یکی دیگر از فعالان تالارهای علمی هم رفت

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی میگه .................... کیه ............................ اوه ببخشید من اشتباه مثلی که اومدم ............. تا پیکم در مورد دانیال بود :smile:

.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
اینکه تاپیک خودمان است :surprised:....................................... ادغامی چیزی صورت گرفته دوباره :eek:

خدا رو شکر که دانیال برگشته وگرنه این عجب ادغامیست :D

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی میگه .................... کیه ............................ اوه ببخشید من اشتباه مثلی که اومدم ............. تا پیکم در مورد دانیال بود :smile:

.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
اینکه تاپیک خودمان است :surprised:....................................... ادغامی چیزی صورت گرفته دوباره :eek:

خدا رو شکر که دانیال برگشته وگرنه این عجب ادغامیست :D

تو دیگه دیوونم کردی. خب برگشتم دیگه. اخه چیه همش میگی

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا
پیرجو باید کاپ اخلاق باشگاه رو ببره

الان دنی میاد حرف منو تایید میکنه

دقیقا.
حتی اگه نظر سنجی هم بزاریم پیرجو با اختلاف به شدت زیاد اول میشه

بابک. دیگه ضایعست تو تایید کنی. به ریکی بگو بیاد تایید کنه

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تازه فارغ التحصیل شدم خیلی وقته نبودم و از باشگاه خبر نداشتم اما اولین کمکی که بهم شد تا به اینجا برسم از همین باشگاه علمی پر محتوا بود...از آقا دانیالم خواهش میکنم برگرده...آدم تو هدفی که داره نباید بزاره خیلی از چیزا و بعضی از افراد جلوی این هدفشو با افکارشون بگیرن..هر چیزی جای خودشو داره.......امیدوارم به افرادی مثل دانیال جان اضافه بشه نه کم بشه.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم تازه فارغ التحصیل شدم خیلی وقته نبودم و از باشگاه خبر نداشتم اما اولین کمکی که بهم شد تا به اینجا برسم از همین باشگاه علمی پر محتوا بود...از آقا دانیالم خواهش میکنم برگرده...آدم تو هدفی که داره نباید بزاره خیلی از چیزا و بعضی از افراد جلوی این هدفشو با افکارشون بگیرن..هر چیزی جای خودشو داره.......امیدوارم به افرادی مثل دانیال جان اضافه بشه نه کم بشه.

سلام خیلی لطف کردین اومدین .................... دانیالم همینطور که میبینید خدا رو شکر برگشته ............. طبق نوشته پایین خودش ......................... خوشحال میشیم که شما هم برگردین

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله danijan http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
سلام به همه ی دوستان عزیزم
وقتی میخواستم برم فکر همه جاشو کرده بودم الا این که اینطوری دوستان شرمنده ام کنن و ازم بخوان که برگردم
از یک روز بعد از اینکه رفتم خیلی از دوستان گلم لطف داشتن و بهم ایمیل میزدن که برگرد،هرچی خواستم بگم نه نتونستم
در آخر از همه ی بچه ها خصوصا محممد آقا و شیما خانم و چند تا دیگه از دوستان تشکر میکنم که انقدر نسبت به بنده لطف داشتن و دارن
امیدوارم لایق این همه محبت باشم
ببخشید که از قولی که دادم دورتر شد مشکلی پیش اومد که نتونستم بیام
از الانم هر امری باشه با کمال میل در خدمتم
یاحق

:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

بازم صمیمانه ممنون

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خیلی لطف کردین اومدین .................... دانیالم همینطور که میبینید خدا رو شکر برگشته ............. طبق نوشته پایین خودش ......................... خوشحال میشیم که شما هم برگردین

بازم صمیمانه ممنون
دوستان عزیز واقعا از این همه محبت شما متشکرم ........... تو پست 222 هم گفتم که .................

دانیال جان برگشته .......................... بازم تشکر از شما عزیزان:gol:

aminvo

عضو جدید
دانیال جان برگرد. خواهش می کنم برگرد. این فرم به افرادی به امثال شما نیاز داره. خواهشن برگرد.:gol:

خوندم که دانیال عزیز برگشته فقط خواستم ببینم این محممد آقا چه حالی میشه وقتی می این را می نویسم.:biggrin:;)

محممد آقا عزیز موفق باشی.:gol:

بالا