سلام دوست منبعضی از مردم بر این باورند که در فضایی اکنده از محدودیت ها و تنگناها زندگی می کنند.
فکر می کنین نتیجه چی شد؟؟؟
درست حدس زدین
من تونستممممم![]()
تبریک تبریک خیلی خوشحال شدم پس ما ادامه میدیم و موفقیت تنها راه ماست

سلام دوست منبعضی از مردم بر این باورند که در فضایی اکنده از محدودیت ها و تنگناها زندگی می کنند.
فکر می کنین نتیجه چی شد؟؟؟
درست حدس زدین
من تونستممممم![]()
عرض سلام و وقت بخیر خدمت مدیر خوب و دوست داشتنیمان alone عزیزخيره شده ام ....
من ! چشم براهم ...
از آسمان طلا ميبارد
گروه موفقيت
سلام alone عزيز، اولا كه شما در راه هستيد و در راه بودن خيلي مهمتر از رسيدن به نتيجش اين را در كتاب مديريت زمان خوندم و البته اعتقاد دارم.سلام آرامش جان
از اينكه پستهاي من رو خونديد ممنونننننننننننننننننننننننننننننم
راستش من خيلي وقته كه اين قانون رو ميشناسم ولي به طور علمي تا به حال به اين قضيه نگاه نكرده بودم هميشه يادم ميآد كه به من ميگفتن از ته دل دعا كني برآورده ميشه من هم براي چيزهايي كه برام اهميت داشتن هميشه از ته دل دعا ميكردم و به اونها ميرسيدم كه تازه فهميدم اين دعاي از ته دل علميش اين ميشه كه شما خواستتون را با تمام وجود بخواهيد منتظر جواب كائنات باشين به اون ميرسين و حالا كه اين رو ياد گرفتم دوست داشتم كه با تمام مردم ايران عزيزمون كه هميشه براي پول درآوردن و رفاه بايد سخت تلاش كنن در ميون بذارم و اين كار را تونستم انجام بدم البته نه با تمام مردم ايران با كسايي كه تو محل كارم، محلم، پارك و ... و حتي بچههاي اين سايت كه باهاشون در تماس هستم البته من كامل اين رو بصورت علمي بلد نيستم ولي به اين كار خودم خيلي اعتقاد دارم بخاطر همين هم اينجا در خدمت دوستان هستم خود من هم به خيلي از اهدافم رسيدم كه يكي از اونها رو تو اين تالار قراردادم و خيلي از خدا ممنون هستم به خاطر اينكه اين قانون را بصورت علمي داره به من ياد ميده.
خدا جون دوستت دارم
از آسمان طلا ميبارد
گروه موفقيت
فوقالعاده بود. البته از زبون آدم بود خدا خيلي بزرگوارتره كه چيزي رو به روي آدما بياره.بچهها من داشتم ديروز يكي از سمينارهاي استاد حلت رو ميديدم تو اون ميگفت كه بايد با خدا مهربون باشيم بايد دعا كنيم يكي از كليدهاي موفقيت رو به اين موضوع اختصاص داد و ديدم كه خدا خيلي تنهاست و با ما خيلي حال ميكنه اما ماها خيلي بيمعرفت تشريف داريم و ديدم كه يه نامه از خدا اومده منم براي شما عزيزان گذاشتمش اميدوارم كه حالشو ببرين و با خدا دوستيتون رو قوي كنين.
امروز صبح که از خواب بیدار شدی،نگاهت می کردم؛و امیدوار بودم که با من حرف بزنی،حتی برای چند کلمه،نظرم را بپرسی یا برای اتفاق خوبی که دیروز در زندگی ات افتاد،از من تشکر کنی.اما متوجه شدم که خیلی مشغولی،مشغول انتخاب لباسی که می خواستی بپوشی.وقتی داشتی این طرف و آن طرف می دویدی تا حاضر شوی فکر می کردم چند دقیقه ای وقت داری که بایستی و به من بگویی:سلام؛اما تو خیلی مشغول بودی.یک بار مجبور شدی منتظر بشوی و برای مدت یک ربع کاری نداشتی جز آنکه روی یک صندلی بنشینی. بعد دیدمت که از جا پریدی.خیال کردم می خواهی با من صحبت کنی؛اما به طرف تلفن دویدی و در عوض به دوستت تلفن کردی تا از آخرین شایعات با خبر شوی.تمام روز با صبوری منتظر بودم.با اونهمه کارهای مختلف گمان می کنم که اصلاً وقت نداشتی با من حرف بزنی.متوجه شدم قبل از نهار هی دور و برت را نگاه می کنی،شاید چون خجالت می کشیدی که با من حرف بزنی،سرت را به سوی من خم نکردی.تو به خانه رفتی و به نظر می رسید که هنوز خیلی کارها برای انجام دادن داری.بعد از انجام دادن چند کار،تلویزیون را روشن کردی.نمی دانم تلویزیون را دوست داری یا نه؟ در آن چیزهای زیادی نشان می دهند و تو هر روز مدت زیادی از روزت را جلوی آن می گذرانی؛ در حالی که درباره هیچ چیز فکر نمی کنی و فقط از برنامه هایش لذت می بری...باز هم صبورانه انتظارت را کشیدم و تو در حالی که تلویزیون را نگاه می کردی،شام خوردی؛ و باز هم با من صحبت نکردی. موقع خواب...،فکر می کنم خیلی خسته بودی. بعد از آن که به اعضای خوانواده ات شب به خیر گفتی ، به رختخواب رفتی و فوراً به خواب رفتی.اشکالی ندارد.احتمالاً متوجه نشدی که من همیشه در کنارت و برای کمک به تو آماده ام.من صبورم،بیش از آنچه تو فکرش را می کنی.حتی دلم می خواهد یادت بدهم که تو چطور با دیگران صبور باشی.من آنقدر دوستت دارم که هر روز منتظرت هستم.منتظر یک سر تکان دادن،دعا،فکر،یا گوشه ای از قلبت که متشکر باشد. خیلی سخت است که یک مکالمه یک طرفه داشته باشی.خوب،من باز هم منتظرت هستم؛سراسر پر از عشق تو...به امید آنکه شاید امروز کمی هم به من وقت بدهی.آیا وقت داری که این را برای کس دیگری هم بفرستی؟ اگر نه،عیبی ندارد،می فهمم و هنوز هم دوستت دارم
از آسمان طلا ميبارد
گروه موفقيت
بچهها من داشتم ديروز يكي از سمينارهاي استاد حلت رو ميديدم تو اون ميگفت كه بايد با خدا مهربون باشيم بايد دعا كنيم يكي از كليدهاي موفقيت رو به اين موضوع اختصاص داد و ديدم كه خدا خيلي تنهاست و با ما خيلي حال ميكنه اما ماها خيلي بيمعرفت تشريف داريم و ديدم كه يه نامه از خدا اومده منم براي شما عزيزان گذاشتمش اميدوارم كه حالشو ببرين و با خدا دوستيتون رو قوي كنين.
از آسمان طلا ميبارد
گروه موفقيت
تا حالا فكر مي كردم خدا رو كلافه كردم ولي حالا فكر مي كنم خيلي بي معرفتمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon9.gif
يك روز ، سوراخ كوچكي در يك پيله ظاهر شد . شخصي نشست و چند ساعت به جدال پروانه براي خارج شدن از سوراخ كوچك ايجاد شده درپیله نگاه كرد .فعاليت پروانه متوقف شد ، به نظر مي رسيد تمام تلاش خود را انجام داده و ديگر نمي تواند ادامه دهد . آن شخص تصميم گرفت به پروانه كمك كند و با قيچي پيله را باز كرد . پروانه به راحتي از پيله خارج شد اما بدنش ضعيف و بالهايش چروك بود . آن شخص باز هم به تماشاي پروانه ادامه داد چون انتظار داشت كه بالهاي پروانه باز ، گسترده و محکم شوند و از بدن پروانه محافظت كنند . اما هیچ اتفاقی نیفتاد ! در واقع پروانه بقیه عمرش به خزیدن مشغول شد و هرگز نتوانست پرواز کند .
« چیزی که آن شخص با همه مهربانیش نمی دانست این بود که محدودیت پیله و تلاش لازم برای خروج از سوراخ آن ، راهی بود که خدا برای ترشح مایعاتی از بدن پروانه به بالهایش قرار داده بود ، تا پروانه بعد از خروج از پیله بتواند پرواز کند . »
گاهی اوقات ، تلاش تنها چیزیست که در زندگی نیاز داریم .
اگر خدا اجازه می داد که بدون هیچ مشکلی زندگی کنیم فلج میشدیم ، به اندازه کافی قوی نبودیم و هرگز نمیتوانستیم پرواز کنیم.
از آسمان طلا ميبارد
گروه موفقيت
جنگ عظيمي بين دو كشور در گرفته بود . ماه ها از شروع جنگ مي گذشت و جنگ كماكان ادامه داشت . سربازان دو طرف خسته شده بودند . فرمانده يكي از دو كشور با طرحي اساسي قصد حمله بزرگي را به دشمن داشت و آن طرح با چنان دقت و درايتي ريخته شده بود كه فرمانده به پيروزي نيروهايش ايمان كامل داشت ولي سربازان خسته و دودل بودند .
فرمانده سربازان خود را جمع كرد و راجع به نقشه حمله خود توضيحاتي به آنها داد . سپس سكه اي را از جيب خود درآورد و گفت : " سكه را مي اندازم ، اگر شير آمد پيروز مي شويم و اگر خط آمد شكست مي خوريم ." سپس سكه را به بالا پرتاب كرد . سربازان با دقت حركت و چرخش سكه را در هوا دنبال كردند تا به زمين رسيد . « شير » آمده بود . فرياد شادي سربازان به هوا برخاست . فرداي آن روز ، با نيرويي فوق العاده به دشمن حمله كردند و پيروز شدند .
پس از پايان نبرد ، معاون فرمانده نزد او آمد و گفت : " قربان ، آيا شما واقعاً مي خواستيد سرنوشت كشورمان را به يك سكه واگذار كنيد ؟"
فرمانده لبخندي زد و گفت : " بله " و سكه را به او نشان داد .
هر دو طرف سكه « شير » بود
پس ذهن ناخودآگاه خود را كه واقعاً بلد نيست تصميم بگيرد را دست كم نگيريد و خودآگاه آنرا در كف اختيارات خود بگيريد
از آسمان طلا ميبارد
گروه موفقيت
سلام دوست گرامی ممنون که اومدی خیلی خوش اومدی ما همه در این تالار خیلی وقته شروع کردیم به نوشتن تبریک می گم که این تالار رو انتخاب کردی ما میدونیم که باید نوشت ،تمرکز داشت و بقول شما روانشناس گرامی تکرار داشت و خدا میدهدمنم خودم رشته ام روانشاسیه البته باید امتحان کنید تا براتون ثابت بشه اثر آن مطمئنم زیاد است امتحان کنید از همین امشب شروع کنید به نوشتن چیزهای که میخواهید به اون فکر کنید با خودتون تکرار کنید نتیجه میگیرید
گناهي ميشا حالا اين شكليه
آرامش عزيز حرفتو كاملاً قبول دارم ، خدا خيلي جاها و با خيلي چيزا منو به اين نتيجه رسونده كه صدامو مي شنوه .
خدايا شكرت
دوست دارم خدا جون
منم خودم رشته ام روانشاسیه البته باید امتحان کنید تا براتون ثابت بشه اثر آن مطمئنم زیاد است امتحان کنید از همین امشب شروع کنید به نوشتن چیزهای که میخواهید به اون فکر کنید با خودتون تکرار کنید نتیجه میگیرید
ذهن آدمی کارگاه تولید فکر است که از منبعی به نام ضمیر ناخود آگاهسرچشمه می گیرد . ضمیر ناخود آگاه نمی تواند خوب را از بد و درست را از غلط تشخیصدهد ولی چنان قدرتی دارد که اگر از آن غافل شویم می تواند سرنوشت ما را بدست گرفتهو آن را به هر جایی که دوست دارد ببرد .
از آسمان طلا ميبارد
گروه موفقيت
خداوند بی نهایت است
و لا مکان و بی زمان
اما به قدر فهم تو کوچک می شود
و به قدر نیاز تو فرود می آید
و به قدر آرزوی تو گسترده می شود
و به قدر ایمان تو کارگشا می شود.
ملاصدرا
از آسمان طلا می بارد
از طرف گروه موفقیت
منم خودم رشته ام روانشاسیه البته باید امتحان کنید تا براتون ثابت بشه اثر آن مطمئنم زیاد است امتحان کنید از همین امشب شروع کنید به نوشتن چیزهای که میخواهید به اون فکر کنید با خودتون تکرار کنید نتیجه میگیرید
aloneعزيز من مثبت انديشيدن رو قبول دارم ولي خودم نمي تونم مثبت فكر كنم هردفعم كه واسه مثبت فكر كردن تلاش كردم يه احساس ريز منفي از ته ته دلم پيدا شده و همه مثبتارو خراب كرده
اميدوارم با اومدن تو جمع خوب و مثبت انديش شما بتونم اين نقطه منفي رو هم از بين ببرم .![]()
aloneعزيز من مثبت انديشيدن رو قبول دارم ولي خودم نمي تونم مثبت فكر كنم هردفعم كه واسه مثبت فكر كردن تلاش كردم يه احساس ريز منفي از ته ته دلم پيدا شده و همه مثبتارو خراب كرده
اميدوارم با اومدن تو جمع خوب و مثبت انديش شما بتونم اين نقطه منفي رو هم از بين ببرم .![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |