یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد
و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند و اين تصور كردن از هر چيزه ديگه تو قانون جذب قوي‌تر هستش و نتيجه اوه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه.;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد
و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند.;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدمت دوستان عزيز من يه جرياني دارم كه فكر كنم همه نخوندنش
جرياني كه خودم خيلي توش جون كندم تا به آخرش برسم
لطفاً تو همين تاپيك يه سري به صفحه11 پست 107 بزنيد بايد محرك خوبي براي همه ما باشه!;););)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستتو گرفتم

دستتو گرفتم

sima جان!!!بابا اگولا!!!!!!!!!خیلی پیشرفت کردیا!!!!!!!:victory:دست مارو هم بگیر!!!:w16::w17:
:w01::w12::w27:

اين آنگولا بوده يا ايولا؟:razz:
هر كي بره تو تاپيك غصه خورا باهاشون همدردي كنه بايدم فكر كنه من پيشرفت كردم. :mad:تو چرا مي ري توي تاپيكايي كه از زندگي سير شدن؟ تازه اگرم رفتي اونجا بايد نصيحتشون كني كه خوشبين تر باشن. نه اينكه تو هم بشي همدستشون. :w00:يكمي بيشتر فكر كن بالاخره مي خواي كدوم طرفي باشي. تا وقتي اينجوري تو شك باشي كه نمي شه. به نظر من از شادتر بودن ضرر نمي كني.

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
آنگاه که دوست داری به آرزویت برسی به درگاهم دعا کن تا آجابت کنم (غافر/آيه 60);)

:heart:;)از آسمان طلا مي‌بارد;):heart:

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر روز صبح در افریقا اهویی از خواب بیدار میشود که میداند باید از شیر تندتر بدود وگرنه طعمه او خواهد بود و شیری که می داند باید از آهو تندتر بدود و گرنه از گرسنگی خواهد مرد.مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم این است که با طلوع آفتاب با تمام توان شروع به دویدن کنی. نلسون ماندلا

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرزو كردن با انسان و به آرزو رسيدن با خداست. (آناتول فرانس)

برای داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، کسی باش که تا به حال نبودی(پائولوکوئیلو)

به هر کاری که اراده کنیم تواناییم اگر انگونه که سزاوار اوست پیگیر آن باشیم(هلن کلن)

ذهن خود را از نتوانستن ها خالي كن ( سامويل جانسون)

سعادت آن است كه انسان دنيا را همان طور كه آرزو مي كند ببيند. (كورنو)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
جایی که راه نیست خداوند راه می گشاید . اسکاول شین

تمام موفقیت های عظیم بر پایه شکیت بنا شده اند . اسکاول شین

خداوند راهها و چاههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد . اسکاول شین

xphoenix

عضو جدید
منم اون پست رو خوندم alone جان!!!!!خانه نو مبارک!!!!!:w17:
عجب!!!!!!!!بابا چه میکنه این جاذبه!!!!!!!!!:surprised::victory:

منم میخوام!!!!!!یادم باشه اون موقع که بزرگتر شدم خواستم خونه بخرم از این قانون کمک بگیرم حتما!!!!:w16:

بچه ها این قانون رو افراد دیگه هم جواب میده؟؟؟؟یعنی الان چند وقتیه من با یکی دیگه درگیرم!یعنی واسه من و چند نفر دیگه یه مشکلی درست کرده!هر چقدر هم باهاش حرف میزنیم فایده نداره!!!!(این مشکل اینقدر بزرگه که 3 ساله بزرگترین مشکل زندگی من البته اخرین +کنکور مونده)هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد!حتی گذر زمان هم حلش نکرد!شاید جاذبه و فکر کردن به اینکه این مشکل حل شده و ما هممون یه نفس راحت کشیدیم یه خرده ذهنمو باز کنه تا یه راهی به ذهنم برسه!!!!هوم؟؟؟:w05:

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشكلات را به شكلات تبديل كنيم

مشكلات را به شكلات تبديل كنيم

مواد لازم برای تهیه شکلات زندگی :
1-توکل به خدا ؛ به وسعت عالم
2-تفکر مثبت ؛ به تعداد هر فکر
3-تدبیر مناسب ؛ به تعداد هر اقدام
4-صبر و تحمل ؛ در کل مسیر زندگی
5-استفاده از تجربه ؛ هرچه بیشتر باشد بهتر است.

xphoenix

عضو جدید
اين آنگولا بوده يا ايولا؟:razz:
هر كي بره تو تاپيك غصه خورا باهاشون همدردي كنه بايدم فكر كنه من پيشرفت كردم. :mad:تو چرا مي ري توي تاپيكايي كه از زندگي سير شدن؟ تازه اگرم رفتي اونجا بايد نصيحتشون كني كه خوشبين تر باشن. نه اينكه تو هم بشي همدستشون. :w00:يكمي بيشتر فكر كن بالاخره مي خواي كدوم طرفي باشي. تا وقتي اينجوري تو شك باشي كه نمي شه. به نظر من از شادتر بودن ضرر نمي كني.
اون اگولا بوده!!!نشنیدی تا حالا؟؟؟شبه جمله ی تشویقه!!!:w17:
:w05:دعفام نکن دیگه!!!!اخه شما حسابی این قانون رو یاد گرفتین و تجربش کردین!ولی من هنوز نتونستم تو زندگیم پیادش کنم!!!وقتی من عین اونا غصه دارم چه جوری نصیحتشون کنم؟؟؟؟؟اینجا هم میام واسه اینکه خوب دوست دارم عین شما کارام okشه!ولی خوب طول میکشه دیگه!!!!!:w05::w04:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w05:دعفام نکن دیگه!!!!اخه شما حسابی این قانون رو یاد گرفتین و تجربش کردین!ولی من هنوز نتونستم تو زندگیم پیادش کنم!!!وقتی من عین اونا غصه دارم چه جوری نصیحتشون کنم؟؟؟؟؟اینجا هم میام واسه اینکه خوب دوست دارم عین شما کارام okشه!ولی خوب طول میکشه دیگه!!!!!:w05::w04:
نه نشنيده بودم. خوب ديگه دعوات نمي كنم. ولي بيشتر پيش ما بيا. واسه اوني هم كه گفتي اذيتتون مي كنه كتاب اسكاول شين مي گه بايد دشمنت رو دوست داشته باشي به خاطر الوهيت درونش. حالا بعدا بيشتر توضيح مي دم. فعلا خداحافظ.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام xphoenix
خوبی دوست گرامی همین که اینجایی برای اینه که بتونی یاد بگیری تبریک میگم .
تو زندگی پیاده کردن زمانی خاص نمی خواد از کوچکترین موارد شروع کن و ادامه بده انگار با کارای راحت خیلی راحتی :que:
غصه!:mad::mad::mad:
تو مثله اونا غصه نداری تو توی جمع تنبلا چه کار داری:que:
موفق باشی

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهم نيست كه اون چقدر بزرگ باشه:surprised:
میگم اگه اینطوریه من برق امیر کبیر میخوام!!!:w15::w15:
البته اون که شوخی بود!ولی من کلا تو بد وضعیتی هستم!اصلا نمیتونم رو این قانون تمرکز کنم جون اصلا تکلیفمون معلوم نیست!!

alone جان خسته نباشی!!!!!!!مرسی!!!!!خیلی خوبه!چقدر خوب بود منم خوب یاد میگرفتم!!!
sima جان!!!بابا اگولا!!!!!!!!!خیلی پیشرفت کردیا!!!!!!!:victory:دست مارو هم بگیر!!!:w16::w17:
راستی میگم شماها کدوم شهرین که از اسمونش طلا میباره؟؟؟؟؟؟؟ای بابا!!!چرا اینجا از این خبرا نیست!!!
من طلا میخوام!!!!نه اقا!ما همون برق خواجه نصیر میخواهیم!:w01::w12::w27:

طلا از آسمون ذهنت میباره نه از آسمون شَهرت!!!:w36:

xphoenix

عضو جدید
سلام xphoenix
خوبی دوست گرامی همین که اینجایی برای اینه که بتونی یاد بگیری تبریک میگم .
تو زندگی پیاده کردن زمانی خاص نمی خواد از کوچکترین موارد شروع کن و ادامه بده انگار با کارای راحت خیلی راحتی :que:
غصه!:mad::mad::mad:
تو مثله اونا غصه نداری تو توی جمع تنبلا چه کار داری:que:
موفق باشی
هوم....:w05:اتفاقا خودمم به همین موضوع فک کردم!(کارهای کوچیک)حالا سعی میکنم خبر موفقیتامو میدم!!
:w12:sima جون این دشمن من منفورترین ادمی که من دیدم!من تو زندگیم به جز این یارو از هیچ کی دیگه متنفر نیستم!!!!:w00:خیلی بد ذات و پلید!مشکلات روانی هم داره!انقدر ازش بدم میاد که اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم(البته این تنفر 2 طرفه است)پاشو کرده تو زندگی ما بی خیال بشو هم نیست!!هر موقع میبینمش تا 2 روز کابوس دارم!!!:crying2:چون کاری هم نمیتونم بکنم فقط سپردمش به خدا!!!!ولی نمیدونم چرا خدا تو این مدت هیچ کاری نکرده!!!:w05::w04::w06:
اصلا بی خیال هر چی از این شکلاتا بگیم باز هست!!!از این به بعد سعی میکنم جملات +بگم!!!

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هوم....:w05:اتفاقا خودمم به همین موضوع فک کردم!(کارهای کوچیک)حالا سعی میکنم خبر موفقیتامو میدم!!
:w12:sima جون این دشمن من منفورترین ادمی که من دیدم!من تو زندگیم به جز این یارو از هیچ کی دیگه متنفر نیستم!!!!:w00:خیلی بد ذات و پلید!مشکلات روانی هم داره!انقدر ازش بدم میاد که اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم(البته این تنفر 2 طرفه است)پاشو کرده تو زندگی ما بی خیال بشو هم نیست!!هر موقع میبینمش تا 2 روز کابوس دارم!!!:crying2:چون کاری هم نمیتونم بکنم فقط سپردمش به خدا!!!!ولی نمیدونم چرا خدا تو این مدت هیچ کاری نکرده!!!:w05::w04::w06:
اصلا بی خیال هر چی از این شکلاتا بگیم باز هست!!!از این به بعد سعی میکنم جملات +بگم!!!

همین الان بشمر ببین توی این متنت چند تا کلمه ی منفی استفاده کردی!!!!! شکلک ها هم که همش ناراحت و اخمو هستتند یا دارن داد میزنن!!!!!!!!!!
اگه میخوای از زندگیت بره بیرون سعی کن ببخشیش!!!!!!!!!!!!!!!!!:w40:
میدونم الان خندت میگیره ولی تنها راهش همینه!!!!!!!!!!:w36:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
الوهیت درون هر کس را محترم بشمارید

الوهیت درون هر کس را محترم بشمارید

بهتره بیشتر سعی کنی. ببین اسکاول شین می گه هر کسی یک الوهیت درونی داره یعنی یک بخش خداگونه. یا وجودی که خدا درش حضور داره. به همین دلیلم قابل احترام و دوست داشتنه. میگه شما با دوست داشتن و برخورد خوب (که قاعدتا سسسسعععععععیییییییی می خواد) می تونید اون رو دگرگون کنید و رابطش با شما خوب بشه. مثلا وقتی میاد پیش شما و منتظره شما یک رفتار تند و تنفریک از خودتون نشون بدید، شما با روی خوش یا حداقل بصورت خیلی معمولی باهاش رفتار کنید. مصنوعی نه ها واقعا به این فکر کن که این آدم هم مثل بقیه انسان ها به هر حال یه ذره ای قابل احترام هست. اونوقت نتیجش رو می بینی.

:heart:وقتی خیر و صلاح دشمنان را از خدا بخواهید،
تیرهایشان تبدیل به موهبت الهی می شود.:heart:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدمت دوستان عزيز من يه جرياني دارم كه فكر كنم همه نخوندنش
سلام
خوندمش مرسی اگر همه بدنبال یک محرک باشیم صددر صد شروع می کنیم و به نظرم اطرافیان همیشه بهترین محرکن (آقای بختیاری و قرض گرفتن پول از عموش) و خندیدن اطرافیان برای شما آقای مدیر، تبریک می گم پیروزی از آن ماست .:gol::gol::gol:
از آسمان طلا می بارد
از طرف گروه موفقیت

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین الان بشمر ببین توی این متنت چند تا کلمه ی منفی

من با شما موافقم اصلا از همین حالا قول بدیم که :
فقطمثبت و مثبت
فقط محبت و محبت
فقط دوست داشتن و دوست داشتن
فقط پیشرفت و پیشرفت
فقط سعادت و سعادت
در این حالت صددرصد پیروزیم
خدا بزرگیش رو به ما ثابت کرد حالا ما باید بهش بزرگیمونو ثابت کنیم .

از آسمان طلا می بارد
از طرف گروه موفقیت

آخرین ویرایش:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما رهبر ارکستر سمفونیک افکار و احساسات خویشید

شما رهبر ارکستر سمفونیک افکار و احساسات خویشید

شما رهبر ارکستر سمفونیک افکار و احساسات خویشید. ;)
اگر مسئولیت کامل این ارکستر را میپذیرید نباید قدمهای خود را با صدای طبل و شیپور دیگران میزان کنید.بلکه باید گوش به ساز و نوای ارکستر باطنی خود بسپارید:به صدای وجدانتان به آوای کودک درون و به تمام نواهایی که از باطن شما بر میخیزند و شما افتخار رهبری و هدایت آنها را دارید. (وین دایر)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزيزان
فكر كنم قرار ما اين بود كه درباره 10 دقيقه اول فيلم راز كه من خودمو بخاطر نوشتنش كشتم بحث كنيم پس چي شد؟:surprised:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب رئيس جون اوني كه من نوشتم هم به همين ربط داره ديگه. تازشم تو بگو چي بگيم ديگه. تو رئيسي.

zahra-d

عضو جدید
عذر میخوام من چند روزی نبودم.جاتون خالی رفته بودم مشهد. نذرم رو هم ادا کردم راستی واسه رسیدن به آرزوهاتون نذر هم تأثیر داره ها از نظر روحی هم آرامبخشه

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا زيارت قبول.:biggrin:
رسيدن بخير.:smile:
ما رو كه از ياد نبردي؟;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان گرامی یک مطلب بسیار مهم : رابطه با معشوق
اگر قرار باشه که ما طلبی داشته باشیم به نظرتون چه طلبی؟ از چه کسی؟

در شگفتم که سلام آغاز هر دیداریست
ولی در نماز پایان است
شاید این بدان معناست که پایان نماز آغاز یک دیدار است.
دکتر علی شریعتی

از آسمان طلا می بارد
از طرف گروه موفقیت

آخرین ویرایش:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذر میخوام من چند روزی نبودم.جاتون خالی رفته بودم مشهد. نذرم رو هم ادا کردم راستی واسه رسیدن به آرزوهاتون نذر هم تأثیر داره ها از نظر روحی هم آرامبخشه

سلام دوست گرامی
زیارت قبول:gol: همیشه به سفر :gol:
از گروهمون هم یادی کردی و برامون دعا کردی :que:

از آسمان طلا می بارد
از طرف گروه موفقیت

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
در شگفتم که سلام آغاز هر دیداریست
ولی در نماز پایان است
شاید این بدان معناست که پایان نماز آغاز یک دیدار است.
دکتر علی شریعتی
از این مطلب خیلی خوشم اومد. ;)دستت درد نکنه. ولی سوالتو نفهمیدم:(

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
گل نیلوفر در مرداب می روید! تا همه بدانند که در سختی ها باید زیبا ترین ها رابیافرینند. نه اینکه

مرداب را رها کن

از آسمان طلا می بارد
از طرف گروه موفقیت