یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
يك چيزي بگم حال كنين:
من قبول شدنم تو دانشگاه و كتاب كردن شعرامو و .......
از قانون جذب كمك گرفتم.از كائنات طلب كردم و بهم دادن;)
خدارو شكر.......دوستان سال جديد تو راهه بياين باهم دعا كنيم افكارمون ايمانمون زندگمون بهترو بهترتر بشه با قانون جذب
موافقين دوستان+من؟:gol:
من چیز زیادی دررابطه با این قانون جز شنیده هایی اندک از دوستان و اساتیدم نمی دونم
حقیقت اینه که اون اوایل فکر میکردم این چیزا وجود نداره اما اخیرا یه سری مسائلی برام پیش اومده که منو به قبول کردن این قانون نزدیکتر کرده
همینطور که این عزیز گفته بیاین تو این سال جدید با استفاده از قانون جذب زندگیمونو بهتر کنیم آخه مگه عمر آدمی چقدره که بخواد با افکار منفی زندگیشو تباه کنه تازه طبق این قانون با این افکار منفی قطعا به سوی بدبختی خواهیم رفت
دوستان ایام به کامتون باشه.

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام. من به این قانون اعتقاد ندارم اصلا. من به هیچ وجه از قیافه ی خودم راضی نیستم. شما ها هم که می گید این راز همه چیو به ما میده. من می تونم یعنی با این قانون خوشگل شم؟ خب معلومه که نمیشم. من تنها ارزوم همینه. :( من باور ندارم.
سلام شیمای عزیز
خوش اومدی به جمع ما!!!
به نظر من:
باور داشتن این قانون قدم اوله!!

مرسی!
جالب بود!
فقط مشکل اینه که اکثر بچه هایی که میان اینجا, از این قانون اطلاع دارن!
بچه هایی که اطلاع ندارن, کمتر میان!:whistle:
سلام دوست عز یز
بودن بچه هایی که با این قانون آشنایی نداشتن و اینجا اومدن!!!شاید من نتونستم کاری کنم که جذب بشن!!به هر حال خوشحالم که اینجا همراهان خوب و دلسوزی مثل شما داره!!;)

يك چيزي بگم حال كنين:
من قبول شدنم تو دانشگاه و كتاب كردن شعرامو و .......
از قانون جذب كمك گرفتم.از كائنات طلب كردم و بهم دادن;)
خدارو شكر.......دوستان سال جديد تو راهه بياين باهم دعا كنيم افكارمون ايمانمون زندگمون بهترو بهترتر بشه با قانون جذب
موافقين دوستان+من؟:gol:

به!!سلام دوست جون!!خوش اومدی!!!
یه شاعر مهندس جذبی هم به ما اضافه شد!!
من که موافقم!!
نظرتون چیه همه با هم یه دعای خیلی قشنگ درست کنیم؟؟؟
پس لطفا به جمله ی من اضافه کنید:
من شروع می کنم:

:gol::gol:خدایا!!زندگیم سرشار از نیروی بی کران عشق توست!!رحمت بی نهایتت را شکر می گویم!:gol::gol:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
توجه!!!

توجه!!!

سلامی گرم به دوستای گل و جذبی خودم!!!
خوبین همگی؟؟
این نتایج پیغام هایی که به دست من رسیده!!با این که 40 نفر توی نظرسنجی شرکت کردن خیلی کمه ها!!!
loe kan:دوست عزیزم!!اگه اسمتو هم بگی خیلی خوب میشه!!ساعات انلاین:هر روز 3 به بعد به جز 4 شنبه ها!!
صدف:هرروز 4 به بعد.سخنرانی و کتاب!!
علیرضا:
عصرها.کتاب و فیلم!

نگفتم خیلی کمه!!همش 3 تا!
تا یه هفته ی دیگه تمدید میشه!!در ضمن اگر کسی ایده ای برای بهتر شدن تاپیک هم داره بگه!!ما شدیدا استقبال می کنیم!!اگه اطلاعات بالا هم نادرسته بگید!!!
یادتون نره!!فقط 1 هفته!!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما خیلی وقتا ناراحتیم, که چرا موفق نمیشیم!؟؟؟؟

در حالی که بزرگترین مشکل آدما اینه که اکثرا هدفی رو تو ذهن پرورش ندادند! و نمیدونن به کجا و یا چه موفقیتی دوس دارن که برسن!

به همین خاطر درجا....!

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol::gol:خدایا!!زندگیم سرشار از نیروی بی کران عشق توست!!رحمت بی نهایتت را شکر می گویم!:gol::gol:
:gol::gol:خدایا!! ار تو می خواهم مرا واسطه خیر و برکت خودت بر روی زمین قرار دهی. به خاطر این نعمت عظیم تو را شکر می گویم:gol::gol:

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ما خیلی وقتا ناراحتیم, که چرا موفق نمیشیم!؟؟؟؟

در حالی که بزرگترین مشکل آدما اینه که اکثرا هدفی رو تو ذهن پرورش ندادند! و نمیدونن به کجا و یا چه موفقیتی دوس دارن که برسن!

به همین خاطر درجا....!
ضمن تایید این گفته از این دوست خوب باید بگم که موفق شدن جرات و جسارت می خواهد. همه انسانهای موفق جرات تصمیم گیری برای موفقیت در زندگی را دارند. اگر فرصتی پیش رویتان است، برای استفاده از آن نیاز به جرات و شهامت دارید. مثلا اگه من بخوام در دانشگاه قبول بشم ابتدای امر هدفی باید از دانشگاه رفتن داشته باشم نه اینکه فقط دانشگاه برم و مدرک بگیرم .
پس از اینکه هدفمون مشخص شد باید جرات بله گفتن به آن و شروع آنرا داشته باشیم یعنی تصمیم بگیریم و تلاش داشته باشیم.
آری
می توانیم تصمیم بگیریم که موفق شویم یا شکست بخوریم، انتخاب با ماست
.

مينا قرباني

عضو جدید
بچه ها بازم سلام.
میخواستم بدونم آیا قانون جاذبه واسه تبهکارا و آدمایی که فکرشون تو کار خلافه هم عمل میکنه به نظر شما یا نه؟ مثلا یکی قصد دزدی، خرابکاری و .. داشته باشه و از صمیم قلب ارزو داشته باشه فرصتی براش پیش بیاد و این کارا رو انجام بده؟
در کل کسایی که فکر و کارشون با اخلاقیات در تضاد هستش به نظر شما قانون جاذبه در مورد اونها هم عمل میکنه یا نه؟
سلام.حرف جالبي زدي .به نظر من كه مي شه چون فرقي نمي كنه رو چي تمركزمي كني و به چي فكر مي كني حالا مي خواد خلاف باشه مي خواد نباشه و يا مثبت باشه يا نباشه موضوع اينكه اتفاق مي افته:D

sadafff

عضو جدید
بچه ها من یه چیزی می خوام که واقعا برام خیلی ارزش داره ولی اگه نخوام از راز استفاده کنم حداقل تا بعد از تابستون بهش نمیرسم. ولی من می خوام تا قبل از عید اونو داشته باشم. خیلی زمان کمه ولی من اون چیزو می خوام. می خوام روز اول عید اون چیز رو داشته باشم. چیکا کنم؟
انرژِی و راهنماییییی لطفا ;):smile:;)
بابا چقدر نا مردین شماها.
یه راهنمایی خواستما!!!!!!!!!!!
من به همه همیشه کمک کردم ولی هیچ کی...

seiad

عضو جدید
من خودم با این قانون موفق بودم با این 4 چیز....
1 - باید به چیزی که می خوای فکر کنی
2 - با فکرت هم جهت شی
3 - به نتیجه پایانی فکر کن
4-کنترل مغز و اعصاب روی موضوع

نکته مهم در همه اینها صبر است.:smile:(موفق باشید.)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یه چیزی می خوام که واقعا برام خیلی ارزش داره ولی اگه نخوام از راز استفاده کنم حداقل تا بعد از تابستون بهش نمیرسم. ولی من می خوام تا قبل از عید اونو داشته باشم. خیلی زمان کمه ولی من اون چیزو می خوام. می خوام روز اول عید اون چیز رو داشته باشم. چیکا کنم؟
انرژِی و راهنماییییی لطفا ;):smile:;)

سلام به صدف خانم عزیز و گرامی:gol:
من هم یه سوال دارم که خودم به جوابش رسیدم و میخوام مطرح کنم و از عقاید شما عزیزان باخبر شم در کنار جواب به سوال صدف خانم لطفا سوال من رو هم بی جواب نمونه!!!!!
من برج 7 یه حساب یک میلیونی تو بانک کشاورزی داشتم برای قرعه کشی 575 دستگاه سورن!!!
قرعه کشی هم آخر برج 9 بود برنده نشدم فقط یه علت داشت ولی نظر شما عزیزان رو هم میخوام بدونم؟؟؟؟
با هم پشت ما کوه;););)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و صد سلام به همگی
خب یه سال پربار و پر تلاش رو پشت سر گذاشتیم و میخوایم به استقبال بهار بریم ، بهاری که برای اومدنش لحظه شماری کردیم ...
امیدوارم که تمامی دوستان عزیز و مهربانم سالی پربار و سرشار از موفقیت رو آغاز کنند و همیشه و همیشه در جهت مثبت قدم بردارند و به همه ی آرزوهای برسند!!!;);););)
سال نو مبارک :w17::w30::w21::w23::w23::w27::w33::w32::w40::w42::w14::w14::w14::w14:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چقدر نا مردین شماها.
یه راهنمایی خواستما!!!!!!!!!!!
من به همه همیشه کمک کردم ولی هیچ کی...

سلام صدف خانم من نظرم رو میگم برای رسیدن به اهداف باید از قوانین جذب استفاده کنیم;)
خب این یعنی پیروی کردن از قوانین پس شما اگه حتی یکی از قوانین رو نادیده بگیرید نزدیک میشید ولی نمیتونید که اون رو داشته باشید پس پیروی کردن از قوانین خیلی مهمه بازم اگه موردی بود میتونم بیشتر توضیح بدم!

یه روزی یه جایی یه جوری یه چیزی صبر داشته باش;););)

mohandes siavash

عضو جدید
انرژي مثبت

انرژي مثبت

احتمالا" درك مي كني كه وقتي كسي مي گويد هميشه جاي پارك گير مي آورد يا ادمي كه مي گويد واقا" خوش شانس است هميشه برنده است.اين گونه افراد انتظار چنين مواردي را دارند.اگر تو هم انتظار موارد مهم را داشته باشي از قبل زندگي خودت را شكل داده اي .;)

mohandes siavash

عضو جدید
انرژي مثبت

انرژي مثبت

:gol::gol:
آگاه شدن از اين قدرت مثل اين است كه سيم برق شويم.كائنات سيم برق است و با خودش آن قدر انرژي حمل مي كند تا از عهده ي هر وضعيتي در زندگي افراد برآيد.وقتي ذهن فرد با كائنات تماس برقرار كند.تمام قدرت ها ي آن را دريافت مي كند.;););)

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خداوند منبع بي حد و حصر نيروست .

با متصل شدن بهاو هر كاري كه بخوام ميكنم .
اعتقاد به نیروی خداوندی در زندگی و اعتماد به این اعتقاد می تواند تاثیر شگرفی در زندگی شخص بگذارد به طوری که شخص حتی به ناکامی ها و شکست هرگز نخواهد اندیشید و با او انسان به هر موفقیتی خواهد رسید.
نیروی خداست، که جماد کانون احساس را می شکند و چشمه عقل و خرد را به جوشش می آورد.

sadafff

عضو جدید
به هر چیزی که فکر می‌کنید، آن چیز به سمت شما جذب می‌شود. شروع کار با فکر است، پس باید به شدت مواظب چیزهایی که روی آنها تمرکز می‌کنیم و به آنها توجه می‌کنیم باشیم. در واقع شما تمام چیزهایی که در ذهنتان می‌گذرد را به سمت خودتان جذب می‌کنید.

sadafff

عضو جدید
این تصور که اگر سهم بیشتری بخواهید به دیگران کمتر می رسد را از خود دور کنید و هر آنچه را که آرزو دارید از خدا بخواهید.

sadafff

عضو جدید
آنچه مغز انسان تصور و باور کند، به آن می رسد
برای رسیدن به اهداف خود، آنها را اولویت بندی کنید و در یک زمان چند هدف نداشته باشید، چون در این صورت قدرت تمرکز خود را از دست می دهید و دیرتر به آرزوهایتان می رسید.

sadafff

عضو جدید
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نميدهد ، دليلش آن است که شما هم چيز زيادي از او
نخواسته ايد.
اگر مي خواهي محال ترين اتفاق زندگيت رخ بدهد، باور محال بودنش را عوض كن.

mohandes siavash

عضو جدید
انرژي مثبت

انرژي مثبت

امروز را آغازي تازه بدان.چرا به چيزي كه ديروز اتفاق افتاده يا انجام شده فكر مي كني؟زندگي رودخانه است كه مداوم به سمت آينده در جريان است.هيچ قطره اي از آن دو بار از زير يك پل رد نمي شود.
كار را با روشي تازه انجام بده بهتر از هميشه;)

mohandes siavash

عضو جدید
انرژي مثبت

انرژي مثبت

همواره از نعمات هايي كه زندگي به تو بخشيده است شاد باش و به خاطر آنچه نداري گله مند نباش.
ساختمان با سنگ هايي ساخته مي شئد كه در دسترس اند نه با سنگ هاي حياط خانه ي ديگران.:gol::gol::gol:

mohandes siavash

عضو جدید
انرژي مثبت

انرژي مثبت

سلام دوستان+خودم.ديدين عيد امد و رفت.
مي خوام بگم:
يادتون باشه عمل كردن يادمون ندره
كم خودمونو عادت بديم فقط+ فكر كنيم.تازه به ديگران هم بگيم اره بابا ماهم+تيم.
نه سال 88 وقت عمله.اندوختن مطالب ديگه بسه.بياين عمل كنيم.(سال گاو.يعني عمل كن نتيجه بگير.);)

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان+خودم.ديدين عيد امد و رفت.
مي خوام بگم:
يادتون باشه عمل كردن يادمون ندره
كم خودمونو عادت بديم فقط+ فكر كنيم.تازه به ديگران هم بگيم اره بابا ماهم+تيم.
نه سال 88 وقت عمله.اندوختن مطالب ديگه بسه.بياين عمل كنيم.(سال گاو.يعني عمل كن نتيجه بگير.);)
بله عید اومد و رفت اما بازم میاد! دوستان تا اون زمان شک ندارم هممون به موفقیتهای چشمگیری خواهیم رسید من که خودم خیلی خوشبینم
مثبت فکر کنیم و انرژی مثبت به یکدیگر بدیم

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
روح قدرتي عظيم براي كنترل ذهن دارد و ذهن نيز بر جسم تسلط دارد و زمانيكه ذهن و فكر ما منفي باشد ، انرژي منفي اطراف را جذب كرده و باعث ضعف تدريجي سيستم دفاعي بدن شده و كالبد فيزيكي ياراي مقاومت و مصونيت از بيماريها و امراض را ندارد و اين زماني پيش از پيش صادق است كه افكار ما (منفي) بر حول محور وجود خودمان بچرخد و به نيازها و مشكلات ديگران اهميتي ندهد . حال آنكه اگر به فكر خدمت به ديگران باشد مي تواند امراض خود را شفا دهد . با پرورش نيروي ايمان كه مانند كشت گياهان است و داشتن اين تصور كه اگر خوبي كنيم ، خوبي دريافت مي كنيم و اگر بدي كنيم ، بدي دريافت مي كنيم و اينكه با داشتن تفكر مثبت و بيان جملات و واژه هايي هر چند ساده كه قادرند يكي از دو نوع انرژي مثبت و يا منفي را جذب كنند ، باورمان نمي شود كه اين خود ما هستيم كه مي توانيم راهرويي پيچ در پيچ از نااميدي و اندوه خود بيافزاييم . به همان اندازه ما مي توانيم جاده اي عريض و پهن و دلپذير از تحقق يافتن تمام آرزوها و اميدهايمان و سعادت و نيكبختي مان ، پديد بياوريم.
حقيقت اين است كه انديشه هاي ما ، از قدرتي خارق العاده برخوردارند.

floe

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فكر انرژي خالص است . هر فكري كه تو اكنون داري يا قبلا داشتي يا در آينده خواهي داشت خلاق است. انرژي حاصل از فكر هرگز نمي ميرد .اين انرژي از فكر تو و ذهن تو وارد عالم هستي مي شود و براي ابد ادامه پيدا مي كند. همه افكار به هم مربوط هستند. افكار با هم تلاقي پيدا مي كنند. در مسير اعجاب انگيزي از انرژي با هم تقاطع پيدا مي كنند و نقش بديع و زيبايي از پيچيدگيهاي غير قابل باور به وجود مي آورند . همات طور كه دو چيز مشابه همديگر را جذب مي كنند دو انرژي مشابه هم يكديگر را جذب مي كنند .و توده اي از انرژي مشابه به وجود مي آورند.
پس هميشه به بهترينها فكر كن

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
یه چیزی میخوام بگم.من چند وقتی میشه کتابای روانشناسی و قانون جاذبه میخونم.
خیلی این بحثو دوست دارم...اما....شاید یکم باورش سخت باشه نه؟؟اما هر چی باشه خیلی آدمو امیدوار میکنه
اما یه سوال از همه بچه ها:کسی از بین شماها تا حالا تونسته یکی از خواسته هاشو از این طریق به دست بیاره؟؟؟من که دارم امتحان میکنم.
اگه کسی همچین تجربه ای داشته،اینجا مطرح کنه.خیلی جالب میشه...
پس از این به بعد تجربه های خودمونو اینجا بنویسیم....
موفق باشین دوستان جذبی من :heart::heart::heart: