مدير جون معذرت من از طرف كل بچههاي تالار معذرت....بسی ممنون از عزیزانی که به هیچ وجه اسپم نمی کنن!!![]()
منظورم اين بود که بازم اي ول تازه واردا که طرفداري alone را در حد کمال انجام دادن. حالا هرجور راحتين.انيس جون ناراحت نشه، سيما هيچ منظوري از اين نوشتهها نداره خب شماها هم تنكس روي پستها يادتون نره!!!![]()
مثل پاك يادتون نره!!!!!!![]()
شما به بزرگي خودتون ببخشيد. ديگه اسپم نمي کنيم. يه بحث خانوادگي بود.کجا رفتید فرار کردید...هان؟؟؟![]()
خيلي ممنون از پيشنهادتون بابت کتاب. خيلي جالب بود. البته کتابش بايد کامل تر باشه. نه؟بچه ها كتاب "هفت قانون معنوي موفقيت " رو حتما بخوونيد نوشته : "ديپاك چوپرا"
"تو عميق ترين آرزوي محرك زندگي خويشتني ، هر چه آرزوي توست اراده توست ، هر چه اراده توست ، عمل توست و هر چه عمل توست تقدير توست "
اول همين كتابه نوشته
سيما جون خيلي باحال بود ،5- قانون قصد و آرزو ـ در هر قصد و آرزوئی مكانیسم توفیق و تجلی آن نهفته است. قصد و آرزو در حیطه توانائی مطلق دارای قدرت نظامدهنده نامحدود است و هنگامیكه در خاك حاصلخیز توانائی مطلق قصدی را در افكنیم، این قدرت نظامدهنده نامحدود را برای خود به كار وامیداریم و راه آن اینست: تهیه فهرست آرزوها، سپردن و تسلیم آنها به كائنات ، و هوشیاری از لحظه حال.
· فهرستی از آرزوهایم تهیه خواهم كرد. این فهرست را به هر كجا كه بروم خواهم برد. پیش از سكوت و مراقبهام به این فهرست نگاه خواهم كرد. پیش از خواب شبانهام به فهرستم خواهم نگریست. صبح به محض بیدار شدن از خواب به آن نگاه خواهم كرد.
· فهرست آرزوهایم را رها خواهم كرد و به زهدان آفرینش خواهم سپرد. یقین دارم هنگامی كه چنین به نظر میرسد كه امور به راه خود نمیروند، دلیلی دارد و مشیت كیهانی برایم طرحهایی بسیار عظیمتر از آنچه تصور میكردم در نظر دارد.
· به هنگام همه اعمالم به خاطر خود خواهم آورد تا هوشیاری از لحظه حال را تمرین كنم. اجازه نخواهم داد موانع، كیفیت توجهام در لحظه حال را از بین ببرند و متلاشی كنند. اكنون را همانگونه كه هست خواهم پذیرفت، و از طریق ژرفترین و ارجمندترین قصدها و آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.
(پ.ن: اين جملات رو خودم بسيار قبول دارم. بخصوص اونجايي که قرمز کردم)
آره خلاصه گفته ولي من عاشق سطر سطر اين كتابم ، ميشه رو جملات كوتاهش تعمق كردخيلي ممنون از پيشنهادتون بابت کتاب. خيلي جالب بود. البته کتابش بايد کامل تر باشه. نه؟
6- قانون عدم دلبستگی ـ با اشتیاق خود به گام نهادن در ناشناخته كه حیطه تمامی امكانات است، خود را به ذهن خلاقی میسپاریم كه چرخش كائنات را همنوا میسازد. و راه آن اینست: عدم دلبستگی، حكمت عدم یقین و امكانات نامحدود.
· از خود بپرسید چگونه میتوانید به بشریت خدمت كنید، و از خود بپرسید كه چه استعدادهای یكتائی دارید. زیرا استعداد بیهمتائی دارید كه هیچكس صاحب آن نیست، و برای بیان آن استعداد شیوه بیان بیهمتائی دارید كه هیچ كس دیگر ندارد.
سلام به همه دوستان خوبم
تازهواردا خوش آمديد، ميّبينم كه خيلي سرحال و فعاليد. هميشه خوش باشيد.
راستي با يه تست ديگه خودشناسي چطورين؟
تصویر مورد علاقه خود را انتخاب كنید . توجه داشته باشید كه رنگ و شكل ، هر دو برای شما خوشایند باشند
به تصوير آن در ضميمه توجه بفرمائيد.
خيل عالي و زيبا بود . ممنووووووووووووووووووووووووووووووووووونThe Attractive Facts of Life
حقايقي جالب از زندگي
سلامThe Attractive Facts of Life
حقايقي جالب از زندگي
http://www.persian-star.org/
At least 5 people in this world love you so much they would die for you
حداقل پنج نفر در این دنیا هستند که به حدی تو را دوست دارند، که حاضرند برایت بمیرند
وقتی دوستان فوقالعادهای داشتی به آنها فرصت بده تا متوجه شوند که فوقالعاده هستند
سکوت یکی از مهمترین اصول تفکر به شمار می رود.سکوت تمرینی است برای تمرکز فکری و راهیابی به راه حلهای آسانی که در خستگی ذهنی هرگز به سراغ شما نمی ایند. با سکوت ،تجربه هایمان را مرور می کنیم و بدون اینکه خود را تحت فشار قرار داده باشیم به راه حل می رسیم.
نوشته:دکتر علی اصغر کیهان نیا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |