راستی
دانیال برگرد دیگههههههههههه
دانیال .............. ایشالله که برمیگردی
راستی
دانیال برگرد دیگههههههههههه
دلیلش میشه اینواقعا ................... این دیگه آخرش بود ...............
مدیران محترم به این نیز پاسخ بدن تا من عجولانه نظر ندم
جناب مدیر حرفتون رو کاملا قبول دارم بهتر بود که آپلود میکرد اما بنده خدا گفت که نشددلیلش میشه این
کامل تمام صفحهات رو بخون
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/40102-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%D9%8A%D9%84-pdf%D8%A8%D9%87-word/page14
کسی که ایمیل میفرسه تا دو صفحه جواب میده بقیه میمونه هوا
140 نفر درخواست دادن
فقط به 20 نفر فرستاده شده
اخر هم مجبور شدم مبحث رو قفل کنم وگرنه ادامه داشت
ولی اگر ضمیمه کنه راحت همه می تونن استفاده کنن
140 نفر دانلود می کردن که هیچ
لینک رو به بقیه میدادن تا اونا هم دانلود کنن
حالا شما تصمیم بگر کدوم بهتره
کدوم معنی واقعی کمک کردن هست
واسه همین میگیم نشری که قرار هست واسه 10 نفر باشه وبقیه رو علاف کنه بهتر هست اصلا نباشه
راجب چیز میز هاشم مطلب گذاشتم دیدم ...
کلاً همش شده کمکم کنید...
ضمن اینکه زبانش از دست من بر میومده و توش متخصص بودم، بقیه اش رو نه...
سلام محمد جان
خوبی؟
ممنون اطلاع دادی
اما من خودم یکی از همون آدمایی هستم که رفتن رو بر موندن ترجیح میدم
هر چند وقتیم میشام که شماها رو ببینم و یه سلامی کنم
دلیلی واسه بودن اینجا نیست
!
سایتی که تالار گفتگوی آزادش همیشه بیشتر از بقیه بخش هاش بود
خب اونوقت کار ما میشه منتظر باشیم طرف به ما ایمیل کنهجناب مدیر حرفتون رو کاملا قبول دارم بهتر بود که آپلود میکرد اما بنده خدا گفت که نشد
بعدشم کاش همون موقع شما دیده بودی و یا بهش سایت خوب واسه آپلود میدادی یا اینکه خودت با ایمیل ازش میگفتی آپلود میکردی
حرفتون درسته که بقیه الاف میشن
اما اون 20 نفر هم مقصر هستن که وقتی گرفتن و دیدن کلی از دوستان میخوان آپلود نکردن و نذاشتن تو سایت
شایدم به این دلیل نذاشتن که یک مدت بعد براشون فرستاده شده و یادشون رفته
منم امیدوارم این دوستمون با اینکه اشنایی با ایشون ندارم باشگاه رو با اینهمه دوستانی که طالب حضور ایشون هستند دوباره انتخاب کنن و جمع دوستانشون رو ترک نکنن
به واقع حضور همچن افرادی که دوست دارن داشته هاشون رو با دیگران قسمت کنن بسیار مقتنم هست و مدیران باشگاه باید از حضور این گونه افراد حمایت کنن
من مدلینگ تالار کشاورزی رو پیشنهاد میکنم به همه مدیران این باشگاه
هر کس ازاده هر مبحثی رو ایجاد کنه بحث کنه و پس از اتمام کار اون بحث به صلاحدید مدیران و اعضاء اون تاپیک منتقل میشه و یا ادغام در تاپیکهای دیگه درش انجام میشه
این کار باعث ازاد بودن بحثها و پیگیری افراد هست البته کاربران تا جای ممکن سعی میکنن بحثها رو در جای خودش انجام بدن
گفتگو ازادش بیشتر نبوده. این فقط یه تالاره، در صورتی که مهمترین رشته های دانشگاهی هم وجود داره. شما اینارو هم ببینید. کل مطالب گفتگوی ازاد اندازه نصف تالار مکانیک یا مهندسی شیمی یا ادبیات هم نمیشه. در ضمن این کاربرا هستند که زیاد اونجا میرن، هر چند هنوز بازدید از تالارهای تخصصی چندید برابر تالار ازاده و خوب به چشم کاربرایی که خودشون اکثر تالار ازاد هستند نمیاد.
دست شما درد نکنه حالا من شدم سودجوخب اونوقت کار ما میشه منتظر باشیم طرف به ما ایمیل کنه
ما دانلودش کنیم
بعد یه جا اپلود کنیم
بعد بیام سایت ارسال کنیم
یکی دوتا که نیست
حالا خیلی سخته خود فرد لینکش رو اول بذاره؟
اتفاقا بعضی از دوستان اوردن لینکش رو گذاشتن ولی هیشکی توجه نمیکنه
باز ایمیل میذارن که برا ما هم بفرستین
فرد استاتر هم گناهی نکرده که هر روز بیاد چک کنه ببینه که ایمیل گذاشته تا براش ارسال کنه
حالا این وسط چند تا ادم سودجو هم پیدا میشن
از این طریق ایمیل بقیه اعضا رو گیر میارن
واسه همین قانون شده که از درج ایمیل، شماره و درخواست ایمیل خودداری کنید
همش هم به خاطر خودتون هست
شما رو عرض نکردمدست شما درد نکنه حالا من شدم سودجو
اصلا از طرز فکرت خوشم نیومد
سلام آقای مدیر دست شما درد نکنه واقعا که. اول این که من نتوستم فایل را اپلود کنم اون هم مقصر من نیستم. دوم این که بی زحمت یه نگاه به تاپیک بیندازید بعد نظر بدهید من برای هر کس که ایمیل داده فرستادم به خدا کسی را از قلم نداختم من کیا سر کار گذاشتم می تونی یه سر بزنی و آمار بگیری وقتی یه نفر وقت میزاره و مثبت کار می کنه این جوری جوابشا می دن. ای کاش اول تحققیق می کردی بعد نظر می دادی.برام خودم واقعا متاسفمدلیلش میشه این
کامل تمام صفحهات رو بخون
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/40102-تبديل-pdfبه-word/page14
کسی که ایمیل میفرسه تا دو صفحه جواب میده بقیه میمونه هوا
140 نفر درخواست دادن
فقط به 20 نفر فرستاده شده
اخر هم مجبور شدم مبحث رو قفل کنم وگرنه ادامه داشت
ولی اگر ضمیمه کنه راحت همه می تونن استفاده کنن
140 نفر دانلود می کردن که هیچ
لینک رو به بقیه میدادن تا اونا هم دانلود کنن
حالا شما تصمیم بگر کدوم بهتره
کدوم معنی واقعی کمک کردن هست
واسه همین میگیم نشری که قرار هست واسه 10 نفر باشه وبقیه رو علاف کنه بهتر هست اصلا نباشه
سلام آقای مدیر دست شما درد نکنه واقعا که. اول این که من نتوستم فایل را اپلود کنم اون هم مقصر من نیستم. دوم این که بی زحمت یه نگاه به تاپیک بیندازید بعد نظر بدهید من برای هر کس که ایمیل داده فرستادم به خدا کسی را از قلم نداختم من کیا سر کار گذاشتم می تونی یه سر بزنی و آمار بگیری وقتی یه نفر وقت میزاره و مثبت کار می کنه این جوری جوابشا می دن. ای کاش اول تحققیق می کردی بعد نظر می دادی.برام خودم واقعا متاسفم
سلام آقای مدیر دست شما درد نکنه واقعا که. اول این که من نتوستم فایل را اپلود کنم اون هم مقصر من نیستم. دوم این که بی زحمت یه نگاه به تاپیک بیندازید بعد نظر بدهید من برای هر کس که ایمیل داده فرستادم به خدا کسی را از قلم نداختم من کیا سر کار گذاشتم می تونی یه سر بزنی و آمار بگیری وقتی یه نفر وقت میزاره و مثبت کار می کنه این جوری جوابشا می دن. ای کاش اول تحققیق می کردی بعد نظر می دادی.برام خودم واقعا متاسفم
شفاف سازی کار نداری برن تو اون تاپیکهایی که گذاشتم و به صورت رندوم از چند نفر بپرسن . اصلا از برن همه بپرسن.
الان من چند تا فیل خواستم اپلود کنم نشد برن به جای این کار را مشکل سایت را حل کنند. تازه داشتن ایمیل افرادی که به درد ادم می خوره که بد نیست
من با این مهندس کاملا موافقم ........ شما برید به اون تاپیک ......... ایشون که فرستاده ........... اینکه باشگاه مشکلاتی داره که تقصیر ما نیست ............ که بخوایم اخطار بگیریم .............. اونی که ایمیل خواسته اخطار نمیگیره ............ واقعا بهتر نیست قبل از اینکه سریعا اخطاری داده بشه به خصوص تو تاپیکهای علمی کاملا قضیه بررسی بشه ........... واقعا نمیدونم چی بگمتازه الان من یه تاپیک در مورد برج خنک خنک گذاشتم که اوناهم بستن
مهندس وقتی میگه آپلود نمیشه باید چیکار کنه ............. بعدشم از اینا بگذریم قبول ایشونم مقصر بودن که به مدیر بخششون اطلاع ندادن اگه نداده باشن ............. ولی من سر دادن اخطار به شدت رو این مسئله معترضم ........... این حرکت یعنی ابتدا با یه حرف ساده حل نمیشده ............ من واقعا نمیدنم ..............خب اونوقت کار ما میشه منتظر باشیم طرف به ما ایمیل کنه
ما دانلودش کنیم
بعد یه جا اپلود کنیم
بعد بیام سایت ارسال کنیم
یکی دوتا که نیست
حالا خیلی سخته خود فرد لینکش رو اول بذاره؟
اتفاقا بعضی از دوستان اوردن لینکش رو گذاشتن ولی هیشکی توجه نمیکنه
باز ایمیل میذارن که برا ما هم بفرستین
فرد استاتر هم گناهی نکرده که هر روز بیاد چک کنه ببینه که ایمیل گذاشته تا براش ارسال کنه
حالا این وسط چند تا ادم سودجو هم پیدا میشن
از این طریق ایمیل بقیه اعضا رو گیر میارن
واسه همین قانون شده که از درج ایمیل، شماره و درخواست ایمیل خودداری کنید
همش هم به خاطر خودتون هست
منم از تالار کشاورژی و نوع مدیریتش خیلی خوشم میاد و فک می کنم جز 3 تالار برتر باشگاه هست و کاربرانش کمتر به مسائل حاشیه جذب می شن
شدیدا موافقم که بازدید از تالار های علمی خیلی بیشتره
منتهی چون اکثرا به صورت مهمان آنلاینند در زیر تالار خیلی اسامی اعضا زیاد نیست
واقعا !!!!!!!!!!!!تالار کامپیوتر با این امکان تایید تایپیکها توسط مدیر فقط یه عیب داره
قبلا ها بعضی اقایون میاوردن تایپیک میزدن و شماره میذاشتن که مثلا دوست پیدا کنن
با سایتهای دوست یابی اشتباه میگرفتن باشگاه مهندسان رو
حالا ما به این اشخاص دسترسی نداریم . به شماره هاشون![]()
منم شدیدا با زینب خانم موافقم .......... خواهشا واقع بین باشید
اینکه اون تاپیکها کی زده شده رو هم در نظر بگیرید
از تالارهای دیگه خبر ندارم ولی تالار خودمون این روزا که موقع امتحاناته به طور میانگین 4 تا تاپیک مفید علمی زده میشه
و میانگین پست های مفید رو هم نمی دونم اما تعداد پست ها ی مفید بالاست
یک سری تاپیک ها مثه حل مشکلات علمی درسته تاپیک قدیمیه اما هر روز اپ میشه و کلی هم توش بچه ها از هم مطلب یاد میگیرن
تالار سرامیک هم حدود 20% تاپیک ها ی مفیدش طی 3 ماه اخیر زده شده
سلام
من حق رو حتما به دانیال جان میدم
منم دل خوشی از این باشگاه ندارم بارها شده مطالبی رو درباره رشته خودم پیدا کردم و حتی بیشتر مواقع از بعضی از مجله ها مطالبی رو تایپ کردم تا هم رشته های خودم بتونن استفاده کنن اما وقتی دیدم کسی حتی به تالار مربوط به رشته ام سر نمیزنه چه برسه اون مطلب رو بخونه مطالب رو نمیفرستم و برای سایت هایی که هرچند اسم مهندسین رو یدک نمیکشن اما کاربراش بیشتر دنبال علم و نوآوری هستن میفرستم
برای نمونه از سایت p30world صحبت می کنم حتما بیشتر بچه ها با این سایت آشنا هستن ، چرا این باشگاه نتونه مثل اون پیشرفت کنه ؟!!!؟؟؟؟!!!
چندین بار به مدیران این باشگاه نظراتی رو درباره تغییر رویه مدیریت باشگاه گفتم ... حتی پیشنهاد رویه تائید کردن و بعد قرار دادن اون رو من خودم تو یکی از تایپیک ها گفتم ولی از این پیشنهاد برداشت اشتباهی شده ... تو بقیه سایت ها برای کاربرای جدید محدودیت هایی وجود داره که وقتی فعالیت های خودشون رو زیاد کردن این محدودیت ها رو بر میدارن و کاربرای جدید و کم فعالیت با کاربرای قدیمیتر یه فرقهایی دارن
تو این سایت امتیاز دهی هست رتبه بندی هست ولی به غیر از رتبه مدیریت بقه رتبه ها با تازه وارد ها هیچ فرقی ندارن (اگه دارن شما بگین چیه ؟)
سلام ............. پس چرا این پستها هیچ وقت تو ارسالهای جدید قرار نمگیرن ........... شما هر وقت ارسال جدید بزنی به جز تاپیک مهندسی کشاورزی و اخیرا ریاضی تاپیک دیگه تو اون نیست