی آن دو را میشنید به مغازه دار گفت
ببین خانم چه می خواهد، خرید این خانم با من
خواربار فروش با اکراه گفت: لازم نیست، خودم میدهم. لیست خریدت کو؟
لوئیز گفت: اینجاست
" لیست را بگذار روی ترازو. به اندازه وزنش، هر چه خواستی ببر."
لوئیز با خجالت یک لحظه مکث کرد، از کیفش تکه کاغذی در آورد، و چیزی رویش نوشت و آن را روی کفه ترازو گذاشت. همه با تعجب دیدند کفه ی ترازو پایین رفت
خواروبار فروش باورش نشد. مشتری از سر رضایت خندید
مغازه دار با ناباوری شروع به گذاشتن جنس در کفه ی ترازو کرد. کفه ی ترازو برابر نشد، آن قدر چیز گذاشت تا کفه ها برابر شدند
در این وقت خواروبار فروش با تعجب و دل خوری تکه کاغذ را برداشت ببیند روی آن چه نوشته شده است
کاغذ، لیست خرید نبود، دعای زن بود که نوشته بود:" ای خدای عزیزم، تو از نیاز من با خبری، خودت آن را بر آورده کن "
مغازه دار با بهت جنس ها را به لوئیز داد و همان جا ساکت و متحیر خشکش زد
لوئیز خداحافظی کرد و رفت
فقط اوست که میداند وزن دعای پاک و خالص چه قدر است .....
از آسمان طلا می بارد
از طرف گروه موفقیت
سلامدر مورد چی چی دارید اینقدر بحث میکنید...
بندازید دور بابا...
مشتی ادم این قانون جذب رو کردند وسیله پول پیدا کردن...برای خودشون...تا فردا صبح هم بشینی زور به مخت بیاری یک بنز سی کلاس رو تصور بکنی کسی نمیاد بنز بهتون بده...
این شده ملعبه فعالیتهای هرمی و Net Work
اقا بیا Net Work Marketing کار کن...هر انچه فکر بکنی به ان خواهی رسید...هر آنچه فکر بکنی همان خواهی شد...
بریزید بابا...![]()
با توجه به گفته هاي شما بايد اين قضيه هماهنگ باشه
خودمم فكر مي كنم باشه....
اما تجربش نكردم....![]()
در مورد چی چی دارید اینقدر بحث میکنید...
بندازید دور بابا...
مشتی ادم این قانون جذب رو کردند وسیله پول پیدا کردن...برای خودشون...تا فردا صبح هم بشینی زور به مخت بیاری یک بنز سی کلاس رو تصور بکنی کسی نمیاد بنز بهتون بده...
اقا بیا Net Work Marketing کار کن...هر انچه فکر بکنی به ان خواهی رسید...هر آنچه فکر بکنی همان خواهی شد...
بریزید بابا...
اميرجان
اول سلام
دوم اينكه اصلاً متوجه شدي كه ما در مورد چي صحبت ميكنيم اصلاً فكر كردي كه چي نوشتي اون هم در مورد قانون جذب كه اگر با هم بشينيم و يه صبحت چند دقيقهاي كنيم متوجه ميشي كه خودت هم داري از اون استفاده ميكني!
اصلاً كسي تو اين فروم از Network و از اين قبيل چيزها صحبتي كرده كه اينطوري داري قضاوت ميكني؟
بابا خدا عقل به آدم داده چشم داده، گوش داده، فهم داده و ... داده كه آدم راه راست رو تشخيص بده و نسبت به نوشتههاي ديگران كمي تأمل كنه و بيشتر متوجه بشه كه اونا دارن درباره چي صحبت ميكنن.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از آسمان طلا ميبارد
گروه موفقيت
بندازید دور بابا...
بریزید بابا...
سوء استفاده عده اي از قانون جذب يا راز دليلي بر اشتباه بودن اين قانون نمي شه که. مي شه؟؟؟؟؟؟؟در مورد چی چی دارید اینقدر بحث میکنید...
بریزید بابا...![]()
سلام
دوست عزيز خواسته بودي خودم را معرفي كنم:
من آرامش زندگي هستم، در درونم عشق به زندگي را ميپرورانم، شايد عشق زندگي در روز تولد آرامش زندگي به دنيا بيايد، اگر خدا بخواهد 80 روز ديگر. در فصلي كه از آسمان مرواريد به زمين خواهد باريد،به نشانه عشق خداوند.
بسيار ساعيام و رنج خستگي را به تن ميكشم تا زمانيكه به پرواز درآيم و كسب كنم عشق خدا را با تك تك سلولهاي بدنم هنگاميكه ذوب شوم در اين عشق آنگاه ديگر هرگز خودم را نخواهم ديد و هرچه هست اوست.
به اميد خدا
سلام به همه دوستان خوبماينجور كه از مستندات معلومه بايد از طرف گروه به آرامش زندگي بخاطر مطالب قشنگ اخيرش يك تشكر ويژه بگيم؛
پس آرامش زندگي
تشـــــكـــــر
![]()
از آسمانت طلا ببارد
گروه موفقيت
بندازید دور بابا...
بریزید بابا...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |